Criptocompanii care oferă platforme de lucru și servicii

Te-ai săturat de speculații? Aceste criptocompanii oferă platforme și servicii de lucru

A face o scufundare în lumea criptomonedelor poate fi o experiență copleșitoare.

Mai mult de 1.000 de criptomonede suportate de blockchain care circulă pe peste 100 de piețe online înseamnă că cripto-pool-ul este profund și larg. Această gamă amețitoare de opțiuni ar putea lăsa un investitor sau un cripto-entuziast înăbușit de anxietate pe piață.

Cu toate acestea, în mijlocul acestei mase de ICO-uri bazate pe speculații, unele cercetări sănătoase vă pot îndrepta către companii promițătoare cu produse de lucru efective..

Criptomonedele nu mai sunt o noutate tehnologică pentru locuitorii tăi stereotipici din subsol și următoarele criptocompanii sunt o dovadă a acestui fapt.

Platformele lor sunt pe deplin funcționale și integrează blockchain-ul în serviciile de zi cu zi, oferind tehnologiei o expunere sporită publicului.

Ripple (XRP)

Fondat în 2012, Ripple este un protocol de plată blockchain care rulează ca un sistem de decontare brută în timp real. Nu vă lăsați prea agățați de jargon. Pur și simplu, Ripple oferă răspunsuri la problemele cu care se confruntă comunitatea internațională de afaceri, cum ar fi nevoia de schimb valutar, durate lungi de tranzacție și taxe de tranzacționare.

De exemplu, dacă o companie dorește să tranzacționeze afaceri peste granițe, poate dura de la 3-5 zile la relocarea capitalului sau la emiterea unei plăți. Dacă combinați acest lucru cu taxe de tranzacție ridicate și rate de schimb fiat, mutarea unor sume masive de fonduri dintr-o țară în alta poate fi un proces minuțios.

Intră în Ripple.

Protocolul de plată Ripple simplifică procesul de tranzacție pentru companii cu blockchain-ul și moneda sa (XRP). Blockchainul oferă tranzacții în timp real printr-un sistem descentralizat și sigur, iar XRP oferă lichiditate pentru fondurile transferate.

În plus, protocolul reduce costurile de tranzacționare la o taxă minusculă începând cu .00001 XRP (fracții de fracțiuni de un bănuț).

Ripple în practică

Platforma Ripple, Ripple Transaction Protocol, vede adoptarea sporită de către instituțiile financiare internaționale. Utilizatorii interacționează între ei prin gateway-uri de pe ripple.net. De la aceste gateway-uri, pot interacționa cu alți membri ai Protocolului de tranzacție Ripple prin trimiterea, primirea și schimbul de fonduri sub formele de monede XRP și fiat.

Blockchain-ul Ripple servește ca registru pentru aceste tranzacții, stocând public datele tranzacțiilor în blocurile care constituie protocolul.

Conceptul sună revoluționar și, până acum, Ripple demonstrează că este. Mai mult de 100 de companii impresionante folosesc Ripple pentru schimbul de capital, inclusiv multe bănci proeminente precum UBS, Santander și UniCredit.

Până în prezent, Ripple a demonstrat că aplicația sa din lumea reală are valoare în lumea reală pentru domeniul financiar și comercial global, iar protocolul său deja utilizat pe scară largă va atrage mai mulți utilizatori pe măsură ce compania câștigă impuls și expunere.

Siacoin (SC)

Nu vă faceți griji, aceasta nu este o altă încercare a unei vedete pop de a merge pe valul criptomonedelor (privindu-vă, DJ Khaled). De altfel, cântăreața pop Sia nu are nicio legătură cu Siacoin. Este începutul datează din competiția HackMIT din 2013. Compania dorește să valorifice potențialul stocării neutilizate din lume cu tehnologia blockchain. În esență, Siacoin dorește să creeze o platformă de stocare cloud colaborativă printr-o rețea de centre de date gestionate individual.

Aceste centre de date permit utilizatorilor să gestioneze date prin blockchain. Huburile de stocare acționează ca noduri individuale care acceptă întregul sistem, astfel încât în ​​loc să existe pe un server centralizat (de exemplu, Dropbox), norul există printr-o rețea descentralizată de stocare a memoriei gestionate de utilizator.

Folosind Sia

Spre deosebire de alte platforme de stocare în cloud, Sia nu operează de la un nume de domeniu. În schimb, programul poate fi descărcat de pe Site-ul web al Sia.

Odată descărcat, utilizatorii pot încărca un fișier pe cloud pentru a fi găzduit într-unul din centrele de date ale blockchain-ului. Alternativ, utilizatorii pot alege să găzduiască un centru de date pentru plată în Siacoin. Pentru a ne asigura că gazdele nu compromit sau utilizează în mod greșit datele personale, contractele inteligente garantează că gazdele nu sunt plătite decât dacă stocează în siguranță informațiile. Platforma Sia criptează și face ca toate datele să fie redundante pentru a asigura în continuare securitatea datelor.

Platforma este activă în prezent și, la fel ca Ripple, este orientată mai mult spre afaceri decât individul mediu, dar având în vedere timpul și creșterea tehnologică, Sia ar putea deveni o alternativă mai ieftină la serviciile cloud mainstream în viitor..

Steem (SMT)

Steem încearcă să modifice modul în care conținutul internet este creat, partajat, stimulat și chiar recompensat. Blockchainul funcționează folosind ceea ce creatorii săi numesc Dovada creierului. Spre deosebire de monedele Proof of Work care circulă în monedă prin producția minieră (de exemplu, Bitcoin), Steem este distribuit prin susținerea sau aprecierea conținutului pe care îl generează membrii comunității.

Atunci când o postare sau un comentariu este votat în sus, creatorul acelui conținut primește o cantitate comparabilă de SMT-uri (sau Smart Media Token, moneda lui Steem). Da, ați citit corect acest lucru – puteți fi plătit pentru interacțiunile dvs. de pe rețelele sociale.

Deci, unde funcționează Steem?

Omologul lui Steem în rețelele sociale, Steemit, încorporează moneda în platforma sa. Cu ajutorul acestuia, utilizatorii pot interacționa între ei printr-o rețea de postări de blog și secțiuni de comentarii, câștigând tot timpul SMT pentru popularitatea contribuțiilor lor..

Începând din noiembrie 2017, Steemit are peste 400.000 de conturi înregistrate și acumulează peste 90.000 de postări zilnice. O mare parte a conținutului este, în mod surprinzător, legat de criptomonede în acest moment, dar adoptarea generală duce la o mai mare diversitate a creării de conținut.

De exemplu, există etichete de categorie pentru orice, de la sport și călătorii la meme și istorie, postările cele mai populare plătind oriunde între 30,00 $ – 200,00 $. Știi acele teorii ale conspirației pe care le împărtășești și pe care nimeni nu le ascultă? Ei bine, chiar și aceia au valoare pentru Steemit, și credem că este destul de îngrijit.

Steem încearcă în cele din urmă să stabilească un nou standard pentru platforma de socializare, dar numai timpul va spune dacă comunitatea de internet acceptă o abordare bazată pe profit a interacțiunilor online.

Atenție de bază (BAT)

La fel ca Steem, Basic Attention folosește stimulente de profit individualizate pentru a revizui modul în care interacționăm cu serviciile online. Cu toate acestea, pentru BAT, ținta este publicitatea, nu social media.

Ideea este de a eficientiza serviciile de publicitate pentru a include numai spectatori, editori și agenți de publicitate, eliminând necesitatea intermediarilor în acest proces și reducând potențialul de fraudă de marketing. Construit pe blockchain-ul Ethereum, proiectul este o platformă de publicitate digitală open source, descentralizată, alimentată de simbolul BAT. Utilizatorii de pe platformă vor fi recompensați în BAT pentru atenția și vizionarea reclamei, iar editorii vor primi BAT proporțional cu popularitatea anunțurilor publicate..

Unde este implementat acest lucru?

Dacă doriți să fiți recompensați pentru un consumism fără vină, Browserul curajos acceptă în prezent platforma Basic Attention. Dispune de un portofel în browser pentru a stoca BAT pe care îl câștigă utilizatorii BAT pe interfață vizualizând reclame. Cu toate acestea, vizionarea anunțurilor este complet opțională, deoarece browserul Brave nu va afișa reclame decât dacă utilizatorul le permite.

Browserul include, de asemenea, o funcție Brave Payments, care permite utilizatorilor să doneze o parte din BAT-ul lor direct din portofelele browserului către site-urile web preferate; în viitor, Brave Payments poate fi utilizat pentru servicii, produse, abonamente și altele asemenea atunci când site-urile web implementează funcția de plată BAT.

Brave folosește și sistemul Basic Attention Metric pentru a măsura satisfacția și atenția utilizatorilor. Cu această valoare, Basic Attention este capabil să evalueze cu exactitate ce reclame obțin cele mai multe vizualizări, evaluând ce reclame privilegiază fiecare spectator. Acest lucru asigură că editorii primesc o compensare exactă pentru popularitatea unui anunț și garantează, de asemenea, că agenții de publicitate beneficiază de o expunere optimă pentru serviciile lor, urmărind și direcționând interesele utilizatorilor..

În cele din urmă, este un câștig-câștig pentru toți cei implicați: spectatorii sunt plătiți pentru expunerea la anunțurile pe care doresc să le vadă, agenții de publicitate ajung pe piețele lor țintă și editorii nu trebuie să se îngrijoreze de marketingul fraudulos care își scade profiturile..

În acest moment, Brave este singurul browser care găzduiește platforma Basic Attention, dar pe măsură ce Basic Attention crește, echipa sa speră la adoptarea mai largă a protocolului său blockchain. Este una dintre puținele tehnologii blockchain care doresc să agite publicitatea digitală în bine eliminând frauda, ​​reducând amenințarea malware-ului și oferind o valoare mai precisă pentru măsurarea expunerii publicitare și a interesului utilizatorilor..

Brave este prima aplicație tangibilă a tehnologiei Basic Attention, dar dacă devine populară printre utilizatori, editori și agenți de publicitate, adoptarea generală ar putea face din BAT noul standard pentru marketingul online.

Gânduri finale

Rețineți că aceasta nu este o listă exhaustivă și că unele dintre aceste platforme, deși sunt active, necesită în continuare o dezvoltare ulterioară. Dar, în general, aceste platforme și-au dovedit fezabilitatea și tangibilitatea tehnologică în comparație cu alte companii bazate pe blockchain a căror tehnologie se află în dezvoltarea sa teoretică.

Este un moment interesant pentru tehnologie, întrucât blockchain-ul a făcut ca multe persoane să creeze soluții la nivel înalt sau să optimizeze soluțiile actuale..

Asigurați-vă că vă educați cu privire la tendințele industriei și urmăriți unele dintre companiile dvs. preferate pentru a ține pasul cu progresul lor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map