Povestirile Bitcoin nespuse ale milionarilor Bitcoin

Există o serie de povești de succes despre oameni care au devenit milionari Bitcoin. După lansarea primelor clasamente anuale ale criptomonedelor la începutul acestui an, câteva dintre aceste povești Bitcoin au devenit bine cunoscute. Cu toate acestea, alții nu au primit atât de multă atenție.

În acest articol, ne uităm la câteva dintre aceste povești Bitcoin pentru a ne face o idee mai bună despre diferitele moduri în care este posibil să reușești pe piața criptomonedelor și să devii milionar Bitcoin.

Kingsley Advani Investitor timpuriu

Kingsley Advani a reușit să devină milionar de Bitcoin la vârsta de 24 de ani. A făcut acest lucru investind în criptomonede după ce un prieten l-a introdus în industrie în 2012.

Advani’s proces de câștigare a bogăției Bitcoin ar putea fi considerat un risc major deoarece Advani și-a vândut bunurile lumești și a scos mii de dolari de economii din conturile sale bancare. În total, Advani a investit 34.000 de dolari și a reușit să facă șapte cifre scăzute în doar șase luni.

Acum, Advani călătorește în lume și lucrează în Londra, New York și San Francisco cu startup-uri de criptomonede ca consilier.

Kingsley Advani

Kingsley Advani

Erik Finman Investitor timpuriu

Erik Finman este cunoscut ca unul dintre cei mai tineri milionari de criptomonede din lume. Finman a început să investească în criptomonede încă din 2011, când prețul pe BTC era de aproximativ 12 USD. După ce a primit 1.000 de dolari cadou de la bunica sa, fratele său, Scott, a sugerat să cumpere Bitcoin.

La sfârșitul anului 2013, el și-a vândut deținerile Bitcoin când prețul a atins aproximativ 1.200 USD pe BTC, compensând 100.000 USD. Cu aceste câștiguri, a început o companie de tehnologie educațională numită Botangle la începutul anului 2014.

În 2015, un investitor s-a oferit să cumpere compania Finman. Investitorul a dat o opțiune între 100.000 sau 300 BTC. În acel moment, valoarea per BTC era de numai 200 USD. Cu toate acestea, Finman a crezut în viitorul criptomonedelor și a ales opțiunea 300 BTC.

Până în vara anului 2017, Finman deținea 403 BTC. În iulie 2018, valoarea acestei investiții totalizează în jur de 2,5 milioane de dolari.

Erik Finman


Erik Finman

Eddy Zillan – Investitor timpuriu

Eddy Zillan este un alt bun exemplu al modului în care este posibilă transformarea unei investiții mici în milioane de dolari. Când Zillan avea doar 15 ani, a început să investească în criptomonede.

Potrivit lui Zillan, nu existau resurse online (adică cărți, tutoriale YouTube sau alți investitori) pe care să se poată baza atunci când a început să investească. În comparație cu celelalte povești Bitcoin din acest articol, investiția sa inițială a fost destul de mică.

La început, Zillan a investit doar 100 de dolari. Cu toate acestea, în prima zi, a obținut profit de 10 dolari. Pe măsură ce prețurile criptomonedelor au continuat să crească, Zillan a investit mai mult. În doar câteva luni, portofoliul său a totalizat 350.000 de dolari. La începutul anului 2018, la vârsta de 18 ani, portofoliul Zillan ajunsese la peste 1 milion de dolari.

Eddy Zillan

Eddy Zillan

Ian Balina Investitor ICO

A lui Ian Balina călătorie bogăția în criptomonede este interesantă din câteva motive diferite. Spre deosebire de oamenii din poveștile Bitcoin de mai sus, care au investit în cea mai mare parte în BTC în primele zile când prețurile erau extrem de mici, Balina a investit într-o serie de ICO-uri ale criptomonedelor emergente.

Balina a creat chiar o foaie de calcul publică Google, astfel încât alți investitori să poată vedea în ce proiecte a investit. De asemenea, a dezvoltat un sistem de rating și a inclus informații despre motivul pentru care a ales să nu investească în unele proiecte populare. Cu toate acestea, pentru cei care ar fi putut fi interesați, Documentul lui Balina nu mai este online (în iulie 2018).

Un alt aspect unic al poveștii lui Balina, unic, este acela că a postat adesea capturi de ecran din aplicația sa Blockfolio pentru a arăta în mod regulat adepților rețelelor de socializare cum au mers investițiile sale de-a lungul timpului. Bogăția sa a început de la aproximativ 100.000 de dolari și de atunci a atins un vârf de aproximativ 6 milioane de dolari, urmată de un hack.

Ian Balina

Ian Balina

Olaf Carlson-Wee – primul angajat la Coinbase

În timp ce exemplele anterioare arată cum o investiție timpurie și un timp de piață bun au creat milionari Bitcoin, nu toate poveștile Bitcoin implică investiții. Povestea Bitcoin a lui Olaf Carlson-Wee demonstrează modul în care lucrul pentru un startup mic poate fi benefic din punct de vedere financiar.

Inițial, Carlson-Wee a investit în Bitcoin când prețul a fost de doar 16 USD pe BTC. Deși aceasta pare o investiție fantastică în 2018, prețul a scăzut în curând la 2 USD per BTC. Cu toate acestea, Carlson-Wee nu a renunțat la piața criptomonedelor.

Carlson-Wee a crezut în viitorul criptomonedelor și a solicitat să devină primul angajat al Coinbase în martie 2013. În loc să accepte un salariu în dolari, Carlson-Wee a acceptat plățile cu criptomonede..

În iulie 2016, Carlson-Wee a părăsit Coinbase pentru a-și fonda propriul fond de acoperire a criptomonedelor, Polychain Capital. Potrivit unui raport, Activele Polychain au crescut de la o sumă inițială de aproximativ 4 milioane USD la 300 milioane USD în 2017.

Olaf Carlson-Wee

Olaf Carlson-Wee

Barry Silbert – Antreprenor

Barry Silbert este CEO și fondator al Digital Currency Group (DGC) și ar fi investit în aproximativ 75 de companii legate de cripto. DGC este recunoscută ca fiind compania mondială de frunte în ceea ce privește numărul și valoarea investițiilor în criptomonede. DGC ar fi atins 300 de miliarde de dolari în active administrate în 2017.

Silbert deține și alte câteva companii axate pe piața criptomonedelor. Acestea includ Genesis, Grayscale și Bitcoin Investment Trust. Povestea Bitcoin a lui Silbert este un bun exemplu al modului în care antreprenorii care găsesc oportunități pot avea succes pe piața criptomonedelor.

Ceea ce face ca povestea lui Silbert să fie convingătoare este faptul că a început ca bancher de investiții pe Wall Street, un climat financiar tradițional. Cu toate acestea, el a recunoscut potențialul acestei noi piețe de a schimba viitorul tehnologiei și finanțelor.

Barry Silbert

Barry Silbert

Bitcoin Stories Who’s the Next Millionaire?

Va fi interesant să vedem ce fac în viitor milionarii Bitcoin de pe această listă cu averea lor. Vor HODL sau vor încasa? Ce roluri vor juca în dezvoltarea viitoare a pieței criptomonedelor? Așa cum am văzut înainte, există o varietate de noi oportunități de afaceri făcute posibile prin blockchain și criptomonede.

Deși s-ar putea să nu fie atât de ușor să obțineți profituri mari dintr-o investiție mică, așa cum a fost acum doar câțiva ani, piața s-ar putea schimba foarte mult, creând potențialul pentru un nou val de povești Bitcoin și apariția de noi milionari Bitcoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map