Predicții Ethereum pentru 2019: Vor câștiga taurii sau urșii?

2019 ar putea fi un an important pentru Ethereum. Furculița dură a Constantinopolului a trecut în cele din urmă cu o problemă. Primele proiecte care utilizează tehnologia de scalare cu plasmă a lui Joseph Poon vor intra în vigoare în câteva luni. Există încă mai mulți dezvoltatori și dap-uri pe Ethereum decât pe orice altă platformă blockchain. Din aceste motive, multe previziuni Ethereum pentru 2019 greșesc pe partea alcătească.

Cu toate acestea, când Ethereum s-a lansat în 2015, a avut avantajul de a fi primul de acest gen. Nu mai este cazul. Creația lui Vitalik Buterin se îndreaptă acum spre spațiu între platformele de dapp viitoare, cum ar fi Tron, EOS și Zilliqa. Aproape fiecare nouă lansare pretinde că elimină punctele de pe Ethereum în ceea ce privește scalabilitatea și ușurința de utilizare.

Am ieșit în căutarea Twitter, Reddit și cripta-știri pentru a aduna unele dintre gândurile actuale despre predicțiile Ethereum – tauri și urși deopotrivă.

Predicții Ethereum: Taurii

Nick Cannon de la Ethereumprice.org face un caz de taur destul de credibil pentru prețul Ethereum, bazat pe creșterea rarității. Actualizarea de la Constantinopol a redus recompensa blocului pentru mineri de la trei la doi Ether. Următoarea actualizare semnificativă este Serenity, stabilită în prezent pentru implementare în 2020. În acel moment, Ethereum va trece la modelul de consens dovadă de miză (PoS), iar recompensa în bloc va fi eliminată cu totul.

Cannon indică, de asemenea, valoarea ridicată a ETH mizată în proiecte de finanțare descentralizate, cum ar fi Maker, creând o lipsă suplimentară în aprovizionare. Previziunile sale Ethereum afirmă că, deși cursa taurului ar putea să nu se întâmple anul acesta, oferta din ce în ce mai redusă înseamnă că se va întâmpla în cele din urmă.

ETH mizat în DeFi

ETH a mizat în DeFi, în cea mai mare parte Maker. Sursa: https://mikemcdonald.github.io/eth-defi/

2500 USD până la sfârșitul anului?

Adam Todd, care va lansa în curând schimbul de contracte futures Digitex, este și mai puternic. Previziunile sale Ethereum pentru 2019 includeți prețul de aproximativ 2000 $ – 2500 $. Desigur, Digitex este dezvoltat pe Ethereum, astfel încât ar fi o veste minunată pentru compania sa dacă se va dovedi că este cazul.

Todd susține că prețul actual actual al ETH se datorează manipulării și indică faptul că EOS face parte din problemă. El susține că, deoarece EOS ICO de 4 miliarde de dolari a fost deținut pe Ethereum, a scăzut prețul odată ce rețeaua principală EOS a intrat în funcțiune. Acum că are șansa de a-și reveni, el crede că ar putea crește.

Wall Street pare să susțină viziunea lui Todd. Tom Lee de la Fundstrat Global Advisers ar fi spus clienților săi la sfârșitul anului trecut, „Credem că Ethereum este pe cale să înregistreze o inversare a tendințelor și să se ridice puternic.”

Nigel Green din grupul deVere și-a aruncat pălăria în ring a predicțiilor Ethereum. Și el crede că prețul va crește până la 2500 de dolari, determinat de mai multe platforme care folosesc Ethereum și creșterea cloud computingului. El a prezis, de asemenea, că este în curs de reglementare suplimentară, ceea ce va duce la o mai mare protecție pentru investitori, ceea ce ar spori încrederea în piețe.

Predicții Ethereum: Cazul Ursului

Jurnalistul cripto Matthew Da Silva conduce urșii. Este un critic deschis al lui Vitalik Buterin, afirmând că „este greu de văzut cum invenția sa a făcut vreo diferență, dincolo de umflarea bulei cripto”. Previziunea sa Ethereum este că valoarea ETH se apropie de prețul său legitim: zero. Aspru.

Pentru context, iată ce am scris: pic.twitter.com/nTaY7FAuAZ

– Matthew de Silva (@matthewde_silva) 12 septembrie 2018

Site web Crypto Investitor de portofel este un pic mai generos, deși mai puțin liniștitor pentru oricine care face parte din ETH. Analiza lor este că prețul se va înjumătăți de la valoarea actuală de aproximativ 140 USD la aproximativ 63 USD. Nu explică de ce se întâmplă acest lucru, doar afirmând că predicțiile lor se bazează pe „analize tehnice inteligente”.

Fondatorul Blockgeeks, Ameer Rosic, este la fel de ursos, afirmându-și convingerea pe Twitter că ne putem aștepta la o „tunsoare de 80%” pentru piața criptografică în general. Este, de asemenea, destul de dur în legătură cu baza de utilizatori dapp a lui Ethereum. Probabil, acesta este motivul perspectivelor sale ursitoare.

Dacă credeți că piața ursului este rea acum, așteptați doar …

Predicție: Vom vedea încă 80% tunsoare.

Realitatea se va instala curând.

Ethereum. $ 20B MCap. Într-adevăr? doar 1200 de utilizatori Dapp lol

EOS: Mcap de 4 miliarde de dolari. Pe ce? adopție zero.

Tron 1,8 miliarde dolari Mcap. De unde încep chiar!! pic.twitter.com/2cCOOMpP4e

– Ameer Rosic (@AmeerRosic) 18 octombrie 2018

Ce cred experții Ethereum?

Buterin însuși a fost faimos neinteresat în publicitate, preferând să se concentreze pe potențialul tehnologiei blockchain. Cu toate acestea, într-un episod recent al podcastului Unchained, a recunoscut că prețul ETH contează. El a explicat că, dacă merge la zero, securitatea rețelei devine inevitabil compromisă.

El a recunoscut, de asemenea, că Ethereum și-a pierdut o parte din cota sa de piață pentru noii intrați. Cu toate acestea, ca întotdeauna, el nu a făcut predicții specifice de preț.

Dacă Ethereum a pierdut cota de piață, Joe Lubin pare să fie mai puțin preocupat. În decembrie, fondatorul ConsenSys a declanșat o tweet epic de fapte și statistici pentru a-și susține opinia că blockchain-ul este „mai mult decât o piață. Este o mișcare “.

Capitalizarea pieței nu reflectă activitatea. Rețelele descentralizate sunt în creștere.

-10B + cereri API zilnice deservite de @infura_io

-1M+ @trufflesuite descărcări

-1M+ @metamask_io descărcări

-12K + live @Ethereum noduri

-48M + unic #Eteriu adrese

-3x @LinkedIn #blockchain posturi libere

– Joseph Lubin (@ethereumJoseph) 1 decembrie 2018

Cei doi cenți ai noștri

Pentru ceea ce merită, iată cei doi cenți ai noștri. Cea mai mare slăbiciune a Ethereum a fost întotdeauna scalabilitatea. Asta contează mai puțin atunci când era încă platforma dominantă; cu toate acestea, acum sunt copii noi în oraș. Dacă protocolul Plasma realizează ceea ce își propune, iar Ethereum poate concura cu rivali precum EOS în ceea ce privește viteza tranzacțiilor, atunci ar putea să-și păstreze poziția de platformă de dezvoltare la alegere.

Actualizarea Serenity și mișcarea financiară descentralizată fac, de asemenea, un caz destul de credibil. În plus, piețele criptografice în general au arătat mișcări mai pozitive în ultima vreme. Deși 2500 de dolari ar putea fi un pic ambițioși, predicția noastră generală este că Ethereum arată încă un potențial pentru un viitor strălucitor și urcător..

Imagine prezentată prin amabilitatea Pixabay

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map