Cum să găsiți cel mai bun contabil criptografic: un ghid pentru a vă găsi ghidul în timpul sezonului fiscal

Trebuie să păstrați înregistrări actuale și exacte ale tuturor tranzacțiilor dvs. cu criptomonede. Cel mai probabil, trebuie să depuneți taxe estimate trimestrial pentru a menține factura fiscală IRS mică la sfârșitul anului. În cele din urmă, aveți nevoie, de asemenea, de o declarație federală (și, eventual, de stat și de oraș) a venitului, fără erori, pregătită pentru 15 aprilie. Poate că sunteți la înălțimea acestei sarcini provocatoare. Cu toate acestea, dacă nu sunteți, atunci trebuie să căutați serviciile celui mai bun contabil fiscal criptograf sau CPA disponibil.

Iată ce trebuie să căutați atunci când vă evaluați cripto-contabilul.

Patru pași pentru localizarea unui contabil Crypto bun

1. Referințe:

Când aveți nevoie de serviciile unui bun dentist, instalator, peisagist sau mecanic auto, veți cere de obicei sfaturi prietenilor sau membrilor familiei. Sunt șanse să cunoască pe cineva din acea linie de lucru sau să cunoască pe cineva care să cunoască pe cineva etc. Cu toate acestea, contabilii cripto-fiscali nu sunt la fiecare colț de stradă, mai ales dacă locuiți într-un oraș mic.

Apelarea contabililor locali și a CPA-urilor vă poate ajuta să găsiți câțiva clienți potențiali demni, chiar dacă cei pe care îi contactați nu sunt pregătiți să gestioneze cryptos. De asemenea, puteți efectua o căutare online pentru CPA cripto, pregătire fiscală criptografică, și contabil criptografic. Acest lucru va genera zeci de clienți potențiali și poate fi un bun punct de plecare pentru procesul dvs. de verificare. Recenziile online pot fi, de asemenea, utile. Aveți grijă la acestea, deoarece unele dintre ele citesc mai degrabă reclame decât evaluări obiective ale clienților.

Am lucrat cu CPA-urile în orașul meu natal și am folosit și serviciile CPA-urilor din cealaltă parte a țării. Au gestionat în mod competent chestiuni fiscale, de la cele banale la cele extrem de complexe. Dacă este posibil, utilizați întotdeauna un CPA. De preferat unul care este un Agent înscris la IRS (EA). Agenților înscriși li se permite să vă reprezinte în fața IRS, și pot merita greutatea lor în aur dacă primiți o scrisoare urâtă de penalizare fiscală de la Big Bro.

Deci, nu vă temeți să angajați un CPA sau un contabil criptografic pe distanțe lungi. Este plăcut să vă puteți îndeplini personalul fiscal, dar dacă acest lucru nu este fezabil, minunile chatului video, smartphone-urilor, cloud-ului și e-mailului pot face procesul aproape la fel de personal.

2. Dovada cunoștințelor fiscale cripto:

După ce ați localizat un potențial potențial criptografic CPA, contactați-l și puneți-i următoarele întrebări:

  1. Câte declarații fiscale pe criptomonede ați pregătit în ultimii cinci ani?
  2. Ați primit instrucțiuni specializate în pregătirea impozitului pe criptomonede?
  3. Sunteți la curent cu toate noile reglementări și legi fiscale privind criptomonedele?
  4. Dețineți certificate care dovedesc competența dvs. în pregătirea impozitelor criptografice?
  5. Câți dintre clienții dvs. cripto au fost auditați de IRS în ultimii cinci ani (s-ar putea să auziți că linia a murit după ce ați întrebat-o pe aceasta!)?

Acum, este posibil ca nici măcar un CPA criptografic bun să nu divulge câți dintre clienții lor (dacă există) au fost auditați de IRS. Cu toate acestea, cel puțin asigurați-vă că sunt calificați în pregătirea impozitelor criptografice și au o experiență verificabilă pe termen lung.

evaluarea pregătirii impozitului pe venit a contabilului dvs. cripto

Bazându-vă pe un CPA sau un contabil fiscal criptografic, puteți face planificarea și raportarea fiscală simplă și fără stres pentru dvs. Imagine: stevepb la Pixabay.com

3. Comunicare receptivă:


Asigurați-vă că suma CPA criptografică poate fi accesată cu ușurință Și asigurați-vă că și voi puteți fi. Este posibil ca firma dvs. CPA să aibă nevoie de clarificări privind diferite formulare și documente. Poate că au găsit o eroare care necesită atenția ta imediată. Comunicarea rapidă, fiabilă și transparentă între dvs. și pregătitorul dvs. de impozite criptografice vă poate ajuta să faceți întregul proces rapid și fără erori. Cu cât sunteți mai pricepuți în materie de tehnologie și CPA, cu atât mai bine. De exemplu, poate puteți renunța la costul serviciului de curierat peste noapte prin scanarea și prin e-mail a documentelor. Puteți chiar să încărcați totul în cloud și să partajați link-urile de documente cu suma CPA.

4. Preț:

Serviciile de pregătire a taxelor CPA nu sunt ieftine. Apoi, din nou, micile articole de pregătire fiscală francizate de la mall ar putea face treaba, sau s-ar putea descurca. De ce să riscați? După ce ați localizat un CPA criptografic cu calificări excelente, verificați tarifele acestora. CPA-ul dvs. criptografic va dori să vă pregătească întreaga declarație fiscală federală (foarte de dorit) și nu doar câștigurile și pierderile de capital criptografice (formularul 8949 și anexa D). Nu permiteți două firme diferite să pregătească părți separate din declarația dvs. fiscală federală. Faceți toată munca prin cripta CPA. În acest fel, dacă sunteți auditați, vă pot reprezenta mai bine în fața IRS.

Dacă sunteți un comerciant de cripto profesionist, cu mii de tranzacții pe an (și un C sau alte formulare de impozite legate de afaceri de completat), taxele dvs. de pregătire fiscală vor fi substanțiale. Cu toate acestea, dacă sunteți pur și simplu un investitor criptografic cu un număr modest de tranzacții anuale, așteptați-vă să plătiți mai puțin. Practic, trebuie să faceți cumpărături pentru cripta CPA sau contabil cu o combinație atractivă de referințe, dovadă a cunoștințelor cripto, comunicare receptivă și preț.

Evaluarea contabilului dvs. cripto

Odată ce declarația dvs. fiscală este completă, autografată și se îndreaptă spre ghișeele de fasole IRS, este timpul să vă relaxați. Singura dvs. sarcină acum este să verificați dacă IRS a acceptat plata taxei datorate sau v-a emis o rambursare. S-ar putea să dureze câteva săptămâni până când veți vedea tranzacțiile înregistrate în contul dvs. bancar.

Acum este timpul pentru evaluarea contabilului dvs. cripto. Sunteți mulțumit de nivelul lor de profesionalism, cunoștințele legate de cripto și de impozite generale? V-au pregătit o declarație fiscală fără erori? Declarația dvs. fiscală a fost completată la timp sau chiar înainte de termen? Ați putut CPA să găsească anumite lacune fiscale puțin cunoscute pe care să le exploatați? O sumă CPA bună se va plăti de obicei pentru economii de impozite imediat. Cu cât devine mai cunoscut CPA-ul sau alt profesionist fiscal cu detaliile dvs. unice de tranzacționare criptografică, afaceri și finanțe familiale, cu atât serviciile lor pot deveni mai valoroase pentru dvs. Când găsiți o firmă CPA capabilă, rămâneți cu ei!

Zonele gri există în afara zonei 51

Codul fiscal IRS are o lungime de mii de pagini. Nu există o persoană în viață care să poată începe să înțeleagă și să interpreteze cu exactitate fiecare regulă din ea. Unele dintre reguli și reguli par chiar să fie în contradicție una cu cealaltă. Nu este o surpriză mare, deoarece legile fiscale au fost strânse laolaltă de sute de grupuri de interese speciale începând cu 1916. Orice altceva este, este cu siguranță o mizerie, una plină de zone gri exploatabile.

evaluarea contabilului dvs. cripto negru alb și gri

Undeva între negru și alb al codului fiscal IRS se află zona gri. O sumă CPA criptată bună vă poate ajuta să o identificați, să o exploatați și să profitați de aceasta. Imagine: geralt la Pixabay.com

Du-l la limită

Un CPA bun știe acest lucru și este pregătit să facă codul fiscal IRS să funcționeze pentru dvs. Dacă firma dvs. CPA criptografică este specializată în depășirea limitei (cu succes, bineînțeles) în zona gri, părți conflictuale ale legilor fiscale, mergeți la ea! S-ar putea să plătiți mai puțin în impozite pe venit.

Și mai bine, dacă ai mușchiul CPA sau al agentului tău înscris, care îți face magie în zona gri, îți va oferi o încredere suplimentară atunci când vei depune declarația fiscală. Nu fiecare declarație fiscală criptografică va beneficia de o astfel de interpretare agresivă a codului IRS, dar s-ar putea să fiți plăcut surprinși de cât de mult vă poate economisi un CPA ascuțit (și totuși complet conform cu IRS) în impozite federale pe venit. Cu cât situația dvs. fiscală este mai complexă, cu atât există mai multe oportunități de a exploata lacunele.

Evaziunea fiscală este ilegală. Evaziune fiscala nu este. Găsiți un CPA sau un contabil criptografic înalt calificat și puneți-vă experiența la dispoziție pentru situația dvs. fiscală unică. Banii pe care îi economisiți pentru evitarea impozitului vor merita.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map