Kevin Maloney de la Xeeda pe portofele hardware pentru criptomonedă

Kevin Maloney este fondatorul și CEO-ul Xeeda, un portofel hardware pentru criptomonede special conceput pentru smartphone-uri.

Maloney împrumută din experiențele sale ca antreprenor în serie, investitor în faza incipientă și director al consiliului de administrație care a fost implicat cu unsprezece companii din faza incipientă. Potrivit comunicatului de presă, el a strâns cu succes peste 60 de milioane de dolari în capital pentru companii de capital privat din industrii precum biotehnologie, produse chimice, baterii, software, media, mobil, consumator, produse alimentare sănătoase, fintech și imobiliare..

Xeeda marchează MaloneyIntrarea în industria blockchain-ului. Deși în prezent este doar în precomandă, Xeeda arată ca un gadget destul de ingenios.

Piața actuală a portofelelor hardware pentru criptomonede este condusă de produse precum Ledger Nano S și Trezor, ambele s-au dovedit a fi produse extrem de sigure și fiabile. Cu toate acestea, mulți începători consideră că instalarea cu Ledger sau Trezor este un proces destul de intimidant. Xeeda își propune să abordeze experiența utilizatorului permițându-le utilizatorilor să se angajeze cu portofelele lor hardware folosind smartphone-urile lor, un dispozitiv pe care probabil îl au deja în buzunar.

* Notă editorului: deoarece nu am folosit personal acest portofel, nu putem atesta calitatea, interfața sau securitatea acestuia. Când o vom face, veți vedea aici un link către recenzia noastră.

Cum și-a luat numele XEEDA?

Am vrut un nume memorabil și care să ne permită să ne extindem dincolo de produsele noastre inițiale. Am încercat mai multe opțiuni prin testarea informală cu prietenii și familia și, după un timp, am început să adorăm sunetul și senzația modernă a X-E-E-D-A. Și, credem xeeda.io este un URL foarte interesant.

Cum contrastează antreprenoriatul în spațiul criptomonedelor cu experiențele dvs. anterioare de pornire?

Fiecare startup în care am fost implicat necesită o abilitate incredibilă de a menține concentrarea în timp ce sunt confruntat cu un flux continuu de obstacole, precum și distrageri care se mască ca oportunități atractive. Pur și simplu, spațiul criptomonedelor este de 100 de ori. Pentru cei care se îndreaptă spre succes, cred că recompensele vor fi, de asemenea, ordine de mărime mai mari decât ceea ce am văzut în industriile perturbatoare anterioare..

Cum credeți că XEEDA va accelera adoptarea criptomonedelor?

Când ne uităm la comerț astăzi, este clar că utilizarea internetului și economia globală sunt din ce în ce mai determinate de comunicații și tranzacții prin intermediul smartphone-urilor.


Ambiția noastră este de a accelera adoptarea monedei digitale prin crearea unei platforme convenabile și sigure pentru comunitățile criptografice care necesită acces direct la telefonul mobil, cu o experiență excelentă a utilizatorului și o gamă largă de funcționalități utile.

Xeeda

Care sunt limitările cu alte portofele hardware pe care doriți să le abordați?

Xeeda se concentrează pe furnizarea accesului securizat la piețele valutare digitale prin ușurința utilizării și mobilitatea utilizând portofelul nostru hardware și aplicația integrată. Utilizatorii de portofele reci existente ne-au spus că procesele complexe de configurare și tranzacție limitează sau chiar elimină utilizarea lor. Vrem să schimbăm asta.

În plus, concentrându-ne pe ușurința utilizării, putem reduce la minimum acțiunile neintenționate ale utilizatorilor care pot deschide potențialul de încălcare a securității sau tranzacții eronate care duc la pierderea monedelor digitale..

Sunteți încă în etapele de precomandă. Cum îi puteți asigura pe cei care adoptă timpuriu aplicația dvs. că portofelele dvs. sunt în siguranță?

Adoptătorii timpurii sunt clienții noștri cei mai importanți. Asigurarea lor de siguranța și securitatea tuturor produselor Xeeda este rezultatul reunirii echipei noastre de minți strălucite cu obiectivul concentrat de a proiecta arhitectura XEEDA, a implementa hardware, firmware și software, a stabili procese și standarde de fabricație și a furniza conținut educațional și relații Clienți.

Toate produsele și procesele noastre de afaceri trebuie să fie optimizate împreună și apoi validate prin teste neîncetate. Vom furniza actualizări continue comunității noastre de utilizatori pentru a asigura transparența eforturilor noastre de dezvoltare și a tehnologiilor de bază.

Cum rămâneți în fața hackerilor din spațiu??

În primul rând, experții în securitate de la XEEDA utilizează cele mai bune practici și dispozitive din industrie care sunt conforme cu criteriile comune EAL5 sau mai mare. Am studiat deficiențele de securitate în alte dispozitive și servicii pentru a determina ce vectori de atac au fost folosiți și am proiectat portofelul XEEDA pentru a fi imun la aceste atacuri.

Soluția este să nu aveți încredere în ceilalți (sau alte dispozitive, de exemplu, smartphone-ul) pentru a vă păstra datele în siguranță, ci pentru a vă prelua controlul asupra securității datelor dumneavoastră. Cu criptomonedele, datele critice sunt cheile dvs. private. Portofelul hardware XEEDA este dispozitivul simplu de utilizat conceput pentru a vă proteja cheile de acces privat de oricine nu este autorizat să îl acceseze, de către dvs. personal. Păstrați controlul deplin al tuturor cheilor dvs. private pe portofelul hardware Xeeda.

Cheile dvs. private nu lasă niciodată spațiul de stocare securizat în portofelul XEEDA. Când hackerii îți încalcă apărarea perimetrală, cum ar fi o aplicație iPhone sau Android, cheile tale private rămân în siguranță. Nu părăsesc niciodată portofelul XEEDA, iar portofelul în sine are autentificare încorporată în doi factori, inclusiv autentificare biometrică.

Ce se întâmplă dacă smartphone-ul unui client este furat? În timp ce hoții ar putea să nu-și poată accesa fondurile, își pierde clientul portofelul și criptomoneda?

Dacă smartphone-ul unui client este furat, toate fondurile lor accesate de portofelul hardware Xeeda sunt complet securizate și protejate. Nu sunt pierduți și nici nu pot fi furați. Portofelul Hardware Xeeda necesită autentificare biometrică pe portofelul propriu-zis și un cod PIN suplimentar exclusiv pentru portofel. Accesul fizic la telefonul unui utilizator sau la portofelul Xeeda nu permite accesul la cheile sau fondurile utilizatorului.

Dacă portofelul hardware XEEDA al unui client este pierdut, furat sau distrus, puteți restabili întregul sold pe un alt portofel XEEDA folosind fraza de recuperare de 24 de cuvinte.

Xeeda

Pe o notă personală, ce ți-a stârnit interesul pentru spațiul criptomonedelor?

Spațiul criptomonedelor creează oportunități unice din istoria recentă pentru afaceri și consumatori. Este cu adevărat un moment incredibil pentru oricine dorește să fie un lider și să contribuie la reinventarea proceselor de afaceri care vor îmbunătăți dramatic viețile individuale la nivel global – în special cele din comunitățile care sunt excluse sau insuficient deservite de sistemele economice actuale.

Care sunt obiectivele dvs. pentru a doua jumătate a anului 2018?

Ne concentrăm pe trei categorii principale: (1) Continuăm să stabilim parteneriate cu principalele schimburi, monede și jetoane și alte companii care dezvoltă tehnologii inovatoare Blockchain. (2) Livrați portofelul și aplicația hardware XEEDA complet testate și dovedite. (3) Oferiți asistență remarcabilă clienților comunității Xeeda.

Ce credeți că este rezervat pentru criptomonede înaintând?

Este clar că va continua să existe o mare schimbare pe măsură ce spațiul criptomonedelor se maturizează. Ne așteptăm ca guvernele să își sporească implicarea în diferite aspecte ale activelor digitale și acest lucru va impune furnizorilor și utilizatorilor să acționeze în consecință. Opinia noastră este că companii precum a noastră vor fi esențiale în echilibrarea drepturilor utilizatorilor cu cerințele care pot fi impuse de reglementările guvernamentale.

Ne așteptăm ca criptomoneda să continue să se deplaseze mai mult în mainstream. Acest lucru va necesita îmbunătățirea ușurinței de utilizare prin dispozitive precum portofelul hardware XEEDA, precum și îmbunătățirea semnificativă a ratelor de procesare a tranzacțiilor Blockchains.

Dacă te-ai putea întoarce la început, există ceva ce ai fi făcut altfel? Ce sfat ți-ai oferi sinelui tău de 20 de ani?

Îmi place să studiez călătoria către succesul marilor antreprenori de-a lungul ultimelor decenii. Când te uiți în top 5 sau cam așa ceva, ceea ce iese în evidență este al lor abilitatea de a atrage o echipă care posedă abilitățile și determinarea de a vedea viziunea prin intermediul acesteia și o oferă unei comunități de adoptatori timpurii și clienți pasionați.

Sfatul meu pentru mine la 20 de ani este când vedeți ceva care are potențialul de a schimba lumea în bine și vă interesează, scufundați-vă în deplină forță și deveniți lider prin construirea unei echipe grozave și atragerea clienților timpurii și a partenerilor credibili pentru a inova pentru și testați cu.

Pentru a realiza acest lucru, trebuie să oferiți valoare clienților și partenerilor pe care nimeni altcineva în afară de dvs. și echipa dvs. nu le puteți oferi; pentru că nicio persoană sau organizație nu este la fel de concentrată, determinată și capabilă ca tine și echipa ta.

Aș spune, de asemenea, eșuează rapid și des, nu renunțați niciodată, iterați până când veți obține tracțiune și împărtășiți fiecare succes echipei dvs..

Orice altceva ați dori să știe cititorii noștri?

Ei bine, cititorii dvs. sunt oameni minunați, cei mai buni din spațiul criptomonedelor, așa că aș dori să invit pe toată lumea să se alăture comunității XEEDA, să urmeze progresul nostru și să devină un client timpuriu. Puteți începe vizitând site-ul nostru site.

Mulțumesc!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map