Da Hongfei despre viitorul NEO și lumea criptomonedelor

Da Hongfei despre viitorul NEO și lumea criptomonedelor

Pentru comunitatea NEO, Da Hongfei are nevoie de puțină prezentare. Cu toate acestea, pentru cei care încă nu s-au scufundat în NEO, unele informații fundamentale sunt adecvate. Da Hongfei este fondatorul NEO (cunoscut anterior ca Antshares), o platformă blockchain pentru aplicații distribuite. El este, de asemenea, fondatorul și CEO al Onchain, o companie de dezvoltare blockchain pentru companii și instituții la nivel de întreprindere.

Hongfei este considerat pe scară largă ca una dintre figurile principale din lumea criptomonedelor, în special în ceea ce privește adoptarea blockchain-ului în China.

În spatele personalității sale amiabile și a glumelor sincere din zilele sale timpurii și pline de umilitate ale criptomonedelor se află unul dintre strategii cheie din spatele unei criptomonede cu o plafon de piață de peste 10,5 miliarde de dolari și un ecosistem în plină dezvoltare de antreprenori și dezvoltatori..

Următorul interviu cu Da Hongfei a fost realizat la NEO DevCon de Alex Moskov, Colin Harper și Bennett Garner. Sărim în mai multe subiecte referitoare la viziunea lui Hongfei pentru NEO, lumea criptomonedelor în general, precum și câteva întrebări referitoare la psihicul omului aflat la conducerea unei mișcări de mai multe miliarde de dolari și a revoluției tehnologice.

Da Hongfei CoinCentral

Colin Harper, Alex Moskov, Da Hongfei și Bennett Garner la NEO DevCon.

CoinCentral: focusul acestei conferințe este viziunea NEO și inițiativa comunității și încercarea de a încuraja un ecosistem robust. NEO pare să fie foarte atent cu privire la parteneriatele sale ICO și la parteneriatele sale în general. Poți să intri în ceea ce intră în mintea echipei NEO atunci când examinează un proiect și decid să îl susțină? Ce te face să te gândești: „Acesta este un proiect bun.

Hongfei: În acest stadiu incipient, nu suntem foarte selectivi. Le vom verifica trecutul și vom analiza această viziune. Majoritatea proiectelor care se apropie de noi sunt proiecte legitime, deci nu avem un standard foarte strict, indiferent dacă trebuie să le sprijinim sau nu. Totuși, devenim treptat mai selectivi.

Ați putea să comentați psihologia dvs. personală în supravegherea întregului ecosistem NEO? Cum arată o zi din viața din capul lui Da Hongfei?

Lucrurile se întâmplă. Uneori ești împins să faci lucruri, așa că nu parcă aș fi planificat totul. Cripta lume este 24/7. Când mă trezesc, îmi iau telefonul și există poate 200 de mesaje pe WeChat pe care trebuie să le verific. Nu înseamnă că fac treaba tuturor, dar oamenii vor veni la mine pentru a lua decizii. Dacă vedeți destule lucruri, veți înțelege mai bine această industrie și care este direcția.


La începutul acestei luni, ați făcut un interviu cu Bloomberg. În acel interviu, ați spus că considerați că reglementarea este un lucru bun și ați spus asta și anterior. Ce părere aveți despre reglementările SUA și UE? Dacă ați face regulile, ce ați dori să vedeți pe acele piețe?

Aceasta este o întrebare grea. Cred că totul se reduce la schimb. Speculația este o afacere reglementată în majoritatea țărilor, nu puteți rula liber un schimb centralizat. Deci, dacă o țară ar dori să reglementeze criptomoneda sau un simbol, cel mai bun mod de a face acest lucru ar fi să reglementeze schimbul.

Mai exact, gateway-urile Fiat sau doar în general?

Chiar și schimbul token token este speculație, da. Există două moduri de a face avere. O modalitate este de a crea valoare, cealaltă modalitate este de a împărți valoarea. Speculația este un joc cu sumă zero. Nu este vorba de a crea ceva, ci de câți ar trebui să am și câți îți rămân. Dacă toată lumea face speculații, asta înseamnă că nimeni nu creează valori noi. Naturii umane îi place să facă speculații și de aceea cred că speculația este reglementată în aproape fiecare țară.

Vorbind despre speculații, oamenilor le place foarte mult Tether, deoarece le împiedică fluctuația investiției pe piață. Tether a văzut o mulțime de împingeri de la unii membri ai comunității și sunt sceptici cu privire la aceasta. Aveți vreun comentariu despre Tether și situația lor actuală cu auditul Bitfinex?

Tether seamănă foarte mult cu vechii aurari din timpuri străvechi. Ți-ar da o hârtie care spune că ai o anumită cantitate de aur care este depozitată în bolțile lui. Treptat, acei aurari au aflat că pot tipări mai multe hârtii decât rezerva reală. Este chiar sigur să faceți acest lucru dacă o faceți modest, iar acest lucru devine un sistem de rezervă fracționat. Cred că Tether va merge în aceeași direcție. Nu îi acuz că o fac chiar acum, mă gândesc doar că este direcția afacerii lor. Chiar dacă nu au o rezervă de 100%, atâta timp cât este intens utilizată în schimburi, oamenii o vor folosi în continuare. Dacă vom afla cumva că Tether are doar 95% rezervă, prețul va scădea la 95 de cenți? Nu cred. Cred că prețul va rămâne similar cu 1,00 USD. Treptat, va deveni un sistem de rezervă fracționat. Nu pentru că sunt răi din punct de vedere moral, ci doar pentru natura afacerii.

Permiteți-mi să adaug, motivul pentru care spun acest lucru se datorează faptului că recent am vizitat o bursă și l-am întrebat pe CEO de ce acceptă în continuare USDT dacă Tether este periculos? Răspunsul său a fost că a fost utilizat pe scară largă de către fiecare schimb important. Chiar dacă au zero dolari în bancă, toate schimburile nu îl vor lăsa pe Tether să moară. Îl vor onora pe Tether. Acesta este motivul pentru care a decis să continue să utilizeze USDT. El a spus că, chiar dacă Tether ca companie intră în faliment, el va onora USDT-ul utilizatorului său cu USD. Atâta timp cât a fost utilizat pe scară largă, este dificil să fii mort.

Când a ieșit evaluarea Weiss, au existat o mulțime de alte jetoane care au fost listate cu o evaluare similară și sunt, de asemenea, proiecte foarte bune. În afara NEO, care sunt câteva proiecte care vă plac cu adevărat?

Cred că EOS se descurcă grozav. Cosmosul este minunat. L-am cunoscut pe Jed McCaleb la Stellar, face lucruri grozave.

Ne-am bucurat foarte mult de difuzoarele pe care le-ați adus Zhang Shoucheng, profesorul de fizică din Stanford care a vorbit despre bani ca stocare a energiei. Se pare că el este, de asemenea, destul de implicat în ecosistemul NEO. Care sunt câteva lucruri pe care le căutați parteneri care să fie implicați în NEO?

Suntem foarte deschiși să avem cadre universitare și lideri din industrie cu care să lucrăm, să ne împrietenim sau să contribuim cumva la proiectul nostru. Am înființat o fundație, se numește Open Blockchain Foundation, înregistrată în California. Această fundație va dona universităților și va sprijini granturile de cercetare. De asemenea, va sprijini organizațiile studențești din zona blockchain.

Un lucru care este clar de la mine din comentariile dvs. și din difuzoarele pe care le-am auzit aici este că NEO joacă jocul lung pentru dezvoltare. Știm că ați luat câțiva ani înainte să lansați chiar Antshares și să studiați spațiul. Puteți vorbi puțin despre răbdare și despre importanța răbdării atunci când încercați să construiți ceva de genul unei platforme?

Există o zicală foarte faimoasă în China, în care atunci când e vânt, chiar și porcul poate zbura. Acest lucru se aplică și acestei industrii.

Problema este că dacă urmăriți întotdeauna direcția vântului, este foarte dificil. Ceea ce am făcut este că găsim un loc și credem că arată frumos, peisajul de acolo este frumos și ne-ar plăcea să rămânem acolo și să ne facem treaba și, brusc, vine vântul. Aceasta este răbdarea noastră. Nu o facem pentru că este atât de populară. În 2014, nu era popular, era foarte controversat. O facem pentru că ne place să o facem.

Vitalik și Hongfei

Fondatorul Ethereum Vitalik Buterin și NEO Da Daffei.

Această răbdare pare să fi dat roade. Vedem că NEO intră în top 10 și îl vedem invadând jucătorii mari. De multe ori a fost supranumit „Ethereum chinezesc” și accentul pus pe conferință este economia inteligentă a NEO și comunitatea NEO. Credeți că este potrivit să-l numiți „Ethereum chinezesc” și în ce moduri simțiți că diferă NEO și cum vă distingeți?

Există multe companii chineze numite „Chinese This” și „Chinese That”. Baidu, motorul de căutare, este numit versiunea chineză a Google. Există câteva versiuni chinezești care devin mai bune decât omologii lor din lumea occidentală. WeChat este mai bun și mai mare decât WhatsApp. Alibaba este la egalitate cu Amazon și este, de asemenea, destul de mare. Nu mă deranjează să fiu numit „Ethereum chinezesc”, deoarece este mai ușor pentru oameni să înțeleagă ce este NEO. Cu timpul, ne îmbunătățim și avem o tehnologie mai bună și un ecosistem. În acel moment, oamenii ne vor suna după numele nostru real.

Când îți schimbi numele din Antshares în NEO, probabil că a avut loc o întâlnire în care ai avut alte nume plutitoare. Care au fost unele nume pe care NEO le-a fost aproape numit, care v-a bucurat că nu s-au întâmplat?

Practic, NEO este ideea mea. Antshares este derivat din numele nostru chinezesc. Numele chinezesc se traduce prin „Tiny Ant”. Nu ne putem numi Tiny Ant pentru că este ciudat și nu putem obține domeniul, așa că aveam nevoie de ceva unic, așa că am venit cu Antshares. Totuși, nu este un nume englezesc foarte natural și există conflicte cu alte mărci din China, cum ar fi Antfinancial, și o cameră de acțiune care concurează cu GoPro care are exact același nume chinezesc ca noi. Am decis să schimbăm marca. Nu-mi amintesc celelalte nume. Am venit cu NEO și apoi am împins cu putere către ceilalți membri ai echipei mele. Nu aș spune că i-am forțat, dar am încercat destul de mult să-i conving. Nu toată lumea a crezut că avem nevoie de un nume nou, deoarece eram deja destul de renumiți pe piața chineză.

Ai fost vreodată un fan al Matrix-ului?

Da. Este un film foarte interesant. Numele nostru NEO nu este totuși din Matrix.

Ce faceți pentru distracție care nu este legată de blockchain / cripto? Ce faci ca sa te relaxezi?

Mă uit la MMA. Urmăresc UFC de aproximativ 15 ani, destul de devreme.

Taxele de sistem vor fi reduse în viitor dacă prețul gazului continuă să crească? Dacă nu, credeți că acest lucru va împiedica deloc creșterea ecosistemului?

În cele din urmă, taxa de sistem va fi stabilită de deținătorii de jetoane NEO. Jetonul NEO este o miză a sistemului, așa că îi vom lăsa pe deținătorii de jetoane NEO să aibă capacitatea de a decide la cât ar trebui să fie taxate sistemul. Nu este remediat pentru totdeauna. Deținătorii de jetoane ar trebui să decidă o structură a taxelor comparativă cu alte blockchains.

De ce un simbol indivizibil și vedeți acest lucru cauzând orice fel de frecare în viitor, pe măsură ce NEO continuă să crească?

Cred că este o problemă. Să spunem așa. Fiecare bloc va avea opt gaze deblocate. Gazul este deja acolo, este doar inactiv. Există un gaz legat cu un singur indicativ NEO. Bloc după bloc, o cantitate mică de gaz va fi deblocată. Nu este ca și cum ai câștiga un dividend, nu este o garanție. Este ca o lansare treptată a unui lucru pe care îl dețineți deja. Motivul pentru care simbolul NEO este indivizibil este că dorim ca lansarea să fie imediată. În fiecare bloc, vor fi eliberate opt gaze și acestea vor fi împărțite de deținătorii de jetoane NEO. Dacă NEO este divizibil, acesta va cauza unele probleme matematice. Cu toate acestea, ne gândim la proiectarea unui nou mecanism. Conform noului mecanism, cantitatea totală de gaz este de aproximativ 100 de milioane, dar nu exact 100 de milioane. Cu acest mecanism, jetoanele NEO pot fi divizibile.

Ultimele întrebări, direct din gura calului pe Reddit. Folosește Da Hongfei vreo loțiune specială dimineața sau este el în mod natural atât de frumos??

Haha. Rutina mea de dimineață, 80% din timp, se bărbiereste. Trebuie să-mi mențin forma barbei.

Acesta este doar un strigăt din partea comunității. Acest utilizator spune: „Nu am nicio întrebare pentru Da Hongfei”, dar acest utilizator a dorit să-și exprime mulțumirile pentru Antshares și NEO și pentru ce s-a făcut pentru a-și schimba viața și că au încredere în viziunea și capacitatea de a executa . Voiam doar să împărtășesc asta cu tine. Ai câțiva membri ai comunității care sunt foarte, cu adevărat în ceea ce faci.

Mulțumesc!

Pentru a ține pasul cu Da Hongfei și evenimentele din lumea NEO, urmați -l și NEO pe Twitter, precum și Canal NEO Discord.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map