Comparație între Poloniex și Bittrex Exchange

Bittrex și Poloniex sunt în prezent două dintre cele mai populare schimburi de criptomonede, în special pentru opțiunile de împerechere comercială bitcoin la alternative (altcoin).

În această recenzie Bittrex vs. Poloniex, vom trece în revistă totul, de la caracteristicile cheie ale fiecărei platforme, pentru cine și pentru ce este cea mai potrivită fiecare platformă și multe altele.

Notă: Recent, clienții Poloniex s-au plâns că biletele de asistență pentru clienți durează săptămâni sau chiar luni pentru ca Poloniex să răspundă.

Poloniex vs Bittrex: informații cheie

Indiferent de calea care v-a determinat să căutați oricare dintre aceste schimburi, un lucru este clar: sunteți gata să faceți saltul de la tranzacționare sau de a investi în monede de bază (BTC, ETH, LTC) la bătaie în altcoins. Cunoscute atât pentru randamentele lor ridicate din punct de vedere istoric, în schimbul unei toleranțe ridicate la risc, aceste altcoins pot fi achiziționate dintr-o varietate de schimburi de pe web.

Acestea fiind spuse, la fel ca la schimbul valutar, nu toate schimburile au fost create egale și nici nu ar putea avea toate perechile de tranzacționare pe care le căutați. Cu toate acestea, câteva căutări rapide pe Google sau Reddit pentru cele mai bune schimburi altcoin vor conține întotdeauna două dintre cele mai apreciate – Bittrex și Poloniex. Nu sunteți sigur pe care să alegeți? Consultați comparația noastră de mai jos pentru a afla care va fi cel mai bun pentru dvs.:

Un aspect important al acestor schimburi de remarcat este acela că niciunul dintre aceștia nu acceptă depozite, retrageri sau tranzacționări în monedă fiduciară (USD, EUR etc.). Aceste schimburi se ocupă exclusiv în criptomonede. Dacă nu dețineți încă nicio criptomonedă, consultați această listă de schimburi.

Curtea de opinie publică

În general, publicul consideră pozitiv atât Bittrex, cât și Poloniex, deși ambele își generează o parte echitabilă a reclamațiilor.

Mulți utilizatori se plâng în mare parte de modul în care asistența pentru clienți Poloniex a durat săptămâni sau chiar luni pentru a răspunde la biletele de asistență. Acest lucru este incredibil de frustrant și este dezamăgitor faptul că mulți utilizatori pentru prima dată au fost introduși în cripto-lume cu o primă impresie atât de negativă..

Bittrex, pe de altă parte, primește, de asemenea, o mulțime de critici pentru serviciul său pentru clienți, dar mult mai puțin decât cea a Poloniex.

Interfața cu utilizatorul

Când vine vorba de locuri pe care intenționați să le schimbați banii câștigați din greu (indiferent dacă este vorba de cărămidă sau de mortar sau online), primele impresii sunt totul. Pe lângă faptul că sunt funcționale și sigure, atât Bittrex, cât și Poloniex au depășit limitele pentru a se asigura că site-urile lor sunt, de asemenea, atrăgătoare din punct de vedere estetic pentru utilizatorul final..

Când am ales primul meu schimb de altcoin (înainte de a începe să folosesc mai multe), am fost de fapt între alegerea Bittrex sau Poloniex, luând în cele din urmă decizia pe baza site-ului care arăta mai profesional. Deși îi lipsește pagina de pornire „bancă mare”, Poloniex se mândrește cu un aspect foarte simplu, bazat pe baze de date, care îi conferă o greutate suplimentară de la început.

pagina de pornire poloniex

Odată ajuns în interior, aceste caracteristici apar cu adevărat în designul și funcționalitatea părții de tranzacționare, deși uneori aproape prea simple. De exemplu, găsirea paginii care vă arată soldurile și portofelul diferit este adâncă de câteva clicuri, sub pagina „Depunere / retragere” – cu siguranță nu este primul loc în care s-ar crede.

Pe de altă parte, Bittrex aproape te face să simți că ai aterizat pe un site greșit atunci când ajungi pentru prima dată la el. Din punct de vedere al designului, pagina de pornire vă amintește de un blog WordPress de bază, care are doar un buton „Conectare” plasat subtil în bara de navigare. Dacă sunteți curioși să vedeți capturi de ecran, citiți orice detaliu despre schimb sau faceți orice cercetare – noroc. Pentru a face oricare dintre acestea, va trebui mai întâi să vă creați un cont.

Bittrex acasăÎntr-o întorsătură neașteptată a complotului, vizualizarea autentificată a Bittrex contrastează complet designul menționat anterior. Umplut cu o interfață de utilizator fluidă și bifere active, schimbul Bittrex se simte cu siguranță mai bine conceput. Paginile cu monede în sine conțin, de asemenea, o mulțime de instrumente pentru cercetări mai tehnice.

interfață bittrex

Încercați-le pe amândouă pentru dvs., dar în cele din urmă ar trebui să spun că Bittrex câștigă această categorie.

Securitate

Similar cu multe dintre schimburile populare actuale, atât Bittrex, cât și Poloniex au fost ambele formate și operate în Statele Unite – din Las Vegas și, respectiv, Delaware. Acest lucru nu numai că crește probabilitatea unui sprijin de calitate superioară, dar adaugă reasigurarea suplimentară că aceste companii sunt supuse legilor SUA și protecției de către sistemul juridic. Datorită acestui fapt, ambele schimburi au acordat o mare prioritate securizării activelor dvs. digitale prin diferite mijloace.

Bittrex a fost fondată de Bill Shihara, Richie Lai, Rami Kawach și Ryan Hentz – patru foști profesioniști în securitate cu peste 50 de ani de experiență combinată, provenind de la companii mari precum Microsoft, Amazon, Qualys și BlackBerry. În ceea ce privește stocarea monedelor, acestea folosesc, de asemenea, o strategie de portofel elastic în mai multe etape, asigurându-se că 80-90% din fonduri sunt offline și sigure. În cele din urmă, este necesară autentificarea cu doi factori pentru toate retragerile și utilizarea API.

Similar cu Bittrex, Poloniex necesită, de asemenea, autentificare cu 2 factori atât pentru moneda de conectare, cât și pentru retragerea din contul dvs. Deși fundalul fondatorilor nu este publicat pe site așa cum este și pentru Bittrex, mulți oameni, inclusiv colaboratori cunoscuți de Reddit, încă cred că Poloniex este cea mai bună opțiune din multe puncte de vedere. Acestea fiind spuse, Poloniex a fost piratat în 2014, iar atacatorii au rămas din păcate cu 97 BTC. Din fericire, Bitcoin tranzacționa la acea vreme mai puțin de 500 USD, permițând Poloniex să își plătească clienții foarte repede, introducând simultan noi garanții pentru a se asigura că nu se va mai întâmpla.

Taxe

În ceea ce privește comisioanele, ambele schimburi diferă ușor în ceea ce privește structura. În timp ce aceste diferențe minuscule vor fi greu de observat pentru investitorii mici, chiar și fracțiunile de procente pot face diferența pentru investitorii pe scară largă și comercianții de zi.

Pe Bittrex, comisioane sunt foarte simple și simple. Indiferent cât de mult tranzacționați din perspectiva frecvenței sau a volumului, nici dacă „efectuați” sau nu o comandă existentă sau „scoateți” o comandă existentă din cărți, veți plăti pur și simplu 0,25% pe tranzacție. Acest lucru este cu siguranță plăcut atunci când doriți să cumpărați rapid monede și să nu vă îngrijorați dacă un cost de piață rapid care depășește prețul limită vă va costa cu 0,10% în plus pe tranzacția dvs..

structura taxelor pentru Poloniex apare ușor mai complicat la prima vedere, până când începeți cu adevărat să citiți în el:

taxe

La fiecare 24 de ore, Poloniex va calcula ultimele 30 de zile de volum de tranzacționare pe contul dvs. (la vedere și la marjă) și vă va ajusta dinamic comisioanele în conformitate cu programul de mai sus. Cu toate acestea, după cum ați observat, ar trebui să tranzacționați mai mult de 600 BTC în volum pentru a vă califica pentru taxe mai mici – și doar 0,01%.

Dacă nu sunteți familiarizați cu terminologia producătorului și a celui care iau, acestea sunt exact cum sună. Dacă „efectuați” o comandă oferindu-vă să cumpărați o monedă la un preț de piață mai mic decât cel mai mic preț „cereți” (sau oferiți să vindeți mai mare decât cel mai mare preț licitat), teoretic nu s-ar umple instantaneu și ați plăti doar o 0,15% comision când a făcut-o.

Pe de altă parte, dacă „eliminați” o comandă de pe cărți (adică se potrivește cu prețul ofertei dvs. egal sau mai mare decât cel mai mic preț cerut), comanda dvs. ar trebui să se completeze instantaneu și vi se va percepe 0,25%. Pentru fiecare beneficiar al unei comenzi, a existat un producător al acelei comenzi, astfel încât Poloniex face din punct de vedere tehnic 0,40% comision pe tranzacție completă.

Valute disponibile pe fiecare

Atunci când tranzacționați altcoins, în multe cazuri cele mai bune randamente vor proveni din monedele mici cu capitalizare de piață care sunt tranzacționate doar pe una sau două burse. Din fericire, atât Poloniex, cât și Bittrex oferă o gamă largă de monede din care puteți alege, care pot ajunge la bine sau la rău, în funcție de impulsivitatea și încrederea dvs..

În momentul scrierii acestui articol, Poloniex oferă în prezent 96 de altconești diferite, dintre care primele 20 (cu un volum de 24 de ore) după cum urmează:

valute bittrex

Deși 96 de opțiuni altcoin pot fi mai mult decât ai nevoie vreodată, Bittrex oferă o uimitoare 259 de perechi de tranzacționare la momentul scrierii acestui articol, cu primele 20 (cu un volum de 24 de ore) prezentat mai jos:

Tranzacționare în volum de 24 de ore

Doar datorită flexibilității de a obține altcoini cu capitalizare mică și ICO-uri proaspăt lansate, Bittrex câștigă cu siguranță aici în ceea ce privește varietatea de monede disponibile pentru tranzacționare la bursă.

În plus, este important să rețineți că niciuna dintre platforme nu permite schimbul de fiat contra cripto. Aceasta este o frustrare pe care mulți utilizatori au trebuit să o umple utilizând un schimb secundar, cum ar fi Coinbase sau GDAX.

Gânduri finale

Când vine vorba de a lua o decizie finală dacă începeți călătoria altcoin fie cu Poloniex, fie cu Bittrex, puteți avea încredere că nu există o decizie corectă sau greșită aici. În cele din urmă, ambele site-uri vă permit în siguranță să achiziționați monedele și să le mutați în portofelele respective într-un mod eficient și rentabil.

În timp ce Bittrex deține avantajul de a oferi mai multe opțiuni de monede, există șanse mari să nu atingi niciodată majoritatea acestor perechi de tranzacționare oferite exclusiv. Cu toate acestea, dacă cercetarea este importantă pentru dvs., Bittrex poate fi cea mai bună alegere pentru dvs..

Pe de altă parte, dacă tranzacționarea cu volum mare sau economisirea a 10 puncte de bază suplimentare în comisioane este importantă pentru dvs., structura de comisioane pe niveluri oferită de Poloniex vă poate fi de folos. Ambele sunt gratuite și ușor de creat un cont, așa că nu ezitați să le încercați pe amândouă și să ne anunțați cu care a fost preferatul dvs.!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map