Criptomoneda este vie și bună

Îl auzi oriunde te duci:

„Bitcoin este mort”

„Criptomoneda este un moft”

Nu-i asculta pe cei care îi urăsc și pe cei care nu le spun. Criptomoneda este vie și sănătoasă. Nu merge nicăieri. Fiecare piață are perioade bull and bear. Este doar natural și extrem de sănătos ca piața să se corecteze după o cursă de tauri masivă. Bine ați venit la starea actuală a criptografiei în jurul lunii august 2018.

O imagine a unui Bitcoin în topire. Dar nu vă faceți griji, Bitcoin este viu și sănătos.

Este Bitcoin în declin – sau în creștere??

Să punem lucrurile în perspectivă

Bitcoin este în jos este 65% din maxime istorice! Industria criptomonedelor se află într-o spirală a morții.

Nu asa de repede.

Trebuie doar să luăm în considerare aspectul comportamental al investitorilor și să avem, de asemenea, răbdare și previziune pentru a profita de impactul de bază pe care îl va avea în cele din urmă la nivel mondial.. Industria criptomonedelor este încă pregătită pentru o creștere masivă.

Nevoia de bază

Cel mai important, nevoia de bază pentru criptomonedă a rămas neschimbată. Vă voi salva durerea de a asculta o lecție de istorie despre politica monetară slabă a cauzat prăbușirea imperiului roman sau modul în care cenzura mass-media a afectat națiunile de secole.

Din punct de vedere financiar, necesitatea unui stoc descentralizat de valoare în afara controlului guvernului și al băncilor centrale s-a dovedit a fi criză financiară după criză financiară. Miliardele de oameni din întreaga lume rămân nebancare din cauza lipsei accesului la băncile tradiționale.

Criptomoneda are puterea de a soluționa și de a remedia eșecurile sistemului financiar actual al lumii.


Din punct de vedere social, criptomoneda și tehnologia blockchain oferă soluții noi pentru multe dintre problemele lumii. De la înregistrări imuabile care pot fi utilizate pentru alegeri până la aplicații descentralizate care nu pot fi blocate de niciun terț, cripto are capacitatea de a îmbunătăți și conecta lumea într-un mod similar pe care internetul îl făcea inițial.

Prețuri

Pentru cei care nu sunt în criptomonedă pentru tehnologie, aceasta nu este prima dată când piața criptomonedelor trece printr-o piață urâtă urâtă. Bitcoin a trecut printr-o piață similară în jos pentru tot 2014.

Să punem prețurile în perspectivă. Dacă ați investit în Bitcoin acum un an la 2500 USD, astăzi ați fi în continuare mai mult decât dublat investiția. Aceasta este o rentabilitate incredibilă, care nu poate fi cu adevărat echivalată cu nicio altă clasă de active.

Deși este imposibil de identificat momentul exact în care piața ursului Bitcoin se va încheia, nivelurile actuale ale prețurilor sunt extrem de atractive pentru investițiile pe termen lung în criptomonede..

Bitcoin Bear Market - acest grafic arată evoluția BItcoin, suprapunându-se calendarelor 2013-2015 și 2017-2018 pentru comparație.

Privind doar Bitcoin, spectatorii ar putea găsi piața puțin bearish.

Viitorul industriei criptomonedelor

Viitorul criptomonedei depinde în principal de două componente: influența instituțională și adoptarea în masă.

Jucători instituționali

Banii noi de la investitorii instituționali vor fi probabil trambulina care va aprinde o nouă piață taurină în spațiul criptomonedelor.

Experți precum Michael Strutton au prezis că între 100 și 400 de miliarde de dolari vor intra pe piață dacă SEC ar aproba în cele din urmă un ETF Bitcoin. Această creștere a fluxului de bani ar pune cu ușurință prețul Bitcoin peste maximele istorice.

Indiferent dacă SEC aprobă un ETF Bitcoin sau criptomonedă, există numeroși jucători instituționali majori care înconjoară piața criptografică, precum rechinii, care așteaptă momentul oportun pentru a se implica cu înțelepciune într-o astfel de clasă de active profitabile în creștere rapidă..

Nu este o întrebare dacă investitorii instituționali se vor implica în cele din urmă în criptomarket, ci când?

Adopție pe scară largă

Probabil că cel mai important pentru succesul pe termen lung al industriei criptomonedelor este adoptarea pe scară largă de către mase. Apoi, una dintre marile probleme cu cripto este utilizarea în lumea reală, deci cheltuirea în magazine etc., dar acum există un card de debit numit CryptoPay care vă permite să cheltuiți criptomonede oriunde, astfel încât acesta este un salt uriaș în acest sens.

Vitalik Buterin a subliniat recent necesitatea ca cripto-ul să fie mai utilizabil de către consumatorul mediu pe twitter-ul său:

Criptomoneda este vie și bună, deși în acest tweet de la Vitalik despre modul în care facilitarea accesului oamenilor la criptomonede ar fi mai benefic decât concentrarea pe ETF-uri.

Gândire pe termen lung – unde va fi cripto dacă nu este accesibil pe scară largă?

Starea actuală de adopție

Mai jos este modelul de adoptare a ciclului de viață al tehnologiei, care este adesea utilizat în marketing pentru a exprima starea actuală de acceptare pentru tehnologiile sau produsele emergente. Industria criptomonedelor este încă la început. După cum arată graficul, nu a reușit să treacă „prăpastia” în adoptarea generală.

În prezent, criptomoneda se află încă în faza de adoptare timpurie, deoarece volatilitatea prețurilor și complexitatea tehnică continuă să descurajeze multe corporații și comercianți cu amănuntul majori să accepte cripto ca plată.

În ciuda riscurilor de afaceri ale acceptării criptomonedelor, corporații majore precum Overstock, Expedia și Subway au făcut un pas înainte pentru ao accepta în speranța de a atrage o nouă bază de clienți în creștere..

De-a lungul timpului, ar trebui să ne așteptăm ca mai multe corporații mari, precum și magazine mai mici, să înceapă să accepte criptomoneda ca o modalitate de a obține un avantaj asupra concurenței lor..

Criptomoneda va urma probabil un sistem de adoptare a tehnologiei. Imaginea prezintă un grafic al ciclului de viață al adoptării tehnologiei, care are forma unui clopot.

Următorul pas al lui Crypto ar trebui să fie traversarea prăpastiei.

Concluzie

Deși este imposibil să se determine momentul exact în care piața actuală a criptomonedei se va încheia, piața este în prezent poziționată pentru o creștere pe termen lung pe măsură ce investitorii instituționali intră în industrie, iar marii comercianți cu amănuntul încep să o accepte ca o formă de plată.

Nu intrați în panică. Piața taur a criptomonedelor va reveni în cele din urmă.

Nota editorului: Poate. Acesta nu este un sfat financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map