Miami Blockchain Center: De ce Miami este pregătit pentru întreruperi antreprenoriale

Miami este o utopie în curs de dezvoltare pentru antreprenorii digitali și lucrătorii la distanță. Impozitul pe venit zero de stat, plaje, vreme frumoasă și pentru același cost al unui apartament la subsol în New York sau SF, vă puteți trezi la răsăritul soarelui pe apă.

În ciuda atracției sale de broșură de călătorie, un flux anticipat de antreprenori nu a venit încă. La scară macro, inovatorii mondiali din domeniul tehnologiei tind să se deplaseze în orașe precum zona golfului și nord-estul unde talentul și capitalul circulă din abundență.

Cu toate acestea, în ultimul deceniu, fluxul de antreprenori și investitori pricepuți a început să exploreze oportunități cu avantaje asimetrice pe piețe care nu au ajuns încă la nivelurile de saturație din New York și San Francisco. Miami, împreună cu alte piețe de pornire secundare și terțiare precum Austin, Denver și Atlanta au început să vadă creșteri în ambele talent și capital de investiții.

COVID-19 servește, de asemenea, la exacerbarea acestei tendințe, întrucât megalopola modernă s-a transformat din atracția sa cu ochi înstelați într-un peisaj mai infernal cu contagiune rapidă. Aproape toate companiile s-au mutat la muncă completă la distanță pentru moment și, împreună cu angajații lor, încep să vadă beneficiile lucrului de la distanță.

Asta ne aduce la blockchain și la criptomonede în Miami. Nucleul etosului blockchain și al criptomonedelor este descentralizarea, iar startup-urile din spațiu nu diferă. Această descentralizare și încurajarea implicită a muncii la distanță au făcut din Miami un focar de activități blockchain și criptomonede.

Miami găzduiește mai multe inițiative orientate către comunitate blockchain, inclusiv Miami Blockchain Center, Conferința nord-americană Bitcoin, si Miami Bitcoin Hackathon (pe care echipa acestui scriitor a învins-o Premiul # 1 în 2016.)

Ne-am conectat cu Eryka Gemma, CEO al Miami Blockchain Center, un hub și un incubator pentru comunitatea blockchain și criptomonede. Ea a lucrat îndeaproape cu primarul și orașul Miami pentru a pune Miami Blockchain pe hartă.

Eryka Gemma, Nick Spanos, primarul din Miami, Francis Suarez și Scott Spiegel

Ne-ai putea da un trailer de două minute despre viața ta? Cum ați ajuns să vă implicați în spațiul criptomonedă și blockchain?

Când eram mai tânăr, eram foarte interesat de politică. Am dorit cu adevărat să înțeleg ce se întâmplă politic. Aș urmări CSPAN și știrile. Îmi amintesc că într-o zi l-am văzut pe vicepreședinte la știri și tot ce spunea părea doar o minciună. Spunea o mulțime de numere, cuvinte mari și era foarte carismatic – îmi plăcea, dar de fapt nu spunea nimic de valoare coerentă.

M-aș plânge prietenilor despre asta și mi-au spus să mă uit la tipul ăsta, Ron Paul. Am făcut-o și m-am îndrăgostit imediat, am aflat că sunt libertarian și minarhist. Am aflat despre Rezerva Federală și despre modul în care sistemul monetar era defectuos. Nu am vrut ca ceea ce a spus dr. Paul să fie adevărat, dar avea doar sens. El a fost primul politician pe care l-am întâlnit unde am simțit că spun ceva de valoare în loc să vorbească doar în cercuri.

La 19 ani, am devenit delegat pentru Ron Paul în statul Washington. Am învățat atât de multe, din experiență și am întâlnit unii dintre cei mai deștepți oameni pe care i-am întâlnit în acel moment din viața mea. Oameni care au fost cu adevărat inteligenți în multe moduri diferite, dar în mod specific toți au fost gânditori critici care au acționat.

Aceștia au fost și oamenii din viața mea care m-au prezentat la Bitcoin. Din păcate, la fel ca majoritatea oamenilor în relații abuzive (am avut o relație abuzivă cu mass-media de stat și de masă), am dezvăluit totul din experiența când Ron Paul a pierdut și a uitat de bitcoin și m-am mutat în Florida pentru a participa la Universitatea Aeronautică Embry Riddle unde am a Bachelor of Science in Aeronautics.


Dar, totuși, mi-a plăcut economia mea – aș găzdui discuții pe campus despre economia austriacă vs. keynesiană și țin discursuri cu titluri precum „corupția mass-media”, „Cine este Rupert Murdoch” și „mintea subconștientă”.

După facultate, am început să lucrez în industria comerțului cu avioane pentru o bancă mare de pe strada. Directorul general al băncii a fost un legendar bancar care a făcut fuziunea dintre Bank of America și Merrill Lynch. Într-o zi, la finalul unei convorbiri video de grup, a deschis-o până la q&a pentru toți tinerii. Mi-am aruncat creierul pentru o întrebare bună și mi-am amintit de bitcoin. L-am întrebat ce părere are despre bitcoin și el și toți ceilalți oameni din cameră au râs. Mai târziu în acea zi, am coborât înapoi în gaura de iepure.

Cum arată o zi din viața lui Eryka Gemma?

Din moment ce sunt blocat în carantină, nu este deloc plin de farmec. Ridică-te, fă-mi rutina de dimineață, care include întinderea, deoarece acest lucru este atât de important pentru corpurile noastre, de obicei ajung pe computer și încep să citesc știrile. O mulțime de timp pe computer și telefon chiar acum, încercând să ruleze Blockchain Center virtual și să găzduiască o mulțime de evenimente live webcam. Sunt blocat în Seattle, orașul meu natal, pentru că sunt destul de sigur că am coronavirus și nu vreau să îmbolnăvesc oamenii din Miami.

Ne puteți oferi o imagine din spatele scenei despre modul în care a apărut centrul blockchain?

În timp ce lucram cu normă întreagă în spațiul de tranzacționare și închiriere de avioane, am construit o comunitate mică de oameni care doreau să învețe cum să cumpere bitcoin.

De acolo, am început să găzduiesc întâlniri în timpul liber doar pentru a vedea ce fel de comunitate era în Miami. Am început Crypto Mondays Miami și răspunsul a fost cu adevărat pozitiv, a avut în medie 80-100 de persoane în 2017/2018. Obținerea clădirii a fost doar următorul pas logic, deoarece ne-am găzduit în locații aleatorii din tot orașul.

Miami Blockchain Center

Miami Blockchain Center tăiere panglică

Cine sunt cele mai mari părți implicate?

Nick Spanos, care a început Bitcoin Center-ul original din New York și o conexiune din zilele mele de Ron Paul, a arătat interes pentru a face o sucursală din Miami. Conexiunile sale în Miami, inclusiv Moishe Mana, un magnat imobiliar, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Miami, au fost foarte importante în deschiderea clădirii.

Moishe Mana deține multe clădiri în centrul orașului Miami și, cu brațul tehnologic al companiei sale Mana Tech, are o viziune de a reorganiza centrul orașului într-un centru tehnologic milenar, iar noi facem parte din această viziune. Ce modalitate mai bună de a face asta, apoi să ai un centru blockchain care să atragă tineri talenti?

Scott Spiegel, mult timp fanatic bitcoin și adept al Institutului Mises, a jucat, de asemenea, un rol major.

De ce Miami?

Miami este valea siliconului din America Latină, majoritatea companiilor tehnologice majore au sediul LatAm în Florida de Sud. Blockchain este o tehnologie globală, are sens doar să creezi un hub pentru America într-o locație centrală.

Îmi plac piețele nesaturate, Miami este ca un oraș mic, un oraș mare. Dacă muncești din greu, este mai ușor să fii recunoscut aici pentru munca ta și să primești sprijinul potrivit în spatele tău.

Guvernul local este atât de susținător. Primarul din Miami a venit la deschiderea centrului și a făcut o ceremonie de tăiere a panglicii pentru Miami Blockchain Center. Autoritatea pentru dezvoltare din centrul orașului și Consiliul Beacon sunt deosebit de interesante pentru a ne vedea reușind.

Din punct de vedere bancar, Miami are a doua cea mai internațională bancă din SUA. Florida nu are nici un impozit pe venit. Multe orașe din întreaga lume se luptă pentru a fi următorul centru tehnologic, deoarece taxele și condițiile de viață din NYC și SF se înrăutățesc, Florida și mai exact Miami întâmpină acest talent.

Moishe Mana a contribuit la crearea unei oportunități pentru Miami pe care multe orașe nu le-au mai văzut până acum. Echipa sa este foarte orientată spre viitor și oferă oportunități companiilor și startup-urilor de a se muta la Miami din întreaga lume.

Miami are avantajul unei populații incredibil de diverse și este văzută ca o răscruce de drumuri în America de Sud și Caraibe. Dar, se poate argumenta că această calitate a stigmatizat adesea peisajul antreprenorial din Miami – că, în afară de a face apel la America de Sud, o pornire ar fi mai bine într-un alt centru de pornire precum NYC, SF, Austin, Boston, etc. argumentul este valid?

Ca toate lucrurile, depinde de situație și de nevoile startup-ului în cauză. Vor să atingă un public latino-american? Prețuiesc să-și păstreze dolarii fiscali? Apreciază o calitate mai bună a vieții? Câteva lucruri sunt sigure, scena de pornire din Miami este încă în creștere, ceea ce face mai ușor să fie recunoscut. Talentul tehnologic mai puțin costisitor din America de Sud este mai accesibil și există o mulțime de bogății aici care caută să se diversifice în alte active decât cele imobiliare. Există avantaje și provocări pentru Miami, dar este foarte distractiv aici cu siguranță.

Orașul Miami a îmbrățișat blockchain-ul și criptomoneda. De ce crezi că este?

Primarul Francis Suarez este un om care se gândește la viitor și este de acord că centrul orașului ar trebui să fie un centru tehnologic. El înțelege că orașul nostru are o oportunitate majoră de a utiliza blockchain pentru lanțul de aprovizionare, deoarece avem un aeroport internațional și unul dintre porturile maritime majore ale țării.

Fiind primul primar născut în Miami, îi pasă de oraș și pledează pentru tinerele talente și startup-uri care să se mute aici și să îmbunătățească calitatea afacerilor în care nativii din Miami pot fi angajați. Suarez este, de asemenea, partener la Greenspoon Marder, o firmă de avocatură care reprezintă proiecte în mai multe cazuri de utilizare a blockchain-ului. Înțelege din perspectiva afacerii creșterea exponențială proiectată a industriei blockchain și vrea să se asigure că orașul nostru nu pierde.

Viziunea lui Moishe Mana de a transforma centrul orașului într-un centru tehnologic milenar poate fi într-adevăr îndeplinită doar prin ocuparea unor locuri de muncă blockchain. Se preconizează că această industrie va crește rapid și va atrage tineri talenti tehnologici.

Unde vedeți rolul guvernelor pe măsură ce blockchain-ul câștigă o adopție mai răspândită??

În ceea ce privește bitcoinul, rolul guvernelor ar deveni mai onest din punct de vedere financiar, având în vedere că oamenii doresc un sistem financiar transparent.

Există acum mai mulți oameni decât oricând, conștienți de faptul că Rezerva Federală imprimă excesiv bani, această cunoaștere transformând oamenii în monede alternative, bani sănătoși și blockchain.

Care este viziunea ta pentru viitorul Miami?

Vrem să fim un hub tehnologic milenar care rivalizează cu San Francisco, dar cu accent pe tehnologii descentralizate și o calitate mai bună a vieții.

Îmi imaginez că centrul orașului Miami va fi primul loc în care comercianții de masă acceptă bitcoin și alte monede digitale. Acesta este un proiect la care lucrăm la Miami Blockchain Center.

Să facem un experiment de gândire. Cum crezi că ar reacționa lumea la un bitcoin de 1.000.000 de dolari până la sfârșitul anului 2020? Ce zici de un Bitcoin de 10 USD până la sfârșitul anului 2020?

1 milion de bitcoin – Wall Street s-ar putea să se sperie și să încerce o altă încercare de a reduce prețul (adică piețele futures.) Am văzut deja directorii executivi ai marilor bănci rușinând bitcoinul când era la 20k și am văzut deja BRI adunând guvernul pentru a se implica când Balanța a intrat pe scenă. Cu 1.000.000 de dolari bitcoin, instituțiile nu vor fi fericite.

Dacă se întâmplă acest lucru, „transferul de avere” pe care atât de mulți l-au prezis va avea loc. Impactul va fi cel mai resimțit în țările mai sărace, unde prezic că oamenii vor putea răsturna guvernele corupte.

Un bitcoin de 10 dolari i-ar face pe toată lumea să-mi spună că sunt un escroc. Dar este în regulă, deoarece fundamentele sunt încă în vigoare și ar fi o oportunitate extraordinară să cumpărați mai mult din acest activ care este în afara controlului guvernelor.

Există vreo caracteristică care crezi că lipsesc majoritatea proiectelor blockchain? În general, cum se pot îmbunătăți majoritatea proiectelor?

Dacă vorbim despre cazul de utilizare a criptomonedelor blockchain, acelor companii le lipsește echipele de marketing. Din care, mă bucur pentru că majoritatea criptomonedelor nu sunt descentralizate și nu ar trebui adoptate deoarece puțini dețin controlul.

Dacă vorbim despre proiecte de caz de utilizare blockchain, le lipsește companii care sunt dispuse să schimbe status quo-ul și să facă față costurilor pentru a adopta ceva nou, care este, în ochii multora, netestat și nedovedit. Proiectele de caz de utilizare blockchain măresc, de obicei, interoperabilitatea între companii, ceea ce face ca toate companiile dintr-o singură industrie să adopte un proiect se va dovedi a fi o problemă.

În general, educația lipsește. O lipsă care poate fi văzută peste tot în aproape fiecare fațetă a vieții.

Există proiecte în spațiu care să servească drept exemple strălucitoare de criptomonedă și antreprenoriat blockchain?

Sunt încântat de proiectele de rețea Bitcoin și Lightning. Fațeta blockchain-ului care este cea mai interesantă este aspectele descentralizate și implicarea teoriei jocurilor. Când aceste două aspecte nu sunt incluse într-un proiect, tind să nu-mi pese la fel de mult decât dacă abordează o problemă specifică industriei.

De asemenea, sunt entuziasmat de Ravencoin și de orice proiect STO reușește, chiar dacă am pierdut mult din hack-ul Cryptopia. Cred că tokenizarea „valorilor mobiliare” va fi un upgrade imens la piețele financiare care au nevoie de un upgrade.

Cum stau blockchain-ul și criptomoneda pentru a schimba viața de zi cu zi?

În ceea ce privește criptomoneda, pentru o persoană obișnuită, aceasta depinde într-adevăr în ce țară locuiți. În locuri precum Venezuela, Argentina și Zimbabwe, schimbă extrem de mult viața, deoarece aveți o monedă mai stabilă decât moneda națională. În locuri precum Statele Unite, criptomoneda permite tinerilor cunoscuți să se diversifice și să nu simtă că sunt legați de o navă care se scufundă.

În ceea ce privește blockchain-ul, acesta nu se va schimba viața de zi cu zi pentru o persoană obișnuită până când 5G și IoT sunt distribuite pe scară largă.

Care este povestea ta personală preferată sau cea mai memorabilă știre de ultimă oră pe care ai întâlnit-o în Miami Blockchain Center?

Povestea mea preferată personală se referă la plata persoanelor care au lucrat independent pentru noi la centrul blockchain. În acest moment, taxa maximă de remitență este de 56% pentru cineva care trimite bani din SUA în Venezuela. Unul dintre antreprenorii noștri a avut un copil și am vrut să-i trimit un cadou … dacă ar fi să trimit fiat, ar dura cel puțin 3 zile și între ambele guverne, 56% din acesta nu ar ajunge la copilul care avea nevoie de el. cel mai!!! Am trimis bitcoin, el l-a obținut în decurs de zece minute și o familie în luptă nu a fost supusă oprimării ulterioare de către un guvern hoț.

Care sunt câteva moduri în care cineva care citește acest lucru și este inspirat și vrea să ajute, cum se poate implica?

Spuneți-le oamenilor despre Bitcoin și că a fost creat ca răspuns la capitalismul de criză al crizei financiare din 2008. Spuneți-le că consecința imprimării de către Federal Reserve a mai multor bani înseamnă că puterea de cumpărare a dolarului nostru scade.

Miami Blockchain Center

Miami Blockchain Center

Educați-vă prietenii și familia despre importanța blockchain-ului pentru securitate și autonomie financiară.

La centrul blockchain, căutăm întotdeauna persoane care doresc să contribuie și să împărtășească comunității. Avem resurse dacă indivizii sunt interesați să îi învețe pe alții despre bitcoin și resurse pentru persoanele care doresc să învețe acasă, mai ales în timp ce toată lumea este blocată acasă. Puteți accesa blockchaincenter.com sau e-mail [e-mail protejat]

O altă opțiune bună este să vă mutați la Miami și să experimentați singuri centrul de blockchain și marea calitate a vieții. Dacă sunteți un lucrător la distanță, veniți aici câteva luni și alăturați-vă comunității noastre!

Orice altceva ați dori să știe cititorii noștri?

În lumina vremurilor, nu vă fie teamă de Coronavirus. Este bine să fiți pregătiți, este bine să luați măsuri de precauție, dar nu lăsați frica să vă depășească. Sunt atât de mulți oameni pentru care mi-am pierdut respectul, pentru că fac presiuni pentru ca guvernul să elimine drepturile constituționale ale tuturor celorlalți, deoarece se tem personal.

Vremurile se schimbă, Bitcoin este exodul pentru mulți și va trebui să alegem între sfidarea normelor sociale sau implorarea guvernului pentru un fals sentiment de securitate. Alegeți libertatea, alegeți libertatea și știți că America este una dintre puținele țări din lume construite pe baza unei constituții care conferă drepturi individului. Cei care fac presiuni pentru regimuri totalitare ar face bine să se mute într-o țară care nu este Statele Unite.

Mulțumesc că ai vorbit ala Centrul Blockchain din Miami, Eryka!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map