DJ 3LAU despre organizarea unui festival de muzică bazat pe blockchain

Blockchain Venind la un festival de muzică din apropiere

Justin BlauJustin Blau (3LAU) este un DJ de înregistrare și producător din Las Vegas, Nevada. De la începuturi umile, conducând petreceri de fraternitate în facultate, a început repede să conducă audiențe de mii la cele mai proeminente etape din Electronic Dance Music. Cunoscut inițial pentru producerea de mashup-uri, Justin și-a reinventat stilul pentru a inova o combinație de genuri, rezultând un sunet cu adevărat unic, afișat pe deplin cu cel mai nou album al său, Ultraviolet. Acum, el inovează în ceea ce privește ceva mai mare decât el: festivalul de muzică.

Justin proiectează o mișcare pentru a integra tehnologia blockchain în țesătura experienței festivalului de muzică modernă cu un „festival de muzică alimentat de blockchain”, Our Music Festival (OMF). Într-unul dintre cele mai grave cazuri de utilizare pentru blockchain, simbolul OMF își propune să valorifice tehnologia blockchain pentru a oferi participanților o experiență de festival completă și participativă, care va compensa destul de mult atât artiștii, cât și creatorii festivalului..

Richard Malone, Coin Central, a vorbit recent cu Justin despre intrarea sa în muzică și blockchain și despre modul în care cei doi pot funcționa sinergic. Deoarece cele două industrii au o mulțime de suprapuneri între susținători și ideologii, a făcut o discuție destul de interesantă.

Notă editorului: titlul acestui articol a fost editat din „DJ 3LAU on Building the World’s First-Ever Blockchain Music Powered Music Festival”

Interviul

Justin, ești cunoscut sub numele de DJ care a refuzat Wall Street. Ați fost, de asemenea, într-o bursă academică completă la Universitatea Washington din St. Louis. Existați deja semne de succes când ați renunțat la calea respectivă sau muzica era o pasiune care v-ar fi consumat dacă nu l-ați fi urmat? Cât de dificilă a fost decizia?

Cred că este un pic din ambele, sincer să fiu. Întotdeauna mi-am propus să lucrez în domeniul financiar, pentru că a fost o pasiune a mea. Mai târziu în viață, plănuiam să-mi iau timp pentru a face muzică ca hobby pentru distracție, poate la 30 de ani când aveam deja o familie.

Nu am vrut să mă gândesc la asta pentru că nu am crezut niciodată că este realist să fac o carieră din pasiunea mea creatoare. Nu eram sigur, dar, în mod firesc, deoarece internetul a jucat un rol important în explodarea tuturor tipurilor de muzică, am avut mare noroc, iar unele dintre mixurile și mashup-urile mele au devenit virale pe YouTube.

În acel moment, eram junior la facultate și dintr-o dată, a fost o mare cerere din partea altor frății și sororități din alte campusuri universitare pentru ca eu să vin și să fac spectacole. În acel moment erau bani semnificativi pentru mine și am început să părăsesc școala în fiecare weekend pentru a juca spectacole la alte universități. A existat un punct în care am spus: „Este realist să fac asta cu normă întreagă, având în vedere starea financiară în care mă aflam cu toate aceste spectacole?”

Singurul mod în care aveam să cresc este dacă aș putea să mă concentrez cu normă întreagă pe cariera mea și să nu-mi fac griji cu privire la calificativele mele nereușite. Pe măsură ce am început să părăsesc școala și să călătoresc în fiecare weekend, a fost aproape imposibil să-mi mențin notele. Fie aveam de gând să termin școala într-o manieră pe jumătate, fie să sacrific o oportunitate de a-mi continua cariera creativă, iar asta nu s-ar mai putea întâmpla niciodată.

De fapt, am avut un profesor care mi-a convins părinții să mă lase. Am avut burse de merit deplin, așa că nu a fost atât de dificil să-i conving, deoarece nu plăteau școala. Au spus în cele din urmă că da. Au fost puțini bani acolo când am luat decizia, dar nu a fost garantat. Cred că știam doar că trebuie să risc și așa am făcut.

Cum te-ai descrie ca DJ și artist?

Mi-am început cariera făcând mashup-uri și lucruri de stil foarte obișnuit pentru a trece printr-o mulțime de zgomot. Acest lucru a funcționat inițial, așa că în prima jumătate a carierei mele am petrecut mult timp făcând mai multă muzică de masă. În a doua jumătate a carierei mele, mi-am luat mai mult timp pentru a crea un tip de muzică electronică mai obscur. Am vrut să devin pionier al acestui gen al anilor 80 nostalgici, amestecat cu producția modernă. Albumul meu recent, care tocmai a apărut, Ultraviolet, cu acel album, scopul meu a fost să fuzionez muzica mea preferată din copilărie cu stilul meu unic de producție. Se pare că a ieșit din anii 80, dar este mai actualizat.


3lau mintea ta 2013

3lau mintea ta 2013

Și cum ați intrat mai întâi în blockchain și criptomonede?

Aceasta este povestea mea preferată de spus. Era 2013 și jucam la partenerul meu de acum, Adam Lynn’s, la festivalul de muzică din Mexic. Am fost în Puerto Vallarta câteva zile și gemenii Winklevoss au venit la festival pentru a se bucura de experiența de atunci. Adam m-a prezentat la Winklevoss.

Ne-am împrietenit rapid și mai târziu, aveam să fiu în L.A. în timpul Săptămânii Grammy și tot vorbeam. Lui Cameron îi place foarte mult muzica electronică și a spus: „Ei bine, de ce nu vii să stai la noi în timpul săptămânii Grammy din L.A.?” Desigur, nu am de gând să refuz asta.

În timp ce stăteam acolo, ei lucrau la Proiectele Gemeni. Aceasta a fost prima mea expunere la orice lucru legat de cripto. Asta a fost în 2014 și, la acea vreme, am cumpărat niște BTC, nimic prea nebun semnificativ.

Anul trecut, la jumătatea anului, în jurul lunii mai, evident, totul a început să se încălzească și am fost ca: „Sfinte porcării, de unde a venit asta?” Atunci am luat o bucată cu adevărat mare în spațiu și m-am trezit rămânând noaptea târziu făcând câteva sacrificii pentru alte proiecte la care lucram pentru a afla despre acest lucru.

Pentru a înțelege spațiul, a înțelege tehnologia și a încerca să mă gândesc la „Ei bine, cum aș putea să mă implic aici? Cum pot aplica această tehnologie revoluționară unei industrii care mă pasionează și în care sunt și conectat? ” Atunci a venit la bun sfârșit ideea OMF.

Evanghelia blockchainului ți-a fost acordată nu numai cu mulți ani înainte de majoritatea lor, ci de două legende din spațiu: gemenii Winklevoss. Sunt sigur că investiția BTC din 2014 a evoluat destul de bine pentru dvs..

A făcut-o, a fost grozav, dar cred că ceea ce m-a încântat mai mult a fost că investiția BTC s-a transformat într-o mulțime de altcoins, care s-au comportat și mai bine în a doua jumătate a anului trecut. Am avut norocul la nivel personal să scot jumătate din tot. Chiar dacă toți suntem puțin zdrobiți chiar acum, cu siguranță sunt totuși pozitiv și fericit de asta.

La momentul în care am investit prima dată, nu știam prea multe. Nu am înțeles tehnologia, dar există o mulțime de suprapuneri în ceea ce fac ca producător. Producătorii și inginerii tehnologi au stiluri de viață foarte asemănătoare. Stăm cu toții în fața computerelor noastre și, practic, ne tragem cu știința toată ziua, în cele mai profane formulări.

Ne încurcăm cu diferite lucruri pe laptopurile noastre. Asta facem cu toții și sperăm să creăm ceva din ea, fie că este vorba de tehnologie care îi va ajuta pe oameni sau muzică pe care oamenii îi pasionează. Există o mulțime de suprapuneri în ambele spații.

Tocmai m-am trezit scufundând și învăț și, deși nu am o experiență în informatică, mulți dintre prietenii mei o fac și am învățat de la ei. Tocmai am devenit atât de fascinat de ceea ce se întâmpla în afara semnelor de dolar. M-am gândit doar: „Uau, pot să trimit atât de mulți bani atât de repede într-o tranzacție Ether oriunde în întreaga lume într-o sâmbătă”.

Asta e o nebunie. Ceva care nu se întâmplă.

Cam așa m-a făcut să mă gândesc: „Bine, ei bine, există o aplicație evidentă aici în muzică, dar ce este realist? Ce este ceva care nu pare să fie prea mult de promis? Ce pot realiza într-un timp rezonabil, având în vedere experiența și rețeaua mea? Cum pot deveni o punte între o industrie deja existentă și un nou fenomen tehnologic? ” Asta a inspirat ideea pentru OMF.

3lau macklemore

3lau cu Macklemore

Care sunt unele dintre problemele inerente culturii actuale a festivalului de muzică care a motivat geneza Festivalului OMF?

Aceasta este întrebarea mea preferată pentru a răspunde, deoarece atunci când te gândești la muzică ca la o industrie, există cu adevărat două părți. Există muzică digitală înregistrată și muzică live.

Spațiul de muzică digitală s-a transformat atât de incredibil în ultimii 20, 30 de ani de la iTunes la partajarea digitală de fișiere, torrentare, dintr-o dată toată lumea a putut fura toată muzica dorită. Era simplu pentru ei să facă asta dacă știau cum toți au început să ia muzică.

Transmiteți rapid către streaming, ceea ce face mai ușor pentru consumatorul mediu să plătească pentru un abonament decât să fure toată muzica. Asta a pus banii înapoi în mâinile artiștilor și etichetelor. Streaming-ul a arătat modalitățile prin care tehnologia poate face ca muzica digitală să evolueze. Consumul de muzică digitală s-a schimbat pentru totdeauna din cauza streamingului.

Muzica live nu s-a schimbat de la Woodstock. Nu există nicio diferență în ceea ce făceai și ce faci acum. Cumpărați un bilet, mergeți și apoi trebuie să o faceți din nou anul viitor. Asta este.

Nu există nici un angajament sau îmbunătățire tehnologică în afara sistemelor de sunet și a producției. Nimeni nu a schimbat modul în care oamenii consumă festivaluri de muzică în același mod în care oamenii au schimbat modul în care oamenii consumă muzică.

Nu am crezut niciodată că este ceva în neregulă cu modul în care festivalurile se desfășoară acum neapărat pentru că nici nu știam cum să-l schimb, dar pe măsură ce am început să scufund în gaura de iepure blockchain, am început să realizez cât de mult mai eficient atât din asta ar putea fi.

Deci, în afară de faptul că există o inflație nebună a prețurilor, nimeni nu capătă valoare într-o piață secundară pentru bilete. Biletele și falsificarea în sine sunt o problemă uriașă.

A avea un registru public rezolvă multe dintre aceste probleme legate de ticketing. De asemenea, puteți stimula fanii să-și împărtășească experiențele și să împărtășească informații despre festivalurile la care doresc să meargă în același mod în care puteți partaja o listă de redare. Apoi, persoana care primește acea listă de redare obține valoare din gusturile persoanei inițiale. Obțin valoare din selecțiile acelei persoane.

La fel, dacă mergi la Coachella, de obicei vrei să mergi cu un prieten și îi spui unui prieten, dar de fapt ajungi festivalul în acea experiență, dar nu primești despăgubiri pentru asta. Această valoare nu este capturată în același mod în care muzica digitală a captat o mulțime de fluxuri de valori diferite care există.

Mi-am spus: „La dracu, blockchain-ul ne poate ajuta să captăm valoare acolo unde nu este captat chiar acum în întreaga activitate a festivalului.” Atunci am început să ne gândim: „Bine, cum o aplicăm?” La asta am lucrat în ultimul an.

Spectacol de lumini la Ultra Music Festival, Courtesy Beat Media

Ultra Music Festival, prin amabilitatea: Beat Media

De ce este tehnologia blockchain sau registrul distribuit răspunsul la problemele actuale din experiența festivalului modern?

Ori de câte ori cineva îmi spune „ideea lor de blockchain”, aceasta este întrebarea la care îmi place întotdeauna să răspund sau să știu răspunsul. „De ce este relevant acest lucru? De ce este răspunsul blockchain? ”

Cred că există o mulțime de moduri în care blockchain-ul poate fi aplicat muzicii live.

Numărul unu, și cel mai evident și puternic mod este Bilete de avion. Biletele contrafăcute sunt peste tot, după ce piețele pentru bilete sunt în general supraevaluate și nu există nicio modalitate de a capta valoare atunci când se vinde ceva și dintr-o dată, biletele se tranzacționează de două, trei ori mai mult decât costul.

Nimeni care creează sau performează la eveniment nu beneficiază. Pur și simplu și-a pierdut valoarea din cauza prețurilor ineficiente.

Tehnologia contabilă distribuită ajută atât la contrafacere, cât și la distribuirea biletelor, dar ne ajută și să creăm o rețea care să stimuleze mai mult fanii.

Aceasta este un fel de a doua dimensiune în care intrăm, care este activată de tehnologia contractelor inteligente. Dacă un fan îi spune unui prieten despre un festival și acel prieten merge și cumpără un bilet, fanul original ar trebui să fie compensat pentru efortul de marketing descentralizat. Cu cât atrageți mai mult fanii în răspândirea cuvântului despre ceva, cu atât mai mult îi aduc pe oameni în ecosistem, cu atât creează mai mult valoare și crește în cele din urmă din acesta.

3lau cântând la Staples Center

3lau se desfășoară la Staples Center, prin amabilitatea: Rukes

Pentru mine, dimensiunea unu este biletarea. Dimensiunea a doua este alinierea stimulentelor pentru toată lumea care participă la un festival într-un mod care nu a fost făcut până acum. Tehnologia contractelor inteligente permite acest lucru.

Cred că partea a treia este într-adevăr o piesă de parteneriat în care transparența activată de tehnologia blockchain face mult mai ușor pentru festivaluri să se asocieze pentru informații de vânzări și pentru ca datele să fie mai publice. Aceste date pe care le creăm din experiențele noastre sunt extrem de valoroase pentru a ajuta alte festivaluri să organizeze evenimente de succes și pentru a permite chiar și în cele din urmă consumatorilor să își creeze propriile evenimente dacă doresc să.

Bineînțeles, este mult timp, dar vrem să începem cu ceva real și de aceea facem primul nostru festival în acest an. O vom studia și vom vedea cum ne putem îmbunătăți.

Pentru a rezuma, cele trei cazuri de utilizare sunt ticketing-ul și transparența prin ticketing, permițând mecanisme de stimulare prin contractare inteligentă și, în cele din urmă, date publice. De obicei, artiștii nu dețin niciun fel de date atunci când vând bilete la un eveniment. Pentru a fi direct, Live Nation deține aceste date.

Nici fanii nu au acces la niciuna dintre aceste date și asta nu este corect. De ce nu ar trebui ca aceste date să fie publice atunci când toată lumea contribuie la acestea? Acestea sunt cele trei modalități prin care cred că putem revoluționa spațiul.

Deci, ce anume este Festivalul OMF?

Există festivalul în sine și există simbolul. Pentru a vorbi despre festivalul în sine, ne-am dorit ca OMF să fie o rețea de festivaluri care rulează pe tokenul OMF și sistemul și tehnologia pe care o creăm. Dar în primul an, Festivalul OMF este la fel ca orice alt festival. Diferența este că va exista o cantitate substanțială de educație blockchain la festival.

Vom avea un trimestru criptografic prin care trebuie să parcurgeți pentru a ajunge chiar la festival. Puteți cumpăra bilete cu cripto. Puteți cumpăra bilete cu bitcoin sau eter. Din câte știu, nu cred că există vreun alt festival care să accepte cripto pentru achiziționarea de bilete chiar acum. Vom fi primii acolo.

Dincolo de asta, toți cei care primesc un bilet vor primi un portofel eter prin intermediul partenerilor noștri, SingularDTV, vor rula o interfață de portofel web. Aceste portofele vor avea, în viitor, tehnologia de a răscumpăra simbolul.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ArdaSzneVwA?rel=0]

Primul an este într-adevăr un fel de lansare festivă. Facem acest lucru și vrem să arătăm lumii că suntem dedicați.

În al doilea an, începem să construim parteneriate. Partenerul meu în acest proiect este Adam Lynn. El conduce 18 festivaluri în Statele Unite și vom aduce festivalurile sale în rețea în anul doi. În mod ideal, de la trei la cinci ani, creăm noi înșine festivaluri în toată lumea, cu valoarea pe care fanii ne-o oferă financiar. De asemenea, putem fi parteneri cu alte festivaluri existente și eu și Adam avem rețeaua pentru a face acest lucru.

Aducem toate aceste festivaluri în rețeaua noastră și toate aceste festivaluri vor accepta simbolul și vor contribui cu datele și valorile la rețeaua pe care dorim să o creăm. Acesta este următorii cinci ani ai obiectivelor OMF. În timp ce construim rețeaua reală de evenimente fizice, vom lucra și la partea tehnică a lucrurilor și ne vom asigura că testăm toată tehnologia înainte de a o implementa efectiv..

Cea mai mare teamă a mea este să spun că ceva funcționează dacă nu funcționează încă. Chiar dacă știm că o mulțime de tehnologie pe care o construim funcționează, a fost testată doar pe grupuri mici și, pentru a o scala, trebuie să facem mai multe teste. Aceasta este viziunea pe termen scurt și macro a ceea ce OMF va deveni în timp.

Revenind la unele dintre detaliile mai minunate, vorbește-mi despre structura de stimulare încorporată. Ce îi stimulează pe oameni să colecteze și să folosească jetoanele OMF și, astfel, să fie un membru activ al comunității? Care este puterea simbolului real și modelul de stimulare care stă la baza acestuia?

Am început să enumerăm toate activitățile pe care fanii le fac în mod normal, care oferă valoare festivalului. Numărul unu cumpără bilete devreme. Când un fan cumpără bilete devreme, acestea oferă lichiditate creatorului de experiență și acea lichiditate poate fi utilizată pentru a îmbunătăți experiența.

Numărul doi este când îi spun unui prieten. Majoritatea oamenilor care merg la festivaluri le spun prietenilor să cumpere și bilete, dar nimeni nu le oferă fanilor nicio valoare pentru asta. Fanii fac deja asta. Le compensăm pentru că au făcut asta.

În cele din urmă, atunci când oferă feedback cu privire la cine sunt interpreții lor preferați și care sunt părțile lor preferate ale festivalului. Nimeni nu finalizează sondajul, dar dacă ai obținut credite gratuite pentru a finaliza sondajul, probabil că l-ai face. Nu știu dacă asta va funcționa, dar pot presupune.

În aceste trei moduri, fanii sunt compensați pentru că oferă feedback și oferă valoare experienței de care toată lumea se bucură în mod colectiv. A doua noastră viziune este de a crea un simbol de utilitate care are valoare de răscumpărare în lumea reală. Desigur, există mai multe ramificații legale, deoarece până când nu are valoare de răscumpărare, nu este un simbol de utilitate și până când o mulțime de această tehnologie funcționează, capacitatea pentru noi de a o califica pe baza reglementărilor SEC este doar dificilă.

Ceea ce am decis a fost că nu vrem să ne oprim, creăm festivaluri de muzică în fiecare zi. Cânt la ei, iar apoi partenerul meu conduce 18 dintre ei. De ce nu o facem acum, arătați lumii că ne referim la afaceri și că aceasta nu este doar o idee. Acum există un produs atașat din lumea reală.

Pe măsură ce obținem mai multă claritate de la SEC și pe măsură ce lucrăm cu unii dintre partenerii noștri de tehnologie, începem să dezvoltăm partea de jetoane utilitare în care are o valoare reală de răscumpărare dincolo de lucruri simple. Acolo suntem acum. Multe dintre ele vor funcționa mai devreme decât mai târziu. Nu știm dacă o mare parte din acestea vor fi perfecționate până în octombrie, dar unele dintre tehnologii funcționează în ceea ce privește controlul accesului, iar când aveți un anumit număr de jetoane în portofel, primiți o brățară. Această brățară vă permite să intrați în zonele VIP ca stimulent de miză.

Artistul câștigător al premiilor Grammy, Zedd, va fi cap de afiș (prin amabilitatea japantoday.com)

Zedd, artistul câștigător al premiilor Grammy, este primul anunțat al OMF, Courtesy: Japan Today

Există atât de multe lucruri pe care le putem face, dar, în cele din urmă, dorim ca fanii să se angajeze în experiența festivalului și să simtă că primesc valoare din acest angajament. Acesta este obiectivul nostru.

În cele din urmă, pentru a închide bucla, ne place și prima idee, care le oferă fanilor dreptul de proprietate asupra festivalului. Ne propunem să creăm un simbol de securitate care să reprezinte proprietatea și partajarea profitului în cadrul festivalului. Acest simbol de securitate va permite în cele din urmă o anumită putere de luare a deciziilor cu privire la gama.

Modul în care sunt structurate programările acum, este o singură persoană sau o echipă de oameni care să ia aceste decizii în numele unei întregi comunități. În niciun caz aceste decizii nu sunt reprezentative pentru ceea ce doresc oamenii să vadă și există o problemă – există o ineficiență acolo. Modul în care îl rezolvăm, sincer, va dura ani, dar începem acum. Începem să ne gândim cum putem face asta.

Elementul jeton de securitate ne oferă posibilitatea de a face fanii să se simtă și mai implicați în experiență. De asemenea, desigur, este primul pas către lucruri cu adevărat descentralizate. Aceasta este explicația îndelungată la toate aspectele diferite la care lucrăm. Cred că primul lucru pe care îmi place să le spun oamenilor suntem toți cei care avem proiecte blockchain, învățăm cu toții pe măsură ce mergem. Oricine spune că știe exact ce se va întâmpla minte. Trebuie să urmărim comportamentul consumatorului și să dezvoltăm acest lucru pe măsură ce mergem. Cred că a fi transparent în acest sens este extrem de important.

Totul pare grozav, dar trebuie să întreb: Ce poate merge prost?

Cred că o mulțime de lucruri ar putea merge prost. Cred că lucrurile care ar putea merge prost nu ar merita neapărat eșecul rețelei sau ceea ce construim.

Industria muzicală este foarte politică. Cred că mulți oameni vor rezista unei astfel de idei și nimeni nu știe încă despre ea, așa că sunt curios să văd cum afectează acest lucru oamenii din industrie. În general, oamenilor din industrie nu le place să schimbe lucrurile, deoarece asta le plătește facturile și le menține în siguranță. Cred că cel mai bun răspuns pe care ți-l pot oferi este că încercăm să evităm tot ceea ce poate merge prost prin implicarea unor jucători majori din industria muzicală.

Unii dintre cei mai mari agenți sunt parteneri în acest proiect: Paul Morris, care a fost unul dintre cei mai proeminenți agenți din lume care reprezintă Tiesto și Hardwell și mulți alți DJ, Lee Anders reprezintă Skrillex și Zedd, agentul meu care mă reprezintă pe mine și pe Chainsmokers . Oameni care au o putere reală în afaceri de a modela percepția, dar și care cred în acest proiect și cred că este viitorul festivalurilor de muzică. Când aveți oameni de genul acesta la bord, putem, în opinia mea, să înconjurăm unele dintre problemele politice cu care ne putem confrunta în viitor.

În ceea ce privește tehnologia, cea mai mare problemă este scalarea – asigurându-ne că putem scala aceasta pentru a găzdui zeci de mii de oameni în același timp. Acest lucru ar putea merge prost și de aceea nu activăm niciunul dintre acestea până nu efectuăm teste serioase ale sistemelor noastre PoS (punct de vânzare) alimentate cu blockchain în stațiile de alimentare și stațiile de comercializare.

Avem tehnologie în care glisați o brățară peste un punct de acces și asta vă permite să intrați în festival. Aceasta înregistrează, de asemenea, datele despre momentul în care persoana respectivă a mers la festival și datele respective devin publice, înregistrate în rețeaua Ethereum.

Există toate aceste rahaturi pe care trebuie să le asigurăm că funcționează la o scară vastă și de aceea suntem sinceri și spunem că nu vom pune în pericol experiența până când nu știm că funcționează perfect. De aceea, ne luăm timp suplimentar pentru a-l construi. De asemenea, acolo se îndreaptă o mare parte din strângerea financiară. Toți banii pe care i-am strâns până acum și banii pe care îi vom strânge în viitor în mod privat, toți acești bani se vor orienta spre asigurarea faptului că rețeaua funcționează perfect și tehnologia este stabilă.

De ce să construim pe Ethereum? Îmi place Ethereum, sunt un mare fan, dar preocupările privind scalabilitatea abundă. Aveți încredere că Ethereum ar putea sprijini OMF acum și în viitor?

Există un răspuns în două părți la această întrebare. În primul rând, ne bazăm pe Ethereum, deoarece știm că aceasta este decizia sigură chiar acum. Pentru noi, suntem în capriciul mișcării tehnologiei blockchain ca întreg. De ce Ethereum se datorează faptului că știm că funcționează acum, dar asta nu exclude posibilitatea ca noi să schimbăm platforma.

Putem schimba jetoane cu jetoane pe altă platformă pe drum. Există un mare potențial pentru noi, deoarece nu ne imaginăm niciodată propria rețea principală. Nu există niciun motiv real pentru produsul nostru specific, așa că cred că ne oferă și mai multă flexibilitate cu swap-urile de token viitoare și care se pot muta în rețele care arată promisiuni în viitor. Nu sunt în niciun caz căsătorit cu Ethereum.

Să vorbim puțin mai mult despre ramificațiile conceptelor dvs. colegilor dvs. și industriei în general. Orice alți DJ sau superstaruri celebri care sunt vândute pe această idee și / sau care lucrează în culise cu tine pentru a susține mișcarea? Știu că Gramatik este un campion al cripto și blockchain.

Sunt eu și apoi partenerul meu Kevin Edelson, care este CMO. A făcut marketing pentru toată lumea, de la Chucky Cheese la LMFAO, artiști, mărci și orice. El a dezvoltat toată strategia de marketing pentru noi și pentru toate brandurile și este expert acolo. L-am adus mai devreme și este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. De asemenea, lucrează la proiectul 3LAU.

Celălalt prieten pe care l-am adus a fost Adam Lynn, care conduce Prime Social Group, care este cel mai mare promotor independent din Statele Unite. Partenerul său, Zack Rubin, este de asemenea implicat și supraveghează logistica și dezvoltarea festivalului, deoarece sunt adevărați experți. Ei sunt următoarea rundă de oameni pe care îi implicăm – agenții. Oamenii care reprezintă artiștii care sunt în multe privințe gardienii schimbării în afaceri.

De aceea am mers la unii dintre cei mai puternici agenți din industrie pentru a obține aprobarea lor și pentru a beneficia de sprijinul lor. Acești agenți includ Paul Morris. Sam Hunt, Lee Anderson și Hunter Williams pe care i-am menționat mai devreme.

3lau ultra

3lau cântă la Ultra Music Festival, prin amabilitatea: Ultra Music Festival

Dincolo de acești agenți, cealaltă nouă adăugare a echipei noastre, care este incitantă, este un tip pe nume Dan Berkowitz – fondatorul divertismentului CID. Este specializat în servicii VIP și a creat câteva evenimente internaționale de festival, care sunt evenimente de destinație destul de exclusive, de 3.000, 4.000 de persoane. Practic, ce Festivalul Fyre a încercat să fie, dar nu a reușit, o face doar la o scară mai mică. Motivul pentru care o face la o scară mai mică este că este ușor de gestionat, deoarece are foarte mult succes. Dan conduce VIP la Coachella, conduce VIP la Bonnaroo și o grămadă de alte festivaluri și va prelua lumea experienței VIP pentru acest proiect și suntem încântați să-l implicăm.

Există o grămadă de nume uriașe în tehnologie implicate, dar nu putem lansa toate numele până pe 22 iunie. SingularDTV este, desigur, partenerul nostru principal și a incubat întregul proiect.

Am auzit că ai început o casă de discuri numită Bloom Records și ai auzit că ești foarte implicat într-o organizație numită Pencils for Promise.

Acum doi ani, am început o casă de discuri în care donăm toate profiturile către diferite organizații caritabile. Creioanele făgăduinței au fost primele și am strâns aproximativ 200.000 de dolari pentru ele. Am construit șapte școli în Guatemala pe care le-am vizitat.

Întregul meu obiectiv cu asta era să le dau fanilor puterea de a contribui la strângerea de bani pentru cauze mari prin muzică. Când un fan ascultă o melodie pe Spotify, nu îi costă nimic și ajută la strângerea de bani, iar atunci când o împărtășesc cu prietenii, ajută la strângerea mai multor bani. Aceasta a fost prima mea misiune de a le da înapoi fanilor. OMF este al doilea.

Bloom a făcut lucruri uimitoare. Am strâns peste aproape 300.000 de dolari. Am donat 20.000 de dolari către Hurricane Harvey Relief Fund din Houston. Am strâns 20.000 de dolari pentru Fuck Cancer cu noul meu album și vom strânge sute de mii pentru Fuck Cancer, deoarece albumul continuă să genereze venituri. Acesta a fost celălalt proiect al meu de pasiune pe care îl iubesc și că voi continua să lucrez la el.

Există un aspect filantropic încorporat în experiența OMF?

Cu siguranță vrem să o explorăm. Cred că este dificil pentru noi să executăm unele dintre aceste lucruri pe termen scurt, dar, pe termen lung, ne-ar plăcea să creăm un sistem în care să donăm un dolar pentru fiecare bilet pentru organizațiile de caritate pe care fanii le aleg. Este ceva ce vreau să fac. Aș spune că suntem la vreo șase luni distanță de acea conversație. Acum, ne concentrăm doar să ne asigurăm că totul funcționează și că suntem conformi. Lucrez la asta de un an și nimeni nu știe încă despre asta. Vă puteți imagina îngrijorarea și anticiparea mea aici.

Unde pot urma oamenii OMF?

Cel mai bun loc pentru a merge pentru toată lumea ar fi Site-ul OMF. Poți să te alături Telegramă, Stare de nervozitate, Instagram. Vom posta o mulțime de informații utile, viitori parteneri de artiști, informații despre bilete, linii și citate de inspirație care au inspirat echipa să creeze conceptul. Acolo toată lumea poate afla mai multe.

Vom lansa acest lucru pe 21 iunie. Evenimentul va avea loc la Civic Center Plaza din San Francisco pe 20 octombrie anul curent.

Abia astept. Mulțumesc pentru timpul acordat, Justin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map