Chris Keshian, fondul Apex Token, aduce fondurilor de acoperire criptografice investitorului mediu

Chris Keshian, Managing Partner și CEO al Apex Token Fund

chris keshian

Steven Buchko, de la Coin Central, a avut recent ocazia să discute cu Chris Keshian, Managing Partner și CEO al Apex Token Fund, despre noul său „fond de fonduri” tokenizat. Cu acest tip unic de active, Keshian și echipa sa vor să injecteze lichidități pe piața fondurilor de hedging criptografice, făcându-le mai accesibile investitorilor mai mici..

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe, accesați site-ul oficial Apex Token Fund.

Nota editorului: Din păcate, Apex nu și-a atins capacul moale și a trebuit vânt în jos.

Interviul

SB: Înainte de a intra în Apex, cum v-ați implicat mai întâi în criptomonede?

CK: M-am implicat în urmă cu aproximativ cinci ani – acolo exista doar comunitatea Bitcoin. Și am construit unul dintre primele gateway-uri fiat pe Ethereum în 2014. Am lucrat în diverse domenii în spațiu, consultând companii mai mari cu privire la aplicații blockchain și tranzacționând activ active criptografice în tot acest timp.

Am lansat Neural Capital, un fond de acoperire pe termen scurt cu sediul în San Francisco în urmă cu aproximativ un an și jumătate și am crescut constant de atunci. Mai recent, am lansat Apex Token Fund, care este primul fond de criptare tokenizat de fonduri.

SB: Ți-ar deranja să explici asta – cum funcționează Apex?

CK: un fond de fonduri, în sensul tradițional, este un fond master investit în diferite fonduri de portofoliu subiacente, mai degrabă decât activul în sine. În cazul nostru, Fondul principal Apex Token este investit în zece dintre cele mai performante fonduri de acoperire a activelor cripto.

În ceea ce privește componenta tokenizată, mai degrabă decât strângerea de capital prin investitorii care aderă la Fondul Master, vindem jetoane Apex care reprezintă acțiuni fracționare ale acestuia. Jetoanele Apex reprezintă o reprezentare indirectă a dreptului de proprietate asupra Fondului Master și acel Fond Master este apoi investit în zece dintre cele mai performante fonduri de acoperire criptografice.

structura fondului token apex

Există câteva avantaje unice ale acestei structuri. Unul, jetoanele Apex sunt negociabile în mod liber, ceea ce înseamnă că ați putea tranzacționa acțiunile dvs. în fond atunci când se lansează. Nu există perioadă de blocare. Acest lucru este diferit de fondurile tradiționale în care există, de obicei, o perioadă de blocare de un an, cel puțin, pentru capitalul investit.


Celălalt beneficiu este că putem democratiza accesul la aceste fonduri speculative. În cea mai mare parte, fondurile speculative au o cerință minimă ridicată, de cel puțin un milion de dolari, ceea ce împiedică majoritatea investitorilor medii să participe la aceste fonduri. Pentru noi, puteți avea mai multe acțiuni în fondul speculativ și includeți o grămadă de investitori mai mici.

SB: Cum alegeți ce fonduri sunt incluse în Master Fund?

CK: Ne uităm la performanță, potrivirea fondator-piață, implicarea lor în spațiu și strategia lor de investiții în active criptografice – toate aceste caracteristici. Deoarece gestionăm un fond în spațiu, știm ce să căutăm și cum să verificăm fondurile.

De asemenea, am ajutat la lansarea Protocol Ventures, primul fond de fonduri din spațiu. Nu este simbolizat, dar suntem consilieri pentru ei. Așadar, am făcut deja acest lucru cu succes cu un singur fond de fonduri și am verificat toate aceste fonduri speculative în mod individual.

SB: În prezent, suntem într-o piață bear destul de proastă. Cum vă acoperiți în astfel de momente când piața se îndreaptă spre sud?

CK: Toate fondurile noastre speculative au în mod individual propriile strategii de acoperire împotriva acestora. Diferă în funcție de strategie, dar este un caz convingător să folosești Apex în acest caz.

Orice investitor care dorește expunerea la această clasă de active nu va tranzacționa în mod activ și nu va lua poziții scurte în spațiu. Probabil că nu au expertiza tehnică sau capacitatea de a face acest lucru.

Alternativa la cumpărarea și păstrarea cripto-ului dvs. este să investiți în ceva de genul Apex, în care dețineți doar un simbol, dar acest simbol vă oferă expunerea la fonduri tranzacționate activ. Fiecare dintre aceste fonduri individuale este în scurtcircuit, face strategii de arbitraj sau lucruri similare care încă fac bani pe o piață urs. Această expunere este cea care face un caz convingător să folosim Apex atunci când suntem pe o piață bear.

SB: Am văzut în Apex hartie alba că aveți strategia celor patru cadrane pentru piețe certe și incerte, precum și bull și bear. Care sunt avantajele separării strategiei în cele patru tipuri de condiții de piață?

apex token fund patru condiții de piață diagramă

CK: Asta am observat observând spațiul în ultimii cinci ani – acele patru condiții de piață. Ele acoperă cam orice condiții potențiale din spațiu.

Avem expunere la strategii care funcționează bine, indiferent de condițiile de piață în care ne aflăm. Cu toate acestea, unele vor avea performanțe mai bune decât altele. Pentru noi, este o analiză cuprinzătoare a modului în care se poate comporta piața în următorii doi-trei ani – ciclul de viață al fondului.

SB: Tokenizarea fondului are avantajele sale, după cum ați spus, în adăugarea de lichiditate și democratizarea investițiilor. Dar, care sunt dezavantajele, dacă există, în acest sens?

CK: Nu există cu adevărat dezavantaje. Vom lansa actualizările trimestriale privind valorile simbolurilor. Jetonul este întotdeauna complet garantat prin investiții în fonduri de portofoliu subiacente, astfel încât jetonul are întotdeauna o valoare reală.

Între aceste rapoarte trimestriale, simbolul ar putea tranzacționa în sus sau în jos, în funcție de modul în care oamenii văd spațiul și de perspectivele lor pe piața criptografică. Dar acest lucru nu contează în cele din urmă, deoarece simbolul este răscumpărabil atunci când lichidăm fondul pentru valoarea proporțională a investițiilor subiacente. Deci, plata la sfârșitul deținătorilor de jetoane va fi întotdeauna aceeași, dar tranzacționarea jetoanelor între acele declarații trimestriale ar putea crește sau scădea.

Nu cred neapărat că este un lucru rău; este doar un aspect diferit.

SB: SEC vine în fiecare zi cu mai multe informații despre cum clasifică jetoanele, dar încă nu au făcut prea multe acțiuni. Este ceva care va afecta Apex?

CK: Va afecta fondurile de portofoliu subiacente. Nu există multe de comentat în privința acestei structuri.

Am decis să colaborăm cu DLA Piper Global Law Firm, una dintre primele cinci firme juridice globale. Și oferim acest lucru într-un mod care este pe deplin conform la nivel global cu legile privind valorile mobiliare, în funcție de jurisdicție. În ceea ce privește implicarea SEC în spațiu, nu cred că va afecta în mod substanțial acest proiect.

SB: Ce se află pe foaia de parcurs pentru Apex în 2018?

CK: Am terminat revânzările noastre publice și private. Următoarea noastră vânzare va fi pe 1 mai. Aceasta este ultima vânzare publică. Oricine poate vizita site-ul nostru web pentru a afla și mai multe informații despre asta.

SB: Și fondul începe să investească după această vânzare?

CK: fondurile sunt implementate după aceea și jetoanele vor putea fi tranzacționate începând cu 1 iunie.

SB: Mai este ceva ce ați dori să știe cititorii noștri?

CK: Dacă există întrebări suplimentare pe care cititorii le pot avea, îi încurajăm să se alăture și să le pună întrebări Canal de telegramă. Apreciez că ai luat timp să vorbești cu mine.

Mulțumesc

Mulțumesc, Chris, că ai scos timp din programul tău ocupat pentru a vorbi cu noi. Este întotdeauna minunat să aflăm despre proiectele care fac criptomoneda mai accesibilă pentru investitorul mediu. Așteptăm cu nerăbdare să vă urmărim fondul odată lansat.

Dacă sunteți interesat să participați la vânzarea finală a Apex Token Fund, vă puteți înscrie aici.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map