Cum a preluat Genesis Mining sectorul minier cloud

Genesis Mining este una dintre cele mai mari operațiuni de exploatare în cloud din lume. Această cripto gigant a început de la începuturi slabe și a devenit o putere globală în mai puțin de cinci ani. Strategia Genesis Mining de a furniza minerit cloud la nivel de întreprindere pentru investitorii cripto interesați a dat roade masive și a permis companiei să-și croiască o casă permanentă în spațiul cripto..

Primele zile

Călătoria începe cu unul dintre cofondatorii Genesis Mining și susținător de criptare de lungă durată, Marco Streng. Anul era 2011, iar Marco tocmai construise una dintre primele sale platforme miniere. În timpul petrecerii sale ca miner, Marco a învățat lecții valoroase despre ambarcațiunile sale, care ar contribui ulterior la modelarea viitorului întregii piețe criptografice..

Piața criptografică a fost mai instabilă în acest moment, iar minerii de cripto au fost obligați să își construiască platformele acasă. În funcție de ceilalți factori implicați în acest proces, cum ar fi costurile cu energia electrică, utilizatorii ar putea constata cu ușurință că pierd bani din afacerea lor minieră. Recunoscând necesitatea unei soluții la această problemă, Marco a conceput concept de Genesis Mining.

https://t.co/kPlYW50hOq

– Marco Streng (@Marco_Streng) 27 ianuarie 2017

Spațiul criptografic avea deja numeroase platforme de minare în cloud, dar multe erau simple scheme Ponzi, mai degrabă decât operațiuni miniere reale. Așa cum ți-ai imagina, acest tip de model de afaceri slab nu rezistă bine pe perioade lungi de timp și se termină de obicei cu noii investitori care își pierd toți banii.

Exploatarea în cloud este un model de afaceri deosebit de bun pentru schemele Ponzi, deoarece utilizatorii nu intră niciodată în instalația dvs. Piața a devenit atât de saturată de aceste escrocherii la un moment dat, încât mulți investitori cripto au simțit asta toate operațiunile de exploatare în cloud au fost escrocherii.

Genesis Mining

În mijlocul acestui haos, Genesis Mining a folosit unul dintre pilonii comunității cripto, transparența, pentru a oferi utilizatorilor un nou nivel de securitate și încredere. Spre deosebire de concurență, Genesis Mining a decis să urmeze instrucțiunile stricte ale SEC. Compania chiar depus pentru licențiere pentru o investiție de 100 milioane USD fond în 2016. Această strategie a separat platforma minieră de concurență și, în cele din urmă, a făcut ca conceptul să fie un succes uriaș.

Centre de date

Astăzi, Genesis Mining deține și operează unele dintre cele mai mari centre de date din lume. Compania păstrează locațiile exacte ale centrelor lor de date private, dar de-a lungul anilor, anchetatorii au confirmat că compania operează cel puțin trei instalații miniere majore situate în Islanda, Canada și Bosnia.

Enigmă


Genesis Mining a continuat să modeleze industria încă din prima zi. Dezvoltatorii au creat prima fermă minieră exclusivă Ethereum cunoscută sub numele de Enigmă. Instalația utilizează o combinație de jetoane miniere de ultimă generație și energie geotermală pentru a oferi utilizatorilor plăți competitive pentru investițiile lor. Unitatea este considerată una dintre cele mai mari ferme miniere din lume și se află în capitala Islandei, Reykjavik.

Facilitatea minieră Enigma prin site-ul Genesis Mining

Facilitatea minieră Enigma prin site-ul Genesis Mining

Genesis Mining Features

Platforma Genesis Mining oferă contracte de minerit cloud la prețuri competitive pentru corporații și persoane fizice la nivel global. Platforma oferă utilizatorilor o multitudine de caracteristici unice, cum ar fi Radiant. Radiant ia în considerare întregul spectru de preocupări miniere, inclusiv costurile energiei electrice, prețurile Bitcoin și puterea de procesare. Platforma ajustează automat performanța platformelor miniere pentru a vă oferi o rentabilitate maximă.

Genesis Mining în comunitatea Crypto

În prezent, platforma Genesis Mining are peste două milioane de utilizatori înregistrați, iar fondatorii companiei sunt piloni ai comunității cripto. CEO-ul companiei, Marco Streng, vorbește frecvent public la evenimente blockchain din întreaga lume. Forbes a făcut o lucrare pe Streng în care revista l-a descris ca „un matematician în vârstă de 27 de ani care construia un imperiu Bitcoin”. Streng s-a dovedit a fi un antreprenor avantajos, iar compania sa a încheiat câteva parteneriate strategice de-a lungul călătoriei lor pentru a-și consolida poziția de piață.

Genesis Mining Partners cu Hive Blockchain

În septembrie 2017, HIVE Blockchain Tehnologii Ltd.. dobândit Centrul de date din Reykjavik al Genesis Mining pentru 9 milioane de dolari și 67.975.428 de acțiuni ordinare din capitalul produs de companie. HIVE Blockchain este un parteneriat între Genesis Mining și Foire Group. Conexiunea a făcut ca HIVE Blockchain să fie cea mai mare companie listată de infrastructură blockchain din lume.

Încetează și renunță la Procurorul General din Carolina de Sud

Nu este întotdeauna minunat să fii pionier în industrie, așa cum a aflat recent Genesis Mining. În luna martie a acestui an, firma a primit un încetează și renunță de la procurorul general din Carolina de Sud. Încetarea și încetarea a fost menită să întrerupă operațiunile de exploatare în cloud, în timp ce Procurorul General a cercetat validitatea acestor operațiuni. După cinci luni de investigații, instanța a retras ordinul de încetare și încetare, iar companiei i s-a permis să continue operațiunile.

Oficialii companiei Genesis Mining au folosit ancheta ca o modalitate de a educa parlamentarii cu privire la nuanțele din sectorul minier cripto. Șeful de conformitate pentru Genesis Mining, Shah Hafizi a vorbit public în această privință. El a explicat cum compania sa este mândră să colaboreze cu autoritățile de reglementare pentru a oferi un climat de investiții mai sigur pe piață.

Genesis Mining încetează contractele temporar

Anul acesta s-au confruntat cu corecții de piață mari în spațiul criptografic. Plățile Genesis Mining au avut un mare succes în ianuarie 2018 din cauza acestor pierderi masive pe piața criptografică. Aceste pierderi au dus la acorduri miniere miniere Bitcoin devenind neprofitabile. Drept urmare, oficialii companiei au decis să forta utilizatorii să treacă la contracte mai substanțiale sau riscă să le piardă.

Pauza contractelor miniere Bitcoin de nivel inferior nu a durat atât de mult, iar până în iunie, compania a avut-o reintegrat multe dintre acordurile sale miniere Bitcoin. Astăzi, compania oferă o gamă largă de contracte de cloud mining utilizatorilor de toate mijloacele financiare. Utilizatorii pot extrage acum mai multe criptomonede de pe platformă. Aceste criptos includ Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Monero și Zcash.

Genesis Mining: Mai sunt încă de urmat

Genesis Mining a reușit să-și croiască o nișă vitală pe piața criptografică. Această mare operațiune de minare în cloud este acum o componentă critică în strategiile multor investitori cripto. Când luați în considerare creșterea costurilor energiei electrice în multe regiuni, este ușor să vedeți unde își folosesc firmele precum Genesis Mining. Ar trebui să vă așteptați să vedeți creșterea sectorului de exploatare în cloud, pe măsură ce mai multe corporații urmează urmele Genesis Mining.

Doriți să aflați mai multe despre minarea criptografică? Consultați cele mai mari instalații de criptare din lume.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map