Cum se extrage Ethereum cu NiceHash

NiceHash a devenit una dintre cele mai populare modalități de exploatare a Ethereum (ETH). Fie că sunteți nou în domeniul mineritului sau un miner experimentat care dorește să folosească NiceHash, iată câteva lucruri pe care ar trebui să le știți despre utilizarea acestui software de minare în cloud.

Ce este NiceHash?

Cu sediul în Slovenia, NiceHash este cea mai mare piață mondială de minerit criptografic. Această platformă conectează vânzătorii (de exemplu mineri) de putere hashing cu cumpărătorii de putere hashing.

Privind la Site-ul NiceHash, compania se mândrește cu o mulțime de statistici impresionante. Are mai mult de 332.000 de lucrători activi zilnic, 109.000 de utilizatori miner, 4.009.000 de comenzi și 192.000 BTC în plăți.

Pe lângă sprijinirea mineritului Ethereum, NiceHash acceptă și o varietate de alți algoritmi de minerit. Aceasta înseamnă că acceptă Bitcoin, Zcash, Litecoin și mulți alții.

NiceHash este o soluție eficientă pentru mineritul ETH?

Conform diferitelor recenzii online, NiceHash oferă una dintre cele mai rapide și mai convenabile modalități de exploatare a Ethereum. Cu minerii NiceHash, procesul de alegere a algoritmului optim de hash poate fi automatizat.

În cele din urmă, nu contează dacă Ethereum este sau nu cea mai eficientă opțiune. În esență, software-ul elimină o mulțime de presupuneri și strategii implicate în mod obișnuit în alegerea unui algoritm și a unei monede specifice. Aceasta înseamnă, de asemenea, că aveți mai multă versatilitate cu NiceHash decât fără ea. Un potențial dezavantaj este că diferiți utilizatori au raportat că rata de hashing ar putea fi mai mică cu NiceHash în comparație cu alte opțiuni de pe piață..

Algoritmul minier Ethereum

Ethereum 1.0 a fost folosit odată Pumnal-Hashimoto ca algoritm de exploatare minieră. De atunci, Ethereum a trecut la Ethash. Cu toate acestea, veți observa pe site-ul NiceHash că mineritul Ethereum cu această platformă se bazează încă pe Dagger-Hashimoto.

Vestea bună este că site-ul NiceHash include instrucțiuni pentru conectarea software-ului ethminer necesar. Aceasta include GPU-urile AMD, GPU-urile NVIDIA și instrucțiunile de construire Linux. Are chiar instrucțiuni pentru conectarea la două locații diferite de server: UE și SUA.

Opțiuni de instalare NiceHash

Primul pas către închirierea spațiului pe computer și câștigarea criptomonedelor este să verificați dacă dispozitivul dvs. îndeplinește sau nu cerințele hardware minime necesare pentru a descărca NiceHash Miner. Rețineți că NiceHash Miner acceptă doar GPU-uri desktop cu capacitate de calcul CUDA 5.0 sau mai mare.

Pentru ca NiceHash Miner să fie detectat, trebuie instalate driverele GPU NVIDIA 387.26 sau mai noi. Plăcile grafice AMD nu sunt acceptate de NiceHash Miner, deci va trebui să descărcați Moștenirea NiceHash Miner in schimb. Software-ul acceptă procesoare cu caracteristici / seturi de instrucțiuni AES și SSE42. În prezent, nu există planuri pentru a permite procesorelor fără aceste caracteristici / seturi de instrucțiuni să ruleze NiceHash.


Verificarea asistenței, luând în considerare profitabilitatea

Dacă nu sunteți sigur dacă computerul dvs. poate rula software-ul, cel mai bun mod de a testa acest lucru este mai întâi descărcați minerul. În al doilea rând, ar trebui să executați criteriul de referință, ceea ce vă va oferi o idee bună dacă utilizarea sau nu NiceHash este practic (sau chiar posibil) cu sistemul dvs..

În cele din urmă, ar trebui să verificați calculator de rentabilitate pentru a determina câștigurile sau pierderile estimate. În multe cazuri, opțiunea dvs. hardware nu va fi profitabilă. Desigur, acest lucru variază în funcție de costurile electrice, de tipurile de dispozitive hardware și de prețurile criptomonedelor.

Top 5 opțiuni hardware pentru NiceHash

Calculatorul de profitabilitate NiceHash oferă estimări pentru care opțiuni hardware ar trebui să fie cele mai profitabile, fără a include costurile cu electricitatea.

Plăți

Unul dintre cele mai importante aspecte de luat în considerare atunci când exploatează Ethereum sau orice altă criptomonedă, cu NiceHash este forma de plată. S-ar putea să credeți că, din moment ce extrageți ETH, plățile vor fi în ETH. Nu este cazul acestei platforme specifice.

BTC este singura formă de plată pe NiceHash, indiferent de cripta pe care o decideți să o extrageți. Aceasta înseamnă că, dacă doriți să obțineți ETH, va trebui să utilizați un schimb de criptomonede pentru a vă converti fondurile BTC.

Hashing: cumpărători și vânzători

În timp ce concurenții vând în principal abonamente lunare, NiceHash nu. Suma minimă de care aveți nevoie pentru a începe exploatarea Ethereum este de 0,005 BTC. Folosind site-ul, veți găsi că contractele sunt listate ca o sumă de BTC pe zi. Cu toate acestea, puteți crea și un contract pentru o zi mai mare sau mai mică.

Site-ul oferă două opțiuni pentru licitarea achizițiilor cu rata hash: licitarea standard și prețul fix. În esență, opțiunea cu preț fix va costa probabil mai mult decât licitarea standard, dar simplifică procesul de găsire a unei potriviri. Alegând licitarea standard, există posibilitatea ca un alt utilizator să fie supralicitat.

Captură de ecran pe piața NiceHash

Pagina de piață NiceHash oferă statistici live pentru comenzile de putere hashing. Aceasta include Dagger-Hashimoto și alți algoritmi.

Taxe de cumpărare și vânzare NiceHash

Indiferent dacă cumpărați și vindeți putere hash pentru ETH sau o altă criptomonedă, va trebui să fiți conștienți de faptul că toate taxele sunt calculate în BTC.

Cumpărători: Există o taxă nerambursabilă de depunere a comenzilor de 0,0001 BTC. Suma cheltuită pentru comenzi pentru cumpărarea puterii de hashing (suma neutilizată pentru comenzile anulate nu este supusă acestei taxe) este de 3 la sută.

Vânzători: Taxele de plată pentru soldurile mai mici de 0,1 BTC către un portofel extern sunt de 5%. Soldurile mai mari sau egale cu 0,1 BTC pentru un portofel extern au comisioane de 3%. Plățile pentru soldurile mai mari sau egale cu 0,001 BTC pentru un portofel NiceHash sunt de 2%.

Taxe de retragere și depunere

Pentru retragerile de la 0,001 (sumă minimă) la 0,1 BTC către orice portofel Bitcoin, există o taxă de 0,0001 BTC. Dacă retragerea este mai mare de 0,1 BTC pentru orice portofel Bitcoin, taxa este de 0,1 la sută din suma retrasă. Cei care doresc să schimbe fonduri prin Coinbase pot face acest lucru destul de ușor. Cel mai important, nu există nicio taxă pentru nicio sumă trimisă peste 0,001 BTC către un portofel Coinbase.

Harta serverului NiceHash

NiceHash vă permite să vindeți puterea fermei dvs. miniere. Site-ul recomandă conectarea platformelor dvs. la cea mai apropiată locație. Această hartă arată șase locații disponibile pe tot globul.

Concurenții NiceHash

Când vine vorba de mineritul Ethereum, există și alte opțiuni în afară de NiceHash. De exemplu, ați putea decide să nu vă alăturați complet unui grup minier. Cu toate acestea, minerii cu un număr limitat de platforme nu aleg de obicei să facă acest lucru, deoarece există șanse mai mici de a rezolva algoritmul și de a primi recompense.

Chiar dacă NiceHash este cea mai populară alegere, există câțiva alți concurenți majori. Nanopool, de exemplu, are peste 130.000 de mineri activi. Taxele sunt de numai 1%. În plus, Nanopool plătește pentru blocurile unchiului. Acest lucru înseamnă că, dacă platformele dvs. au fost cel puțin aproape de rezolvarea algoritmului, vă puteți aștepta să primiți o recompensă. Etermina oferă o altă soluție. Are peste 75.000 de mineri activi. De asemenea, are taxe de 1% și plătește blocuri de unchi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map