Cum să obțineți un împrumut în BTC

Împrumuturi: Unii oameni au nevoie de ele și le plătesc înapoi folosind împrumuturi de credit slab plăți lunare care poate fi achiziționat de pe site-ul jusyrightloans. Unii oameni fac pământ ajutând oamenii aflați în dificultate. Și, până de curând, toate băncile și Împrumuturi P2P au fost tranzacționate în monedă fiduciară. Dar o mare întrebare pentru pasionații de Bitcoin a fost: hpentru a obține un împrumut în BTC?.

Este fezabil un împrumut în Bitcoin? Are sens financiar pentru tine? Cum / de unde puteți obține un împrumut în Bitcoin? Urmăriți și veți afla elementele de bază chiar aici.

Împrumuturi: întrebări esențiale

Înainte de a afla cum să obțineți un împrumut în BTC, puneți-vă mai întâi câteva întrebări dificile:

 • De ce trebuie să împrumut capital în bitcoin sau în orice altă monedă?
 • Este acest împrumut în scop productiv (extinderea afacerii, închirierea de bunuri imobile, educație etc.)?
 • Sunt încrezător că beneficiile asumării unui împrumut vor depăși cu mult costurile și riscurile potențiale?
 • Ce se întâmplă dacă nu pot rambursa împrumutul la timp? Pot să mă descurc cu consecințele?
 • Rata dobânzii și comisioanele pentru un împrumut Bitcoin sunt ridicate în comparație cu un împrumut bancar tradițional?

Dacă aveți mai multe întrebări, verificați întrebările frecvente despre împrumuturi de la Împrumutători de bani autorizați în Singapore

Verificați tarifele

Băncile și alți creditori pe bază de fiat vă folosesc scor de credit, venituri anuale, sarcina datoriilor etc. pentru a determina dacă sunteți un risc de credit acceptabil. Rata dobânzii la împrumut va fi determinată de aceste valori. De exemplu, Lightstream.com, cu sediul în SUA, vă poate acorda un împrumut pe 24 de luni, 10.000 USD, pentru îmbunătățirea locuinței, la o rată de 4,99 până la 12,24%. Un „împrumut pentru educație preK-12” vine cu o rată a dobânzii cuprinsă între 6,24 și 13,69%. Nu există taxe de inițiere a împrumutului.

Comparați aceste rate ale dobânzii cu cele percepute de Bitbond.com din Germania. Un împrumut de douăsprezece luni, de 10.000 de euro, în Bitcoin, vă va restitui cel puțin 1.124 de euro în cheltuieli cu dobânzile. Aceasta reprezintă 11,24% pe an. (pe an) înainte de a adăuga comisionul de inițiere a împrumutului de 2-3%. Taxele de întârziere sunt listate ca 0,01% din suma restantă pe zi. (Toate informațiile de mai sus de pe site-urile web Lightstream.com și Bitbond.com.)

Două mâncăruri din informațiile de mai sus:

 1. Dacă aveți un scor de credit excelent, împrumuturile de la un creditor tradițional Fiat vă pot oferi o rată a dobânzii scăzută.
 2. Cu cât scorul dvs. de credit este mai mic, cu atât tarifele unui creditor tradițional fiat se compară cu ratele unui creditor Bitcoin.

Cum să obțineți un împrumut în BTC

Spre deosebire de creditorii tradiționali fiat, Bitbond.com folosește un sistem de clasificare a factorilor de încredere pentru a determina cât de probabil aveți rambursarea împrumutului dvs. Bitcoin. Mai întâi, furnizați datele dvs. personale:

 • Nume, sex, vârstă
 • Informatii de contact
 • Detalii privind ocuparea forței de muncă (bucăți de plată recente, numele companiei dvs. sau numele angajatorului)
 • Detalii despre reședință (și dovada facturilor la gaz, electricitate, apă)

În continuare, algoritmii Bitbond vor să vadă toate afacerile dvs. online, contul bancar, PayPal și conexiunile la rețelele sociale. Acestea sunt face-sau-rupe puncte de date care ar putea determina dacă vi se acordă un împrumut – sau nu.

Clienți strălucitori, fericiți

De exemplu, dacă afacerea dvs. are mulți clienți fericiți eBay, Etsy, Shopify sau Amazon, acesta este un mare plus pentru dvs. Dacă aveți o relație stabilă pe termen lung cu o bancă reglementată, aceasta este, de asemenea, considerată favorabilă. Același lucru este valabil dacă faceți o mulțime de afaceri prin PayPal și cu reclamații minime ale clienților. În cele din urmă, Bitbond dorește să verifice toate conturile dvs. de socializare, cum ar fi Twitter, Facebook, LinkedIn etc..


Un cetățean excelent, excelent

Cu cât toate aceste conexiuni vă zugrăvesc ca un comerciant stabil și onest, cu atât este mai probabil ca împrumutul dvs. să fie aprobat. Gradul de împrumutat Bitbond acoperă un interval de la A la F, cu un rang A obținându-vă cele mai mici rate ale dobânzii. Amintiți-vă, alți titulari de cont Bitbond își asumă riscul să vă împrumute Bitcoin-ul lor. Bitbond este pur și simplu facilitatorul, conectându-vă cu alții dispuși să vă împrumute Bitcoin-ul la dobândă.

Aprobarea împrumutului dvs. poate dura până la 14 zile (timpul maxim pentru listarea împrumutului dvs.), dar de obicei este mai rapidă. Depinde pur și simplu de cât de favorabil clasează Bitbond toate detaliile dvs. personale, serviciile bancare și conexiunile de afaceri. Dacă gradul dvs. de împrumutat Bitbond este E sau F, este posibil să fiți dificil să găsiți un împrumut cu dobândă redusă.

Pegged – sau nu?

Împrumutătorii de pe Bitbond pot specifica dacă împrumutul dvs. va fi rambursat printr-o cotă valutară fiat (moneda de bază a împrumutului) sau o rată de schimb BTC plutitoare. De pe site-ul Bitbond, o definiție exactă:

Moneda de bază a unui împrumut este moneda în care este calculat programul de plată. Dacă acesta este bitcoin, atunci împrumutatul trebuie să ramburseze suma împrumutului bitcoin plus dobânda. Dacă dolarul american sau euro este moneda de bază, rambursările împrumutului sunt calculate în dolari sau euro. Plata efectivă este încă efectuată în bitcoin. Dar cantitatea de bitcoin rambursată în fiecare lună variază în funcție de prețul bitcoin. Valoarea plății în dolari sau euro este fixă. Acest lucru se face pentru a atenua fluctuațiile prețurilor bitcoin pentru debitorii și creditorii.

(Thomas de la Bitbond.com a răspuns aproape imediat la lista mea de întrebări prin e-mail. Acest lucru este de bun augur dacă dvs. sau alți împrumutători / creditori aveți nevoie de un serviciu rapid pentru clienți.)

În mod clar, majoritatea împrumutaților sănătoși vor alege un dolar SUA sau euro de bază pentru rambursarea împrumutului lor. Acest lucru elimină îngrijorarea cu privire la mișcările potențial mari ale prețului Bitcoin pe durata de viață a împrumutului.

Timpul a expirat

Site-ul Bitbond oferă un eșantion de calcul al rambursării împrumutului pentru un împrumut ipotetic de 10.000 USD, pe douăsprezece luni, denumit în euro Bitcoin. Iată o captură de ecran:

Cum să obțineți un împrumut în BTC

Eșantion de program de rambursare pentru un împrumut Bitcoin de 12 luni, 10.000 Euro. Rețineți încărcarea frontală grea a cheltuielilor cu dobânzile în primele etape ale acestui ipotetic împrumut. Grafic grafic prin intermediul site-ului Bitbond.com.

Împrumutătorii Bitbond pot structura rambursările împrumuturilor astfel încât împrumutătorii să plătească mai multe dobânzi pe lună în faza incipientă a împrumutului. Acest lucru poate ajuta la reducerea pierderilor pentru creditor în cazul în care împrumutul dvs. devine neplătibil pe termen mediu sau târziu. De asemenea, vă pune mai multă presiune pentru a face față împrumutului. Împrumuturile auto din SUA au fost structurate astfel înapoi în era pre-1990. Se bazează pe o formulă de rambursare a împrumutului cunoscută sub numele de regula 78s. Cu siguranță este înclinat în favoarea creditorului!

Deadbeats Ferește-te

Dacă nu reușiți să vă rambursați împrumutul Bitcoin, Bitbond va da un inel departamentului său de colecții interne și cu siguranță veți fi contactat cu privire la obligația dvs. neplătită. În cazul în care acest lucru nu reușește să vă atragă atenția, compania va trimite cazul dvs. la un agenție de colectare externă pentru a aplica și mai multă presiune. A trece mai departe dintr-o obligație de împrumut este o modalitate sigură de a vă distruge viitorul financiar. Nu o faceți.

rezumat

Cum să obțineți un împrumut în BTC? Este un proces destul de simplu. Cu toate acestea, nu pare să existe vreun avantaj real în împrumuturi în Bitcoin față de împrumuturi într-o monedă fiat, dacă nu:

 1. Scorul dvs. de credit este prea slab pentru a obține un împrumut de la un creditor tradițional (bancă, uniune de credit, S.&L etc.), și
 2. Puteți câștiga un grad ridicat de împrumutat de la Bitbond față de portofoliul dvs. de înaltă calitate de afaceri online, cont bancar, PayPal și conexiuni social media.

Dacă calificatorul numărul unu nu se aplică situației dvs., atunci probabil veți putea obține o rată a dobânzii mai bună de la un creditor tradițional fiat. Dar dacă ambii dintre acele calificări se aplică la tine? Probabil veți obține capul pentru un împrumut Bitbond Bitcoin. Cu toate acestea, ar trebui să vă așteptați să plătiți o rată a dobânzii mai mare decât o persoană cu un scor de credit ridicat care ia un împrumut fiat tradițional.

Comparați cu atenție ofertele creditorilor tradiționali fiat și ai creditorilor Bitcoin. Luați în considerare cu atenție ce stil de împrumut funcționează cel mai bine pentru dvs. Faceți-vă timp pentru a citi toate tipăriturile amprentate ale împrumutului înainte de a vă semna numele pe linia punctată.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map