Introducere în bazinele miniere cu Bitminter

Deși sistemele de dovadă a muncii există de mai bine de 20 de ani, ele au câștigat cu adevărat popularitate doar odată cu venirea Bitcoin. O mulțime întreagă de monede a ajuns pe piață de la acele timpuri de început ale tehnologiei criptomonedelor, în timp ce aspiranții de antreprenor au sărit pe linia de creație a banilor.

Problema cu algoritmul minier al Bitcoin este că în ultimii ani a stimulat o cursă de înarmare hardware. La fel ca războiul tradițional, cele mai mari arme merg la cel mai mare ofertant. Și, la rândul lor, cei cu cele mai mari arme primesc prima alegere a prăzii. Cu alte cuvinte, omul de pe stradă a avut în mare parte un preț pentru a participa la exploatarea criptomonedelor doveditoare a muncii.

Din fericire, există o soluție și vine sub forma exploatării miniere. Astăzi vom arunca o privire asupra combinării eforturilor dvs. cu alți mineri din întreaga lume, folosind un popular grup minier numit Bitminter.

Ce este mineritul colectat?

În ciuda succesului comercial al operațiunilor miniere la scară largă, comunitățile de internet pline de resurse nu reușesc niciodată să surprindă atunci când vine vorba de rezolvarea problemelor online. Dacă viața îți dă lămâi, fă limonadă. Când Bitmain vă stoarce lămâile, alăturați-vă unui pool și profitați de beneficiile economiei comune.

În zilele noastre, singura modalitate de a concura cu jucătorii mari este prin puterea de procesare colectivă. Prin partajarea puterii de procesare într-o rețea, sunteți în esență punerea în comun a resurselor cu scopul de a împărtăși recompensele. În mod natural, recompensele pe care le primiți vor fi proporționale cu resursele pe care le contribuiți în primul rând.

Exploatare minieră

Avantajul major al acestei abordări este de a primi recompense de blocare mai repede și în mod regulat în loc de aleatoriu și cel mai probabil doar la fiecare câțiva ani. Există o serie de bazine miniere acolo și minerul dedicat ar trebui să-și facă temele pentru a găsi o soluție care să funcționeze cel mai bine pentru ea.

Cu toate acestea, acest articol nu este o revizuire a bazinelor miniere. În schimb, am dori să vă arătăm un exemplu simplu despre cum să vă conectați ASIC-ul la un pool de minerit. În acest caz, am mers cu Bitminter.

Bitminter

Bitminter este un pool de minerit care are ca scop ușurarea procesului de implicare în mineritul criptomonedelor. A început dintr-o idee de a oferi o interfață grafică (GUI) ușor de utilizat pentru ca minerii să interacționeze cu blockchain-ul Bitcoin. În acești câțiva ani, extragerea criptomonedelor a fost în cea mai mare parte domeniul tehnicienilor care foloseau linia de comandă – un instrument de interfață numai text. În mod clar, acest tip de interacțiune nu a fost ușor pentru nimeni să intre și să înceapă.

Bitminter funcționează din 2011 și este operat de compania norvegiană Aesir Financial AS, deținută de Geir Harald Hansen. Acesta susține că are deja peste 450 000 de conturi înregistrate. După ce a lucrat la interfața grafică la începutul anului 2011, Geir a decis să transforme proiectul într-un fond minier complet și astfel s-a născut Bitminter.

Caracteristici

  • Servere situate în Europa și SUA
  • 1% Taxă minieră.
  • Suportă ASICBoost care folosește pe deplin cele mai recente hardware pentru minerit.
  • Sprijină extragerea combinată.

Ce veți avea nevoie pentru a începe


  • Cel puțin un miner ASIC decent (cum ar fi Antminer S9) și driverele USB relevante ASIC.
  • Ultima versiune a Java (Asigurați-vă că reporniți după instalare).
  • Portofel Bitcoin

Procesul

1. Mergeți la site-ul proiectului.

2. Faceți clic pe Alăturați-vă pentru a crea un cont și utilizați un ID dintr-un alt cont pe care îl dețineți deja (Google, Facebook etc.) pentru autentificare.

3. Selectați numele de utilizator și confirmați adresa de e-mail.

4. Conectați-vă și descărcați cea mai recentă aplicație client Bitminter din Instrumente:

Bitminter. Obțineți cea mai recentă aplicație client pentru a vă conecta la ASIC

Obțineți cea mai recentă aplicație client pentru a vă conecta la ASIC

5. Java poate produce o eroare atunci când încercați să descărcați aplicația Bitminter pe anumite platforme Windows. Dacă se întâmplă acest lucru, accesați „Porniți programe și fișiere de căutare” și căutați „Configurare Java”. Selectați Securitate și adăugați domeniul Bitminter la lista locațiilor acceptabile de descărcare:

Bitminter. Java împiedică uneori descărcarea aplicațiilor de criptomonede

Java împiedică uneori descărcarea aplicațiilor de criptomonede

6. Rulați aplicația, faceți clic pe „Motor Start” și conectați-vă cu detaliile de autentificare Bitminter. Felicitări, acum extrageți cripto în piscina Bitminter împreună cu mineri din întreaga lume!

Conectat și lucrând în piscina minieră Bitminter

Conectat și lucrând în piscina minieră Bitminter

În acest moment, aveți efectiv pielea în joc. Acestea fiind spuse, ar fi înțelept să faci rundele și să înveți cum să-ți modifici echipamentul și să știi cum să interacționezi cu piscina la capacitate maximă. Bitminter subredit este un bun punct de plecare pentru întrebări suplimentare sau puteți contacta chiar Bitminter direct.

Gânduri finale

Noțiuni de bază cu extragerea criptomonedelor nu este atât de dificil pe cât ați putea crede. Asta nu înseamnă că este pentru toată lumea. A avea hardware-ul potrivit este un prim pas important. Industria avansează cu o viteză vertiginoasă și blocarea cu echipamente învechite ar putea însemna diferența dintre a rămâne profitabil sau a sângera încet. Având în vedere acest lucru, iată câteva puncte suplimentare la care doriți să fiți atenți.

În primul rând, faceți-vă diligența și calculați profitabilitatea așteptată a hardware-ului dvs. de minerit bitcoin. În al doilea rând, ar trebui să fii familiarizat cu controversa din jurul Bitmain, cel mai mare producător ASIC din spațiul criptomonedelor. Bitmain este bine-cunoscut de comunitate pentru practicile sale nemiloase. În special, pentru exploatarea cu cele mai noi echipamente și apoi vânzarea lor pe piața secundară după dezvoltarea unei alternative mai bune.

Drept urmare, mulți mineri aspiranți ajung să cumpere aceste mașini învechite. „Cele mai recente” echipamente miniere vă pot aduce înapoi câteva mii de dolari și există o mare probabilitate că sunteți deja în spatele curbei cu cea mai recentă tehnologie. Cu alte cuvinte, faceți o mulțime de cercetări și asigurați-vă că ați pus mâna pe un ASIC decent înainte de a intra în acest joc!

Cu toate cele spuse, mai sunt bani de făcut. În cazul în care tendința Bitcoin este de trecut, ei bine, aceste profituri ar putea deveni semnificative atunci când taurul revine pe piață.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map