Comparație Coinbase vs Xapo

Coinbase și Xapo sunt două dintre cele mai populare platforme de criptomonede care oferă servicii de schimburi și portofele. În această recenzie Coinbase vs. Xapo, vom trece în revistă totul, de la caracteristicile cheie ale fiecărei platforme, care platformă este cel mai ușor de început și, în cele din urmă, care este cea mai bună pentru dvs..

Coinbase vs XAPO: informații cheie

Comparând caracteristicile Coinbase și Xapo

S-ar putea să începeți doar cu Bitcoin sau alte monede digitale și nu sunteți sigur de unde să începeți. În cine se poate avea încredere să livreze ceea ce vrei în schimbul tradiționalului tău mulat de mână? Coinbase și Xapo au apărut probabil în timpul cercetării dvs. cu o mulțime de urăși și celebratori pentru fiecare companie.

Deci, care ar trebui să alegeți pentru a începe?

Ambele companii oferă servicii foarte similare, deoarece se străduiesc să creeze o platformă de încredere care să facă trecerea între fiat și criptomonede simplă și simplă pentru noii utilizatori. Vor să vă ajute să eliminați fără riscul decalajul dintre finanțele tradiționale și moneda digitală.

Principala diferență dintre cele două companii este selecția criptomonedelor pe care le puteți cumpăra și vinde. Coinbase este unul dintre cele mai faimoase nume din industrie care vă poate ajuta să începeți cu moneda digitală în câteva minute. Nu numai că puteți cumpăra și deține Bitcoin, dar puteți cumpăra Ethereum și Litecoin cu aceeași ușurință.

Coinbase vă permite, de asemenea, să cumpărați Bitcoin direct de la ei prin intermediul unui card de credit, care este util dacă vă grăbiți, dar aveți grijă la taxele grele cu această metodă. Clienții europeni și britanici pot economisi până la 4% din taxe prin depunerea de bani prin transfer bancar.

Achiziționarea cardului de credit Coinbase finalizată

Xapo este un nou venit pe blocul de schimb de cripte. Serviciile lor Bitcoin sunt destul de simple pentru utilizatorii noi, dar merită menționat faptul că nu puteți cumpăra Bitcoins direct printr-un card de credit. Operează doar în Bitcoin, ceea ce reprezintă o frustrare distinctă pentru oricine dorește să își extindă gama de criptomonede.

Odată ce sunteți complet verificat, puteți lucra în mai multe monede fiat. Puteți transfera fără probleme între Bitcoin și toate monedele majore, USD, GBP, Euro etc. Perfect dacă folosiți diferite monede fiduciare, deoarece nu este nevoie să selectați o monedă „locală” și apoi să vă blocați cu taxe mari pentru trecerea la o altă alternativă..

Puteți include cu ușurință mai multe portofele valutare fiat și puteți transfera instantaneu între ele la cursuri de schimb competitive, în timp ce vizualizați valoarea netă totală. Asta înseamnă că ați putea cumpăra Bitcoin în lire sterline înainte de a reveni la euro în doar câteva clicuri.

Revizuirea contului Xapo

Simplitatea și încrederea sunt cele care determină ambii furnizori pe care îi puteți cumpăra monede direct de la Coinbase și Xapo, astfel încât să nu trebuie să învățați lucrurile și ieșirile de pe piețele de tranzacționare. De asemenea, puteți decide să vă stocați cheile private offline în spații frigorifice pentru securitate standard de top. Xapo își păstrează depozitul frigorific blocat într-un munte elvețian, ceea ce face ca o poveste de marketing rece să arate că sunt serioși în ceea ce privește securitatea Bitcoins-ului dvs..


Relații Clienți

Așa cum v-ați aștepta, companiile care își propun să facă criptocurrency ușor de utilizat au un sprijin foarte bine structurat pentru clienții lor. Ca un concept oarecum nou pentru lumea largă, Coinbase face o treabă excelentă de a te face să te simți ca acasă.

Sunteți cam parcurși prin fiecare pas al procesului din momentul în care aterizați pe site-ul lor web. Vă întâmpină cu informații despre Bitcoin și doresc cu adevărat să facă experiența nedureroasă.

Xapo face o treabă respectabilă în a ajuta clientul, dar pentru mine există încă câteva întrebări fără răspuns. Este 2017, este Bitcoin, deci ați presupune că vă puteți aștepta să găsiți tot ce aveți nevoie online, nu? Xapo pare să aibă un centru de asistență destul de extins, cu toate acestea, cea mai mare parte este gol, cu puține informații utile. Se pare că sunt mai interesați să își vândă cardul de debit Bitcoin înainte de a avea chiar Bitcoins.

Când vine vorba de asistența pentru clienți după ce v-ați înscris, ambele platforme lipsesc. Acest lucru se datorează în mare măsură fluxului mare de oameni în lumea criptomonedelor și este probabil ca ambele platforme să își îmbunătățească serviciile pentru clienți pe măsură ce trece timpul.

Ambele companii au încredere în Comunitate

Coinbase rămâne un nume de lungă durată, în lumea criptomonedelor și-a construit reputația de adoptatori timpurii și începe acum să pătrundă în publicul larg. Brian Armstrong și Fred Ehrsam au lansat compania în vara anului 2012, oferind inițial un schimb pentru comercianții profesioniști de Bitcoin.

Xapo a crescut rapid de la nașterea sa din 2014, în special în 2017, când și-au consolidat locul în creșterea Bitcoin. Fondatorul Wences Casares este acum văzut ca un lider de gândire în industrie, chiar și giganții de plată precum Paypal își caută sfatul acum.

Ambele companii au devenit jucători mari în extinderea Bitcoin, oferind consumatorilor opțiuni diferite. Odată ce Coinbase crește din SUA și clădirea Xapo din Hong Kong, există diferite idealuri de afaceri pe masă, alături de opțiunile bancare din întreaga lume..

Sigur și sigur

Securitatea este o componentă esențială pentru orice serviciu excelent de schimb și portofel. Coinbase și Xapo au unele dintre cele mai bune securități de acolo.

Coinbase combină serviciul lor ușor de utilizat cu securitatea de top. Folosesc metode de stocare offline și autentificare în doi pași, ceea ce înseamnă că contul dvs. nu poate fi accesat doar cu parola dvs. obișnuită.

Xapo oferă ceva mai multă flexibilitate în modul în care vă stocați fondurile, permițându-vă să vă deplasați între stocarea online și depozitul seif, la alegerea dvs. Se concentrează pe împingerea constantă a metodelor de securitate din industrie. Veți găsi acces la diferite părți ale contului dvs. care necesită autentificare în doi pași și un cod PIN suplimentar. Dacă îți dorești cu adevărat un strat următor, poți chiar să-ți stochezi Bitcoins-ul pe un munte.

Taxe

Așa cum am menționat mai sus, Coinbase oferă achiziții instantanee de carduri de credit, dar aceasta vine cu o rată a dobânzii de 4%, care devine destul de dificilă pentru achizițiile mari de Bitcoin. Puteți depune fonduri în contul lor pentru a cumpăra criptomonedă, care elimină această taxă, dar toate tranzacțiile de cumpărare sunt încă supuse unei rate a taxei de 1,5%.

Xapo are costuri variate în funcție de modul în care vă desfășurați afacerea. Pentru a începe, va trebui să depuneți bani într-un portofel fiat Xapo. Acest lucru se poate face cu cardul de credit, dar din nou va duce la comisioane mari. Transferurile bancare sunt disponibile la un cost minim sau puteți utiliza un casier local de încredere Xapo cu taxe variabile. Odată ce aveți depozitul încărcat, puteți cumpăra rapid Bitcoin fără taxe la o valoare de piață apropiată.

Criptomonede disponibile

Coinbase are avantajul distinct de a oferi servicii Bitcoin, Litecoin și Ethereum. Dacă doriți să creați un portofoliu de valute digitale puternice, atunci este foarte util. Pe de altă parte, Xapo oferă doar stocare și schimburi Bitcoin. Am găsit acest lucru frustrant când doresc să primesc sau să cumpăr Litecoin pentru a completa deținerile Bitcoin actuale. Dacă sunt serioși cu privire la furnizarea unei opțiuni complete cryptowallet, atunci mai multe monede ar fi un bonus.

Coinbase vs Xapo: gânduri finale

Există multe lucruri care le plac la ambele servicii și nici unul dintre ele nu lipsește grav atunci când vine vorba de a începe viața Bitcoin într-un început lin. Coinbase s-ar putea doar să-l avantajeze pentru începătorul absolut care vrea doar să obțină niște criptomonede și să învețe corzile. Xapo se mândrește cu securitatea lor și, cu un efort mai mare, vă poate reduce taxele destul de dramatic. Există securitate de înaltă calitate de la ambele companii, dar Xapo simte că contul dvs. are propriul său bodyguard personal.

Principalul factor decisiv ar putea fi doar ofertele valutare. Dacă doriți mai multe criptomonede, Coinbase sare de pe pagină. Pentru cei care doresc mai multe opțiuni valutare fiat, Xapo este perfect.

(Puteți vedea lista noastră completă a celor mai bune schimburi de criptomonede aici)

Mai multe comparații Coinbase

  • Coinbase vs GDAX
  • Coinbase vs Kraken
  • Coinbase vs Gemeni
  • Coinbase vs Bittrex
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map