Huobi Exchange Review: Cum se schimbă bursa din Seychelles?

Însemnând „monedă” în chineză mandarină, Huobi ocupă în mod constant unul dintre primele zece burse din lume după volumul tranzacțiilor. În acest articol, ne uităm la tot ce trebuie să știți ca potențial utilizator Huobi. Să examinăm taxele, securitatea fondurilor, experiența clienților și multe altele.

Schimb de informații cheie Huobi

Interfață utilizator și aplicație mobilă

Disponibilă pe iOS și Android, aplicația mobilă Huobi oferă majoritatea funcționalităților disponibile pe platforma web. Puteți finaliza chiar sarcini precum înregistrarea și verificarea contului direct prin intermediul aplicației. În Google Play, aplicația Huobi Global are un rating mediu de 4,1 stele din 3.730 de recenzii. Cu toate acestea, în decembrie 2018 și ianuarie 2019, unii utilizatori au spus că aplicația Android nu le va permite să se conecteze din cauza unei erori cu Captcha. Pe Apple App Store, Huobi se mândrește cu un rating mediu de 4,9 stele din peste 4.800 de recenzii.

Opțiuni de tranzacționare

Multe schimburi centralizate servesc ca unic producător de piață centralizat. În schimb, Huobi vă permite, de asemenea, să tranzacționați fără bursă (OTC). Aceasta înseamnă că puteți cumpăra și vinde criptomonede peer-to-peer pe Huobi. Chiar dacă această opțiune există la bursă, ea nu a obținut încă adoptarea de la comercianți. Diferenți comentatori au spus că există o lipsă de oferte OTC. Totuși, aceasta este încă o caracteristică tehnică inovatoare.

Dacă sunteți un comerciant de marjă, Houbi are o platformă separată special pentru aceasta. Puteți accesa acest lucru accesând fila margine din antet. Cantitatea de levier pe care o puteți avea variază de la monedă la monedă. De exemplu, BTC este de aproximativ 3x. Comparativ cu alte platforme de tranzacționare în marjă, aceasta este scăzută. Cu toate acestea, este o opțiune atractivă pentru potențialii utilizatori.

În decembrie 2018, Piața produselor derivate Huobi a emis contracte BTC și contracte ETH (inclusiv săptămânal, bi-săptămânal și, respectiv, trimestrial) și pârghii flexibile, inclusiv 1x, 5x, 10x și 20x. În viitor, vor fi emise mai multe monede digitale pentru a satisface diverse cereri de investiții.

Captură de ecran a tranzacționării marjei pe Huobi

Huobi oferă o opțiune de tranzacționare în marjă.

Securitate: Huobi este sigur?

Comparativ cu alte schimburi, Huobi continuă să exceleze din perspectiva securității. Multe schimburi de top suferă de hacks pe scară largă, cu rezultate diferite în ceea ce privește volumul de tranzacționare ulterior. În 2015, un hacker Bitstamp a retras 12.000 BTC de la Huobi. Cu toate acestea, această problemă nu se referea la securitatea Huobi. Huobi a raportat un atac DDOS în 2015, dar acest lucru nu a provocat o încălcare a securității. Potrivit unei recenzii, un utilizator a pierdut USDT și EOS pe Huobi. Acest recenzor afirmă că problema a fost cauzată de o eroare tehnică cu 2FA de la Huobi. Un comentariu sugerează că a fost rezultatul unei înșelătorii de phishing.

Huobi susține că controalele sale de risc au fost dezvoltate de către Goldman Sachs. Bursa stochează aproximativ 98% din fonduri în portofele reci. Mai mult, Huobi utilizează acum o structură de schimb descentralizată pentru a preveni atacurile DDOS. Schimbul are chiar o Inițiativă a Fondului de Protecție a Utilizatorilor. Douăzeci la sută din veniturile nete pe care le câștigă schimburile din tranzacții vor merge către acest fond, pe care îl va folosi pentru a răscumpăra Huobi Token (HT). De asemenea, are un serviciu numit Rezerva de securitate Huobi. Ca parte a acestui lucru, bursa intenționează să stocheze 20.000 BTC pentru asigurare. Aceasta este o măsură preventivă care îl va ajuta pe Huobi să ramburseze utilizatorii în cazul unor eventuale hack-uri.

Taxe Huobi


Huobi are o Taxă de 0,2% care se aplică atât factorilor de decizie de piață, cât și celor care iau pentru sume cuprinse între 0 și 5.000.000 USD pe parcursul unei perioade de 30 de zile. În comparație, alte burse de top precum Binance au comisioane de 0,1%. Între timp, GDAX are comisioane de 0,3%.

În ianuarie 2019, Huobi Global a lansat un structura tarifară pe niveluri care reduce semnificativ taxele pentru comercianții cu volum mai mare. Acest lucru este relativ competitiv în comparație cu alte schimburi. Utilizatorii au, de asemenea, opțiunea de a reduce taxele de tranzacționare pe Huobi devenind membru VIP. Aceasta implică plata unei plăți lunare de HT, care variază în funcție de nivelul de membru (1-5).

Ca majoritatea burselor, Huobi nu are taxe la depozite. Cu toate acestea, Huobi are taxe de retragere și minime care variază de la monedă la monedă. De exemplu, retragerea Bitcoin (BTC) costă 0,001 BTC, cu o sumă minimă de retragere de 0,01 BTC. Pentru Tether (USDT), taxa fixă ​​este de 5 USDT și suma minimă de retragere este de 20 USDT. În general, aceasta înseamnă că taxele Huobi sunt în general mai mari decât majoritatea schimburilor pentru sume mai mici de retragere. Există câteva excepții. De exemplu, TUSD are o retragere minimă de 20 USD, dar o taxă de retragere de doar 2 USD.

Opțiuni valutare

La sfârșitul lunii ianuarie 2019, Huobi are 182 de monede și 416 perechi de tranzacționare. Există trei piețe criptografice majore pentru perechile de tranzacționare (USDT, BTC și ETH) și o piață majoră fiat (USD) pentru piața SUA. Unele dintre cele mai bune opțiuni de pereche de tranzacționare cripto-criptă (după volumul tranzacțiilor) includ BTC-USDT, ETH-USDT, TRX-USDT, EOS-USDT și EOS-ETH.

Începând cu 28 ianuarie 2019, singurele opțiuni pentru tranzacționarea în USD sunt BTC, USDT și ETH. Acest lucru este cel mai probabil deoarece serviciile de retragere și depunere a monedei în USD nu au devenit disponibile până la 4 ianuarie 2019 pentru rezidenții Statelor Unite. În prezent, pentru rezidenții SUA, transferurile bancare sunt singura opțiune. Huobi necesită, de asemenea, verificarea nivelului 2 pentru a accesa această caracteristică.

Pentru diferite locații din întreaga lume, ar trebui să verificați dacă Huobi acceptă sau nu tranzacționarea pentru moneda dvs. natală. Dacă vă aflați în SUA, de exemplu, probabil că nu veți vedea opțiunea de a tranzacționa dolari australieni (AUD) pe platforma Huobi, dar probabil veți vedea o opțiune pentru USD și invers. Cu alte cuvinte, probabil că veți vedea doar moneda fiduciară care este utilizată în locația dvs. curentă.

La începutul anului 2019, HBUS Marketplace a trecut la Huobi.

Limitări de retragere

Similar multor schimburi de pe piață, Huobi are limitări de retragere bazate pe diferite niveluri de verificare de către utilizator. Un lucru pe care îl veți observa este că sumele de retragere variază foarte mult în funcție de cetățenia dvs. De exemplu, dacă sunteți cetățean al Chinei, nu puteți retrage fonduri ca utilizator neconfirmat sau cu verificare de nivel 1. Această opțiune este disponibilă doar la nivelul 2 sau mai sus. În Statele Unite, schimbul necesită doar verificarea nivelului 1. Cu toate acestea, sumele sunt relativ mici: o limită zilnică de 2.000 USD și o limită lunară de 10.000 USD.

Experiență în Serviciul Clienți

În comparație cu majoritatea schimburilor, Huobi are o experiență peste medie de servicii pentru clienți. Asistența pentru clienți este disponibilă 24/7, iar timpul de răspuns durează în medie doar două până la trei ore. Mulți consideră că aceasta este o raritate în spațiu.

Există două metode principale pe care le puteți utiliza pentru a ajunge la asistența pentru clienți. În primul rând, puteți utiliza aplicația de chat disponibilă direct pe platforma de tranzacționare Huobi. În al doilea rând, puteți contacta echipa la [e-mail protejat]. Dacă alegeți această opțiune, Huobi vă solicită să utilizați adresa de e-mail înregistrată asociată contului dvs. Huobi și să includeți ID-ul dvs. de utilizator.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map