CryptoCompare | O prezentare generală a furnizorului de date privind piața criptomonedelor

CryptoCompare este o criptomonedă furnizor de date de piață cu o amprentă globală. Site-ul web de comparație oferă informații despre prețuri pentru mai mult de 5.000 de monede și o cantitate imensă de perechi valutare corespunzătoare. Compania a fost înființată în 2014 de cofondatorii Charles Hayter și Vlad Cealicu și își are sediul în Londra, Marea Britanie. Angajează în jur de 40 de persoane, mai ales în Londra. Deși, unii angajați lucrează și din Europa continentală.

Platforma nu oferă servicii de tranzacționare de niciun fel și este utilizată doar pentru a afișa valori, recenzii și alte date utile în timp real. Cea mai bună parte? Majoritatea serviciilor sunt gratuite. Vom acoperi câteva dintre instrumentele interesante disponibile și vom vedea cum puteți beneficia de pe site. Să ajungem la asta.

Parteneriate

Un jucător în mare parte necunoscut în lumea datelor financiare, CryptoCompare începe deja să atragă atenția cu unele parteneriate interesante. Compania a asigurat tranzacții cheie cu grei stabiliți, cum ar fi Yahoo! Finanțe, Thomson Reuters și VanEck.

Aceste companii se bazează acum pe CryptoCompare pentru informații despre prețul criptomonedelor în timp real. Yahoo! folosește date pe peste 100 de pagini de cotații criptomonede, în timp ce Reuters a integrat datele în platforma lor de desktop financiar cunoscută sub numele de Eikon. Pentru VanEck, CryptoCompare furnizează indicii criptomonedelor destinate investitorului instituțional.

Tendințe

Avantajul agregării tuturor acestor date permite echipei să adune câteva informații interesante despre modul în care se dezvoltă industria criptomonedelor. De exemplu, țările cu politici liberale față de cripto continuă să domine numărul de schimburi și categoriile medii de volum zilnic. Sud-coreenii tranzacționează foarte mult Bitcoin și alte monede bine stabilite. Malta și Seychelles, deși insule minuscule, reprezintă încă un volum de tranzacționare mai mare decât SUA.

Tendințele medii ale volumului zilnic în funcție de țară

Tendințele medii ale volumului zilnic în funcție de țară

Pentru aceste și alte tendințe și actualizări ale datelor, le puteți urmări Pagină medie.

Recenzii

CryptoCompare este un teren foarte bun pentru recenzii în mai multe domenii în care entuziaștii criptomonedelor au nevoie de sfaturi. Cea mai mare parte a acestui feedback provine de la utilizatori reali, deși există spam de linkuri afiliate ocazionale. Probabil că veți dori să combinați acest lucru cu alte site-uri de recenzii pentru a obține o imagine de ansamblu mai bună. Principalele secțiuni demne de menționat includ schimburi, soluții miniere și portofele. Volumul mare de informații disponibile este destul de impresionant.

Schimburi

Lista schimburilor de criptomonede este extinsă. Atât de mult încât probabil te vei plictisi înainte de a derula în josul listei. Veți putea găsi toate informațiile tipice asociate fiecărui schimb, cum ar fi locația, taxele și monedele disponibile. Cu toate acestea, majoritatea utilizatorilor vor verifica recenziile bazate pe utilizatori pentru a avea o idee despre avantajele și dezavantajele pe care le experimentează în prezent alți comercianți..


Minerit

Dacă sunteți interesat de extragerea criptomonedelor, această secțiune este pentru dvs. Exploatarea criptomonedelor este un domeniu vast și nu este pentru cei slabi de inimă. Numai din acest motiv, mulți entuziaști noi s-au orientat către exploatarea în cloud ca o modalitate de a-și suplimenta veniturile. Aici puteți urmări analizele companiei, opțiunile contractuale, fondurile miniere și multe altele.

Fiți avertizat, totuși, calculatorul minier Bitcoin evidențiază condițiile dure ale pieței cu care se confruntă în prezent minerii la aceste niveluri de preț. Este posibil să trebuiască să vedem că prețul Bitcoin revendică niveluri mai ridicate înainte ca minerul cu amănuntul să obțină un profit sănătos. Pe de altă parte, dacă sunteți un HODLer pe termen lung, este posibil să puteți face față durerii. Amintiți-vă că aceste calculatoare furnizează numai estimări, iar kilometrajul dvs. poate varia.

Calculator minier Bitcoin

Calculator minier Bitcoin

Portofele

Secțiunea de portofele este mai mult sau mai puțin aceeași cu secțiunea de schimburi, deși pare să recomande soluții pe care echipa le folosește personal și / sau are încredere. Recenziile de portofel pentru desktop, mobil și hardware sunt incluse aici cu o listă de monede acceptate și diverse caracteristici de securitate.

Portofoliu

Dacă ați fost în cripto de o vreme, este posibil să fi luat deja o aplicație pentru a vă ajuta să vă gestionați portofoliul. Dacă nu, echipa a făcut o treabă stelară oferind utilizatorilor înregistrați un tracker de portofoliu destul de sexy. Cu toate acestea, ar putea trece ceva timp până când veți putea să vă aduceți Lambosul pe lună!

Urmărirea portofoliului CryptoCompare

Trackerul portofoliului CryptoCompare

API CryptoCompare

Datele API ale CryptoCompare sunt, fără îndoială, una dintre cele mai bune caracteristici ale acestora. API reprezintă interfața de programare a aplicațiilor și permite dezvoltatorilor să recupereze date de piață de pe un server al companiei undeva online. Puteți face deja acest lucru cu majoritatea schimburilor de criptomonede, dar din moment ce CryptoCompare agregează date într-o mare varietate de schimburi și piețe, aceasta oferă câteva puncte de date suplimentare interesante.

Serviciul API de bază este gratuit, ceea ce este minunat pentru oricine dorește să obțină niște date și să-și amestece propriile aplicații. API-urile depășesc domeniul de aplicare al acestui articol și veți avea nevoie de cunoștințe de programare pentru a le utiliza pe deplin. Indiferent, țineți ochii deschiși pentru următoarea generație de aplicații și interfețe de utilizator, deoarece API-uri ca acestea vor fi folosite pentru a le crea. Acest lucru va face mult mai ușor pentru noi oamenii care nu sunt atât de înclinați din punct de vedere tehnic să păstrăm legătura cu cele mai recente tendințe criptografice.

Apeluri API pentru a se potrivi nevoilor dvs. de afaceri

Apeluri API pentru a se potrivi nevoilor dvs. de afaceri

Ce spune comunitatea

O scurtă privire în jurul rețelelor sociale și a site-urilor de încredere sugerează că, în general, utilizatorilor le plac instrumentele și caracteristicile CryptoCompare. Unii utilizatori se plâng de interfața complexă și de limbajul dificil. În general, însă, pare a fi o platformă la care apelează destul de mulți utilizatori pentru sfaturi, în special utilizatorii noi.

Concluzie

CryptoCompare are cu siguranță un CV impresionant după doar aproximativ cinci ani de funcționare. Pe măsură ce piețele criptomonedelor continuă să se maturizeze, cursa va continua să furnizeze cele mai cuprinzătoare date în timp real disponibile atât pentru investitorii de retail cât și pentru cei instituționali.

Având în vedere investiția din serviciile de știri grele precum Reuters și Yahoo! Finanțe, nu putem decât să sperăm că investițiile instituționale reale se află chiar la colț. Modelul de afaceri al CryptoCompare este destul de inteligent, deoarece permite un serviciu practic gratuit pentru retail, generând în același timp venituri suficiente de la instituții.

După cum sa menționat mai devreme, interfața se poate ocupa puțin, ceea ce face dificilă pentru noii utilizatori să profite la maximum de platformă. Cu toate acestea, acesta este un preț mic pentru un serviciu gratuit. Dacă datele sunt jocul tău și mai ales dacă ești programator, CryptoCompare ar putea fi doar o alegere solidă pentru tine.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map