Efectul Coinbase există încă? Câștigul de 83,6% al ChainLink spune că poate

În vremea mea, îmi amintesc când puteai cumpăra doar trei lucruri de pe Coinbase.

Cei care încep începutul jocului de investiții în criptomonede își vor aminti că cel mai de bază schimb ușor de utilizat din lume, Coinbase, avea doar o mână de active digitale, inclusiv Bitcoin, Ethereum (adăugat iulie 2016) și Litecoin (adăugat mai 2017).

În acest moment, chiar și cel mai slab zvon despre adăugarea unei noi monede ar crește prețul monedei cu două cifre. Cu toate acestea, când un material digital a fost adăugat la Coinbase, efectul a avut tendința de a fi destul de lipsit de evenimente.

Ripple, de exemplu, a fost adăugat în februarie 2019, iar prețul său a rămas stabil la aproximativ 0,30 USD per XRP.

XLM a avut o soartă similară:

$ XLM adăugat la Coinbase Pro, dar pompa a început acum o săptămână &# 129300; pic.twitter.com/tmOFb3KEpk

– Rob „Crypto Bobby” Paone (@crypto_bobby) 13 martie 2019

Acesta este motivul pentru care mulți analiști și investitori au indicat căderea „Efectul Coinbase. ” O monedă care a fost adăugată la Coinbase a dus la câștiguri slabe de preț și a arătat că oamenii au tendința foarte mult cumpăra zvonul și vinde știrile, sau cel puțin prima parte a expresiei.

În iunie 2019, argumentul Coinbase Effect a primit o nouă viață. Un proiect relativ obscur numit ChainLink a fost adăugat la Coinbase, iar prețul său a crescut de la 2,26 USD la 4,15 USD pe LINK în ziua următoare – un câștig enorm de 83,6%.

Pentru mulți analiști care au lovit prematur unghiile în sicriul Efectului Coinbase, această nouă informație a schimbat totul. Iată ce facem din asta.


Ce este ChainLink?

Chainlink preia practic informații externe aplicațiilor blockchain și le pune în lanț. Cu ChainLink, utilizatorii de contracte inteligente pot folosi oracolele rețelei pentru a prelua date din interfețele programului de aplicații (API), din pool-urile de date și din alte resurse în afara lanțului și să le integreze în blockchain. Practic, ChainLink.

Efectul Coinbase a fost umbrit de iarna criptomonedelor. Nu contează cât de puternic poate avea un efect Coinbase pe piață, dacă piața este, în general, extrem de ursitoare. Oamenii nu erau dispuși să pună bani în BTC, unul dintre activele digitale mai stabile, și cu siguranță nu doreau să parieze mare pe altconii mai obscuri.

De bază psihologia comerciantului dictează că investitorii tind uneori să opereze pe răspunsuri emoționale, mai degrabă decât logice. Acesta este motivul pentru care multe decizii se iau pe baza FOMO (teama de a pierde) sau a încercărilor de a recupera pierderi mari cu jocuri din ce în ce mai riscante.

psihologia monedelor ieftine este un alt mod notabil de a încadra efectul Coinbase. Valoarea unei companii sau a unui proiect are puțin de-a face cu prețul jetonului / monedei sale, dar oamenii (în special începătorii) tind să reacționeze la ea așa cum o face. Ce sunete mai bine – 0,8% dintr-un Bitcoin sau 1.000 de lumeni stelari (XLM)? Ambele loturi valorează aproximativ 100 USD, iar majoritatea începătorilor ar prefera să obțină un volum mai mare în speranța câștigurilor exponențiale ale prețului. Din nou, atât de mare Ce se întâmplă dacă acest altcoin devine MAI MARE decât Bitcoin? Un element al psihologiei comercianților îi va îndemna pe oameni să cumpere mai multe din monedele mai mici.

Legea randamentelor diminuate va cântări asupra efectului: În prezent, există 15 active digitale, una dintre ele fiind o monedă stabilă, pe Coinbase.

Valoarea tangibilă a participării la un schimb este volumul și lichiditatea: Marea întrebare aici pentru comercianții pricepuți este de a cuantifica cât de valoros este să se listeze pe un Coinbase sau Binance absența oricărei speculații de piață.

Ne aflăm într-o industrie extrem de speculativă, deși în scădere: Există puține clase de active, la fel de omogen, prea speculate ca cea a criptomonedelor. Piața criptomonedelor nu a ajuns încă să se maturizeze până la descifrarea valorii unei companii pe P&Declarații și rapoarte trimestriale. Oameni buni, aceasta este aceeași industrie în care unii fondatori anunță în mod regulat că vor anunța un anunț în viitor – și prețul simbolului lor crește. Acestea fiind spuse, cred că piața nu are de ales decât să se maturizeze pe termen lung, iar acest viitor va arăta foarte diferit de ceea ce am fost obișnuiți în ultimul boom al criptomonedelor (mijlocul anului 2017 până la începutul anului 2018) ).

Ultimele gânduri – The Edge

Efectul Coinbase a fost prematur presupus mort. După cum reiese din faptul că ChainLink a devenit cel mai performant material digital al anului * pe baza unui singur anunț (care va fi adăugat la Coinbase), Efectul Coinbase are încă un pic de gaz în rezervor.

Îi îndemnăm pe cititorii noștri să exploreze activele digitale cu prețuri mai mici, nu de dragul de a investi în ele sau de a face orice acoperire speculativă, ci să înțeleagă cum vor reacționa piețele la următoarea monedă / jeton adăugată la Coinbase.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map