Jocurile mobile Blockchain sunt aici, dar s-ar putea să nu fiți prea impresionat

La fel ca în cazul multor lucruri blockchain, jocurile mobile blockchain de până acum nu au reușit să atingă nivelul. Da, există o grămadă de jocuri mobile blockchain extrem de decente pe care le puteți descărca astăzi pe smartphone. Dar probabil că nu vă veți găsi deocamdată legați de niciunul.

Mai mult, componenta criptomonedă în majoritatea este aproape incidentală; în esență, mai degrabă o caracteristică suplimentară decât un element fundamental. Dacă pur și simplu căutați un joc pentru a trece timpul în metrou, asta nu va face prea multă diferență pentru dvs. Dar dacă este tehnologie blockchain pe care doriți să o asistați la maxim, veți avea timp să așteptați.

Industria în creștere a jocurilor mobile

De la navigarea pe internet mobil desktop depășit pentru prima dată în 2016, am ajuns la un punct crucial care a marcat o schimbare istorică. Creșterea internetului mobil merge mână în mână cu îmbunătățirea tehnologiei și scăderea costurilor. Deși este posibil să nu fie pe piață pentru un iPhone X, țările în curs de dezvoltare nu rămân cu mult în urmă în ceea ce privește deținerea de smartphone-uri 82 la sută de oameni care au un smartphone de un fel.

De fapt, India și China stau în jur o treime din populația mondială de smartphone-uri. Și sunt destul de legați de ei și în America Latină, Asia de Sud-Est și Africa.

Jucători mari, cum ar fi Nintendo, vor merge pe mobil / https://pixabay.com/en/video-games-joy-stick-games-1557358/

Este o afacere miopă care nu și-a deschis ochii la puterea dispozitivelor mobile. Și cu jocurile video care reprezintă aproximativ 25% din toate aplicațiile disponibile pe Google Play, nu trebuie să fii un jucător pentru a vedea potențialul. Chiar și giganților tradiționali de jocuri pe bază de consolă le place Nintendo se mută în mobil înainte ca produsul lor să devină irelevant.

Dar nu totul este distracție și jocuri în industria jocurilor mobile. Există și câteva probleme cu acesta. Si ghici ce? Ai inteles! Jocurile mobile Blockchain ar putea oferi soluția.

Nevoia de jocuri mobile Blockchain

În timp ce dezvoltați jocuri pentru aplicații mobile, mai degrabă decât versiuni pentru console de jocuri, fără îndoială reduce costurile pentru dezvoltatori, plățile sunt adesea mai mici. Sistemul de plăți poate fi fragmentat și laborios, ineficient și lent. Pirateria și lipsa de transparență rămân probleme cheie cu care trebuie să ne confruntăm. Poate fi greu pentru dezvoltatori să acceseze datele de care au nevoie pentru a aduna informații pentru a-și îmbunătăți jocurile.

În ciuda creșterii metodelor alternative de plată, majoritatea plăților din industria de telefonie mobilă provin încă din SMS. Acest lucru a oferit până acum o soluție pentru colectarea plăților de la persoane fără acces la un cont bancar. Acest lucru este răspândit în special în America Latină și Asia de Sud-Est, unde efectuează achiziții cu creditul de pe telefonul mobil.

Dar această formă de plată este lentă și greoaie pentru dezvoltatori. De fapt, poate dura până la șase luni ca dezvoltatorii să primească plata de la furnizorii de SMS-uri! Comisioanele lor sunt, de asemenea, abrupte: reducând cu până la 70% din plăți.

Jocurile mobile Blockchain care utilizează tehnologie descentralizată asigură că plățile sunt primite în timp util (sau chiar în timp real). Nu există intermediari care să-și ia tăierea. Acest lucru îmbunătățește eficiența și în cele din urmă (în teorie) calitatea jocului atât pentru jucători, cât și pentru dezvoltatori.

Jocurile mobile Blockchain ar putea oferi o soluție la problema SMS-urilor fără a cere utilizatorilor să dețină un cont bancar. Așadar, pentru cei aproximativ 2 miliarde de persoane nebancare din întreaga lume, aceștia s-ar putea alătura fără probleme la mișcarea jocului mobil blockchain.

Criptomoneda ar putea tăia plățile prin SMS

Dezvoltatorii ar putea stimula jucătorii cu criptomonede pentru furnizarea de date, participarea la sondaje sau vizionarea de reclame, de exemplu. Identitatea lor ar fi verificată pe blockchain. Acest lucru ar putea servi pentru a elimina problema pirateriei și a pune capăt nenumăratelor versiuni spin-off ale jocurilor de marcă care oferă divertisment gratuit în mod ilegal..

Proiecte precum Enjin Coin sunt rezolvate pentru a lupta împotriva fraudei pe piața bunurilor virtuale folosind caracterul transparent al blockchain-ului. Acestea își propun să ofere un întreg ecosistem și pentru jucători.

Unele jocuri mobile blockchain vă permit chiar să utilizați criptocurrency, cum ar fi Ionomy. Cu toate acestea, până când extragerea criptomonedelor mobile devine mai eficientă și mai profitabilă, exploatarea pur și simplu de pe un telefon mobil va obține câteva recompense.

Unde sunt jocurile mobile Blockchain chiar acum

Există o mulțime de jocuri mobile blockchain acolo. Dar încă nu rezolvă toate problemele din industria jocurilor mobile. De fapt, una dintre cele mai mari probleme cu multe jocuri mobile blockchain este că le lipsește produsul lor esențial: un joc foarte bun.

Unele dintre cele mai populare jocuri mobile blockchain, cum ar fi Alien Run și Dungeon Itadaki vin foarte apreciate, dar ar putea funcționa la fel de ușor fără criptomonede. Jocurile mobile blockchain chiar încep să prindă aripi. În prezent, cei mai mulți dintre ei își încorporează simbolul nativ ca recompensă a jocului sau simplu instrument de promovare.

jocuri blockchain google play

Aplicații de jocuri Blockchain pe Google Play https://play.google.com/store/search?q=blockchain+games&c = aplicații&rating = 1

Există puține jocuri mobile blockchain care par a fi cu adevărat investite în a-și face simbolul nativ fundamental pentru modelul lor de afaceri – un adevărat schimbător de jocuri, ca să spunem așa. Platforme precum Worldopoly și Ionomy se angajează să creeze mai mult decât jocuri pentru jucătorii obișnuiți, construind ecosisteme reale în care jucătorii să câștige cripto, să cripteze și să rămână în aplicația mobilă.

Cele mai faimoase jocuri Blockchain vreodată

Toată lumea a auzit de CryptoKitties, popularul DApp extrem de popular care folosește blockchain-ul Ethereum pentru a tranzacționa și a dovedi proprietatea pisicilor (ceea ce plutește barca ta, nu?). Dar își ia timpul să devină mobil. După nebunia inițială de la sfârșitul anului 2017 și începutul anului 2018, în februarie au anunțat lansarea unei aplicații iOS în limba chineză destinată Chinei mai mari și Singapore.

Dar problemele de scalabilitate ale blockchain-ului Ethereum au aruncat o pisică printre porumbei, cu atâtea tranzacții care au dus la întârziere, blocaj și întârziere. În iunie, CryptoKitties a anunțat lansarea pe telefonul emblematic HTC. Aplicația va fi instalată pe fiecare dispozitiv nou, creând noutăți suplimentare pentru producătorul taiwanez de telefoane mobile. Să sperăm că acest târg de aventură este mai bun.

cryptokitties

Toată lumea a auzit de CryptoKitties

Au existat alți jucători cheie în spațiul de jocuri mobile blockchain, inclusiv Huntercoin, o furculiță a blockchain-ului Namecoin care le-a permis jucătorilor să-și extragă propria monedă, apoi să o găsească și să o ducă la „bănci” virtuale. Și jocuri de genul BitQuest care a oferit și recompense în Bitcoin în 2016. Dar CryptoKitties ia titlul drept cel mai faimos joc blockchain până în prezent (sau cel mai faimos dApp de divertisment, cel puțin).

Gânduri de închidere

Varietatea și numărul de jocuri mobile blockchain rămân limitate și sunt rezervate în principal jocurilor care experimentează cu cripto, mai degrabă decât să îl facă instrumental pentru modelul lor de afaceri. Dar, pe măsură ce ambele tehnologii continuă să crească și să conecteze mai multe dintre cele nebancate, jocurile mobile construite cu blockchain vor exploda probabil în viitor. Și de îndată ce jocul de mare succes va apărea, cu siguranță vor urma mai multe.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map