Pe măsură ce ICO se conformează, ce înseamnă asta pentru Airdrops?

ICO-urile se conformează, iar Airdrops va trebui să urmeze costumul

Ne apropiem de jumătatea anului 2018 și până acum au crescut aproape 340 de ICO-uri 9 miliarde de dolari între ele. Chiar și în rândul îngrijorărilor legate de reglementări, escrocherii și hackeri, aceste numere nu pot fi adulmecate. De fapt, în timp ce majoritatea oamenilor se gândesc la anul trecut ca la petrecerea non-stop pentru ICO-uri, 2017 a văzut doar 210 dintre aceștia strângând fonduri sub 4 miliarde de dolari.

Ce dă? Se pare că, chiar și cu sentimentul de piață descendent și SEC din SUA respira frica în inimile startup-urilor blockchain, ICO-urile continuă să fie puternice. Desigur, rămâne de văzut ce se întâmplă după ce strâng fondurile – precum și ce direcție va adopta legislația.

Așadar, în timp ce multe companii blockchain sunt încă optimiste pe ICO-uri, altele se trezesc greșind din partea prudenței și își evaluează opțiunile. Și, ca și în cazul a tot ceea ce înconjoară această zonă hotărâtă gri, există o anumită confuzie cu privire la care sunt acele opțiuni.

Ce sunt ICO-urile conforme?

O ICO conformă sau STO (Security Token Offering) este reglementată de SEC încă de la început. Există patru căi majore deschise către o companie blockchain din SUA care dorește să dețină o ofertă reglementată și fiecare are avantajele și dezavantajele sale.

Una dintre alternative, de exemplu, este utilizarea unei scutiri existente de valori mobiliare numită Reg A +. Puteți strânge până la 50 de milioane de dolari și vă puteți deschide oferta pentru oricine cu vârsta peste 18 ani. Aveți nevoie de doi ani de informații financiare auditate și timp și bani semnificativi.

Un Reg CF este un mod mai ușor și mai ieftin de a strânge fonduri, dar sunteți limitat în mod semnificativ la cât puteți strânge (mai puțin de 2 milioane de dolari).

Conturi comerciale Fintech ajută companiile blockchain să dețină ICO-uri conforme. CEO-ul Edward Corona spune: „rețineți că acestea [ICO-urile conforme] încă nu oferă proprietarilor de afaceri libertatea și controlul unui ICO nereglementat”.

Dreapta. Dar, bineînțeles, ei nu oferă nici proprietarilor de afaceri posibilitatea de a ajunge după gratii.

Un alt avantaj major al deținerii unui ICO conform este că puteți solicita afacerea dvs. și o puteți face publicitate oriunde, ceea ce face mult mai ușoară creșterea gradului de conștientizare pentru vânzarea dvs. de jetoane. Cu Facebook, Twitter, Google și Bing toate care interzic anunțurile ICO, luarea traseului reglementat vă va permite să utilizați aceste canale pentru o expunere mai mare.

De asemenea, veți ușura mintea tulburată a multor potențiali investitori zdruncinați de presa proastă recentă.

Ce înseamnă acest lucru pentru Airdrops?

Câteva echipe ingenioase de ICO s-au orientat către modalități creative de a-și promova proiectele folosind airdrops. Efectiv, distribuind jetoane gratuite părților interesate și creând buzz pentru vânzarea lor. Am văzut chiar câteva picături de aer fizice incredibile, cu jetoane care cad din baloane.


În acest efort herculean de a ocoli legile cu privire la valorile mobiliare, airdrop-urile au căpătat avânt. Cine nu iubește banii gratis, nu? Puteți chiar să vă înscrieți la fi alertat la aeropurturi viitoare și bucurați-vă de toți banii gratuiți. Dar dacă mama ta ți-a spus vreodată că nimic din viață nu vine gratuit, îmi pare rău să spui că a avut dreptate.

alertă de gură de aer

Site-uri web care alertează oamenii cu privire la airdrops

Așa cum nu există un prânz gratuit, există nu există stocuri gratuite. Nu este vorba doar de Momma, ci și de Comisia pentru valori mobiliare.

Deci, dacă ați crezut că airdrop-urile sunt un mod excelent de a evita interzicerea publicității sau de a vă comercializa ICO-ul, probabil că ar trebui să rezervați și această idee.

Nici Airdrops nu sunt conforme. Și probabil vor fi privite ca tranzacții de securitate, ceea ce prezintă un scenariu destul de problematic.

Darren Marble, CEO al CrowdfundX, o firmă de marketing pentru STO-uri, subliniază: „Nu puteți trimite doar acțiuni de acțiuni către oameni. Problema cu un airdrop este că este, în general, incongruentă cu legile de securitate din SUA “. Deci, acea tactică de marketing excelentă pentru a crea conștientizare și chiar pentru a escalada FOMO? Nu este o idee atât de bună până la urmă.

„Sfatul meu general pentru emitenții STO”, continuă el, „aș pune în suspensie acel concept de airdrop. Aș sfătui pe oricine din SUA să nu o facă. Înțeleg, este o bună tactică de marketing, dar există prea multe riscuri și incertitudine. “

Nu mai este distractiv

Regulamentul pare să picteze un tablou sumbru. Doar pronunțați cuvântul și trimite piețele criptografice tremurând. Dar scopul reglementării pare să fie dublu. Pentru a oferi companiilor blockchain un cadru legal de la care să lucreze și pentru a proteja investitorii de escrocheriile ICO.

Potrivit Marble, companiile blockchain nu ar trebui să fie prea descurajate. Chiar dacă se pare că aripile lor sunt tăiate, există încă o mulțime de modalități de a obține finanțare. El spune:

„Nu cred că echipele reale ar trebui să fie atât de preocupate. Dacă aveți un concept sau o echipă blockchain reală și aveți o anumită abilitate sau diferențiere sau o viziune incredibilă, faptul că nu puteți face publicitate pe Twitter nu ar trebui să vă descurajeze sau să vă împiedice să strângeți bani. ”

Fonduri Hedge Fund

Deci, nu puteți (sau nu doriți) să dețineți un ICO, nu puteți arunca stoc gratuit în portofelele investitorilor și nu puteți uimi utilizatorii pe social media. Dar există încă alte modalități de a strânge bani și pot să sorteze grâul de pleavă.

„Dacă te uiți la ceea ce se întâmplă în spațiu, a existat în mod evident o urgență uriașă de investitori cu amănuntul pe piață în 2017 și acum, în mare parte, a scăzut. Căutările Google pentru Bitcoin au scăzut dramatic. Conversația despre Bitcoin la masa de cină a fost ultima Ziua Recunoștinței. Acum există o grămadă de fonduri speculative cripto. “

Vorbim despre fonduri speculative mici, care pot investi între 5 și 500 de milioane de dolari. Și așteaptă să audă despre proiectul tău.

„Companiile inovatoare”, spune Marble, „chiar dacă sunteți o echipă mică, puteți ieși și găsi o pagină care listează toate aceste fonduri și apoi contactați aceste persoane. Cele mai bune oferte din spațiu sunt finanțate de un grup mic de fonduri de acoperire criptografice pasionate, care nu sunt neapărat imposibil de atins. ”

Gânduri de închidere

Viitorul strângerii de fonduri poate arăta mult diferit, dar nu trebuie să fie sumbru. Pe măsură ce ICO-urile și picăturile de aer încep să dispară, tot așa ar trebui ca potopul de shitcoins și hârtii albe goale care nu vând altceva decât aer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map