Consultați cei mai buni influenți din domeniul blockchain-ului Twitter din lume

Doriți să deveniți unul dintre cei mai importanți influențatori de blockchain din lume? Există o varietate de platforme consacrate și emergente legate de blockchain și conținutul de criptomonede. Cu toate acestea, Twitter domnește suprem pentru discuțiile despre influențatori. Influențierii Twitter blockchain sunt unii dintre cei mai cunoscuți oameni din industrie.

În acest articol, examinăm cine sunt principalii influențatori ai blockchain-ului și – și mai important – comparăm conținutul lor de pe Twitter pentru a explica de ce acești indivizi au o influență atât de mare asupra peisajului actual și viitor al blockchain-ului.

Criterii de selecție

Numărul de adepți pentru fiecare factor de influență Twitter blockchain reflectă statistici găsite la 23 august 2018. Aceste numere pot crește sau scădea în viitor. Rețineți că această listă nu se bazează doar pe numărul de adepți. Există alți influențatori cu mai mulți adepți decât cei enumerați în acest articol. Ne uităm la alte valori cum ar fi implicarea adepților și rolurile specifice pe care influențatorii le joacă în industrie.

Vitalik Buterin (803 K Urmăritori)

Vitalik Buterin, Creatorul Ethereum

Vitalik Buterin, Creatorul Ethereum

Vitalik Buterin este pe ritmul de a deveni primul influencer Twitter blockchain care ajunge la un milion de adepți. Buterin este cunoscut nu numai ca creatorul Ethereum, ci și ca unul dintre (dacă nu chiar cel mai mare) lider de gândire în arhitectura tehnică blockchain.

Un exemplu în acest sens este furtuna sa de tweet din august 2018. El a folosit Twitter ca platformă pentru a explica starea cercetării Casper a Ethereum. Această serie de 75 de tweets demonstrează progresele și provocările Ethereum în trecerea la PoS. Aceste tweets includ, de asemenea, unele dintre opiniile variate ale grupurilor din comunitatea Ethereum.

De asemenea, Buterin nu se teme să se implice în dispute care nu sunt legate de Ethereum. De exemplu, el a adoptat o poziție îndrăzneață cu privire la multe subiecte, proiecte și oameni din industria blockchain-ului. El l-a chemat pe Craig Wright de mai multe ori și chiar și-a exprimat public disprețul față de schimburile centralizate.

Charlie Lee (790 K Urmăritori)

Twitter-ul lui Charlie Lee prezintă o fotografie de copertă în stil anime care demonstrează relația dintre Litecoin și Bitcoin.

Twitter-ul lui Charlie Lee prezintă o fotografie de copertă în stil anime care demonstrează relația dintre Litecoin și Bitcoin.

Charlie Lee este cel mai bine cunoscut ca fondator al Litecoin (LTC). În timp ce Bitcoin (BTC) poate fi considerat un proiect concurent, este clar că Lee subliniază legătura strânsă dintre Litecoin și Bitcoin pe tot parcursul său Pagina Twitter. De exemplu, există o varietate de imagini în stil anime care arată împreună LTC și BTC.

Lee a postat chiar în august 2018, „LN cu swap atomic face ca Litecoin să fie efectiv în lanțul lateral al Bitcoin, dar cu o securitate mult mai bună prin exploatarea descentralizată PoW comparativ cu exploatarea federalizată / combinată a lanțurilor laterale obișnuite. Valoarea se poate deplasa fără întrerupere în lanțuri pentru a profita de chns-urile LTC mai rapide / mai ieftine.

Lee retweetează adesea postări care arată noi integrări și adoptarea LTC. Unele retweets prezintă chiar și alți influențatori blockchain care folosesc LTC. De exemplu, Lee a redistribuit un tweet de la Jackson Palmer, fondatorul Dogecoin, care a folosit Litecoin pentru a cumpăra ceai cu bule. Din păcate, așa cum se întâmplă cu mulți influențatori ai blockchain-ului (de exemplu, Buterin), Lee trebuie adesea să-i avertizeze pe utilizatori să nu cadă în înșelătoriile cu criptomonede oferite de utilizatori cu conturi Twitter neimplicate.

Roger Ver (548 K Urmăritori)

Roger Ver îl susține pe BCH în dezbaterea Bitcoin vs. Bitcoin Cash.

Roger Ver îl susține pe BCH în dezbaterea Bitcoin vs. Bitcoin Cash.

Chiar dacă Vitalik Buterin și Charlie Lee sunt influențatori importanți ai blockchain-ului Twitter, dezvoltatorii nu sunt singurii oameni care au capacitatea de a influența spațiul blockchain. Roger Ver, ca investitor / antreprenor are o urmărire solidă, de asemenea. Potrivit biografiei sale, Ver a fost un investitor timpuriu în Bitcoin, Zcash, BitPay, Kraken și multe alte startup-uri de succes blockchain.

Cel mai important lucru de remarcat din contul de Twitter al lui Ver pe tot parcursul anului 2018 este poziția sa asupra dezbaterii Bitcoin vs. Bitcoin Cash. Ver este ferm în sprijinul său pentru BCH ca viitor al comunității Bitcoin. Acest lucru este interesant, deoarece acest lucru este juxtapus lui Charlie Lee și altor persoane. De asemenea, arată că comunitatea blockchain nu este la unison. Există multe dezbateri în care influențatorii blockchain pot ajuta la determinarea rezultatelor.

Nick Szabo (222 K Urmăritori)

În anii 1990, Nick Szabo a introdus concepte precum contractele inteligente și bitul de aur. De atunci, el a rămas un factor de influență major în industria blockchain-ului.

În anii 1990, Nick Szabo a introdus concepte precum contractele inteligente și Bit Gold. De atunci, el a rămas un factor de influență major în industria blockchain-ului.

Când ne uităm la funcționalitățile blockchain-ului în 2018, nu există probabil o tehnologie care să fie discutată mai mult decât contractele inteligente.

Nick Szabo este un cunoscut om de știință în informatică și cercetător în drept. În 1996, a combinat aceste două pasiuni și a introdus în lume conceptul de „contracte inteligente”. În 1998, a introdus un alt concept numit „Bit Gold”, care solicita dezvoltatorilor să ia cele mai bune aspecte ale pieței aurului și să le traducă într-o monedă digitală.

Din 2005, Szabo a scris mai multe postări pe Numerate, un blog personal în care își exprimă gândurile despre funcționalitatea sistemelor monetare, a guvernelor și a tehnologiei. În cea mai mare parte, Szabo tweets despre politică. La fel ca Roger Ver, el este extrem de critic față de cenzura din partea autorităților centralizate.

Cu toate acestea, spre deosebire de cele trei intrări menționate mai sus din această listă, Szabo nu arată cu adevărat niciun interes deosebit în trimiterea de tweet-uri despre un singur proiect. În schimb, el publică ocazional tweet-uri despre concepte tehnice. Fiind unul dintre pionierii criptomonedelor, opiniile lui Szabo despre finanțe și tehnologie au inspirat multe dintre cele mai strălucite minți din industrie.

Laura Shin (98,1 K Urmăritori)

Laura Shin este cel mai bine cunoscută ca jurnalistă blockchain / criptomonedă și gazda podcastului Unchained.

Laura Shin este cel mai bine cunoscută ca jurnalistă blockchain / criptomonedă și gazda podcastului Unchained.

Multe surse media pictează blockchain și cripto într-o lumină negativă. De aceea, este important să aveți oameni din mass-media care privesc industria într-un mod obiectiv. Există un număr de site-uri de știri informative care servesc acestui scop. Există, de asemenea, jurnaliști individuali care au o mare influență.

Laura Shin este unul dintre jurnaliștii de top din acest spațiu. Ca auto-proclamat „fără inventator” și gazdă a Podcast necatenat, Shin spune poveștile pionierilor în blockchain / cripto. Majoritatea tweet-urilor lui Shin includ link-uri către episoade de episoade Unchained.

Podcast-urile prezintă o varietate de lideri de la echipe de proiecte blockchain, firme VC, schimburi criptografice și multe altele. Acest lucru oferă publicului informații despre modul în care tehnologiile dezvoltate astăzi au potențialul de a schimba viitorul unei varietăți de industrii.

Viitorul influențatorilor Twitter Blockchain

Așa cum demonstrează această listă, există o serie de moduri în care se poate deveni un influențator de top în acest spațiu. Dezvoltatorii, investitorii, jurnaliștii și alți profesioniști au potențialul de a juca un rol crucial în inițierea sau participarea la conversații importante.

Chiar dacă acest lucru poate (și deseori o face) să conducă la câteva dezbateri în rândul comunității blockchain Twitter, poate fi, de asemenea, benefic pentru determinarea filozofiilor cu privire la modul în care ar trebui să funcționeze blockchain-urile. La rândul său, acest lucru poate avea o influență pozitivă asupra modului în care industria continuă să se dezvolte în viitor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map