Obsidian Bot pe tranzacționarea automată a criptomonedelor și crearea de bot

Obsidian Bot oferă o platformă pentru a crea sau achiziționa roboți de tranzacționare cu criptomonede cu o interfață de utilizator prietenoasă cu începătorii. Roboții Obsidian Bot rulează în cloud 24/7 și execută tranzacții pe baza criteriilor introduse de utilizatori.

Site-ul oferă o piață de bot, unde utilizatorii își pot vinde proprii roboți. Utilizatorii pot crea roboți utilizând peste 50 de indicatori și peste 400 de piețe și pot utiliza, de asemenea, funcțiile de testare a botului Obsidian Bot și funcțiile de scanare a indicatorilor care permit testarea rapidă a performanței botului pe baza datelor istorice ale pieței.

Ne-am conectat cu echipa Obsidian Bot pentru a vorbi despre cripto și despre cum este să conduci o companie de tranzacționare a botului.

Cine este utilizatorul tău ideal?

Avem două tipuri de utilizatori ideali.

Primul nostru tip de utilizator are experiență anterioară în tranzacționare. Acești utilizatori își vor putea automatiza strategiile de câștig. Acești utilizatori vor putea, de asemenea, să își vândă strategiile pe piață și să câștige bani pentru asta.

Acest lucru ne conduce la al doilea utilizator ideal. Obsidian Bot a fost creat pentru a sprijini utilizatorii fără experiență prealabilă în tranzacționare sau criptomonedă. Oferim instrucțiuni pentru a-i ghida în fiecare etapă a procesului, chiar dacă nu dețin criptomonede. Piața permite acestor utilizatori să utilizeze roboți (toți roboții de pe piață sunt gratuiți) și să înceapă să tranzacționeze imediat.

De asemenea, credem că strategia foarte obișnuită HODL (așteptați viața dragă) ar trebui să dispară. În calitate de companie, încercăm să răspândim mesajul că strategia HODL este în mod obiectiv rea și poate fi ușor înlocuită de un bot.

Cum sunt protejați utilizatorii de risc? Cum se pot asigura că Obsidian Bot rulează întotdeauna în interesul lor?

Înainte de cumpărare, utilizatorii noștri pot vedea recenzii și evaluări de la cumpărătorii anteriori ai fiecărui bot de pe piață. De asemenea, performanța istorică a robotului și performanța live sunt afișate grafic pentru a arăta utilizatorilor comportamentul general al unui bot.

La cumpărare, oferim actualizări prin e-mail pentru fiecare tranzacție pe care o execută botul unui utilizator. De asemenea, utilizatorii pot testa roboții live cu semnale pentru a vedea cum funcționează botul lor înainte de a tranzacționa cu acesta. În plus, utilizatorii au opțiunea de a-și dezactiva roboții în orice moment.

Creatorul botului câștigă doar bani pe profituri, făcându-i în interesul lor să creeze cei mai buni roboți posibili.

Înțelegem că atunci când investește într-un bot de tranzacționare, utilizatorul trebuie să înțeleagă modul în care funcționează botul. Furnizăm aceste informații, astfel încât utilizatorii noștri să poată lua decizii de investiții inteligente și mai sigure.

Ne puteți plimba prin procesul de creare a unui bot de tranzacționare? Cum se face cârnații?


După ce vă înscrieți și vă autentificați, veți ajunge pe tabloul de bord al utilizatorului. Faceți clic pe fila „creați” și acest lucru vă va trimite la pagina în care creați roboți de tranzacționare. Puteți face oricâți roboți de tranzacționare doriți, dar puteți rula până la 15 roboți la un moment dat pentru tranzacționare live.

Există 7 pași la nivel înalt pentru a crea un bot.

(1). Alegeți piața robotilor de tranzacționare. Primul lucru pe care îl faceți este să selectați piața pe care doriți să o tranzacționeze botul dvs. de tranzacționare, de exemplu „BNB / BTC”.

(2). Setați o dată de început și de sfârșit pentru datele istorice de piață pe care doriți să le testați performanța robotului.

(3). Selectați și calibrați indicatorii tehnici de tranzacționare pentru a construi creierul care vă alimentează botul de tranzacționare. Există o filă „cumpărați” pe pagina de creare, aici adăugați toți indicatorii care stabilesc când veți cumpăra botul. Adăugați câți indicatori doriți, numărul de indicatori depinde de discreția utilizatorului. De asemenea, oferim un buton „scanare” pentru toți indicatorii care vor afișa cât de bine ar fi performat robotul dvs. dacă ar fi să folosiți valori diferite pentru indicatorii dvs., acest lucru este foarte util dacă nu știți cum funcționează un indicator sau dacă robotul dvs. are nevoie ceva reglaj fin.

(4). Selectați și calibrați indicatorii pentru strategia dvs. de vânzare a roboților. Acest pas este același cu pasul (3), cu excepția faptului că acum vă creați strategia de vânzare.

(5). Calibrați robotii opriți indicatorii de pierdere și opriți pierderea profitului. „Stop Loss” este un indicator care stabilește pragul în care vă reduceți pierderile. „Stop Profit Loss” este un indicator care stabilește pragul pentru momentul în care botul va vinde în timp ce profită.

(6). Analizați performanța robotului dvs. pe un grafic cu date istorice de piață. După ce ați completat filele roboților „cumpărați”, „vindeți” și „opriți / pierdeți”, este momentul să vă testați botul în raport cu datele istorice ale pieței. Dacă nu îți place cum a funcționat, poți oricând să ștergi / să adaugi / sau să calibrezi indicatorii.

(7). În cele din urmă, salvați-vă botul și lansați-l live pe pagina noastră de tranzacționare „Live”!

Instrumentul de scanare permite utilizatorilor să facă clic pe un buton și să vadă câți bani ar fi făcut ipotetic botul lor de tranzacționare în intervalul de date pe care l-au selectat anterior. Utilizatorul poate modifica valorile și poate scana cât dorește până când este mulțumit.

Odată ce au indicatori în ambii, li se va solicita să introducă valori precum gama sfeșnicelor și să oprească controlul pierderii, împreună cu variabile care sunt unice pentru fiecare indicator.

Cum protejați utilizatorii de roboții care pot sau nu să acționeze în interesul lor pe piață?

În primul rând, utilizatorii nu sunt obligați să cumpere un bot de tranzacționare de pe piață dacă nu se simt confortabil în acest sens. Înainte de a cumpăra, un utilizator poate vedea un rating de stele pe care achizițiile anterioare l-au acordat botului împreună cu comentarii. De asemenea, oferim performanțelor istorice și performanțelor live ale roboților.

De asemenea, afișăm un grafic cu punctele de achiziție istorice ale botului. La cumpărare, oferim actualizări prin e-mail pentru fiecare tranzacție pe care o execută botul unui utilizator; utilizatorul poate rămâne la curent și poate monitoriza progresul robotului său de oriunde. Un utilizator are, de asemenea, opțiunea de a-și dezactiva botul în orice moment. În timp ce botul tranzacționează utilizatorul, este în interesul utilizatorilor să monitorizeze progresul acestuia cel puțin pentru o perioadă scurtă de timp, până când un utilizator are încredere în acțiunile botului achiziționat.

După părerea dvs., care sunt cele mai bune strategii de tranzacționare pentru bot?

Credem că există 3 lucruri cheie pentru ceea ce face cel mai bun bot de tranzacționare.

(1). Botul profită de tranzacționarea de înaltă frecvență pe care oamenii nu sunt capabili să o execute.

(2). Robotul ar trebui să tranzacționeze numai pe o piață a taurului și să rămână latent pe o piață urs.

(3) În cele din urmă, botul tranzacționează pe o piață care are o monedă nevolatilă, de exemplu BTC / USDT. Botul achiziționează BTC permite investiției să crească și să revină la USDT, așteptând următoarea oportunitate.

Ai putea atinge securitatea Obsidian Bot? Mulți utilizatori ar putea fi puțin îngrijorători să acorde unei terțe părți accesul la investițiile lor – cum puteți aborda acest lucru?

Asigurarea securității informațiilor utilizatorilor este una dintre prioritățile noastre cele mai înalte. Utilizatorii își pot introduce în siguranță cheile API pe site-ul nostru. Apoi sunt stocate în siguranță în spatele mai multor straturi de securitate și criptare. Unul dintre consilierii companiei noastre este director de securitate la Zillow pentru a se asigura că protocolul nostru de securitate este actual.

În plus, insistăm ca utilizatorii să dezactiveze retragerile API, astfel încât, în cazul puțin probabil al unui hack, fondurile utilizatorilor nu pot fi mutate în afara portofelelor lor de schimb. De asemenea, încurajăm utilizatorii să practice măsuri de securitate cu Binance și alte schimburi de criptare.

Ne poți plimba prin modul în care Obsidian Bot face bani?

Principala noastră sursă de venit provine din comisioanele lunare pe profit, care sunt descrise mai în detaliu pe baza noastră pagina taxelor. Dacă utilizatorii noștri nu câștigă bani, noi nu câștigăm bani. Credem că acest lucru creează încrederea utilizatorului în companie. Cu structura noastră de taxe, este în interesul nostru să creăm utilizatorii cât mai mulți bani posibil.

Ne-ai putea spune ceva mai mult despre echipa ta? Cine se află în spatele Obsidian Bot? De ce este cea mai bună echipă pentru a conduce acest tip de companie?

Kelvan Brandt, CEO, programează din 2013 și are o pasiune pentru automatizarea experiențelor utilizatorilor. Are o experiență puternică în matematică, ceea ce l-a condus în cele din urmă pe piața de tranzacționare algoritmică. După un an de tranzacționare algoritmică de succes pe cont propriu, a început echipa Obsidian Bot.

Michael Krebs, COO, are un fundal puternic în antreprenoriat, crearea de strategii de afaceri și dezvoltarea afacerilor. A început două companii de succes, inclusiv una pe care a vândut-o. De asemenea, are experiență în management și consultanță strategică, unde a creat strategii de afaceri complexe pentru unele dintre cele mai bune și mai inovatoare companii din lume.

Danylo Kurgan, director financiar, are experiență în managementul produselor, economia jocurilor video gratuite, dezvoltarea afacerilor și finanțele. A petrecut timp la mai multe start-up-uri, variind de la cloud computing la dezvoltarea de jocuri video, dobândind experiență practică. De asemenea, a petrecut anul 2018 ca consultant strategic ajutând unele dintre companiile de top din întreaga lume să creeze strategii pe termen scurt și pe termen lung.

Alexander Earll, CTO, este specializat în construcția de arhitecturi pe scară largă web și cloud care sunt făcute pentru a fi durabile și scalabile. Aceste sisteme sunt proiectate să crească și să gestioneze volume mari de trafic în timp ce funcționează în continuare fără probleme.

Echipa lui Obsidian Bot este plină de antreprenori tineri, dar cu experiență, care au fost implicați de cripto de ani de zile. De asemenea, avem o echipă de antreprenori experimentați care ne sfătuiește și îndrumă echipa, pentru a ne asigura că nu facem greșelile critice.

Să abordăm tinerețea echipei. Unii membri mai în vârstă v-au criticat echipa pentru tinerețe, ceea ce poate fi de fapt un punct forte. Cum ați remedia aceste preocupări?

Ne vedem tinerețea ca pe un avantaj. Suntem tineri, ceea ce ne permite să vedem piața în evoluție dintr-o perspectivă nouă. Nu ne uităm la prejudecăți pe care ar face-o cineva care a petrecut decenii tranzacționând acțiuni, obligațiuni sau valori mobiliare. Perspectiva noastră nouă se aliniază cel mai bine cu această piață emergentă.

Ce a inspirat crearea Obsidian Bot?

CEO-ul nostru, Kelvan Brandt, tranzacționa manual criptomonede și a avut succes cu aceasta. Și-a dat seama că strategia lui putea fi ușor automatizată. Fiind programatorul pe care îl are, a codificat un sistem pentru a-și salva orele lungi de a se uita la un computer.

A păstrat-o pentru propria utilizare până când prietenii săi au început să-i ofere bani pentru a-și gestiona portofoliile, apoi prietenii lor și-au dorit și așa mai departe. Kelvan a recrutat echipa actuală și a decis să-și facă publică ideea. Ideea originală a devenit Obsidian Bot.

Unde vezi Obsidian Bot peste 5 ani?

În 5 ani vedem Obsidian Bot ca un brand sinonim cu succesul. Vedem că Obsidian Bot rămâne la ultima generație a tehnologiei, prin încorporarea inteligenței artificiale și a altor tehnici avansate de calcul pentru a ne îmbunătăți experiența utilizatorului..

Pentru cei care vor să se implice, care este următorul pas?

Înscrieți-vă la https://obsidianbot.com/Identity/Account/Register și încercați-l gratuit timp de 14 zile. La înscriere, fie creați un bot, fie folosiți roboți premade (toți sunt gratis). Lansați-vă roboții pentru tranzacționare live pe pagina „Live”, apoi stați pe spate și monitorizați-vă progresul prin pagina noastră „Portofoliu”.

Articolul de mai sus este o postare sponsorizată. Conținutul nu a fost modificat pentru a fi mai puțin obiectiv decât standardele noastre editoriale.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map