Cum să utilizați BTC ca garanție: valorificarea Bitcoin pentru tranzacții

Aveți o mulțime de Bitcoins. Ești încrezător că vor crește constant în valoare. Nu puteți să vindeți niciunul, cel puțin nu acum. Însă soldul dvs. de economii este redus și aveți nevoie de numerar pentru o nevoie financiară substanțială urgentă. Ce să fac? Atingeți cardul de credit pentru un împrumut? Vorbește dulce cu bancherul tău local? Vizitați magazinul de împrumut cu plată? Este timpul să vă gândiți cum să utilizați BTC ca garanție, asigurând împrumutul de care aveți nevoie. Iată o privire la câteva locații care vă pot ajuta să realizați acest lucru.

Nota editorului: investiția și tranzacționarea criptomonedelor este un efort extrem de riscant, iar valorificarea BTC ca garanție poate maximiza pierderile suportate atunci când tranzacțiile merg spre sud. Următorul articol este educațional și nu sfaturi de investiții. Călcați ușor.

Folosind ceea ce dețineți pentru a împrumuta ceea ce nu aveți

Conceptul de împrumuturi pe zi de plată pentru credit neperformant nu este nou. Acordați custodia bunurilor valoroase, comercializabile, unui creditor în schimbul unui împrumut. În funcție de cât de comercializabil și valoros este garanția dvs., creditorul vă poate oferi condiții mai bune de împrumut decât unui debitor al unui împrumut negarantat (necolateralizat). Și dacă scorul dvs. de credit este slab, un împrumut garantat poate fi singura modalitate prin care puteți obține un împrumut. În plus, veți avea companii precum moorcroft dacă împrumuturile nu sunt rambursate la timp.

Care este scorul dvs.?

Împrumuturile Bitcoin garantate (CBL) pot fi o idee bună pentru debitorii care au o valoare mai mică decât ideală scor de credit (în intervalul 300-629). Această zonă este luată în considerare indezirabil și vă va descalifica pentru a primi condiții de împrumut favorabile. Dacă scorul dvs. se află în extremitatea inferioară a acelei game, noroc la obținere orice un fel de împrumut, garantat sau nu.

Nu sfârșitul poveștii

Cu toate acestea, să presupunem că aveți un scor de credit de 580. Vă reveniți încet de la Great Crash din 2008 sau de la diverse împrumuturi cu credit rău. Situația dvs. de muncă este stabilă. Și mai bine, ați cumpărat Bitcoin în valoare de 500 de dolari în septembrie 2013, din capriciu. Bitcoin era atunci de 125 USD și acum se ridică la 6.500 USD, un câștig deschis de 25.500 USD. Este posibil să aveți un risc de credit slab pentru un creditor tradițional fiat (bancă, S.&L, P2P), dar pentru un creditor garantat cu Bitcoin, sunteți o proprietate cu potențial fierbinte.

Cum se folosește BTC ca garanție

Solicitarea unui CBL este simplă. Furnizați datele dvs. personale unui operator de platformă de credit CBL (conectează creditorii cu debitorii) și demonstrați cât de mult dețineți Bitcoin. Alegeți cât de mult fiat doriți să împrumutați și cât timp. La Unchained Capital.com, cu sediul în Texas, raportul împrumut-valoare (LTV) va fi fixat la 50%. Aceasta înseamnă că, dacă achiziționați toate 25.500 USD din Bitcoin ca garanție, vi se poate împrumuta maximum 12.750 USD. În prezent, doar întreprinderile și persoanele fizice din 28 din cele 50 de state americane se califică pentru contraprestații la Unchained.

Ratele dobânzii variază de la opt la 14 la sută și sunt disponibile perioade de împrumut de la trei la 60 de luni. Taxele de inițiere a împrumutului sunt listate ca 1%. Nu sunt evaluate penalități pentru plata în avans. Unchained acceptă Bitcoin și Ethereum ca garanție de împrumut. Odată aprobat pentru un împrumut, pur și simplu transferați-vă monedele într-un portofel rece special la Unchained. La primire, fondurile dvs. de credit fiduciar vor fi transferate la banca dvs. Marci necatenate numai în interes împrumuturi. Veți plăti o sumă egală de dobândă în fiecare lună până la expirarea termenului de împrumut. Apoi efectuați plata principalului, satisfăcând pe deplin toate obligațiile de împrumut.

Apeluri de marjă? Mod implicit?

Ce se întâmplă dacă valoarea garanției Bitcoin scade semnificativ? Unchained vă va solicita să adăugați mai multe garanții sau să efectuați o plată principală. Acest lucru vă va restabili raportul LTV și vă va împiedica împrumutul în afara biroului directorului.

Ce se întâmplă dacă vă retrageți împrumutul? Conform site-ului UnchainedCapital.com:

„În cazul în care împrumutul dvs. intră în lipsă în orice moment, vom fi obligați să lichidăm o parte din garanția dvs. pentru a acoperi costul principal și orice dobândă neplătită. Orice rest va fi returnat la o adresă la alegerea dvs. ”

Opțiuni suplimentare pentru BCL-ul dvs.

Un alt concurent în spațiul de împrumut cu monede colaterale este SALT Lending.com, cu sediul în Colorado. Cereri similare de împrumut, aprobare, transfer de garanție și protocoale de apel în marjă se aplică la această firmă. Împrumuturile sunt disponibile pentru debitorii calificați din SUA, Brazilia, Elveția, Noua Zeelandă, Marea Britanie și alte câteva națiuni. SALT oferă împrumutaților opțiunea de a alege un raport LTV de 30, 40 sau 50%. Pentru debitorii averse de risc, alegerea unui raport LTV de 30 sau 40% poate avea mai mult sens decât o versiune de 50%.

O diferență cheie între SALT și Unchained Capital este că prima oferă principal & interes împrumuturi pe lângă împrumuturile cu dobândă. SALT acceptă, de asemenea, Bitcoin, Ethereum, Dogecoin și Litecoin ca garanție.

Ratele dobânzii și condițiile de împrumut variază; iată o captură de ecran a termenilor pentru o perioadă de 12 750 $, pe doi ani, principal și dobândă CBL cu un raport LTV de 50%:

Cum se utilizează BTC ca garanție. Împrumut pe doi ani

Calculatorul de împrumut pe ecran al SALT Lending vă permite să ajustați toate intrările cheie. Acesta este un împrumut pe doi ani de capital și dobândă care utilizează Bitcoin ca garanție.

Iată același împrumut ipotetic, de data aceasta în numai în interes mod:

dobândă numai împrumut colateral BTC

Același împrumut ca și exemplul anterior, dar acesta prezintă specificul împrumutului numai cu dobândă.

Rețineți Miza SARE glisor pe calculatorul de împrumut interactiv. Cu cât dețineți mai multe jetoane SALT, cu atât va fi mai mică rata dobânzii împrumutului. Jetoanele se tranzacționează aproape de .6200 la momentul scrierii. În prezent, SALT calitatea de membru nu sunt obligați să obțină un împrumut, conform departamentului de servicii pentru clienți SALT. SALT nu percepe inițierea împrumuturilor, penalități de plată anticipată sau comisioane de închidere pentru împrumuturile cu rată fixă.

Iată o privire asupra exemplelor de condiții de împrumut prezentate pe site-ul Unchained Capital începând cu 11 noiembrie 2018:

Cum se utilizează BTC ca garanție Termeni de capital necatenat

Exemple de condiții de împrumut, așa cum se arată pe site-ul Unchained Capital, 11 noiembrie 2018. Sunt disponibile împrumuturi de până la cinci ani.

Posibil, da. Dar este practic?

Pe baza informațiilor actuale de pe site-urile web SALT Lending și Unchained Capital, cu siguranță pare un proces simplu pentru care să aplicați, să vă calificați și apoi să vi se acorde CBL.

O lume perfectă

Iată un scenariu ipotetic care ar putea oferi un fundal favorabil și rațional pentru implementarea unui CBL:

  1. Analiza tehnică sugerează că Bitcoin tranzacționează peste nivelurile majore de asistență.
  2. Tendința prețurilor pe termen lung este urcată pe graficele săptămânale și lunare.
  3. Anticipați că eventuala apreciere a prețului în Bitcoin va depăși cu mult costul serviciului de împrumut.
  4. Dețineți o cantitate considerabilă de Bitcoin și nu doriți să declanșați un eveniment impozabil prin vânzarea monedelor dvs..
  5. Rata dobânzii împrumutului dvs. este rezonabilă, la fel și comisioanele de inițiere a împrumutului.

Tendința ascendentă este prietenul împrumutului tău

Dacă nu vă amintiți nimic altceva din punctele de mai sus, asigură-te că Bitcoin este într-o tendință ascendentă pe termen lung dacă și când decideți că CBL este potrivit pentru dvs. Este mult mai greu pentru CBL să primească un apel de marjă atunci când Bitcoin continuă să facă o serie de maxime și minime mai mari pe graficele sale pe termen lung.

Așadar, puneți șansele de succes în favoarea dvs. chiar de la început. Scoateți un CBL numai în faza timpurie până la mijlocul unei tendințe ascendente constante în Bitcoin. Cititorii Coincentral obișnuiți ar trebui să știe deja cum să confirme o tendință ascendentă și o tendință descendentă.

rezumat

Dacă nu puteți obține cu ușurință un împrumut prin intermediul unui creditor tradițional fiat, un CBL ar putea sau împrumuturi de plată online să fie o alternativă viabilă. Căutați cele mai bune condiții de împrumut și faceți timp pentru a citi toate tipăriturile mici înainte de a semna acordul dvs. CBL. Asigurați-vă că luați măsuri de precauție pentru a evita un apel în marjă, în cazul în care Bitcoin va scădea prețul pe durata termenului dvs. CBL. Stivați pachetul în favoarea dvs. pentru un CBL de succes, confirmând existența unei tendințe ascendente sănătoase pe termen lung în Bitcoin.

Notă: Informațiile pentru SALT Lending.com și Unchained Capital.com au fost obținute din diferite secțiuni ale site-ului web al fiecărei firme pe 11 noiembrie 2018.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map