Iată cine investește în Bitcoin: Bulls, Bears și Purists

Cine investește în bitcoin? Cine folosește bitcoin? Poate fi dificil să urmăriți aceste informații; datele sunt rare, dar este de înțeles. A fi o monedă pseudo-anonimă poate face acest lucru, dar există loc pentru deducere.

Să începem cu câteva puncte de interes:

  1. Sunt peste 24.000.000 de adrese Bitcoin pe blockchain cu 49,14% transportând mai puțin de 0,001 BTC (Aproximativ 6,50 USD USD). Primele trei cele mai bogate portofele găzduiesc aproape 500.000 BTC, fiecare deținută de un schimb criptografic.
  2. 8% dintre americani dețin Bitcoin. Dintre cei care nu au unii, alți 8% intenționează să cumpere.
  3. Aproape 18% din milenii propriul bitcoin și 3% din baby boomers.

Dintre cei opt la sută dintre americani care utilizează bitcoin și milioanele de adrese din întreaga lume, utilizatorii de bitcoin sunt cel mai ușor împărțiți în două categorii.

Primul, fiind partea de leu, reprezintă investitorii și HODLers. Al doilea, un grup semnificativ mai mic, sunt acele persoane care cheltuiesc, câștigă și trăiesc pe bitcoin, sau cea mai apropiată versiune de aceasta.

În ambele grupuri, există câteva nume proeminente care vin în prim-planul conversației. Persoanele care au contribuit la bitcoin în diferite moduri, fie ca adoptatori timpurii și investitori, fie ca puri evanghelici. Acești indivizi alcătuiesc oamenii care investesc în bitcoin, oamenii care folosesc bitcoin și, adesea, oamenii care proliferează bitcoin.

Cine investește în Bitcoin? Faceți cunoștință cu Taurii și Urșii

Comunitatea de investiții a Bitcoin poate fi un mediu puternic. Taurii anunță venirea unei noi ere și poartă umbră asupra entuziasmului neînfrânat. Cu toate acestea, există unii indivizi care se ridică deasupra calamității și merită puțin mai mult din timpul și atenția noastră decât zgomotul general de acolo.

Iată o mică colecție a celor mai zgomotoși tauri și a celor mai feroce urși care se plimbau în interiorul comunității Bitcoin.

Bitcoin Bull

Bulls: investitori bitcoin cu o perspectivă optimistă asupra unde va merge prețul BTC. Unele nume proeminente au mers atât de departe încât să prezinte o previziune a prețurilor și chiar când să se aștepte luna. Cu toate acestea, nu toți taurii bitcoin își cuantifică previziunile, dar păstrează în continuare o perspectivă pozitivă spre viitorul bitcoin și blockchain.

Tom Lee @fundstrat

Cofondator și șef de cercetare la Fundstrat, o firmă de consultanță financiară, Tom Lee a consolidat o atitudine optimistă față de Bitcoin. Tom Lee a fost acuzat că este un permabull pe Wall Street, ceea ce ar putea da un sentiment actual lui Bitcoin. Cu toate acestea, optimist sau nu, Tom Lee are un record de strategii și cercetări solide în timp ce lucrează la JP Morgan și acum la Fundstrat.


Când lună? 25.000 dolari până la sfârșitul anului 2018

Tim Draper @TimDraper

Un pionier în capitalul de risc al Silicon Valley, Tim Draper a fost un investitor timpuriu în companii precum Skype, Hotmail, Baidu și Overture, pentru a numi doar câteva. Draper și-a continuat investiția, concentrându-se pe însămânțarea tehnologiei în plină dezvoltare și pe facilitarea reformei educaționale.

Când lună? 250.000 dolari până în 2022

Tyler și Cameron Winklevoss @winklevoss

Probabil cei mai renumiți pentru despărțirea dramatică de Facebook, gemenii Winklevoss sunt recunoscuți ca fiind primii miliardari mondiali bitcoin. În prezent, frații au o amprentă mare în spațiu ca proprietari ai schimbului de cripte Gemeni și susțin că dețin până la 1% din totalul BTC în circulație.

Când Luna? 320.000 dolari în 10-20 de ani

Nu toți taurii bitcoin fac predicții de preț public, dar rămân la fel de pregătiți pentru revoluție. Există o mulțime de investiții în bitcoin care nu implică în mod direct cumpărarea BTC. Investitorii și managerii de bani și-au pus credința în sute de proiecte care sunt orientate spre îmbunătățirea și extinderea ecosistemului bitcoin.

Blythe Masters @blythemasters

Actual CEO al Digital Assets Holdings și fost executiv la JPMorgan Chase. Masters și Digital Assets Holdings se concentrează pe instrumentele de procesare bazate pe criptare care îmbunătățesc eficiența, securitatea, conformitatea și viteza de decontare a tranzacționării valorilor mobiliare precum bitcoin.

Michael Novogratz @novogratz

Fondator și CEO al Galaxy Digital. Novogratz și-a tăiat dinții lucrând inițial cu Goldman Sachs după ce a părăsit Garda Națională din New Jersey. Ulterior, el va lucra la Fortress Investments și va fi clasat printre alți miliardari în 2007 și 2008 de Forbes. Novogratz rămâne optimist pe bitcoin și a susținut că „[este] aproape esențial pentru fiecare investitor să aibă cel puțin 1% până la 2% din portofoliul lor [în criptare]” într-un interviu cu Banii CNN.

Dan Morehead @dan_pantera

CEO activ al Pantera Capital, care deține în prezent peste 50 de proiecte bitcoin și blockchain în portofoliul lor de investiții. Morehead a orientat Pantera către profituri de peste 23.000% pentru investitorii săi de la deschiderea magazinului în 2013.

Urșii Bitcoin

Urșii: indivizi care încă nu au vândut pe viitorul bitcoin și prețul acestuia. Urșii pot fi adesea doar oponenți la evaluarea BTC și nu neapărat cuplați cu o perspectivă pesimistă asupra tehnologiei bitcoin sau blockchain în sine. Scepticismul lor poate fi adesea rațional și servește ca un echilibru sănătos pentru taurii care încarcă pe piață.

Jamie Dimon, CEO-ul JP Morgan Chase nu a fost timid în opoziția sa față de Bitcoin, mergând până acolo încât a numit-o fraudă și a comparat-o cu balonul olandez de lalele. Dimon a fost sceptic în ceea ce privește valoarea BTC, spunând în un interviu cu Reuters: „Moneda nu va funcționa. Nu poți avea o afacere în care oamenii să inventeze o monedă din aer și să creadă că oamenii care o cumpără sunt cu adevărat deștepți. ” Mai recent, Dimon a pedalat o cantitate mică când a recunoscut că acum crede că „blockchain-ul este real” în un interviu cu CNBC.

Bill Harris, fost CEO al Paypal și Intuit printre alte funcții de prestigiu. Harris folosește cuvinte puternice pentru a-și consolida atitudinea de urs față de bitcoin un articol auto-scris intitulat „Bitcoin este cea mai mare înșelătorie din istorie”. În articolul său, Harris respinge faptul că Bitcoin are valoare datorită meritelor sale de procesare a plății sau fiind un depozit de valoare viabil. Harris avertizează cu tărie că Bitcoin este o înșelătorie concertată și este „o schemă colosală de pompare și descărcare, pe care lumea nu a văzut-o niciodată”.

Charles Munger, miliardar și vicepreședinte al Berkshire Hathaway, vede un potențial redus în bitcoin și ar prefera să-l vadă stompat. Munger a spus: „Este doar dezgustător. Bitcoin este o otravă nocivă. ” Legenda investiției este vehement împotriva ideii de bitcoin și a altor proiecte cripto și împărtășește această atitudine CEO-ului său, Warren Buffet. Sentimentele lor comune vor ține probabil Bitcoin în afara portofoliului Berkshire Hathaway.

Cine folosește Bitcoin? Faceți cunoștință cu loialiștii

În afara investițiilor, cazurile de utilizare din lumea reală sunt încă destul de nișe în comparație cu alternativele lor fiat. Există o mână de proiecte care fac criptarea mai utilizabilă zilnic, cu integrări comerciale și opțiuni de plată pentru consumatori. Marii comercianți cu amănuntul precum Microsoft, Steam și Pornhub au opțiuni integrate de plată criptografică, dar acestea rămân încă puțin utilizate.

Modurile individuale de a cheltui și câștiga bitcoin sunt în prezent răspândite și adesea opt-in mai degrabă decât opțiunea implicită. Cheltuirea bitcoin implică angajamente dincolo de utilizările ad-hoc disponibile pentru majoritatea dintre noi. Puriștii Bitcoin, sau cei care trăiesc cel mai îndeaproape o viață exclusiv bitcoin, sunt dovada timpurie a conceptului pentru adoptarea în masă. Acești indivizi pun Bitcoin la încercare integrându-l în viața lor și își asumă riscul de a înlocui Fiat.

Până când bitcoinul este implicit, fie că înlocuiește, fie că lucrează alături de Fiat, acești adoptatori pionieri sunt cele mai bune exemple de bitcoin în natură, dincolo de schimburi.

Andreas M. Antonopoulos (@aantonop), avocatul sincer al bitcoinului, și-a proiectat în mod activ viața pentru a utiliza bitcoin în loc de fiat. Antonopoulos a trăit în mod renumit din Bitcoin cât mai direct posibil de la introducerea sa în 2012. El a folosit chiar acest fapt drept coloana vertebrală a motivului pentru care crede că Bitcoin este bani reali, în ciuda eforturilor unor oameni de a-l dezmembra ca atare. Antonopoulos a spus: „De ce sunt banii bitcoin? Pentru că alții cred că sunt bani. Puteți scrie o duzină de doctorat. disertații care explică exact de ce bitcoin nu este bani, [dar] trăiesc din asta de doi ani. Prin urmare, nu contează ce spune disertația dvs. pentru că pentru mine sunt bani. “

Olaf Carlson-Wee (@polychaincap) este acum cel mai bine cunoscut pentru a fi fondatorul Polychain Capital, firma de investiții criptografice care a transformat 4 milioane de dolari în peste 1 miliard de dolari. Cu toate acestea, înainte de Polychain, Olaf a fost raportat să trăiesc pe bitcoin de trei ani. Olaf a început să primească salariul exclusiv în bitcoin după ce sa alăturat tânărului crypto-exchange Coinbase și a devenit primul său angajat. Pentru el „… principalul beneficiu al plății în Bitcoin [a fost] o schimbare a mentalității”.

Concluzie

Cine folosește în bitcoin? Investitorii și speculatorii cu câțiva utilizatori de zi cu zi s-au aruncat printre ei. În mod individual, masculii tineri milenari alcătuiesc cei mai comuni proprietari. Dintre proprietari, investițiile și speculațiile reprezintă cea mai mare parte a activității pentru bitcoin și majoritatea criptomonedelor.

Deci, chiar dacă piețele sunt volatile și cazurile de utilizare sunt puține, deocamdată, distracția reală poate fi drama și poveștile care se dezvoltă între tauri, urși și personalități ale universului bitcoin – speculații lunare, scepticism sănătos și utilizatori pionieri deopotrivă.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map