Monachain LG o prezintă pe Regina Blockchain-ului

Furnizorul global de electronice LG a anunțat lansarea oficială a mult-așteptatei platforme blockchain pentru întreprinderi, numită Monachain. Numele platformei provine din capodopera clasică a lui Leonardo DaVinci, Mona Lisa. Numele este format din Mona, adică regină, și lanț, reprezentând blockchain-ul.

Membrii Monachain au acces la o gamă largă de servicii blockchain pentru a-și eficientiza sistemele de afaceri. Proiectul Monachain primul a ieșit la lumină la mijlocul anului 2017 printr-o poveste publicată în Coreea de afaceri. Monachain oferă întreprinderilor acces la o multitudine de funcționalități unice bazate pe blockchain. În timp ce există un număr tot mai mare de platforme de registre distribuite care intră în sector, LG este notabil ca unul dintre cei mai mari concurenți din spațiu.

LG CNS

Filiala IT a LG, LG CNS, este echipa de dezvoltare din spatele acestui proiect. LG CNS a intrat pe piață în 1987. De la înființare, grupul a lucrat în integrarea rețelei, externalizarea proceselor de afaceri, externalizarea tehnologiei informației și integrarea sistemelor.

LG CNS a apărut în prima pagină când echipa a câștigat calitatea de membru al Asociației Open Blockchain Industry Association (OBCIA) luna trecuta. OBCIA este alcătuit din unele dintre cele mai mari corporații din lume, inclusiv gigantii de calculatoare Microsoft, IBM și producătorul auto Hyundai.

Dezvoltare Monachain

Platforma Monachain încorporează multe aspecte ale platformei de registre distribuite Corda. Corda oferă servicii distribuite de registre, precum gestionarea producției, pentru întreprinderile locale. Conceptul Corda a fost posibil printr-un parteneriat strategic cu R3, cel mai mare consorțiu blockchain din sectorul financiar din lume.

Sediul central LG prin Architizer

Sediul central LG prin Architizer

Luând indicii și sfaturi valoroase din lecțiile învățate în timpul dezvoltării registrului distribuit Corda, LG CNS a reușit să creeze o platformă internă care poate reduce multe dintre durerile logistice suferite de întreprinderi astăzi. Platforma Monachain include sisteme de autentificare digitală, sisteme de emitere a monedei digitale și protocoale de gestionare a lanțului de aprovizionare.

Identificare digitală (DID)


Una dintre caracteristicile unice ale Monachain este integrarea unui protocol de identificare descentralizată (DID). DID oferă utilizatorilor o identitate digitală care vă permite să trimiteți fonduri și să plătiți facturi direct de pe dispozitivul dvs. inteligent.

Identitățile digitale sunt necesare atunci când aveți de-a face cu platforme financiare tradiționale. Aceste platforme aderă la cunoașterea strictă a orientărilor clientului (KYC) și anti-spălare a banilor (AML). Utilizatorii trebuie să își dovedească identitatea înainte de a li se permite accesul la aceste platforme.

Aceste platforme sigure includ numărul tot mai mare de jetoane de securitate găsite pe piață. Jetoanele de securitate integrează legile KYC și AML direct în protocolul lor. Contractele inteligente necesită verificarea ID-ului înainte ca jetoanele să poată transfera proprietatea. LG CNS oferă utilizatorilor Monachain posibilitatea de a utiliza aceste servicii fără a fi nevoie de sisteme suplimentare.

Biometrie

Protocolul DID integrează date biometrice avansate pentru a preveni accesul neautorizat la datele utilizatorilor. Sistemele biometrice utilizează senzori speciali pentru a verifica identitatea unei persoane prin trăsături personale care sunt unice pentru o persoană. Amprenta dvs. sau irisul sunt două exemple perfecte de zone pe care scanerele biometrice le pot folosi pentru a verifica dacă sunteți cine spuneți că sunteți.

Sistemul DID Monachain găzduiește scanări de amprente, recunoaștere facială și recunoaștere vocală. Ar fi dificil pentru cineva să pirateze unul dintre acești verificatori. Este aproape imposibil să păcălești toate aceste trei sisteme atunci când acestea sunt la locul lor și funcționează corect.

Portofel

O altă caracteristică unică oferită de Monachain este capacitatea de a crea un portofel digital cu acces la serviciile financiare tradiționale. Companiile interesate să accepte monede digitale au nevoie de un portofel pentru a face acest lucru. Majoritatea platformelor de registre distribuite la nivel de întreprindere includ posibilitatea de a crea un portofel de monedă digitală, dar foarte puține oferă acces la serviciile bancare tradiționale.

Ceea ce face ca portofelul cripto Monachain să fie unic în comparație cu alte platforme este această capacitate de a utiliza sistemele bancare tradiționale. Dezvoltatorii platformei au creat mai multe parteneriate cu băncile locale din Coreea de Sud pentru a face această funcție disponibilă. Aceste parteneriate adaugă încredere întreprinderilor locale interesate să accepte plăți cu criptomonede.

Managementul lanțului de aprovizionare digital

LG CNS integrează, de asemenea, protocoale de gestionare a aprovizionării cu blockchain direct în platforma Monachain. Tehnologia Blockchain este perfectă pentru utilizarea în gestionarea lanțului de aprovizionare. Tehnologia permite companiilor să își monitorizeze sistemele de producție și distribuție în timp real și fără a fi nevoie de terți.

Vorbind către Korea Times, dezvoltatorii au explicat cum întreprinderile ar putea crește productivitatea cu Monachain. Sistemul permite companiilor să monitorizeze întregul proces de producție în timp real. Gigantul computerului IBM lansat o platformă mare de monitorizare a lanțului de aprovizionare bazată pe blockchain, cu mare succes la începutul anului. Acum se pare că LG își dorește acest sector profitabil.

Servicii de monedă digitală

Monachain își propune să ofere servicii de monedă digitală comunității sud-coreene. Pentru a îndeplini această sarcină, Monachain include câteva caracteristici prietenoase guvernului. Utilizatorii pot emite monede locale, precum și plăți de asistență socială complete utilizând sistemul. Aceste servicii ar putea eficientiza multe dintre problemele logistice ale guvernului sud-coreean prin reducerea costurilor de operare ale programelor de servicii.

LG CNS Financial Center

În plus, LG CNS a deschis un centru financiar digital în iulie. Centrul îi ajută pe experții FinTech să își combine eforturile. Experiența blockchain a LG CNS continuă să se extindă, iar centrul economic al acestora este de așteptat să aibă un personal de aproape 200 până la sfârșitul acestui an.

LG CNS gestionează cercetarea tuturor serviciilor financiare viitoare, inclusiv AI și integrarea robotică. Firma are patru obiective principale:

  • Implementarea timpurie a celor mai noi tehnologii
  • Restructurarea infrastructurii digitale pentru a se concentra pe stocarea în cloud și sistemele de date mari
  • Integrare ulterioară a blockchain-ului
  • Sprijiniți sistemele financiare existente

Electronice mari care intră în Blockchain

LG nu este singur în ambițiile sale blockchain. În aprilie, producătorul de electronice Samsung a lansat o platformă blockchain de întreprindere numită Nexledger. Platforma va supraveghea logistica de transport maritim a Coreei de Sud în anul următor.

LG: Gata pentru mâine

Coreea de Sud continuă să fie un focar pentru activitatea criptografică în regiune. Cea mai recentă mișcare LG va crește cu siguranță sprâncenele în comunitatea criptografică. Concentrându-se în principal pe piața sud-coreeană, LG CNS urmărește să-și controleze gazonul. Dezvoltatorii speră să extindă proiectul odată ce vor vedea rezultatele eforturilor lor pe piețele sud-coreene.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map