Cum utilizează schimburile legile KYC pentru a vă păstra criptarea

Bitcoin este prima încercare de succes a lumii de a crea o structură economică descentralizată. În esență, este convingerea că indivizii merită o monedă suverană. Mulți pasionați de Bitcoin consideră că aceste credințe depășesc domeniul de aplicare al legilor și instituțiilor federale ale clienților dvs. (KYC). Din păcate, schimburile criptografice nu împărtășesc întotdeauna aceste convingeri.

Schimburile criptografice au cunoscut o creștere uluitoare în ultimii doi ani, ceea ce a atras atenția oficialilor guvernamentali. Schimburile au reprezentat mult timp un punct de centralizare în spațiul cripto. Această centralizare face din schimburi alegerea evidentă pentru autoritățile de reglementare care doresc să își impună voința pe piață.

IRS vizează schimburile

Coinbase a petrecut ultimii aproape doi ani luptându-se cu IRS pentru a dezvălui informațiile personale ale clienților lor. La început, Coinbase a stat în picioare, refuzând să furnizeze IRS orice informație privată a clienților. Dar nu a trecut mult timp până când Coinbase a fost forțat respecta. Acum se pare că aceste cereri includ instituirea protocoalelor KYC.

Ce este KYC?

KYC sau cunoașteți clientul legile sunt reglementări împotriva spălării banilor care au fost elaborate în urma atacurilor din 11 septembrie. Stipulațiile pentru aceste reglementări au fost înghesuite în Actul SUA PATRIOT. Aceste reglementări au fost concepute pentru a împiedica spălarea banilor să fie utilizată pentru finanțarea organizațiilor teroriste.

Astăzi, KYC este utilizat de majoritatea instituțiilor financiare din întreaga lume. În sectorul bancar, cererea cuiva să furnizeze toate informațiile personale este obișnuită, dar, până de curând, serviciile de criptare nu necesitau aceste informații.

Vedeți, când BTC valora doar 100 USD, nu a existat nicio problemă cu un tip care deținea 5.000 BTC fără să plătească taxe. Astăzi, un singur BTC valorează mai mult de 6.000 de dolari pe bucată și același tip, acum are 500.000 de dolari în criptografie. Mai bine crezi că agentul fiscal este interesat de reducerea lui.

Dacă Crypto nu este un ban legal, atunci de ce KYC?

Aceasta este o întrebare pentru veacuri. În majoritatea țărilor, inclusiv în SUA, criptomonedele nu sunt considerate plăți legale, ci în schimb valută virtuală. În ciuda diferențelor dintre moneda digitală și moneda digitală, legile KYC sunt puse în aplicare la o viteză vertiginoasă pe întreaga piață. Schimburile sunt ținta evidentă pentru autoritățile de reglementare, deoarece acestea sunt punctele de sufocare ale pieței.

Coinbase ilustrează cât de repede poate trece un schimb de la lupte pentru a vă proteja confidențialitatea, la instituirea procedurilor KYC. Nici Coinbase nu este singurul în eforturile lor, iar majoritatea schimburilor majore se îndreaptă spre integrarea a cel puțin a unei forme de KYC în viitor.

KYC: Păstrează-ți cripto-ul

Deși este descurajant să vezi, într-adevăr nu poți da vina pe aceste schimburi pentru că s-au împăturit sub presiunea guvernului. În trecut, guvernele au folosit terorism ca raționament principal al abordării lor. Prin urmare, orice schimb care refuză implementarea protocoalelor KYC ar putea intra sub control intens.

Adevărata problemă apare odată cu creșterea numărului de comercianți cripto care nu au acces la fondurile lor din cauza implementării neanunțate a KYC. Să ne uităm înapoi la Coinbase pentru a explica acest punct cu mai multă claritate.

Inițial, Coinbase cerea pur și simplu informațiile dvs. personale, cum ar fi numele dvs., data nașterii și numărul de securitate socială, pentru a vă deschide un cont. Aceasta a fost o procedură foarte ușoară și milioane de investitori cripto s-au înscris la platformă. Platforma a permis perechi de tranzacționare fiat, devenind una dintre cele mai ușor de utilizat opțiuni la momentul respectiv. Majoritatea utilizatorilor erau dispuși să împărtășească puține informații în schimbul accesului ușor oferit de platformă.

Coinbase a devenit în curând cel mai mare schimb din America de Nord. Mergeți rapid la începutul acestui an și acum vedeți Coinbase care necesită respectarea KYC completă, înainte de a permite retragerea fondurilor dvs. Acest protocol a fost instituit fără avertisment și a permis Coinbase să confiște o cantitate semnificativă de cripto. Suma exactă este necunoscută.

Activitate Reddit pe subiect

O privire rapidă prin cele mai recente postări Reddit dezvăluie mulți investitori în aceeași situație dificilă. Într-o singură postare, o persoană explică în detaliu modul în care schimbul Bitstamp a solicitat permisul său de conducere doar pentru a se înscrie și a-și încărca contul cu fonduri. Dar când s-a dus să se retragă, a fost oprit de o serie de întrebări intruzive cu privire la natura investițiilor sale.

Activitate Reddit referitoare la Crypto deturnat

Activitate Reddit referitoare la Crypto deturnat

Aici se află adevărata problemă. Schimburile ar trebui să își anunțe clienții atunci când instituie noi proceduri de retragere. Acest lucru este valabil mai ales atunci când protocoalele sunt la fel de intruzive ca acestea. Mai jos sunt doar câteva dintre întrebările la care vi se poate cere să răspundeți data viitoare când doriți să vă retrageți cripto-ul.

  • Care sunt planurile / intențiile dvs. de tranzacționare viitoare?
  • Care este adresa și codul SWIFT al băncii dvs.?
  • Plănuiți mai multe retrageri?
  • Care este originea BTC-urilor dvs. depuse?
  • Vă rugăm să furnizați o chitanță verificată a echipamentului dvs. minier și a specificațiilor tehnice.
  • Pe ce vă veți folosi BTC-ul?

Așa că acum?

Puteți apela întotdeauna la schimburi descentralizate dacă doriți să vă continuați aspirațiile de tranzacționare criptografică în privat. Schimburile descentralizate devin din ce în ce mai populare și, spre deosebire de omologii lor centralizați, acestea nu sunt o țintă bună pentru hackeri. Majoritatea platformelor de schimb descentralizate nici măcar nu gestionează cripto-ul direct. În schimb, întregul proces se desfășoară direct Peer-to-Peer.

Reglementări privind Orizontul

Deși BTC nu este atât de ușor să domnească, restul monedelor de pe piața criptografică au reprezentanți reali ai companiei și directori care nu pot sau nu doresc să reziste puterilor atunci când vine vorba de protejarea informațiilor dvs..

Discuțiile despre reglementări continuă să crească, iar mulți experți în cripto consideră că acesta este un pas necesar spre adoptarea la scară largă. Va fi interesant să vedem cum se dezvoltă piața pe măsură ce legile KYC continuă să afecteze mulți investitori în spațiu. Deocamdată, luați acest lucru ca doar un motiv în plus pentru a nu vă lăsa niciodată monedele așezate pe un schimb.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map