Comparație Kraken vs Bittrex

Kraken și Bittrex sunt două dintre cele mai populare platforme pentru ca investitorii să tranzacționeze monede alternative („altcoins”). Ambele sunt opțiuni excelente pentru persoanele care se simt confortabil folosind schimburi mai simple, cum ar fi Gemeni și Coinbase, și doresc să își extindă portofoliul..

În această recenzie „Kraken vs Bittrex”, voi prezenta cele pozitive și negative ale fiecărei platforme, în timp ce detaliaz ceea ce le face unice. În acest fel, puteți decide cu încredere care schimb este cel mai potrivit pentru dvs..

Vom trece peste:

Kraken vs Bittrex: informații cheie

Metode de finanțare

Metodele dvs. de finanțare disponibile sunt determinate de dvs. nivelul de verificare pe Kraken.

Ca Nivelul 1 utilizator, ești restricționat la depozite și retrageri de criptomonede. Cu toate acestea, puteți, de asemenea, să tranzacționați fiat (de exemplu, dolari SUA) alături de criptomonede la acest nivel. Pentru a deveni utilizator de nivel 1, trebuie să furnizați numele complet, data nașterii, țara și numărul de telefon.

Pentru a fi clasificat în nivelul 2, trebuie să furnizați și adresa. Pentru a ajunge la nivelul 3 este necesară încărcarea unui act de identitate guvernamental valid și a unei dovezi de reședință. În funcție de țara de reședință, puteți depune și retrage fonduri prin transfer bancar, fie la nivelul 2, fie la nivelul 3. Rezidenții americani trebuie să se afle în nivelul 3 pentru a avea acces la această metodă de finanțare.

Spre deosebire de Kraken, nu vă puteți finanța contul cu Fiat în Bittrex. Bittrex permite doar schimburi de cripto-la-criptă concentrându-se pe împerecherile Bitcoin, Ethereum și Tether. Dacă alegeți să utilizați Bittrex, vă recomand să achiziționați una dintre acele trei monede pe un alt schimb și să le transferați la Bittrex pentru tranzacționare.

Interfață

Kraken oferă în mod convenabil trei modalități de a cumpăra și vinde criptomonede: simplu, intermediar și avansat. Folosind fila Simple, puteți plasa piața și limitarea comenzilor.

Tabloul de bord Kraken Bitcoin cu fila simplă selectată

În filele Intermediar și Avansat, puteți seta închideri condiționate, stop-loss, opțiuni de levier și expirări.


Tabloul de bord Kraken Bitcoin cu fila avansată selectată

Interfața Bittrex nu este la fel de intuitivă ca Kraken la prima utilizare. Pentru a cumpăra / vinde o anumită monedă, puteți să faceți clic pe numele pieței (de ex. BTC-XMR) din pagina de pornire sau să faceți clic pe numele monedei din pagina portofelului (de ex. XMR).

Pe pagina pieței, Bittrex furnizează diagramele corespunzătoare (carnetul de comenzi și cronologia prețurilor) chiar deasupra casetei de intrare pentru comenzi. Acest lucru vă permite să analizați cu ușurință tehnica monedei pe măsură ce efectuați o comandă.

Diagrama cărții de comandă Bittrex Monero

Similar cu Kraken, poți stabiliți piață și limitați comenzile, precum și plasați condiționali pentru comenzile tale. Totuși, aceasta este amploarea opțiunilor de tranzacționare avansate pe care le oferă Bittrex.

Formular de comandă Bittrex

Investitorii cu experiență care caută caracteristici de tranzacționare avansate ar trebui să se uite la Kraken, în timp ce investitorii cu analize ca punct de vedere ar trebui să verifice Bittrex.

Taxe de tranzacționare

Kraken folosește un programul taxelor de tranzacționare cu taxe care variază în funcție de volumul de tranzacționare de 30 de zile și dacă plasați o comandă pe cărți (un producător) sau completați o comandă din cărți (un furnizor).

taxa de producător pentru majoritatea împerecherilor de pe Kraken variază de la 0,00% până la 0,16%. Taxe pentru cumpărător sunt în mod normal între 0,10% și 0,26%.

Bittrex percepe un comision de 0,25% pentru toate tranzacțiile.

Kraken are avantajul clar în comisioanele de tranzacționare. Cu toate acestea, dacă sunteți un investitor cu volum redus care utilizează aceste schimburi pentru a cumpăra rapid o poziție într-o monedă, taxele sunt mai comparabile – 0,25% la Bittrex față de 0,26% la Kraken.

Criptomonede disponibile

Este destul de puțin probabil să nu puteți găsi monedele pe care le căutați între aceste două schimburi.

Kraken are numeroase monede și oferte de împerechere, inclusiv:

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Dash
 • EOS
 • Ethereum Classic
 • Ethereum
 • gnoză
 • Iconomi
 • Litecoin
 • Pepene
 • Augur
 • Pripon
 • Dogecoin
 • Lumeni stelari
 • Monero
 • Clipoci
 • Zcash

Bittrex are peste 250 de perechi de tranzacționare. După cum am menționat mai devreme, aceste perechi sunt toate cu Bitcoin, Ethereum și Tether, totuși, deci asigurați-vă că aveți cele finanțate înainte de tranzacționare.

Limite de transfer

Pe Kraken, poți depuneți până la 25.000 USD pe zi când oferiți un dovada sursei de fonduri. Depozitele iau de obicei 1-5 zile lucrătoare pentru a ajunge la contul dvs. Limita de retragere Kraken este, de asemenea, de 25.000 USD pe zi.

Suma pe care o puteți depune pe Bittrex nu este limitată. Suma pe care o puteți retrage crește odată cu nivelul de verificare.

Conturile de bază pot retrage până la 3 BTC pe zi când au autentificare cu doi factori activată. Trebuie să trimiteți numele, adresa și data nașterii pentru a avea un cont de bază.

Conturile îmbunătățite au o limită zilnică de retragere de 100 BTC când au doi factori activi. Pentru a obține un cont îmbunătățit, trebuie să încărcați o identificare și un selfie.

Compania Trust

Funcționând ca companii americane, Kraken și Bittrex respectă standardele și reglementările înalte ale guvernului SEC și al SUA.

Kraken are sediul central în San Francisco și este operat de compania-mamă, Payward, Inc. Mulți investitori de renume, inclusiv Blockchain Capital, au acordat companiei finanțare de peste 6 milioane de dolari. De asemenea, baza de utilizatori pe bursă a crescut dramatic de la lansarea sa în 2013 – dublându-se aproximativ la fiecare 5 luni.

Bittrex a fost lansat în 2014 de o echipă cu cunoștințe și experiență extinse în domeniul securității și dezvoltării produselor. echipa fondatoare a lucrat anterior la companii notabile precum Amazon, Blackberry, Microsoft și Qualys. Acum, cu sediul central în Seattle, Bittrex este recomandat de nenumărate ori de către membrii comunității ca cel mai bun mod de a tranzacționa altcoins.

Securitatea fondului

Deși suma exactă nu este specificată, Kraken afirmă că păstrează majoritatea activelor cripto offline în portofele hardware criptate. Singurele monede pe care le păstrează online sunt cele utilizate pentru păstrarea lichidității la bursă. Compania păstrează, de asemenea, rezerve complete pentru a preveni orice risc de a alergare bancară.

Bittrex deține 80% până la 90% din toate fondurile deținute offline folosind o strategie de portofel elastic, cu mai multe etape. Platforma utilizează, de asemenea, autentificare cu 2 factori, alerte prin e-mail și detectarea adresei IP pentru a vă proteja în continuare contul în timpul autentificărilor.

AVERTIZARE: Bittrex este în mod obișnuit punctul central al hackerilor care încearcă să phish și să obțină informațiile de conectare ale utilizatorilor. Navigați întotdeauna la site-ul web tastând „bittrex.com” direct în bara de navigare. Nu faceți google pe „Bittrex” și faceți clic pe un link din rezultatele căutării. Adesea, phishers-urile cumpără anunțuri care au o adresă URL și un site web similar cu site-ul oficial Bittrex pentru a-i înșela pe comercianți să renunțe la informațiile de conectare..

Relații Clienți

Atât Kraken, cât și Bittrex oferă asistență bună pentru clienți și resurse ample pentru a ajuta noii investitori cu probleme comune care pot apărea.

Kraken are un cuprinzător Secțiunea FAQ și chiar include un ghid de instruire pentru începători și comercianți care doresc să afle mai multe despre investiții.

Nu am experimentat acest lucru personal, dar Kraken a primit recent unele critici pentru timpul de răspuns lent al asistenței și ignorând ocazional biletele de asistență. Nu cred că acest lucru este rău intenționat, ci mai degrabă un sughiț pentru o companie în creștere rapidă.

Bittrex are un sistem robust site-ul de asistență format din întrebări frecvente, anunțuri, știri și o zonă pentru raportarea problemelor.

În ultima săptămână, mulți membri ai comunității au raportat că brusc nu au putut să se conecteze la Bittrex sau să retragă fonduri din cauza problemelor de verificare din contul lor. După câteva zile de tăcere, Bittrex a lansat un afirmație explicând că dezactivarea contului s-a datorat din motive de conformitate și a afectat doar 0,01% din conturi.

Sunt de acord cu majoritatea comunității în care Bittrex ar fi putut să dea un avertisment și să ofere un sprijin mai bun celor cărora li s-au afectat conturile. Sperăm că compania va învăța din această greșeală și va oferi o experiență mai bună data viitoare când va avea loc un eveniment similar.

Concluzie

Există un motiv bun pentru care Kraken și Bittrex sunt două dintre cele mai populare schimburi din industrie în prezent. Într-adevăr nu ați putea greși dacă alegeți una dintre ele pentru tranzacționarea altcoin.

Dacă sunteți în căutarea unei platforme pentru a depune Fiat și a tranzacționa o mare varietate de monede toate într-o singură locație, Kraken este pentru tine.

Sunteți interesat să tranzacționați un o varietate și mai largă de monede pe un schimb cu sprijin comunitar de anvergură? Alege Bittrex.

(Consultați lista completă a recenziilor de schimb de criptare CoinCentral)

Mai multe comparații Kraken

 • Kraken vs GDAX
 • Kraken vs Gemeni
 • Kraken vs Coinbase
 • Kraken vs Poloniex

Mai multe comparații Bittrex

 • Bittrex vs Coinbase
 • Bittrex vs Poloniex
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map