Coinbase vs. Blockchain: Cum se schimbă schimburile?

Coinbase și Blockchain oferă ambele ușor de utilizat și configurează portofele criptomonede și schimbă monede digitale, dar ceea ce este de fapt mai bun?

Ambele vă permit să configurați în doar câteva minute și să începeți să utilizați criptomonede, inclusiv prin intermediul aplicațiilor mobile, dar avertismentele se referă la modul în care aceste fonduri sunt depozitate și tranzacționate. Acest ghid vă va ajuta să luați o decizie cu privire la care portofel este cel mai potrivit pentru utilizarea dvs. de stocare a criptomonedelor.

(Consultați lista noastră completă de schimburi de criptomonede recomandate)

Coinbase vs. Blockchain.info: informații cheie

Vedeți graficul pentru a compara diferențele dintre Coinbase și Blockchain.info.

Instrumente / resurse robuste sau cumpărare / vânzare ușoară?

Ambii Coinbase și Blockchain oferă portofele grozave. Diferențele cheie dintre Blockchain și Coinbase pentru utilizatorul final sunt metodele de cumpărare / vânzare oferite de furnizor ca serviciu.

Coinbase este cel mai potrivit pentru configurare ușoară și cumpărare / vânzare Bitcoin.

Cu toate acestea, Blockchain oferă mai multe resurse și instrumente pentru utilizarea Bitcoin pe piață și facilitează doar tranzacțiile efectuate în criptomonedă.

pagina de piață blockchain

Ambele platforme oferă un site web, o aplicație și un portofel ușor de utilizat. Tablourile de bord sunt similare și oferă informații despre contul dvs., precum și prețurile valutare și tendințele. Odată conectat, însă, veți observa diferențele dintre platforme. Este nevoie de doar câteva minute pentru a vă înregistra pentru fiecare serviciu. Acest proces presupune verificarea contului dvs. utilizând numerele de e-mail și de telefon. În plus, cu Coinbase, trebuie să adăugați / verificați conturi financiare pentru a începe să cumpărați BTC, LTC sau ETH cu USD.

Coinbase vă simplifică cumpărarea și vânzarea BTC, LTC sau ETH folosind contul dvs. bancar pentru a cumpăra și PayPal sau contul bancar pentru a vinde. Acesta este probabil cel mai simplu și mai rapid mod, cu taxe foarte minime, de a începe conversia dolarului (USD) sau a unui alt tip de monedă, în criptomonedă..

Revizuirea platformei Coinbase

Interfața utilizatorului pentru Coinbase este foarte asemănătoare cu Blockchain, prezentată în panouri de pe site-ul web și ecranele de navigare din aplicație și ambele vă permit să monitorizați starea criptomonedelor de pe bursă. Coinbase afișează informații despre portofoliul dvs. pe tabloul de bord.


recenzie portofel coinbase

Cu Blockchain, puteți tranzacționa în criptomonedă numai în toate tranzacțiile. Observați în captura de ecran că puteți „trimite” sau „solicita” chiar mai jos, unde scrie: „FIȚI BANCA PROPRIOĂ”, ceea ce rezumă diferența ideologică și în ambele servicii. Blockchain nu se ocupă deloc de bănci. Puteți trimite criptomonede altora și puteți crea un link pentru a o primi, dar nu există nicio modalitate de a vă conecta conturile bancare sau ale altor furnizori de servicii de plată pentru a cumpăra / vinde cu USD așa cum puteți face pe Coinbase.

Într-un fel, sistemul de trimitere și primire Blockchain este similar în termeni de interfață și flux de lucru (nu procesare efectivă) cu sistemul PayPal de trimitere de bani către alții prin e-mail sau de primire de bani cu linkul PayPal.me. În loc să trimiteți un sold de numerar efectiv, linkul face referire la tehnologia contabilității blockchain, astfel încât să puteți trimite sau primi Bitcoin și Ethereum.

O caracteristică interesantă a tabloului de bord de pe Blockchain este centrul de securitate, unde puteți găsi diverse moduri de a vă păstra contul cât mai sigur posibil.

Blockchain își propune să ofere oamenilor și întreprinderilor informații, instrumente, cercetare și resurse că Coinbase nu a făcut cu adevărat o prioritate. Acesta este motivul pentru care Blockchain a devenit încet un hub pentru entuziaștii din spațiul monedelor digitale.

linie blockchain

Relații Clienți

Asistența pentru clienți pare a fi un loc dureros atât pentru Blockchain, cât și pentru Coinbase, deși mulți oameni online se plâng puțin despre interfețele reale ale platformei. De fapt, cele mai multe reclamații referitoare atât la Coinbase, cât și la Blockchain au fost rezultatul unei reacții slabe a serviciilor pentru clienți, ceea ce este de obicei cazul majorității schimburilor. Unii utilizatori au raportat că nu au mai auzit de la echipe de asistență de luni de zile și au fost contactați doar de chatbots care au transmis mesaje automate.

Unii utilizatori Coinbase au înregistrat chiar reclamații la Better Business Bureau (BBB), dar Coinbase a reușit totuși să obțină un rating A + fără a fi o companie BBB acreditată. Cu toate acestea, experiența noastră a fost în general că companiile răspund prin e-mail în câteva zile, dar capacitatea de răspuns a asistenței pentru clienți ar putea folosi cu siguranță îmbunătățirea industriei în ansamblu, iar aceste două platforme ar putea conduce cu siguranță calea, deoarece sunt atât de înalte în criptomoneda comunitate.

Ambele companii au încredere în Comunitate

Numele Blockchain și Coinbase sunt frecvent menționate în nenumărate forumuri și alte resurse despre Bitcoin și alte monede digitale. Ambele sunt platforme populare în comunitatea criptomonedelor și sunt cu siguranță mai accesibile pentru noii veniți. De asemenea, ambele sunt în conformitate cu legile, precum corporațiile din SUA și pun securitatea în prioritate.

Sigur și sigur

Siguranța și securitatea sunt întotdeauna o preocupare majoră atunci când se ocupă de tranzacțiile financiare digitale. Hack-urile de profil înalt și frauda în sistemul financiar tradițional au pus consumatorii în alertă. Startup-urile criptomonede precum Coinbase și Blockchain sunt conștiente de acest lucru și continuă să investească milioane pentru a-și securiza rețelele și a minimiza vulnerabilitățile.

Coinbase a făcut pasul asigurării tranzacțiilor prin Lloyd’s din Londra, pe lângă asigurarea maximă de 250.000 $ FDIC de pe portofel. Cu toate acestea, atât utilizatorii Blockchain, cât și utilizatorii Coinbase ar fi fost hackerați în trecut, unii ca urmare a schemelor de phishing sau a altor atacuri, care au lăsat utilizatorii cu portofele golite după ce au investit în criptomonede. Cu toate acestea, problema cu aceste două servicii nu este larg răspândită, iar utilizatorii au primit uneori bani înapoi de la companii, ai căror directori înșiși au fost în trecut ținte de hacks.

Companiile au fost ținte ale unor atacuri sofisticate, dar sistemele lor interne de securitate au contribuit la reacția rapidă. Acest lucru a fost adevărat în cazul în care registratorul Blockchain a fost vizat în încercarea de a obține acces la informațiile utilizatorului. Blockchain a închis serviciul ore în șir pentru a găsi vulnerabilitatea și a-l repara.

Conturile de utilizator Coinbase au fost preluate de escrocherii de phishing care implică operatori de telefonie mobilă, ceea ce reprezintă o problemă la nivelul întregii industrii. În ansamblu, totuși, sistemele de securitate Coinbase rivalizează sau depășesc multe dintre cele mai mari bănci și instituții financiare cu securitatea lor de învățare automată, care poate detecta activitate suspectă pe conturi.

Taxe

Coinbase și Blockchain ambele percep taxe pe bază de tranzacție și sunt destul de minime, dar Coinbase rămâne printre cele mai mari. Pentru utilizatorii Coinbase, taxele sunt un compromis pentru stocarea cheilor, securitate și alte caracteristici cheie și confortul platformei.

comisioane bazate pe monede

Graficul de mai sus arată modul în care funcționează taxele tipice de tranzacție Coinbase, cu o rată de bază de 4% pentru toate tranzacțiile. Blockchain percepe taxe în mod similar atunci când trimiteți și primiți fonduri, cu toate acestea, taxele variază puțin. Blockchain a introdus recent taxe dinamice, astfel încât utilizatorii plătesc taxe mai mari atunci când traficul de rețea este mai mare.

Criptomonede disponibile

Coinbase:

Utilizatorii Coinbase pot cumpăra și vinde criptomonede Ethereum (ETH), LiteCoin (LTC) sau Bitcoin (BTC).

Blockchain:

Utilizatorii blockchain pot trimite și / sau primi criptomonede Ethereum (ETH) sau Bitcoin (BTC).

Coinbase vs Blockchain: gânduri finale

În utilizarea ambelor servicii, este clar că fiecare are propriile avantaje, în funcție de intenția dvs. de utilizare. Puteți utiliza fie pentru a achiziționa BTC sau ETH și pentru a utiliza o aplicație mobilă pentru confort. Cu toate acestea, este probabil mai ușor pentru începători să se stabilească pe intuitiv Coinbase platformă. Dacă intenționați să utilizați doar tranzacții cu criptomonede fără a fi nevoie de o bancă, Blockchain este portofelul tău perfect.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map