Comparație Coinbase vs Gemeni

Coinbase vs Gemeni

Pentru noii veniți care doresc să găsească un loc unde să cumpere criptomonede, cum ar fi Bitcoin și Ethereum, nu există lipsă de opțiuni. Gemenii și Coinbase sunt două dintre cele mai des recomandate opțiuni și din motive întemeiate. În această recenzie „Coinbase vs Gemeni”, vă vom arăta diferențele dintre cele două opțiuni, astfel încât să puteți lua o decizie în cunoștință de cauză care este cea mai potrivită pentru dvs..

Prezentate în această comparație:

Coinbase vs Gemeni: informații cheie

Două moduri diferite de a cumpăra criptomonede

Deși ambele site-uri pot fi utilizate pentru a cumpăra criptomonede, acestea funcționează diferit.

Coinbase facilitează direct vânzarea de Bitcoin, Ethereum și Litecoin către utilizatorii lor. Când cumpărați criptomonedă de pe site-ul lor, există un preț stabilit în momentul achiziției. Vă puteți gândi Coinbase ca „magazin cu amănuntul cu criptomonede”.

Majoritatea celorlalte site-uri de unde utilizatorii pot cumpăra criptomonede funcționează ca un schimb. Acestea funcționează similar cu o forex sau o bursă.

Sistemul de vânzare a criptomonedelor Coinbase vine cu câteva avantaje cheie:

 • Utilizatorii pot cumpăra criptomonede instantaneu cu carduri de credit și de debit după verificarea conturilor lor. (A se vedea nota de verificare de mai jos.)
 • Utilizatorii își pot bloca imediat prețul de cumpărare atunci când cumpără criptomonede cu transferuri bancare, deși aceste achiziții necesită timp de procesare.

Pentru a ilustra aceste avantaje, vă vom arăta pașii pentru cumpărarea criptomonedei pe Coinbase, apoi vă vom arăta pașii pentru cumpărarea criptomonedei la bursele tradiționale.

Cumpărarea criptomonedelor cu un card de credit pe Coinbase

 1. Creați și verificați contul.
 2. Cumpărați Bitcoin, Ethereum și Litecoin la prețul stabilit și primiți-l instantaneu.

Cumpărarea criptomonedelor prin transferuri bancare

 1. Creați și verificați contul.
 2. Cumpărați Bitcoin, Ethereum și Litecoin la prețul stabilit.
 3. Veți primi suma convenită de criptomonedă pe care ați achiziționat-o după câteva zile de procesare.

Achiziție Coinbase finalizată cu transfer bancar

Cumpărarea criptomonedelor de la cele mai tradiționale schimburi de criptomonede

 1. Creați și verificați contul dvs..
 2. Depuneți moneda fiat la schimb prin transfer bancar, care durează de obicei 1-5 zile lucrătoare.
 3. Plasați o comandă pe piața bursei.
 4. Când comanda dvs. s-a completat, primiți criptomoneda dvs..

După cum puteți vedea, Coinbase vă poate permite să primiți criptocurrency mai rapid decât schimburile tradiționale, atunci când cumpărați cu carduri de credit. Coinbase vă permite, de asemenea, să vă blocați prețul imediat, schimburi tradiționale improbabile.

zodia Gemeni cade undeva la mijloc între schimburile tradiționale și Coinbase. În timp ce Gemeni este un schimb de criptomonede, acestea permit utilizatorilor să tranzacționeze imediat pentru criptomonede atunci când depun prin transferuri bancare. Cu alte cuvinte, puteți începe tranzacționarea înainte ca depozitul dvs. să fie procesat complet. Cu toate acestea, nu veți putea să vă retrageți criptomoneda înainte ca depozitul dvs. să fie procesat complet.

Cumpărarea criptomonedelor prin transferuri bancare pe Gemeni

 1. Creați și verificați contul.
 2. Depuneți moneda fiat la schimb, care va fi disponibilă instantaneu pentru tranzacționare.
 3. Plasați o comandă pe piața bursei.
 4. Când comanda dvs. s-a completat, primiți criptomoneda dvs..
 5. Puteți retrage criptomoneda dvs. după ce transferul dvs. bancar a fost procesat complet.

Cumpărați Bitcoin pe Gemeni

La fel ca opțiunea de achiziție prin transfer bancar Coinbase, acest proces vă permite să vă blocați prețul mai repede decât la bursele tradiționale.

* Verificare – Site-urile de renume care permit utilizatorilor să cumpere criptomonede în schimbul monedelor fiat (USD, EUR, GBP, etc.) necesită utilizatorilor să-și verifice identitatea. Acest lucru este necesar pentru a respecta legile și organismele de reglementare în care își desfășoară activitatea aceste companii. Rețineți, verificarea similară ar fi necesară atunci când creați un cont tradițional de brokeraj.

Limite de cumpărare

Coinbase nu definește în mod clar limitele pe site-ul lor pentru noii utilizatori. În schimb, limitele pot varia în funcție de vârsta contului, istoricul de cumpărare și verificarea contului. Limitele dvs. personale vor fi afișate pe pagina de verificare a contului dvs..

Limite Coinbase

Din experiența noastră personală, limitele transferurilor bancare au fost stabilite rapid la 5.000 USD pe săptămână, în timp ce limitele cardurilor de credit au fost inițial stabilite la doar 60 USD pe săptămână.

zodia Gemeni are limite predefinite de achiziție pentru transferurile bancare, de 500 USD pe zi.

Dacă doriți să blocați imediat un preț de peste 500 USD, Coinbase vă va oferi cel mai probabil mai multe limite.

Ambele site-uri oferă transferuri bancare pentru utilizatorii care doresc să depună sume mai mari, deși este posibil să trebuiască să solicitați sau să le contactați direct.

Două companii de încredere

Ambele companii au sediul în S.U.A. și deservesc clienții americani. Aceasta înseamnă că ambele companii sunt reglementate de diferite organisme guvernamentale și de reglementare din SUA.

Coinbase a fost lansat în 2012. În acest timp, au deservit peste 8 milioane de clienți și au contribuit la schimbul de peste 20 de miliarde de dolari în monedă digitală. De asemenea, au primit investiții de la Alexis Ohanian (co-fondator Reddit), Blockchain Capital, Bank of Tokyo și alți alți investitori de încredere.

zodia Gemeni a fost lansat în 2015 și a fost fondat de Tyler și Cameron Winklevoss. Deși nu au existat atâta timp cât Coinbase, au construit rapid o reputație excelentă în comunitate. Acestea au în mod constant unele dintre cele mai mari volume zilnice de tranzacționare Bitcoin din toate schimburile.

Siguranța fondurilor

Ambele site-uri separă fondurile clienților de fondurile operaționale ale companiei. În plus, ambele site-uri respectă cele mai bune practici din industrie pentru securizarea fondurilor de criptomonede. Majoritatea fondurilor de criptomonede sunt stocate în portofele securizate de stocare la rece.

Relații Clienți

În timp ce asistența pentru clienți este o problemă care afectează multe companii de criptomonede, Coinbase și Gemeni fac o treabă destul de bună în acest departament.

Coinbase asistența pentru clienți este gestionată prin e-mail. Din experiența noastră personală, am primit întotdeauna răspunsuri în decurs de 24-48 de ore. Majoritatea rapoartelor de pe forumurile online sunt ecologice, deși 24-72 de ore pot fi un interval de timp mai precis.

zodia Gemeni gestionează, de asemenea, asistența pentru clienți prin e-mail. Timpii de răspuns par să fie foarte asemănători cu Coinbase.

Criptomonede disponibile

Coinbase permite utilizatorilor să cumpere și să vândă Bitcoin, Ethereum și Litecoin.

zodia Gemeni acceptă doar tranzacționarea pentru Bitcoin și Ethereum.

Taxe

Dacă obiectivul dvs. este să economisiți cât mai mult pe taxe, Gemenii sunt cel mai bun pariu.

zodia Gemeni nu percepe taxe pentru depozite sau retrageri și percepe doar 0,25% sau mai puțin comision pentru tranzacționare.

Coinbase percepe aproximativ 1,49% pentru achizițiile prin transfer bancar și 3,99% pentru achizițiile cu carduri de credit / debit.

Coinbase vs Gemeni: Care este mai bine?

Ambele site-uri fiind de încredere și sigure, bătălia de Coinbase vs Gemeni se reduce la preferințele și nevoile tale.

Dacă doriți să cumpărați rapid criptomonede sau doriți să utilizați un card de credit, Coinbase este opțiunea pentru dvs..

Dacă doriți să economisiți cel mai mult pe taxe, Gemeni este cea mai bună opțiune.

Mai multe comparații Coinbase

 • Coinbase vs GDAX
 • Coinbase vs Kraken
 • Coinbase vs Bittrex
 • Coinbase vs XAPO

Mai multe comparații între Gemeni

 • Gemeni vs GDAX
 • Gemeni vs Kraken
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map