Moneda comercială sigură este într-adevăr sigură? Ce trebuie să știți despre XSTC

Safe Trade Coin (XSTC) își propune să fie o monedă digitală bazată pe comunitate. În acest articol, aruncăm o privire asupra caracteristicilor tehnice ale monedei Safe Trade, foaia de parcurs viitoare și multe altele. Și încercăm să evaluăm dacă Safe Trade Coin este sau nu sigur de utilizat.

Misiunea proiectului Safe Trade Coin (XSTC)

In conformitate cu site-ul proiectului, comunitatea Safe Trade Coin (XSTC) intenționează să lanseze o platformă în care moneda sa este integrată și utilizabilă. Începând din septembrie 2018, nu există prea multe informații disponibile despre realizările anterioare ale acestui proiect. Chiar dacă site-ul web al proiectului precizează că data lansării cărții albe urma să aibă loc în iunie 2018, echipa nu a furnizat încă o carte albă.

Abandonat și readus din morți

Potrivit foii de parcurs a proiectului, creatorul original al Safe Trade Coin (XSTC) a abandonat proiectul în 2017. Site-ul web al proiectului nu listează data exactă de începere a proiectului; cu toate acestea, Cryptoslate spune că proiectul lansat în noiembrie 2016. În timp ce multe proiecte de criptomonede au eșuat în trecut, majoritatea au făcut-o fie după ce au primit finanțare, fie după ICO-uri nereușite în care nu s-a strâns capital. Moneda comercială sigură, pe de altă parte, pare să nu aibă niciun efort public prealabil sau chiar privat de strângere de fonduri.

În primul trimestru al anului 2018, a început renașterea proiectului. Aceasta a inclus lansarea primului site web Safe Trade Coin și explorator de blocuri. În trimestrul II 2018, proiectul a început o campanie promoțională. Aceste informații și discuțiile ulterioare pot fi găsite pe pagina Bitcointalk a proiectului.

Detalii tehnice

Safe Trade Coin folosește un mecanism de consens pentru dovada mizei. Ceea ce îl deosebește de alte monede care utilizează PoS este recompensa sa generosă de miză. Toți utilizatorii se pot aștepta la o recompensă anuală de 25% din mize. Acest lucru ar putea foarte bine să stimuleze utilizatorii să HODL această monedă în loc să o tranzacționeze, creând eventual o mai mare stabilitate pe piețele urs.

Cu toate acestea, dezavantajul ar putea fi că utilizatorii ar prefera să folosească XSTC doar ca activ de investiții, la fel ca o obligațiune blockchain, mai degrabă decât să o folosească pentru plăți P2P din lumea reală..

De asemenea, este important să rețineți că alte detalii, cum ar fi confirmarea plăților, necesită doar două blocuri. În alte criptomonede, aceasta numărul este de obicei mai mare. De exemplu, Bitcoin necesită șase blocuri. Ethereum necesită cel puțin cinci. Deși acest număr poate varia foarte mult, un număr mai mare de confirmări necesare asigură faptul că o tranzacție nu este ușor reversibilă. În esență, mai multe confirmări egalează de obicei o securitate mai bună.

Alimentarea în circulație este de 706.661.973 XSTC. Alimentarea maximă este de 840.000.000 XSTC. Cu alte cuvinte, puțin peste 84% din oferta maximă este deja în circulație. Acesta este un semn pozitiv în comparație cu proiectele care fie nu au o ofertă maximă, fie cele care au o ofertă de circulație mică comparativ cu oferta maximă. Portofelele desktop sunt disponibile atât pentru sistemele de operare Windows, cât și pentru Linux.


fotografie a caracteristicilor monedei XSTC de pe site-ul web al proiectului

Caracteristicile monedei XSTC pot fi găsite pe site-ul web al proiectului.

Caracteristici propuse

Safe Trade Coin (XSTC) își apreciază identitatea ca un proiect bazat pe comunitate. Aceasta înseamnă că membrii comunității (în special cei cu abilități excepționale de programare și proiectare) pot contribui la primele etape ale formării proiectului.

Site-ul web al proiectului afirmă, de asemenea: „Cu o viteză medie a tranzacțiilor de 60 de secunde, XSTC are o poziție solidă pe piață. Taxele de tranzacție sunt relativ mici și rezonabile. ” Principala caracteristică tehnică pare să fie crearea unei funcționalități escrow. Aceasta va fi probabil o componentă importantă a viitoarei platforme Safe Trade Coin.

Foaia de parcurs pentru echipă și viitor

Safe Trade Coin, ca și alte proiecte bazate pe comunitate, nu listează contribuitorii de bază pe site-ul său web. Cu toate acestea, nu este clar cine dezvoltă / contribuie exact la proiect și în ce măsură. Nici viitoarea foaie de parcurs nu pare a fi atât de ambițioasă. De exemplu, aproape de sfârșitul celui de-al treilea trimestru al anului 2018, cartea albă încă nu este listată pe site-ul web al proiectului.

În plus, Safe Trade Foundation ar trebui să fie formată până acum. Indiferent dacă această organizație a fost sau nu a fost creată, nu există prea multe informații despre scopul acesteia.

În trimestrul IV 2018, portofelele iOS și Android ar trebui lansate. În cele din urmă, cândva în 2019, ar trebui să ne așteptăm să înceapă dezvoltarea platformei de escrow. Începând cu septembrie 2018, încă nu am văzut actualizările regulate sau interacțiunea comunității la egalitate cu ceea ce s-ar aștepta de la un proiect de criptomonedă de top.

Foto a foii de parcurs XSTC

Foaia de parcurs XSTC nu include multe detalii despre planurile de actualizări viitoare.

Schimburi

Pentru cei interesați să cumpere Safe Trade Coin (XSTC), există o singură alegere. Începând din septembrie 2018, XSTC este disponibil numai la adresa Coinexchange. În plus, BTC este singura pereche de tranzacționare disponibilă pe acea bursă. În comparație cu majoritatea celorlalte criptomonede, XSTC este lipsită de disponibilitatea schimbului.

Mort din nou?

Faptul că Safe Trade Coin (XSTC) a fost cândva un proiect abandonat nu este un semn bun. Cu toate acestea, vestea cea mai proastă este că proiectul nu pare să demonstreze niciun semn de sprijin pozitiv în a doua sa viață. De exemplu, nu au existat actualizări în Twitter al proiectului din mai 2018.

Există unele interacțiuni pe site-uri precum Bitcointalk, dar chiar și aceasta este limitată. Safe Trade Coin are nevoie de actualizări mai frecvente și de interacțiuni comunitare pentru a construi o comunitate adevărată.

Avertisment că găzduirea pentru exploratorul de blocuri Safe Trade Coin expirase.

Acest pop-a apărut atunci când vizitați exploratorul de blocuri Safe Trade Coin.

Concluzie: Moneda sigură este cu adevărat sigură?

Când vine vorba de criptomonede, am văzut o serie de escrocherii de ieșire și alte infracțiuni. Deci, o criptomonedă numită Monedă sigură folosește cuvântul „sigur” ca o modalitate de a atrage investitorii nebănuiți? Răspunsul pare a fi nu. Totuși, lipsa de progres a acestei criptomonede în ceea ce privește actualizările tehnice și eforturile de marketing ar trebui să fie îngrijorătoare.

În plus, se pare că contribuitorii întârzie să furnizeze actualizări cheie menționate în foaia de parcurs. Odată ce proiectul va elibera cartea albă și portofelele mobile, vom avea o idee mai bună despre capacitățile acestui proiect și rolul său potențial în peisajul criptomonedelor. Deocamdată, așteptăm în continuare răspunsurile la aceste întrebări.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map