Investiții în tonuri de gri: tendințe și analize pentru investitorii instituționali

Firmele de investiții au fost mult timp o opțiune populară pentru investitorii instituționali care doresc să participe pe piețele financiare tradiționale. Acum, odată cu creșterea popularității criptomonedelor, firmele de investiții își propun să ia și pe această piață în continuă evoluție. În acest articol, examinăm rolul Grayscale Investments ca un jucător important în acest spațiu – totul, de la istoria sa la impactul său asupra pieței actuale și viitoare a criptomonedelor..

Investiții în tonuri de gri: bine stabilite în spațiul de investiții cripto

Grup valutar digital a lansat Grayscale Investments as o filială în septembrie 2013. De atunci, Grayscale Investments a continuat să ofere o serie de trusturi de investiții în criptomonede pe piața fără prescripție medicală (OTC).

Începând din august 2018, fondurile de investiții cu un singur activ ale Grayscale Investments includ următoarele criptomonede: Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, Zcash, Bitcoin Cash, Ripple și Litecoin. Linia de produse Grayscale Investments include, de asemenea, Digital Large Cap Fund, un portofoliu diversificat ponderat pe capitalizare pe piață, care include Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash și Litecoin.

Grayscale Investments a continuat să ofere noi produse de piață OTC în istoria sa timpurie.

Grayscale Investments a continuat să ofere noi produse de piață OTC în istoria sa timpurie.

Contextul, profiturile și pierderile investitorilor

Privind investițiile în primul semestru al anului 2018 în tonuri de gri raport, potențialii investitori pot afla multe despre succesele și eșecurile companiei, precum și rolul acesteia pe piața actuală a criptomonedelor. Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai importante statistici din acest raport.

Majoritatea investițiilor (56%) provin de la investitori instituționali. Alte categorii includ investitori acreditați (20%), conturi de pensii (16%) și birouri de familie (8%). Acest lucru este important de remarcat, deoarece îi ajută pe toți investitorii să obțină informații mai bune despre unele dintre strategiile pe care investitorii mari le-au luat.

Conform statisticilor din S1 2018, toate trusturile de investiții au suferit pierderi. Acest lucru nu ar trebui să fie o surpriză, deoarece acest lucru reflectă tendința generală descendentă a prețurilor criptomonedelor în prima jumătate a anului 2018.

În ciuda acestui fapt, este, de asemenea, esențial să evidențiem succesul pe termen lung al produselor mai consacrate ale Grayscale Investments. De exemplu, Bitcoin Investment Trust a înregistrat o creștere a profiturilor de 4.107,1% de la înființarea sa până la sfârșitul primului semestru 2018. În plus, Ethereum Classic Investment Trust, a doua cea mai veche ofertă de produse, a realizat o creștere de 270,3%.

Cum a afectat Bitcoin Dip investițiile mari?

Scăderea bitcoin a avut cu siguranță un impact negativ asupra investitorilor care au investit în trimestrul IV 2017 sau începutul primului trimestru 2018.

Deși s-ar putea aștepta ca acest lucru să ducă la o scădere a investițiilor de intrare, statisticile publicate în raportul S1 2018 arată altfel. Când ne uităm la fluxurile săptămânale de investiții pentru prima jumătate a anului 2018, multe achiziții au venit în săptămâni cu piețe relativ bear. De exemplu, trei săptămâni în luna iunie au depășit media investiției săptămânale de 9,55 milioane USD.


În plus, devine clar că mai mulți investitori caută să se diversifice dincolo de BTC. Da, investițiile BTC ale companiei au avut în continuare o investiție medie mai mare la 6,04 milioane USD / săptămână față de 3,52 milioane USD / săptămână pentru investițiile non-BTC. Cu toate acestea, este esențial să rețineți că patru dintre activele non-BTC ale Grayscale Investments au fost numai introdus în martie 2018.

Acum, să examinăm câteva dintre avantajele și dezavantajele alegerii investițiilor în tonuri de gri față de cumpărarea directă a criptomonedelor.

Intrările de investiții la nivel de gri au fost destul de diverse în primul semestru al anului 2018.

Intrările de investiții au fost destul de diverse în S1 2018.

Motive posibile pentru alegerea investițiilor în tonuri de gri

Investițiile în tonuri de gri oferă potențial de securitate mai mare investitorilor mari. Pentru cei care nu doresc să păstreze criptocurrency pe un schimb, există o serie de portofele hardware pentru a alege. Cu toate acestea, mulți oameni se tem de posibilitatea de a-și pierde portofelele sau de a le fura. Scara de gri poate ajuta la achiziționarea, stocarea și transferul de active.

Toate investițiile sunt create ca acțiuni și sunt etichetate ca titluri de valoare. Deoarece nu sunt deținute de investitori ca criptomonede reale, este posibil să se creeze structuri financiare și fiscale mai bune. De exemplu, investițiile sunt eligibile pentru a fi deținute în anumite IRA-uri, 401ks și alte conturi de brokeraj și investiții. Acest lucru creează o punte pentru a ajuta investitorii în criptomonede să intre pe piață într-un mod similar cu opțiunile tradiționale de investiții.

Motive posibile împotriva alegerii investițiilor în tonuri de gri

Participarea la diferite trusturi de investiții este costisitoare. Grayscale Investments percepe o taxă de 2,5% pentru administrarea și păstrarea anuală pentru majoritatea ofertelor de produse. Singurele abateri sunt BTC la 2,0%, ETC la 3,0% și Fondul Digital Large Cap la 3,0%. Pe o piață bull, unii investitori ar considera că aceasta este o sumă minimă de plătit din profituri. Cu toate acestea, pe o piață extrem de redusă, taxele ridicate ar putea descuraja cu siguranță mulți investitori.

Deși a avea acțiuni în loc de criptomonede reale ar putea face mai ușoară respectarea impozitelor, este de asemenea ușor să vedeți acest lucru ca un aspect negativ. Realitatea este că fondul deține mai puțin de o zecime dintr-un bitcoin pe acțiune. Deoarece investitorii primesc acțiuni și nu au acces direct la active, poate fi dificil să se vândă imediat. Prin urmare, îi lipsește o mare parte din lichiditatea și comoditatea schimburilor de criptomonede.

Taxele anuale ale Grayscale Investments variază de la 2 la 3%.

Onorariile anuale ale Grayscale Investments variază între 2% și 3%. Randamentele variază, dar reflectă în general tendințele prețurilor pieței criptomonede.

Perspective privind viitorul reglementărilor

Poate fi dificil să se prevadă viitorul investițiilor în tonuri de gri pe piața criptomonedelor. Da, mulți consideră că această companie este bine stabilită în acest spațiu. Cu toate acestea, există încă o mulțime de întrebări la care trebuie răspuns. Din punct de vedere tehnic, Grayscale Investments nu este un ETF bitcoin. Este clasificat ca. un trust de acordant. Pentru moment, acest lucru înseamnă că poate evita unele dintre limitările mai stricte impuse altor tipuri de fonduri.

Totuși, reglementările și hotărârile privind firmele similare ar putea fi esențiale în viitorul acestei firme. Începând din august 2018, Comisia SUA pentru valori mobiliare și schimburi (SEC) a respins majoritatea cererilor de ETF bitcoin. Indiferent de modul în care hotărârea SEC din ETF-ul propus de Coinbase merge, probabil va avea un anumit impact asupra tuturor ETF-urilor și firmelor similare cu Investițiile în tonuri de gri.

Concluzie

De-a lungul istoriei timpurii a Grayscale Investments, firma a atras investiții majore de la investitori bogați. Cu toate acestea, cel puțin pentru investitorii individuali, posibilitatea accesului la aceste oferte este practic inexistentă. Compania a găsit mult succes pe o piață lipsită de opțiuni ETF (sau ETF). Chiar și pentru investitorii bogați, alegerea de a cumpăra criptomonede direct ar putea fi o mișcare mai bună. Cu toate acestea, pentru cei care doresc să urmeze o cale de investiții mai tradițională, această firmă ar putea oferi o soluție mai mult decât adecvată.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map