Comparație Coinbase vs Bittrex

Coinbase vs Bittrex

Coinbase și Bittrex sunt două dintre cele mai populare schimburi de criptomonede. În această recenzie Coinbase vs. Bittrex, vom trece în revistă totul, de la caracteristicile cheie ale fiecărei platforme, pentru cine este potrivită fiecare platformă și multe altele.

Coinbase vs. Bittrex Informații cheie

Pilgrimajul Coinbase to Bittrex

Coinbase și Bittrex urmează un flux similar de utilizatori.

Este posibil ca acest flux de utilizatori să nu fie atât de diferit de ceea ce v-a adus la căutare.

Să presupunem.

Ai început pe Coinbase. A fost ușor de navigat, ați cumpărat ceva Bitcoin, Ethereum și / sau Litecoin și ați primit ceva skin în joc. În timp, ai vrut mai mult.

Cu toate acestea, taxele Coinbase începeau să pară descurajante. Ai vrut să începi să tranzacționezi alte monede.

Ați început să vă uitați la alte alternative, cum ar fi Bittrex, Gemeni, Poloniex și altele.

Acum esti aici.

Chiar dacă acest model nu descrie cu exactitate călătoria dvs. (așa cum o face și a mea), este foarte inteligent cu privire la diferența dintre Coinbase și Bittrex.

Vedeți, Coinbase este o primă platformă excelentă. Acesta este motivul pentru care este liderul în atragerea de noi utilizatori și este considerat un „unicorn” printre startup-uri evaluate la 1,6 miliarde de dolari. Cu toate acestea, mulți dintre acești utilizatori își avansează în cele din urmă înțelegerea lumii criptomonedelor. Vor să exploreze noi ape cu altcons diferite și vor să nu mai plătească taxele relativ mari ale Coinbase. Acesta este momentul în care ajung să se împartă la o varietate de schimburi diferite, care le oferă mai multă flexibilitate de tranzacționare și oferă comisioane mai mici.


Mulți dintre acești utilizatori găsesc caracteristicile pe care le doresc pe Bittrex și sfârșesc prin a-și răspândi deținerile în Coinbase, Bittrex și, eventual, un portofel dur sau două..

Acest ghid vă va ajuta să înțelegeți diferențele dintre Coinbase și Bittrex și care este cea mai potrivită pentru dvs..

Noțiuni de bază despre schimb

Rețineți că, atunci când alegeți un schimb de criptomonede, nu trebuie neapărat să utilizați doar unul. Fiecare schimb are punctele sale forte și, răspândind portofoliul dvs., diferențiați în mod eficient o parte din riscul ca oricare dintre acestea să fie piratat.

Deci, iată principalele caracteristici pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când comparați Coinbase cu Bittrex.

Securitate

Pentru a fi un schimb de succes în zilele noastre, securitatea dvs. trebuie să fie absolut etanșă la apă. Există atât de multe opțiuni de schimb excelente acolo, iar o singură amenințare de securitate slab gestionată ar putea fi letală pentru baza de utilizatori a companiei de schimb.

Coinbase tratează portofelele în USD ca conturile bancare și sunt asigurate FDIC până la 250.000 USD. Numai la un moment dat 2% din exploatațiile Coinbase sunt expuse, iar orice pierdere suferită este acoperită de un asigurător privat.

Bittrex folosește o strategie de portofel elastic în mai multe etape, care menține 80% până la 90% din toate fondurile offline. Bittrex necesită, de asemenea, autentificare cu doi factori (2FA) pentru toate retragerile și utilizarea API-ului.

Atât Coinbase, cât și Bittrex sunt considerate platforme foarte sigure, dar merită menționat faptul că ambele sunt pe internet și sunt inerent expuse unui risc mic de a fi piratate. Nu este recomandat să vă stocați fondurile pe niciun schimb pe termen lung, deoarece crește potențialul de a fi piratat. Depozitarea lor pentru o perioadă scurtă de timp este în regulă, dar păstrați doar ceea ce intenționați să faceți comerț activ.

Coinbase, perfect pentru începători

Există un motiv pentru care mulți oameni intră în lumea criptomonedelor prin Coinbase. Coinbase a făcut o treabă fenomenală la crearea unei interfețe extrem de ușor de utilizat și face ca achiziționarea de monede să fie un proces foarte simplu.

Utilizatorii pot cumpăra Bitcoin, Ethereum și Litecoin atât pe Coinbase, cât și pe Bittrex, dar platformele sunt drastic diferite pentru începători.

Bittrex este un schimb de criptomonede care permite utilizatorilor să tranzacționeze perechi de monede între ele, similar cu un schimb de acțiuni sau valutare. Acest lucru se poate complica pentru începători și există mult spațiu pentru a face greșeli mici, dar costisitoare.

Coinbase, pe de altă parte, menține procesul foarte concentrat și simplu.

Atunci când tranzacționați moneda fiat pentru Bitcoin, Ethereum și Litecoin, Coinbase vă permite să depuneți moneda fiat și să cumpărați cantitatea selectată. Motivul pentru care mulți utilizatori preferă Coinbase este că este mult mai simplu și mai convenabil de utilizat pentru mulți utilizatori pentru prima dată. Cumpărarea criptomonedelor prin Coinbase este un proces foarte simplu:

Achiziții cu card de credit / debit:

 1. verifica-ti contul & Card de credit.
 2. Cumpărați instantaneu Bitcoin, Ethereum sau Litecoin la prețul stabilit.

cumpărați bitcoin cu un card de credit pe coinbase

comandă de cumpărare finalizată cu card de credit pe coinbase

Trebuie să rețineți că limitele de achiziție ale cardului de credit și transferului bancar pe Coinbase variază în funcție de utilizator. Limitele cardului de credit sunt determinate de istoricul de cumpărare, vârsta contului și starea verificării. Dacă doriți să achiziționați sume mai mari, este mai bine să utilizați transferuri bancare, deoarece puteți accesa imediat limite mai mari după ce ați fost verificat.

Achiziții prin transfer bancar:

cumpărați bitcoin pe coinbase

 1. verifica-ti contul.
 2. Cumpărați Bitcoin, Ethereum sau Litecoin la prețul stabilit.
 3. După câteva zile de procesare, cantitatea de monede va fi în contul dvs..

Bittrex nu oferă achiziționarea directă de monede folosind credite, debit, conturi bancare ACH sau transferuri bancare. Funcția este în prezent închisă, dar site-ul susține că Bittrex va lansa piețe USD mai bune și opțiuni de depunere.

Acest lucru înseamnă că va trebui să cumpărați Bitcoin, Ethereum sau Litecoin de pe un alt schimb, cum ar fi Coinbase sau GDAX, și apoi să îl transferați în Bittrex pentru tranzacționare.

Vă recomandăm să utilizați un transfer bancar pe Coinbase în locul unui card de credit pentru a obține cea mai mică sumă de taxe. Când cumpărați monede de pe Coinbase, vă blocați prețul curent, dar nu puteți transfera monedele decât după procesarea transferului bancar.

Relații Clienți

Când vine vorba de asistența pentru clienți, lumea criptomonedelor nu prea are cu ce să se laude. O simplă căutare pe Google pentru orice schimb va afișa zeci de recenzii fierbinți care critică serviciul slab pentru clienți al oricărei platforme pe care o căutați.

Acest lucru se datorează în mare parte fluxului masiv recent de noi investitori, iar majoritatea site-urilor de criptomonede sunt atât de consumate de creștere încât serviciul lor pentru clienți a devenit neglijat și epuizat..

Coinbase are asistență pentru clienți prin e-mail și nu este la fel de rău ca mulți dintre concurenții săi. Asistența pentru clienți Coinbase are încă neajunsurile sale, dar răspunde, în general, în termen de 24-72 de ore pentru biletele de asistență.

Bittrex are o parte echitabilă de recenzii negative pentru asistența pentru clienți, dar comunicarea nu este la îndemână. Bittrex oferă o centru de asistență, precum și un e-mail de asistență la [e-mail protejat].

Atât Coinbase, cât și Bittrex sunt de încredere

Coinbase și Bittrex există de ceva vreme și sunt epuizate din Statele Unite.

Fiind cea mai populară platformă de schimb de criptomonede, Coinbase a atras o cantitate semnificativă de capital de investiții de la investitori de renume, firme de capital de risc și chiar instituții financiare și bănci precum New York Stock Exchange, USAA Bank, BBVA. Soldurile Coinbase în USD sunt asigurate de FDIC până la 250.000 USD.

Bittrex nu are aceleași recompense de investiții ca și Coinbase, dar este încă văzut ca o platformă foarte de încredere. Bittrex a fost fondată de un grup de pasionați de criptomonede cu experiență în securitate și dezvoltare de la o varietate de companii, inclusiv Microsoft, Amazon, Blackberry și Qualys. Povestea din spatele lui Bittrex este, de asemenea, destul de interesantă, verificați-l aici.

Taxe

In timp ce Coinbase oferă o experiență extrem de ușor de utilizat pentru începători și are câteva alte avantaje care sunt unice pentru platformă, taxele lor fiind relativ mari față de majoritatea celorlalte schimburi. Acest lucru are sens, având în vedere valoarea pe care o oferă Coinbase, dar merită menționat. Taxele Coinbase sunt următoarele:

 • Cumpărare / vânzare standard bancară americană: 1,49%
 • Cumpără carduri de credit / debit: 3,99%

Dacă doriți să economisiți comisioane de tranzacționare, Bittrex merită cu siguranță luat în considerare.

Bittrex are un comision de tranzacționare comision simplu .25%.

Cu toate acestea, este de remarcat faptul că Coinbase percepe aceste taxe pentru a cumpăra Bitcoin, Litecoin și Ethereum cu USD, în timp ce taxele Bittrex se referă la tranzacționarea altor criptomonede, cum ar fi cumpărarea Ethereum cu Bitcoin.

Acestea fiind spuse, puteți utiliza atât Coinbase, cât și Bittrex în rutina dvs. de tranzacționare a criptomonedelor schimbând USD pentru monedele alese, apoi transferând monedele dvs. la Bittrex pentru a tranzacționa cu alte monede pe care Coinbase nu le are.

Doar un cuvânt pentru înțelepți, utilizarea unui card de credit / debit vă va aduce o taxă de 3,99%, care ar trebui evitată.

Criptomonede disponibile pe Coinbase și Bittrex

Dacă doriți să achiziționați o grămadă de altcoins diferiți, veți obține probabil o mare valoare de la Bittrex. Capacitatea de a cumpăra o mare varietate de altcoins este locul în care Bittrex stă cu capul și umerii peste Coinbase.

Bittrex Exchange

Bittrex acceptă tranzacționarea a peste 190 de monede diferite, în timp ce Coinbase acceptă în prezent doar achiziționarea de Bitcoin, Litecoin și Ethereum. Coinbase a declarat că intenționează să adauge mai multe monede în viitor, dar probabil că vor adăuga doar câteva dintre cele mai populare.

Coinbase vs Bittrex: gânduri finale

Dacă ar trebui să alegeți unul peste altul între Coinbase și Bittrex, s-ar putea să aveți unele dificultăți, deoarece acestea au două scopuri diferite. Deși există unele suprapuneri între serviciile pe care le oferă, ambele au un avantaj imens pe care celălalt nu.

Coinbase vă permite să cumpărați BTC, LTC și ETH cu USD, lucru pe care Bittrex îl are în prezent nu sustine.

Bittrex acceptă tranzacționarea a peste 190 de criptomonede diferite, în timp ce Coinbase vă permite doar să cumpărați BTC, LTC și ETH.

Ceva pe care îl fac mulți oameni este să folosească Coinbase pentru a-și cumpăra Bitcoin-ul, apoi să îl mute în Bittrex sau într-un alt schimb pentru a cumpăra alte monede.

Dacă căutați ceva simplu pentru a începe să utilizați criptomonede, Coinbase este o alegere excelentă. După ce ați dezvoltat o înțelegere intermediară și doriți să investiți în alte monede, Bittrex este o următoare mișcare solidă.

Mai multe comparații Coinbase

 • Coinbase vs GDAX
 • Coinbase vs Kraken
 • Coinbase vs Gemeni
 • Coinbase vs XAPO
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map