HashFlare oprește serviciile miniere Bitcoin

Într-o întorsătură neobișnuită a evenimentelor, popularul site de minare în cloud HashFlare a suspendat toate operațiunile miniere Bitcoin pe platforma sa. Vestea a venit prin intermediul unui Stare de nervozitate post pe 24 iulie, unde dezvoltatorii HashFlare explică faptul că compania a suferit pierderi semnificative de la începutul lunii iunie 2018. Postul explică în continuare că costurile aferente întreținerii și electricității asociate contractelor SHA-256 pentru exploatarea dovezilor de muncă nu mai sunt profitabil pentru companie.

Titularii contractului HashFlare au primit notificări prin e-mail cu privire la anularea polițelor lor. De la dizolvarea de luna trecută, apar noi rapoarte care pun sub semnul întrebării validitatea serviciilor de minare în cloud oferite de consumatorii HashFlare. În special, utilizatorii susțin că contractele lor au fost anulate fără a fi restituite soldurile rămase. Ca răspuns, oficialii companiei au declarat că contractul lor include o clauză care permite HashFlare să întreprindă o astfel de manevră discutabilă și că utilizatorii au fost de acord cu aceste acțiuni atunci când s-au înscris pentru serviciile lor.

Hashflare prin Twiiter

HashFlare prin Twitter

O altă decizie îngrijorătoare luată de echipa de dezvoltare a HashFlare a fost alegerea de a institui brusc și fără avertisment, noi cerințe de retragere. Aceste cerințe nou instituite au lăsat mulți investitori cripto luptă pentru a avea acces la fondurile lor. Noile proceduri de retragere includ obligarea utilizatorilor să îndeplinească procedurile de conformitate stricte ale clientului dvs. (KYC). Legile KYC sunt obișnuite în scenariile bancare tradiționale, dar recent, acestea au fost folosite în moduri mai nefaste de către schimburile criptografice.

HashFlare păstrează criptarea folosind legile KYC

HashFlare pare să folosească o tactică deranjantă pentru a acumula cripta utilizatorului. CoinCentral a fost una dintre primele organizații care a raportat tendința deranjantă a schimburilor criptografice utilizând legile cunoscătorilor clienților dvs. (KYC) pentru a împiedica utilizatorii să își retragă fondurile. Utilizatorii nu au fost obligați să respecte aceste reglementări în timp ce efectuau depozite în timpul deschiderii conturilor lor. Numai după retragere, utilizatorii se văd obligați să respecte protocoalele KYC nou instituite.

Implementarea acestei tactici umbre de afaceri i-a determinat pe mulți utilizatori HashFlare să ajungă la platformele de socializare pentru a-și exprima disprețul față de noua cripta strategică a companiei. Deja, utilizatorii Reddit au deschis mai multe pagini dedicate luptei împotriva deciziei companiei atât online, cât și în curte. Problema cu această din urmă alegere este că utilizatorii trebuie să-și dezvăluie identitatea pentru a duce compania în justiție, iar mulți investitori cripto își păstrează intimitatea în inima lor.

Elanul din spatele mișcării procesului de acțiune colectivă crește în fiecare zi. Utilizatorii Twitter s-au dus în contul HashFlare pentru a alerta pe alții cu privire la acțiunile planificate și pentru a le explica modul în care se pot implica în proces. Mulți utilizatori compară manevrele HashFlare cu înșelătoria Bitconnect, care a dispărut acum, care a zguduit criptomarketul la începutul anului..

Ce este HashFlare’s Mining?

Serviciul de exploatare în cloud HashFlare permite utilizatorilor să închirieze puterea de procesare (hash) și să o folosească pentru extragerea Bitcoin și a altor criptomonede. Utilizatorii cumpără un contract anual de exploatare minieră de la firmă. Această investiție a presupus că a acoperit echipamentul, personalul și costurile de exploatare ale platformelor miniere ale firmei. HashFlare le-a spus clienților că operează aceste platforme miniere în numele lor cu toate profiturile împărțite pe baza puterii de hash închiriate.

Probleme cu Bitcoin Mining

Au apărut probleme pentru HashFlare când criptomarketul a continuat să scadă. Firma și-a dat seama rapid de eroare în felul lor. Problemele au început odată ce costurile lor operaționale fixe au început să depășească valoarea recompenselor Bitcoin ale Hashflare. Această pierdere de fonduri de o lună a permis HashFlare să instituie o clauză contractuală obscură care a permis firmei să anuleze toate contractele Bitcoin fără a oferi utilizatorilor rambursări pentru timpul rămas în acordurile lor..

Hashflare anunță o înghețare a operațiunilor miniere Bitcoin


HashFlare anunță o înghețare a operațiunilor miniere Bitcoin

Cu alte cuvinte, unele persoane au plătit HashFlare pentru un contract de exploatare în cloud în iunie, iar în iulie, compania a anulat contractul și a păstrat plățile utilizatorului în temeiul acestei clauze. Odată ce combinați clauza de anulare cu instituirea unor cerințe de retragere mai stricte, devine evident că firma are motive ulterioare în joc..

Utilizatorii revin

Utilizatorii HashFlare nu intenționează să se lase deoparte și să lase firma să își ia cripto. Pe lângă procesul de acțiune colectivă în creștere, utilizatorii postează mai multe strategii diferite pentru a primi rambursări. Un utilizator, în special, a împărtășit comunității cripto cum a reușit să primească rambursarea cardului său de credit Bank of America. Utilizatorul a contactat banca și a contestat acuzațiile ca fiind frauduloase.

Utilizatorul HashFlare contestă taxele către compania de carduri de credit

Utilizatorul HashFlare contestă taxele către compania de carduri de credit

Corporate

HashFlare, cu sediul în Estonia, a intrat pe scena minieră în 2016. HashFlare listează, de asemenea, o adresă din Edinburgh, Scoția pe pagina de informații a companiei. Dezvoltatorii HashFlare provin din HashCoins tabără. Firma a devenit rapid o platformă semnificativă de minare în cloud în ultimele douăsprezece luni. Potrivit site-ului web HashFlare, firma a furnizat cu succes servicii la peste 2.500.000 de utilizatori la nivel global.

Compania folosește o combinație de platforme miniere de mare putere de la Bitmain, Bitfury și Inno3d, pentru a numi câteva. Politica oficială a companiei este de a face minarea criptografică accesibilă oricui, indiferent de cunoștințele sale tehnice.

Viitorul tulburător al lui HashFlare

HashFlare a răspuns acestor acuzații de fraudă. Aceștia caută modalități de a reinstala mineritul Bitcoin pe platforma lor în următoarele luni. Această promisiune goală poate să nu fie suficientă pentru a transforma utilizatorii furioși înapoi în potențiali clienți minieri. Dar HashFlare speră că pot cumva să calmeze masele.

Escrocherii de tip Cloud Mining

HashFlare a reușit să câștige o reputație ca o operațiune de minare în cloud respectabilă în ultimul an. Aceste ultime mișcări îi îngrijorează pe mulți investitori cripto că compania ar putea întoarce în rău. Escrocheriile de minare în cloud au devenit mai răspândite în spațiul criptografic în ultimul an. Pentru a evita aceste capcane, ar trebui să cercetați cu fermitate orice potențială operațiune de exploatare în cloud. Aveți grijă de companiile care oferă rentabilitate garantată a investiției dvs. Amintiți-vă, piața criptografică este volatilă și nimeni nu își poate prezice mișcările viitoare cu siguranță sută la sută.

Brandul HashFlare nu va fi niciodată același

Acum se pare că ar putea fi o călătorie dură atât pentru HashFlare, cât și pentru utilizatorii săi. HashFlare a fost considerată o operațiune legitimă în sectorul cloud mining. Aceste noi acuzații pun în discuție această validitate. Când vă gândiți la efectele deciziei companiei și că platforma gestionează mai multe criptomonede, este greu de imaginat un scenariu în care HashFlare nu își pierde fața în această situație.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map