Crypto Facebook – Ce trebuie să știți

Platforma populară de socializare, Facebook, continuă să ridice sprâncenele printre cei din comunitatea cripto. Facebook este cea mai mare platformă de socializare din lume, cu peste un miliard de utilizatori înregistrați. Și mulți analiști văd un cripto Facebook ca un pas esențial către adoptarea pe scară largă. Platforma exercită o influență extremă în sectorul digital, iar rețeaua lor globală s-ar putea dovedi a fi un plus esențial pentru economia descentralizată.

Noua poziție pro-cripto a companiei ar putea da economiei descentralizate un impuls atât de necesar. Gigantul social media continuă să rămână tăcut în ceea ce privește dezvoltarea unei criptomonede, dar au îmbrățișat în mod deschis tehnologia blockchain, inclusiv crearea unui nou grup de cercetare blockchain.

Facebook

Facebook din California a intrat pe piață în 2004. Compania a crescut rapid dintr-o mică operațiune cu câțiva angajați într-una dintre cele mai mari corporații din lume. Facebook angajează în prezent peste 27.000 de persoane și este tranzacționat public pe Nasdaq (GS; FB). Până de curând, a fost greu să se stabilească poziția criptografică a multor companii mari de tehnologie, iar Facebook a făcut declarații criptografice mixte în trecut. Să luăm un moment pentru a analiza modul în care Facebook a trecut de la interzicerea tuturor anunțurilor cripto în ianuarie la anunțarea planurilor de a începe un grup de cercetare blockchain la începutul acestei săptămâni.

Facebook Office prin Businessbundit.com

Facebook Office prin Businessbundit.com

Crypto Facebook

Un Facebook cripto ar putea introduce miliarde de oameni în criptomonede în următoarele luni, deoarece controversatul CEO al companiei, Mark Zuckerberg, pare să devină serios în ceea ce privește tehnologia blockchain. Recent raport de către compania FOX a distribuit acel executiv Facebook David Marcus părăsea echipa de aplicații Facebook Messenger pentru a începe o nouă echipă dedicată cercetării integrării blockchain-ului în platformă.

Marcus a confirmat această mișcare într-o postare pe Facebook în care explică faptul că programul de aplicații Messenger a fost foarte plin de satisfacții, dar acum este gata să treacă la o „nouă provocare”. Măsura este o inversare a poziției Facebook din februarie, în care executivul a declarat că platforma nu avea „nicio intenție de a adăuga cripto în curând”. El a continuat chiar să explice că plățile criptografice erau prea scumpe și lente pentru a fi utilizate cu Facebook în acel moment.

Când a fost întrebat despre planurile blockchain-ului Facebook, Marcus a explicat că Facebook nu lucrează pur și simplu pe un domeniu al dezvoltării criptografice. Platforma recunoaște acum potențialele avantaje ale integrării blockchain-ului în mai multe sectoare. Când au fost întrebați dacă cea mai mare platformă de socializare din lume intenționează să creeze propria lor criptomonedă în viitor, directorii Facebook au spus pur și simplu:

„Nu avem nimic de împărtășit în acest moment.”

În calitate de investitor Bitcoin timpuriu, Marcus înțelege piața criptografică și, prin urmare, este selecția perfectă pentru a conduce Facebook în economia digitală. În decembrie anul trecut, Marcus a devenit membru al consiliului de administrație al Coinbase. Coinbase este cel mai mare schimb criptografic din America de Nord.

Mulți au văzut decizia lui Marcus de a se alătura consiliului de administrație al Coinbase ca fiind un semnal puternic al viitoarelor intenții ale blockchain-ului Facebook.

Speculații Crypto Facebook

CNBC raportat în luna mai, o remaniere corporativă a redeschis ușile pentru perspectiva unui cripto Facebook. Au existat rezultate mixte din partea comunității cripto în ceea ce privește problema, majoritatea posturilor văzând mișcarea ca fiind pozitiv.

Știrile populare Cheddar, de asemenea raportat pe 11 mai, Facebook căuta într-adevăr să creeze un jeton nativ – Facecoin. Publicația, care citează surse anonime, a descoperit că cercetarea Facebook blockchain se întinde cu cel puțin un an în urmă. Raportul a mai dezvăluit că Morgan Beller, membru al echipei de dezvoltare corporativă a Facebook, a petrecut în secret ultimele luni cercetând scenarii posibile de integrare.

Interzicerea anunțurilor pe cripto Facebook

În ianuarie, Facebook a instituit o interdicție publicitară pe criptomonedă care a fost adoptată ulterior de Google. Ambele firme au citat natura nereglementată și speculativă a pieței drept motivația din spatele interdicțiilor. Directorii Facebook răspundeau la reacții din ce în ce mai mari din partea utilizatorilor și a oficialilor guvernamentali care susțin că multe oferte inițiale de monede (ICO) sunt escrocherii.

Atât oficialii corporativi, cât și cei guvernamentali au dat foc la ICO-urile în ultimele luni după ce o serie de escrocherii ICO i-au luat pe investitori pentru miliarde. Un studiu eliberată de către Statis Group LLC susține că optzeci la sută din ICO-uri au fost escrocherii în 2017.

Actualizare politică publicitară Facebook

Actualizare politică publicitară Facebook

Restaurarea anunțurilor Facebook criptate

În iunie, directorii Facebook au decis să anuleze interdicția publicitară. Firmele blockchain pot face acum publicitate pe Facebook, dar trebuie mai întâi să solicite aprobarea. Toate părțile interesate trebuie să completeze un cerere care include informații de licențiere, iar companiile tranzacționate public trebuie să își dezvăluie statutul. Anunțurile ICO sunt încă interzise de pe platformă.

Modificări Crypto Facebook

Managerul de produs al Facebook, Rob Leathern, a publicat săptămâna aceasta o postare între companii în care descrie necesitatea examinării rezultatelor acestor schimbări înainte de a face ajustări suplimentare. El a explicat cum interdicția anterioară bloca neintenționat multe companii legitime să facă publicitate pe Facebook și cum noul protocol ar trebui să le permită acestor companii să se alăture rețelei de publicitate Facebook.

Publicitatea este principala sursă de venit a Facebook. Prin urmare, restricționarea completă a unui sector de afaceri în creștere, un astfel de blockchain nu are prea mult sens din perspectiva afacerii. Acum, există o cale pe care părțile interesate o pot lua pentru a utiliza piața globală a Facebook.

Facebook se deschide până la criptare în timp ce Google spune că nu

Facebook pare să-și relaxeze interdicția în același timp în care Google le instituie pe deplin. Ar putea exista câteva motive pentru acest calendar. Atât Google, cât și Facebook concurează în ceea ce privește veniturile din publicitate. Inversarea Facebook plasează acum platforma ca un spațiu publicitar de prim rang pentru comunitatea blockchain. Google nu și-a anulat încă interdicția publicitară, ceea ce ar putea canaliza fonduri publicitare semnificative în noul program Facebook.

Un viitor Crypto Facebook

Analiștii cripto au emis ipoteza ce s-ar întâmpla atunci când o companie mare, cum ar fi Facebook sau Amazon, începe să integreze criptomonede în platforma lor. Aceste mega site-uri au miliarde de utilizatori și, dacă doar un procent mic din grupul lor de utilizatori s-ar alătura criptomarketului, efectele ar fi un impuls uriaș în spațiu. Acum se pare că aceste întrebări își vor răspunde singure atunci când Facebook își dezvăluie aspirațiile lor complete în blockchain în lunile următoare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map