CEO-ul MinerGate, Claude Lecomte, pe Cryptocurrency Mining

Computerul a parcurs un drum lung de la a fi o bucată gigantică de metal și plastic înconjurată de grupuri de bărbați și femei curioși cu clipboard-uri. Avansați rapid câteva decenii, computerele personale au devenit totul, de la un mijloc de conectare la restul lumii până la generarea de venituri de un an întreg.

Creșterea minelor de criptomonede a dus conceptul de a câștiga bani cu un computer la un nou nivel. În loc de rutele dvs. clasice de antreprenoriat digital, cum ar fi eCommerce, extragerea criptomonedelor vă permite, în esență, să lăsați mașina să ruleze și să colecteze plăți pe măsură ce sunt plătite.

Sună prea bine pentru a fi adevărat? O mică picătură de bun simț spune da, dar lucrurile sunt diferite în lumea criptomonedelor. Rețelele bazate pe blockchain de miliarde de dolari, precum cea a Bitcoin, au nevoie de mineri pentru a le menține în funcțiune, de unde compensarea aparent pasivă. Cu 12 monede diferite care pot fi extrase, MinerGate își propune să ajute utilizatorii să își maximizeze profitabilitatea, spre deosebire de extragerea oricărei monede individuale.

Captură de ecran de pe site-ul MinerGate.

CoinCentral a avut ocazia pentru un interviu exclusiv cu Claude Lecomte, CEO-ul MinerGate, unul dintre cele mai mari bazine miniere din lume pentru mai multe monede.

MinerGate a fost fondată în 2014 și a crescut la peste trei milioane de mineri începând cu ianuarie 2018. Potrivit site-ului MinerGate, compania a plătit mineri de peste 20 de milioane de dolari (echivalentul în USD al criptomonedelor în decembrie 2017) de la fondarea sa.

Cu toate acestea, exploatarea utilizând computere medii devine exponențial mai dificilă pe măsură ce ASIC-urile și alte echipamente miniere mai puternice au intrat în scenă. Astăzi, MacBook Pro-ul dvs. mediu ar putea fi capabil să facă oriunde între câțiva cenți la un <Minare de 100 USD pe săptămână. Fiecare industrie are provocările sale și este foarte interesant să aruncăm o privire asupra a ceea ce înseamnă a rula unul dintre cele mai mari bazine de minerit din cloud din lume.

Recent MinerGate a lansat piscina BTC. De ce crezi că este momentul potrivit pentru lansare??

Știi, este destul de greu să găsești momentul potrivit pentru o astfel de decizie. În acest moment MinerGate lovește schimbarea structurală și creșterea. În ultimele două luni, am lansat tranzacții off-chain cu partenerii noștri de la Freewallet, am lansat pool-ul BTC, am actualizat minerii CLI și GUI, am crescut hashrate și am extins suportul software și am făcut anumite upgrade-uri pentru a deveni pe deplin compatibile cu software-ul NiceHash . Platforma noastră tehnologică a fost 100% pregătită pentru lansarea bazinului BTC și nu au existat motive pentru a o reține.

În plus, chiar acum suntem în mijlocul a ceva – am început un imens flashmob #iamaminer în Twitter pentru a permite comunității miniere să ridice vocea și, de asemenea, să câștige 1000 USD pentru un tweet.

Înapoi sus. Lansarea pool-ului Bitcoin este un pas important în contextul tendinței generale MinerGate de a integra mineritul profesional și minierul profesional.

Cât de popular vă așteptați ca noul grup BTC să devină în comunitatea minieră?


Acest segment al mineritului este extrem de competitiv. Piața este suprasaturată, grupurile Bitcoin adunând o audiență extinsă în jurul lor. Bazinul MinerGate BTC are câteva caracteristici simple care m-au convins în marele viitor al proiectului nostru. Nivelul remarcabil al serviciului, asistență multilingvă 24/7, calitatea și fiabilitatea piscinei în sine și o audiență imensă a MinerGate ne permit să ne simțim încrezători cu privire la accesarea acestei piețe.

Obiectivul nostru principal este să intrăm în top 10. S-ar putea să nu se întâmple mâine, dar obiectivele urmează să fie atinse, nu-i așa??

De ce este MinerGate BTC pool mai bun decât alternativele?

Avantajele noastre sunt clar de văzut – cel mai înalt nivel de servicii, asistență cu normă întreagă, calitatea pool-ului nostru Bitcoin în sine, fiabilitatea și transparența companiei și idei noi despre îmbunătățiri minunate, cum ar fi adăugarea mineritului combinat. Este extrem de important să aveți un public inițial mare, lansând un pool de minerit. Il avem.

Mă bucur că ați menționat mineritul combinat. Care monede vor fi combinate cu BTC?

Deși extragerea combinată nu va fi o caracteristică distinctivă a bazinului imediat după lansare, o vom adăuga după ce ne asigurăm că totul funcționează corect. Avem mai multe opțiuni pentru ca monedele să fie îmbinate cu BTC, dar, din păcate, nu pot dezvălui detaliile acum, deoarece am promis că nu voi fura un jurnal de știri de la departamentul nostru de PR.

Cine este publicul dvs. țintă? Mineri profesioniști sau războinici de fotoliu?

MinerGate a fost întotdeauna un bazin minier prietenos cu noii utilizatori. Facem tot posibilul să simplificăm totul la nivel atunci când chiar și hamsterul dvs. fără cunoștințe practice în minerit ar putea începe să câștige.

Majoritatea începătorilor sunt entuziaști și plini de idei și este o plăcere să lucrezi cu ei. Lucrăm continuu pentru a îmbunătăți gradul de utilizare a software-ului nostru. Recent, am lansat o actualizare semnificativă pentru baza de cod a software-ului MinerGate – MinerGate xFast Miner. Cu toate acestea, merită o mențiune specială puțin mai târziu.

Publicul cheie al grupului nostru de Bitcoin este tipul profesionist cu ASIC severe. Acest public este nou pentru noi. În opinia mea, publicul chinez arată în prezent foarte prospectiv și lucrăm la dezvoltarea mărcii noastre în mai multe direcții simultan. Crypto world este internațională, de aceea o iubim atât de mult.

Ați putea spune cititorilor de la Coincentral mai multe despre noul miner deschis Beta?

În acest august am promis că vom scăpa de fluxurile de lucru secundare pentru a ne îndrepta atenția spre dezvoltarea bazinului. Echipa de dezvoltatori MinerGate a creat minerul complet nou. Am atins mai multe obiective importante, cum ar fi îmbunătățirea operațiunilor stabile și a performanței semnificative, care au crescut în medie la 20% comparativ cu numărul principalilor noștri concurenți. Mai mult decât atât, pentru unele configurații am obținut o creștere de 100% și este ceva de care să ne mândrim.

Credite pentru Bruce, Jane, Lesley – nu am fi făcut niciodată atât de multe fără tine!

Să ne întoarcem la mineritul combinat. Vei extinde lista monedelor combinate acceptate?

Examinăm posibilitățile de a pune în mișcare cele mai bune dintre ele. În viitorul foarte apropiat, vom permite extragerea combinată a noilor perechi de monede care se bazează pe algoritmul CryptoNight. După cum am spus deja, vom fuziona BTC, dar aici simt că ochii Emmei (ea este capul departamentului nostru de PR.) Arzându-mi găuri în spate.

Pot spune doar că monitorizăm dezvoltarea PoW XMR și a monedelor care pot fi combinate cu acesta.

Când vom vedea noile monede la MinerGate?

Tocmai am lansat fondul nostru BTC și am discutat despre sprijinul exploatării combinate. Recent, am lansat primul pool CryptoNight pentru extragere combinată pentru ASIC-uri CryptoNight. Acum utilizatorii pot începe să extragă Monero Original și să obțină Bytecoin fără a pierde hashratul pentru moneda principală. Suntem în contact 24/7 cu partenerii noștri din China și America de Sud, monitorizând potențiali altcoini. Verificați știrile și rămâneți cu noi!

Aici și acolo, puteți vedea oameni care postează o părere că MinerGate este o înșelătorie. Puteți să comentați acest lucru?

Eh, este invidie. Ok, glumind deoparte – acuzațiile de înșelătorie se aliniază întotdeauna cu orice afacere mare. În special afacerile care afectează interesele comerciale ale oamenilor obișnuiți. Mai ales pe internet. Mai ales în universul cripto.

Suntem una dintre cele mai mari bazine miniere din întreaga lume. 3,5 milioane dintre utilizatorii noștri nu pot greși. Aparent, calitatea exploatării miniere și a infrastructurii din jurul acesteia îi obligă pe concurenți să lucreze de două ori mai greu pentru a ajunge din urmă. Ați văzut vreodată o înșelătorie care durează patru ani, care lucrează constant la îmbunătățirea serviciilor sale și să crească an de an? Nu credeți că oamenii sunt atât de proști!

Știi, echipa noastră o ia ușor și încrezător, de parcă ar fi fost o glumă desenată de mult, care nu mai este atât de amuzantă. Pentru înregistrare: nu, nu suntem o înșelătorie.

Care sunt planurile MinerGate pentru viitorul apropiat?

Ei bine, vom continua să ne actualizăm piscina, adăugând noi monede și oferind utilizatorilor noștri cel mai bun serviciu. Avem idei cu privire la mineritul combinat. Ne luptăm în continuare cu Google pentru a ne readuce aplicația în Google Play. În acest moment, îl puteți descărca de pe site-ul nostru. Tocmai am început flashmob #iamaminer pentru a arăta că mineritul încă contează și are o voce. Avem o mulțime de idei și le vom introduce una câte una.

În timp ce MinerGate pare a fi o companie închisă, suntem întotdeauna deschiși la noi sugestii. În opinia mea, cheia muncii noastre este contactul cu utilizatorii și protecția acestora. Suntem întotdeauna de partea ta – acesta este motto-ul companiei noastre. Să construim împreună lumea criptografică mai bună!

Mulțumesc, Claude Lecomte.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map