Coinbase vs Poloniex: Care schimb este potrivit pentru dvs.?

Schimburile de criptomonede Coinbase și Poloniex împărtășesc multe caracteristici și piață pentru o mare parte din aceeași bază de utilizatori, dar în cele din urmă servesc două scopuri diferite pentru majoritatea investitorilor în criptomonede..

În această comparație Coinbase vs Poloniex, vom discuta despre caracteristicile majore ale ambelor schimburi și despre modul în care fiecare poate fi benefic pentru diferite tipuri de investitori.

Notă: Recent, utilizatorii Poloniex s-au plâns de cozi foarte lungi de asistență pentru clienți. Utilizați Poloniex pe propriul risc.

Coinbase vs Poloniex: informații cheie

Coinbase & Poloniex – Schimburi gratuite pentru diferite tipuri de investitori

Coinbase este prima experiență a multor investitori cu criptomonede, deoarece este probabil cel mai ușor de utilizat mod de a converti moneda fiat în criptomonedă.

Dispune de o interfață de utilizator simplă și acceptă depozite în USD prin transfer bancar ACH, bancar sau card de credit / debit. În plus față de activitatea sa principală de a fi un schimb de criptomonede cu amănuntul, Coinbase oferă tranzacționare prin intermediul platformei sale de tranzacționare criptografică, Coinbase Pro (cunoscută anterior sub numele de GDAX).

coinbase cumpăra

Pagina web Coinbase este simplă și ușor de utilizat, ceea ce este perfect pentru utilizatorii care încep să investească în cripto. După ce vă înscrieți și vă verificați adresa de e-mail și numărul de telefon, aveți opțiunea de a depune USD la Coinbase sau de a face achiziții directe sau BTC, ETH sau LTC.

Bursa GDAX poate fi utilizată pentru tranzacționare ceva mai avansată, dar este limitată la tranzacțiile de bază de stop / comandă de piață pentru BTC, ETH și LTC.


Poloniex este mai potrivit pentru un investitor de criptocurrency mai experimentat. Monedele Fiat nu pot fi depuse direct, așadar, dacă nu dețineți deja criptomonede, va trebui să utilizați Coinbase sau un alt criptomoned înainte de a putea începe tranzacționarea pe Poloniex.

Interfața cu utilizatorul este curată și conține o mulțime de informații utile pentru fiecare pereche de tranzacționare, inclusiv diagrame cu sfeșnice, suprapuneri de analiză tehnică și vizualizarea carnetului de comenzi.

poloniex exchange

Poloniex oferă, de asemenea, funcții de tranzacționare mai avansate, cum ar fi împrumuturile în marjă pentru toți utilizatorii și le permite utilizatorilor să împrumute criptomonedele în depozit.

Curtea de opinie publică

Coinbase este, în general, considerat cel mai profesionist și de încredere dintre schimburile de cripto Această percepție este puternic înrădăcinată atât în ​​comunitatea criptografică, cât și în mai mulți investitori principali, liderul capitalistului de risc Fred Wilson descriind Coinbase drept „un refugiu asemănător cu Goldman Sachs sau J.P. Morgan într-o lume a baronilor tâlhari ”.

Ți-ar fi greu să găsești utilizatori care vorbesc atât de mult despre Poloniex. Cel mai mențiuni despre schimbul online tind să se concentreze asupra reclamațiilor cu privire la tratarea lor slabă a serviciului pentru clienți, despre care vom discuta mai jos.

Relații Clienți

În ceea ce privește afacerile obișnuite non-cripto, nici Coinbase și nici Poloniex nu câștigă premii pentru serviciul pentru clienți. Deși reclamațiile privind asistența Coinbase sunt frecvente, a fost apreciată recent implementarea asistenței telefonice pentru clienți, o mișcare aproape fără precedent în tranzacționarea criptomonedelor.

Poloniex se descurcă și mai rău în acest departament. Asistența pentru clienți constă dintr-o secțiune de întrebări frecvente și un sistem de trimitere a biletelor de asistență, ceea ce necesită frustrant o înscriere și autentificare separate de datele de conectare standard Poloniex. O căutare rapidă a oricărui forum de criptomonede arată că Poloniex are o reputație pentru înghețarea conturilor clienților, întârzierea retragerilor, și ignorarea cererilor de servicii pentru clienți.

Istoria companiei și respectarea reglementărilor

Coinbase a fost înființată la San Francisco în 2012 și este susținută de marii investitori VC precum Union Square Ventures și Andreessen Horowitz. Comandă o încredere semnificativă în comunitatea criptografică datorită longevității, securității și conformității sale normative. Pe site-ul Coinbase, Coinbase este autorizat să se angajeze în transmiterea banilor în majoritatea jurisdicțiilor SUA și este înregistrat ca o companie de servicii monetare la FinCEN.

Poloniex este activ din 2014, dar managementul și proprietatea sa sunt mult mai secrete. Este înregistrat un Delaware LLC, dar mai degrabă decât un sediu fizic susține că este „O companie distribuită cu hub principal în zona Boston”. Deși Poloniex nu este la fel de avansat în ceea ce privește angajamentul lor față de respectarea reglementărilor, ei au făcut-o operațiuni suspendate în anumite state americane, așa cum prevede legea statului, arătând dorința de a opera în cadrul de reglementare.

Sigur și sigur

Securitatea este un domeniu în care Coinbase strălucește, nefiind niciodată piratat în cei 5 ani de existență, cel puțin din cunoștința publicului. 98% din moneda digitală deținută de Coinbase este stocată offline în seifuri sigure distribuite în întreaga lume, în timp ce cei 2% deținuți online sunt asigurați printr-o poliță prin Lloyd’s din Londra. Moneda Fiat deținută la Coinbase este asigurată până la 250.000 USD pe cont prin FDIC.

Spre deosebire de Coinbase, nici o monedă digitală deținută online de Poloniex nu este asigurată, deși se pare că majoritatea fondurilor clienților sunt stocate și în siguranță offline („depozitare la rece”). Poloniex a suferit, de asemenea, un compromis de securitate în martie 2014, când i-au fost sparte conturile și au fost furate 97 de BTC, deși în credința sa, se pare că Poloniex a rambursat integral clienții afectați.

Niciun schimb nu va fi tras la răspundere în cazul în care securitatea este compromisă la sfârșitul utilizatorului. În acest scop, este esențial să utilizați autentificarea cu doi factori (2FA), oferită atât pe Coinbase, cât și pe Poloniex. Asigurați-vă că utilizați Google Authenticator sau o aplicație similară pentru a genera coduri 2FA unice, deoarece 2FA bazat pe mesaje text vă lasă vulnerabil la clonarea de către o terță parte neautorizată a numărului dvs. de telefon..

Taxe

Pentru activitatea sa principală de schimb cu amănuntul, Coinbase percepe o taxă de 1,49% pentru toate achizițiile și retragerile de criptomonede efectuate din conturi bancare sau portofele Coinbase USD și 3,99% pentru achizițiile prin carduri de credit / debit și retrageri prin Paypal. Odată ce criptomoneda dvs. este achiziționată, le puteți transfera la alte adrese BTC / ETH / LTC fără costuri suplimentare dincolo de taxele de tranzacționare în rețea (ex. Taxele minerului).

comisioane de schimb de monede

GDAX utilizează un model de producător, în cazul în care utilizatorii care plasează sume licitate în portofoliul de comenzi („Producători”) primesc o reducere la comisionul lor de tranzacționare față de utilizatorii care finalizează o ofertă deja plasată în portofoliul de comenzi („Achizitori”). Taxele pentru producători sunt de 0%, în timp ce cumpărătorii plătesc între 0,3% și 0,1% în funcție de volumul de tranzacții.

Taxe GDAX

Poloniex folosește, de asemenea, modelul maker-taker pentru taxe. Pentru utilizatorii cu un volum de tranzacționare final de 30 de zile de 600 BTC sau mai puțin, această taxă este de 0,15% din fiecare tranzacție pentru producători și 0,25% pentru cumpărători.

taxe poloniex

Taxele de intermediere cu amănuntul ale Coinbase sunt relativ mari, dar rămâne cea mai simplă modalitate pentru utilizatori de a-și converti monedele fiat în criptomonede. În ceea ce privește schimbul, comisioanele GDAX și Poloniex sunt similare.

Criptomonede disponibile

Coinbase oferă în prezent vânzări și tranzacționare de BTC, ETH și LTC, cu planuri de a sprijini Bitcoin Cash (BCH) pe 1 ianuarie. La începutul acestui an, de asemenea, CEO-ul Brian Armstrong a postat pe Twitter un sondaj întrebând ce monedă ar dori să fie adăugate utilizatorii, listând DASH, XMR, AUG, XRP, ETC și ZEC ca opțiuni. Cu toate acestea, de atunci nu au fost anunțate public planuri oficiale de adăugare de monede noi.

În prezent, Poloniex oferă tranzacționare în 71 de criptomonede diferite, inclusiv practic în toate criptomonedele majore. Deși nu este posibilă depunerea, tranzacționarea sau retragerea în USD pe Poloniex, puteți tranzacționa în Tether (USDT), un criptotoken proiectat să rămână legat de USD și care poate fi utilizat ca proxy USD.

Coinbase vs Poloniex: gânduri finale

Coinbase și Poloniex fiecare poate oferi o valoare semnificativă investitorilor în criptomonede și dacă ar trebui să utilizați unul sau altul (sau ambele) depinde de obiectivele dvs. de investiții. Pentru utilizatorii noi, în special pentru cei care au nevoie să convertească monedele fiat în criptomonede, Coinbase este alegerea clară și un nume la fel de de încredere ca oricare altul din lumea criptomonedelor. Dacă sunteți în căutarea funcționalității de tranzacționare de bază și intenționați doar să tranzacționați BTC, ETH și LTC, puteți utiliza GDAX pentru tranzacționare.

Pe de altă parte, veți dori să utilizați, de asemenea, Poloniex sau un alt schimb de criptomonede dacă intenționați să tranzacționați o varietate de criptomonede altcoin sau dacă sunteți un investitor cu amănuntul care dorește să profite de tranzacționarea în marjă.

(Puteți vedea lista noastră completă de schimburi de criptomonede recomandate aici)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map