Noua eră a oportunităților de afaceri Bitcoin

Există mult mai mult decât tranzacționarea zilnică

De când lumea a fost introdusă pentru prima dată în Bitcoin cu 9 ani în urmă, criptomarketul a cunoscut o creștere uimitoare. Odată cu această expansiune rapidă, a crescut și numărul de oportunități de afaceri Bitcoin.

Deși oarecum popular, tranzacționarea zilnică poate fi stresantă și volatilitate de pe piață poate deruta chiar și cei mai experimentați investitori cripto. Din fericire, chiar dacă tranzacționarea criptelor nu este ceașca ta de ceai, există încă o mulțime de oportunități de afaceri Bitcoin cu care te poți implica pentru a-ți ajuta rolul în adoptarea în continuare a criptelor și pentru a pune niște Satoshis în plus în buzunar.

oportunități-de-afaceri-bitcoin

Volatilitatea Bitcoin prin Institutul American de Cercetare Economică

În funcție de bugetul dvs., puteți constata că unele dintre aceste oportunități de afaceri se potrivesc perfect pentru dvs. BTC devine principal și nu există o lipsă de oportunități antreprenoriale disponibile. Mai jos sunt doar câteva întreprinderi profitabile de luat în considerare.

Oportunități de afaceri Bitcoin – Start Mining

Da, mineritul BTC este încă profitabil în 2018, dar va trebui să faceți o investiție considerabilă pentru a începe întreprinderea dvs..

Datorită naturii competitive a sectorului minier, totuși, veți dori să investiți în unele hardware de minare de calitate, cum ar fi GPU sau ASIC chips-uri miniere înainte de a începe. Ambele opțiuni vă vor oferi rezultate mult mai bune decât încercarea directă a procesorului de la procesorul dvs. și, aderându-vă la un pool de minerit, vă puteți folosi eforturile cu alți membri ai pool-ului pentru a împărți profiturile.

Va trebui să luați în considerare costurile cu energia electrică din zona dvs., deoarece majoritatea platformelor miniere pot consuma aproximativ 1000W sau mai multă energie în timpul funcționării. Acest lucru vă poate consuma profiturile și poate face ca întreaga întreprindere să devină un bust. Evitați acest scenariu alegând o locație cu energie electrică regenerabilă sau cu costuri foarte mici.

Marfa BTC


Există o cerere serioasă pentru BTC mărfuri. Tot ceea ce marchează celebrul logo BTC este o marfă fierbinte pe piață, iar utilizatorii BTC nu pot obține niciodată suficiente mărfuri pentru a arăta lumii dragostea lor pentru viziunea lui Satoshis. Artistul poate crea cămăși, afișe, patch-uri, screensaver-uri, etc. legate de BTC și, pe lângă faptul că poate folosi logo-ul BTC în mod liber, poate utiliza și una dintre numeroasele platforme de conținut blockchain pentru a-și oferi produsele în siguranță..

Plăți cu remitențe

Serviciile de remitențe BTC cunosc un succes imens la nivel global. Țări precum India depinde în mare măsură de plățile de remitențe și, în funcție de locul în care locuiți, s-ar putea să constatați că există o nevoie gravă pentru acest serviciu în zona dvs. Industria remitențelor gestionează miliarde de dolari din comerț, iar BTC este perfect potrivită pentru a ajuta oamenii să obțină un nivel mai ridicat de servicii în comparație cu modelul actual de afaceri.

Bancomat BTC

Bancomatele BTC sunt considerate de mulți drept veriga lipsă din spațiul criptografic. Aceste unități nu sunt prea scumpe și puteți obține un profit serios oferind oamenilor posibilitatea de a-și cumpăra BTC-ul direct de la chioșc. Cea mai bună parte este; majoritatea statelor nu permit acestor ATM-uri să gestioneze retrageri de monedă fiduciară, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la umplerea mașinii cu numerar.

bitcoin-business-occasions-atm

Bancomat BTC

Procesoare de plăți

Orice proprietar de afacere se poate implica direct în spațiul criptografic prin adăugarea unui procesor de plăți criptografice. Procesarea criptografică a devenit foarte populară în ultimul an și majoritatea procesoarelor vă oferă posibilitatea de a accepta mai multe tipuri de criptare. Cei mai buni procesatori de plăți vă permit chiar să decideți să vă retrageți fondurile în monedă BTC sau fiat. Aceasta elimină orice pierdere de fonduri din cauza fluctuațiilor pieței BTC.

HODL

Pentru HODL sau Hold Hold for Dear Life, este o expresie care descrie investitorul BTC care pur și simplu cumpără BTC și îl deține. Există un sens serios în spatele acestei strategii. Vor exista doar 21 de milioane BTC minate și există deja peste 17 milioane în circulație. Aceasta înseamnă că sunt foarte mari șansele ca prețul BTC să crească în continuare, pe măsură ce această penurie atinge sectorul minier.

Grupuri BTC

Investiție bazată pe blockchain grupuri apar peste tot în lume. Aici, cripto-investitorii similari se pot întâlni și discuta despre viitoarele proiecte și evoluții pe piață. Organizarea unui grup de întâlniri blockchain poate fi foarte ieftin, iar oamenii pe care îi întâlnești ar putea ajunge să devină parteneri de afaceri pe tot parcursul vieții în cazul în care oricare dintre asocierile tale va avea succes. Majoritatea grupurilor blockchain percep o mică taxă de membru, ceea ce se poate adăuga și la profitabilitatea globală a acestei întreprinderi.

Deveniți un comerciant profesionist

Dacă sunteți unul dintre acei indivizi care au înregistrat un mare succes tranzacționând în criptomarket, atunci vă recomandăm să deveniți administrator de fond. Există o serie de platforme de criptare care apar pe piață, care utilizează tehnologia blockchain pentru a permite oricui să devină administrator de fonduri. Utilizatorii pot verifica nivelul de calificare al managerului lor prin blockchain. În acest fel, investitorii își pot plasa fondurile în portofoliul managerului cu încredere.

Oportunitățile de afaceri Bitcoin sunt peste tot

Tot ce trebuie este o minte creativă și o înțelegere simplă a modului în care funcționează criptomonedele pentru a găsi oportunități de afaceri Bitcoin profitabile în zona dvs. Piața descentralizată este aici pentru a rămâne și toți cei care își poziționează investițiile cu înțelepciune vor câștiga cu siguranță recompensele, pe măsură ce BTC continuă să devină mainstream.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map