NEO și Blockchains în toată China

Viziunea NEO

Dezvoltatorii NEO caută să răspândească blockchain-uri în toată China. Compania lor, Onchain, a dezvoltat o Arhitectură a rețelelor distribuite (ADN) pentru a permite implementarea și dezvoltarea ușoară a blockchain-urilor standardizate. Vor ca fiecare domeniu interesat să poată migra cu ușurință datele și activele lor pe un blockchain privat sau public. Fondatorul, Dr. Da Hongfei a spus, „Vrem să fim locul unde merg oamenii când vor să facă tranzacții serioase și fiabile.” Onchain și NEO nu numai că reușesc în viziunea lor, dar sunt create pentru a prospera în cadrul reglementărilor guvernului chinez.

Onchain

Criptomonede în China

La suprafață, se pare că criptomonedele și China nu se înțeleg întotdeauna. „Două lucruri sunt infinite: universul și numărul de ori în care China poate interzice Bitcoin și nu sunt sigur despre primul.

Există un plafon anual de 50.000 USD pentru mutarea banilor din China fără permisiunea specială. Oamenii au găsit o lacună în acest sistem cumpărând criptomonede și mutând cu ușurință fonduri și accesându-le oriunde în lume. Guvernul chinez a încercat să închidă această lacună prin interzicerea schimburilor online. Guvernul a fost, de asemenea, îngrijorat de nivelurile speculațiilor, gândindu-se înapoi la nivelul lor prăbușirea recentă a burselor.

După ce China a interzis schimburile și ICO-urile, interesul pentru criptomonede nu s-a transformat pur și simplu și a murit. Oamenii s-au mutat într-un model p2p, făcând tranzacții locale, adesea denumită „piața de pe piață”. Iată o privire asupra schimbării volumului pe localbitcoins în timpul interdicțiilor.

Volumul Localbitcoin

Cumpărarea de monede în China astăzi

Oamenii ar organiza, de asemenea, meserii pe WeChat, cel mai popular serviciu de chat din China. Acest lucru a fost deosebit de convenabil la început, deoarece utilizatorii puteau utiliza WeChat Pay pentru a-și trimite reciproc monedă fiat. Monitorizarea guvernului WeChat a dus la o popularitate crescută a serviciului de chat criptat Telegram. China a interzis apoi Telegram. Nu este clar dacă noile modele p2p sunt legale în China, dar încă nu a existat nicio intervenție directă. În mod real, nu este fezabil să opriți toate tranzacțiile cu criptomonede.

Locuitorii Chinei pot, de asemenea, să urce în trenul spre Hong Kong pentru a obține criptomonede. Peste 100.000 de turiști chinezi călătoresc în Hong Kong în fiecare zi. Pot cumpăra monede de la oricare dintre bursele mari sau pot folosi unul dintre numeroasele bancomate BTC. Nu este de mirare de ce bancomatele BTC din Hong Kong au frecvent linii mari.

Toate aceste reglementări pot suna ca știri descurajante pentru NEO și criptomonede, dar Hongfei le vede diferit. El a spus: „Este timpul ca autoritățile de reglementare să intervină”.

Da Hong Fei

Onchain și NEO în China


Guvernul chinez are o istorie în protejarea companiilor locale dispuse să coopereze cu reglementările. Jocul după regulile Chinei s-a dovedit fructuos pentru mai multe companii de tehnologie. Nu veți găsi Google, Facebook, Twitter, WhatsApp, Uber sau Amazon în China. În schimb, vedeți succesul lui Baidu, RenRen, Weibo, WeChat, Didi și Alibaba. WeChat, de exemplu, are peste 1 miliard de conturi înregistrate. NEO și Onchain se poziționează pentru a fi următoarele nume mari pe această listă de giganți tehnologici.

Deși nu este tocmai prietenos cu Bitcoin, guvernul chinez sprijină de fapt dezvoltarea blockchain-urilor. Ministerul Industriei și Tehnologiei Informației (MIIT) din Republica Populară Chineză, cu ajutorul Onchain și al altor companii, a explorat mai multe domenii în care blockchain-urile pot crește eficiența și preveni frauda. Guvernul crede lanțuri de aprovizionare, active, finanțe, bunăstare și gestionarea identității toate pot beneficia de utilizarea tehnologiei Blockchain. Guvernul a experimentat chiar cu ideea sa proprii criptomonedă națională. Este evident că Hongfei a anticipat cerințele și cerințele viitoare ale guvernului chinez, deoarece acestea sunt toate domeniile pe care Onchain speră să le abordeze cu arhitectura sa personalizată și flexibilă a rețelelor distribuite.

MIIT a propus, de asemenea, că ar trebui să existe o standardizare mai mare între blockchains. Hongfei a spus „Viziunea noastră este de a face din Onchain un cadru Blockchain cu adevărat universal. Utilizând diferite module plug-in, cadrul nostru ar putea fi aplicat pentru un lanț public, un lanț de consorțiu sau chiar un lanț privat. Modulul nostru de adaptor încrucișat, în prezent în curs de dezvoltare, creează interoperabilitate între aceste diferite lanțuri. ”

Tehnologie Onchain

Aceasta este ultima ta șansă. După aceasta, nu mai există nicio întoarcere. Iei pastila albastră – povestea se termină, te trezești în pat și crezi în orice altcoin vrei să crezi. Iei pilula roșie – rămâi în China și îți arăt cât de adânc este blockchain-ul.

NEO a fost conceput din punct de vedere tehnologic pentru a putea respecta reglementările și a lucra în cadrul sistemului. Bitcoin a fost conceput cu descentralizarea ca obiectiv. Deși există avantaje în descentralizare, aceasta poate duce la dezacorduri cu privire la direcția monedei și implementarea lentă a noilor idei. Descentralizarea nu este obiectivul imediat al Onchain și NEO. Hongfei consideră că centralizarea merită, la început, permițându-le să implementeze rapid modificările.

NEO a pre-extras 50% din jetoanele lor pentru a plăti dezvoltatorii și pentru a ajuta la promovarea creșterii monedei. Dr. Hongfei compară NEO cu țările din Asia de Est, spunând că va fi „mai autoritar la început, dar în cele din urmă va fi democratic”. El crede că NEO va fi „în cele din urmă complet descentralizat … ca Bitcoin”.

NEO Mining

Blockchain-ul NEO confirmă tranzacțiile într-un mod relativ centralizat, dar unic. În loc să folosească dovada muncii sau dovada mizei, NEO folosește Toleranța delegată bizantină la defecte, cunoscută și sub denumirea de dBFT. În acest sistem, deținătorii de NEO aleg noduri pentru a confirma tranzacțiile.

Pentru a deveni un nod, trebuie să aveți un computer care să îndeplinească anumite cerințe tehnice, să mizați 1000 de monede GAS și apoi să fiți ales de deținătorii NEO. Toate cele 12 noduri active oferă în prezent tranzacții gratuite. Deținătorii NEO sunt cu siguranță mai susceptibili de a vota pentru persoanele care promit tranzacții gratuite. Odată ce ați fost ales ca nod, este posibil să fiți selectat aleatoriu pentru a confirma tranzacțiile de pe blockchain. Dacă peste 66% din celelalte noduri sunt de acord cu registrul dvs., blocul este confirmat. Dacă mai puțin de 66% sunt de acord, este selectat un alt nod pentru a propune tranzacții care ar trebui să intre pe bloc. Acest proces continuă până când se ajunge la un consens. Deținătorii de NEO ar vota cel mai probabil nodurile nereușind în mod constant să propună tranzacții corecte.

Fără furci

Toleranța de defecțiune bizantină delegată arată clar ce tranzacții sunt confirmate în permanență pe blockchain. În Matrix, am aflat că nu există lingură, dar au uitat să menționeze că nici nu există furci. Spre deosebire de Bitcoin sau Ethereum, care se bifurcă adesea până la atingerea unui consens, blockchain-ul NEO nu se poate bifura. Lipsa furcilor este esențială pentru obiectivul Onchain de digitalizare a activelor precum acțiuni, obligațiuni și identități digitale. Dacă companiile doresc să digitalizeze activele tranzacționate în mod regulat, trebuie să fie clar cine este proprietarul activelor în orice moment.

Neo Lingură

Parteneriate chineze

Onchain lucrează din greu pentru a răspândi tehnologia lor blockchain la instituțiile private și guvernamentale. Iată un slide dintr-o prezentare recentă a Hongfei.

Parteneriate Onchain

Lanț de identitate – Sistem de integritate bazat pe blockchain

Acest proiect a fost „inițiat de Guizhou Far East Integrity Management Company” și se bazează pe arhitectura rețelelor distribuite. Onchain ajută la construirea unui blockchain pentru a urmări și gestiona identificarea.

Companie de securitate – Platformă de active digitale la nivel de întreprindere

Onchain aplică blockchain-ul în instituțiile financiare. Deja lucrează la un lanț pentru Everbright Securities, un mare intermediar de valori mobiliare în China.

Legal Chain – Digital Evidence Storage Alliance

Onchain a contribuit la dezvoltarea unui blockchain pentru stocarea digitală a e-mailurilor de întreprindere ca dovadă. Nimeni nu poate șterge sau manipula dovezi după ce se află în blockchain.

Alibaba

Onchain a dezvoltat un sistem de depozitare de e-mail pentru Alibaba pentru a permite utilizatorilor să stocheze date sau e-mailuri importante. Aceasta are mai multe aplicații, inclusiv salvarea e-mailurilor pentru utilizarea procedurilor judiciare.

Următoarea diagramă prezintă multe dintre diferitele utilizări pentru arhitectura de rețea distribuită.

ADN onchain

Viitorul Onchain și NEO

Onchain ar dori să continue să construiască parteneriate în China, mutând în cele din urmă fiat și identități pe blockchains. Ei încep un nou blockchain numit Ontology, concentrându-se în mod special pe identități. Hongfei ar dori să atașeze date ID-urilor, cum ar fi universitățile și experiența de lucru. Autorizarea pe buletinele de identitate ar fi capacitatea de a autoriza oamenii să vă vadă informațiile, cum ar fi finanțele dvs. atunci când solicitați un împrumut.

Managementul identității ontologiei

Aceste diagrame următoare arată cum Ontologia ar atinge obiectivul de a răspândi cu adevărat blockchain-uri în toată China.

Diagramele de ontologie

Aceste identități digitale se leagă și de dorința lui Onchain și NEO de a fi conforme. China nu poate monitoriza în mod eficient aceste platforme dacă nu știe cine o folosește.

Toate aceste blockchain-uri publice și private create de Onchain, inclusiv Ontology, se vor putea conecta în cele din urmă la NEO. Vânzarea jetonului Ontology va accepta jetoane NEO. „NEO va fi principalul furnizor de servicii de active digitale pentru compensare și soluționare a ontologiei.” Ontologia dorește să devină legătura conformă cu guvernul între întreprinderi și NEO.

Ontologie și NEO

În timp ce unii își fac griji că Ontology va concura cu NEO, se pare că dezvoltatorii au toată intenția de a crea sinergie între cei doi. Când rețeaua Ontology dorește să dețină un ICO, vor putea să o facă prin intermediul platformei NEO. În prezent, un ICO ar costa 50.000 USD în valoare de GAS. Aceasta înseamnă că vom vedea ICO-uri mai serioase și mai puțin frecvente pe platforma NEO. Acest lucru contrastează puternic cu o glumă recentă Ethereum ICO numită Jeton Ethereum inutil (UET), care a promis că îți fură banii și îți va oferi în schimb un jeton fără valoare. Creatorul i-a rugat pe oameni să nu-l cumpere și a insistat că le va lua doar banii și va cumpăra electronice scumpe cu el. Desigur, oamenii au cheltuit încă peste 300.000 USD pe UET.

NEO pare să aibă un viitor atât de luminos încât a atras chiar atenția fondatorului Litecoin Charlie Lee.

Există un tip care încearcă să ne ajungă din urmă. Am căzut &# 128034; și &# 127820 ;, dar le-a evitat folosind timpul glonț. E doar nedrept! &# 128514; pic.twitter.com/bxVaiIytwF

– Charlie Lee [LTC] (@SatoshiLite) 19 ianuarie 2018

rezumat

Onchain își execută în mod clar planul ambițios de a crea un întreg ecosistem de blockchain-uri standardizate și conectate în China, toate acestea putându-se conecta la ecosistemul NEO deja de succes.

Am putea spune că viitorul NEO amintește de o conversație din filmul The Matrix.

Neo a întrebat: „Ce încerci să-mi spui? Că pot evita regulamentul chinez? ”

Răspunse Morfeu, „Nu NEO, încerc să-ți spun că atunci când vei fi gata, nu va trebui să faci asta.”

Hong Fei Neo

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map