HashFlare Review | Cloud Mining ia o altă lovitură de reputație

Popularul serviciu de exploatare cloud HashFlare a anunțat la începutul acestui an că a suspendat serviciile către clienții săi din contractul Bitcoin. Într-o declarație din iulie prin Facebook, compania a notat problemele în curs cu contractele SHA-256:

„Timp de peste o lună, utilizatorii noștri s-au confruntat cu o situație în care plățile au fost mai mici decât comisioanele de întreținere, rezultând zero acumulări la sold. Începând cu 18.07.2018, plățile au fost mai mici decât întreținerea timp de 28 de zile consecutive. ”

SHA-256 este algoritmul de exploatare folosit pentru validarea tranzacțiilor în rețeaua Bitcoin, iar HashFlare oferă soluții hardware pentru a satisface acest lucru. Bineînțeles, mulți dintre acești clienți au fost supărați de această suspendare pe măsură ce se formează suspiciuni tot mai mari cu privire la încă o înșelătorie criptografică. Exploatarea în cloud, în general, nu are o bună reputație și o mulțime de escrocherii au apărut odată cu creșterea popularității criptomonedelor.

Ce este Cloud Mining?

Operarea platformelor de cripto-minerit necesită o cantitate decentă de cercetare și expertiză. Adăugați la aceasta plata în avans de multe ori puternică pentru hardware și vă puteți întreba „De ce nu o externalizați pur și simplu?” Ei bine, aceasta este ideea din spatele serviciilor precum HashFlare și Genesis, două platforme populare de minare în cloud.

Prin achiziționarea puterii miniere a platformelor situate în altă parte, nu trebuie să vă ocupați de expertiza, configurarea și întreținerea necesare pentru a rula hardware-ul potrivit. Exploatarea în cloud rămâne în continuare o alegere populară pentru noii veniți. Cu puțin efort și un card de credit, puteți achiziționa o acțiune într-o exploatare minieră pe scară largă.

Oricum vorbim despre marketing. Întrucât cititorii pricepuți vor fi, fără îndoială, conștienți, nu există modalități ușoare de a câștiga bani în cripto. Și multe dintre aceste servicii ușoare se dovedesc în cele din urmă a fi escrocherii.

Cine este HashFlare?

HashFlare a fost început în 2015 și este un departament al unei companii numite HashCoins, care produce software și hardware pentru cloud mining. Deși compania este înregistrată în Marea Britanie, majoritatea echipei par să provină din Europa de Est (Estonia).

Recenzorii anteriori au raportat că a pagina echipei a fost disponibil, dar, din păcate, HashFlare a șters-o de atunci de pe site-ul lor web. Acesta a fost primul steag roșu din recenzia noastră HashFlare. Ca urmare a atâtea escrocherii online, companiile criptografice solide ar trebui să ofere legături verificabile către echipele, produsele și serviciile lor.

HashFlare Shutdown Debacle

Decizia de a întrerupe brusc serviciul pentru clienții contractului Bitcoin SHA-256 a fost se pare că se datorează instabilității pieței Bitcoin. Această declarație a încurcat mulți clienți, deoarece piețele criptomonedelor au rămas volatile din 2009, când Bitcoin a intrat pe piețe.

Serviciul adecvat a fost reluat o săptămână mai târziu, iar echipa a oferit un răspuns complet Aici. Cu toate acestea, am dat peste acest calculator pe site-ul lor web, care încă arată profituri decente din plățile HashFlare:

Profituri teoretice prin HashFlare


Profituri teoretice prin HashFlare

La momentul comunicării, Bitcoin scăzuse cu aproximativ 40% de la suspendarea serviciului în iulie. Vedeți dilema aici. Dacă mineritul era neprofitabil pe atunci, cu siguranță trebuie să existe îngrijorări acum, pe măsură ce piețele continuă să se vândă.

Pentru a susține în continuare acest punct, ar fi util să aruncăm o privire asupra unor statistici Bitcoin pentru 2018. Cu excepția cazului în care ați locuit sub o piatră în ultimul an, veți fi, fără îndoială, conștienți de piața ursului actual. În timp ce prețurile au scăzut constant, dificultatea Bitcoin a făcut exact opusul:

Dificultatea Bitcoin continuă să crească în ciuda pieței ursului din 2018

Dificultatea Bitcoin continuă să crească în ciuda pieței ursului din 2018

Minerii simt durerea. Și dacă v-ați gândi să deveniți unul singur, poate doriți să vă întrebați mai întâi dacă nu este mai ușor pur și simplu să cumpărați moneda de bază în primul rând.

Ultima pauză a dezastruului a venit atunci când din senin HashFlare a cerut clienților să înceapă verificarea identității prin KYC / AML. Acest lucru a supărat mulți clienți, deoarece nu li s-a cerut să își verifice identitatea atunci când s-au înscris la serviciu. Această tactică este adesea utilizată de schimburile umbrite care acceptă cu plăcere noi clienți fără verificare și apoi încearcă să blocheze utilizatorii care doresc să retragă fonduri.

Nimeni pe gard

În ciuda apăsării în mare parte negative în jurul opririi serviciului, se pare că există suporteri de ambele părți ale gardului. Judecând din comentarii, un număr destul de mare de recenzori au fost mulțumiți de serviciile lor, în timp ce alții stau în tabăra opusă. Aceasta este o viziune destul de polarizantă asupra situației.

Am aruncat o privire asupra Trustpilot (site-ul de recenzii de afaceri) și am dat peste acest semnal roșu suplimentar cu privire la posibila manipulare a recenziilor.

Este posibil ca HashFlare să fi postat recenzii false pentru a-și construi o reputație solidă

Este posibil ca HashFlare să fi postat recenzii false pentru a-și construi o reputație solidă

HashFlare Review: Ultimele gânduri

În ciuda semnelor de avertizare, unii utilizatori de exploatare în cloud raportează în continuare profituri pe parcursul traseului de exploatare ușoară. Din observația și revizuirea noastră a sentimentului general al comunității, pare să fie exact opusul. Nu există nicio modalitate absolută de a afla dacă HashFlare este o operațiune legitimă. Sau orice alt serviciu de minare în cloud în acest sens.

Și aici se află problema. Probabilitatea de a întâlni de fapt cineva responsabil pentru un serviciu de minare în cloud este destul de redusă. În plus, cum puteți verifica dacă hardware-ul închiriat este utilizat de fapt? Acest scenariu creează condițiile perfecte pentru o schemă Ponzi. Clienții nebănuitori plătesc mulți bani pentru un serviciu în avans, iar profiturile lor sunt returnate în cantități mici de către noii utilizatori care se alătură schemei.

După toate probabilitățile, oamenii care au intrat pe primul loc vor construi reputația serviciului pentru o vreme. Dacă nu sunt prea lacomi, pot avea chiar șansa de a-și scoate banii mai întâi. Altele nu vor fi atât de norocoase. Când escrocii se îndreaptă spre ieșiri, profiturile vor merge cu ei.

Exploatarea în cloud rămâne o activitate cu risc ridicat. Trebuie să plasați cea mai mare parte a încrederii dvs. într-o terță parte. Poate fi plictisitor, dar din multe puncte de vedere, cumpărarea și HODLing par să fie încă o soluție mult mai sigură.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map