Cele mai mari 5 operațiuni miniere din lume

Cele mai mari 5 operațiuni miniere din lume

Exploatarea minieră este unul dintre principalele principii ale economiei descentralizate. Criptomonedele precum Bitcoin se bazează pe operațiuni miniere pentru a verifica tranzacțiile și pentru a aproba intrarea lor pe blockchain. Minerii de criptomonedă sunt premiați pentru finalizarea algoritmului de probă a muncii și, prin urmare, pentru adăugarea următorului bloc în blockchain. Această recompensă poate varia în funcție de puterea totală sau Rata Hash a blockchain-ului utilizat.

Minarea criptomonedelor nu mai este reglementată de câțiva dezvoltatori de software și platformele lor personale. Industria minieră a suferit o creștere și o transformare uriașe în ultimul an, în conformitate cu creșterea valorii criptomonedelor. Pe măsură ce valoarea criptomonedelor a cunoscut o creștere bruscă, la fel a crescut și puterea de procesare destinată mineritului. Acest lucru a determinat industria minieră să crească extrem de competitivă.

Astăzi, dacă doriți să deveniți un jucător major în domeniul minelor de criptomonede; mai bine ai niște buzunare adânci, întrucât vei concura împotriva giganților software și chiar a guvernelor. În timp ce BTC a fost conceput pentru a introduce economia descentralizată, aspectul minier al acestei criptomonede continuă să vadă escaladarea centralizării datorită creării mai multor facilități mega-miniere. Aceste facilități sunt ferme miniere de milioane de dolari, care pot necesita la fel de multă energie ca un oraș pentru a funcționa. Mai jos sunt 5 dintre cele mai mari operațiuni miniere de criptomonede din lume.

Bitmain Ordos, Mongolia

În adâncul țării din interiorul Mongoliei trăiesc giganți – minele gigantice BTC, adică. Complexul minier Bitmain SanShangLiang este cea mai mare instalație minieră din lume. Această operațiune minieră gigantică este formată din 25.000 de mașini care procesează zilnic BTC în valoare de 250.000 USD.

Bitmain

Mina lui Bitmain din Ordos, Mongolia Interioară, China, imagine prin Quartz

După cum probabil ați ghicit, derularea acestei operațiuni nu este ieftină, costul electric depășind cel al unui oraș mic, în jur de 39.000 USD pe zi. Această instalație minieră incredibilă este atât de mare încât are 50 de angajați non-stop pentru a monitoriza platformele și pentru a se asigura că totul merge bine. Noroc să concurezi cu Intel I5 împotriva acestui gigant.

Giga Watt – Washington

Statul din Washington Giga Watt instalația minieră este printre cele mai mari din America de Nord. Această super mină exercită un ridicol de 30 MW hashrate și încorporează puțin peste 1.700 GPU-uri. Fondatorul minelor, Dave Carlson este un fost inginer de software Microsoft care a intrat pentru prima dată în minerit în 2010; la doar un an după ce Satoshi și-a publicat acum faimosul Bitcoin Whitepaper.

Giga Watt

Unitatea minieră a Giga Watt.

Instalația poate rămâne competitivă pe piața dominată de China, prin utilizarea hidroenergiei ieftine, care este ușor disponibilă în statul Washington. Giga Watt încearcă să-și extindă operațiunile în 2018 cu obiectivele de a domina piața minieră din America de Nord pentru anii următori.


Hut 8 Mining Corp / Bitfury – Vancouver, Canada

Coliba 8 Mineria sa alăturat Bitfury pentru a crea una dintre cele mai mari instalații miniere construite vreodată în America de Nord. Această operațiune minieră este formată din 22 de centre de date care produc 24 MW de putere hash. Cabana 8 caută finanțare publică prin bursa canadiană pentru a extinde această operațiune la noi culmi.

Acest proiect este încă în faza unu, deoarece faza a doua este planificată pentru a crește puterea operațiunii miniere la 38,5 MW de putere. Se spune că Bitfury va avea sarcina de a construi toate noile facilități necesare pentru extinderea acestei mega-mine. Odată finalizată, această mină va fi cea mai mare operațiune minieră Bitcoin din America de Nord.

Bitfury Mines, Georgia

Bitfury este una dintre cele mai importante companii de tehnologie blockchain din lume și nu ar trebui să fie o surpriză faptul că exploatarea lor minieră are aceeași importanță pentru piață. Instalația minieră Bitfury din Georgia folosește climatul natural rece pentru a reduce costurile de operare și pentru a menține instalațiile miniere în stare de răcire.

bitfury

Locația BitFury.

Guvernul Georgiei este mai mult decât încântat să aibă minerit Bitfury în comunitatea lor și au făcut tot ce le stă în putință pentru a ajuta Bitfury să își extindă operațiunile. Aceasta a fost reciprocă de companie, care a început recent un blockchain de proprietate pentru guvernul georgian. Acest tip de cooperare strânsă poate contribui la îmbunătățirea stării criptomarketului în viitor.

Bcause LLC – Virginia Beach, Virginia

Cei 65 de milioane de dolari Bcause instalația minieră tocmai a fost anunțată în ianuarie 2018. Virginia Beach nu este, în general, considerată un focar cripto, dar după ce guvernul local a redus taxele pentru centrele de date, a existat un motiv bun pentru firmele miniere de a apela acasă această comunitate de pe litoral.

Bcause LLC Mining Operation Virginia prin webcryptocurrencies

Bcause LLC Mining Operation Virginia prin webcryptocurrencies

Virginia Beach a acordat deja Bcause LLC o subvenție de 500.000 USD pentru a-și extinde operațiunile în continuare. Acest lucru va permite companiei să adauge încă o sută de angajați la mină. Când va fi complet completă, această facilitate va acoperi un spațiu uimitor de 84.000 de metri pătrați; plasându-l printre cele mai mari de pe continent.

Genesis Mining Enigma – Islanda

Geneză Unitatea minieră a fost înființată în 2013, când a apărut pe primul loc, fiind una dintre primele instalații miniere dezvoltate exclusiv pentru exploatarea Ethereum. Astăzi, instalația minieră extrage și monede suplimentare, cum ar fi Zcash, Dash și Monero.

Această gigantică instalație minieră este alimentată exclusiv cu energie geotermală și este considerată cea mai mare platformă minieră ETH din lume. Directorii companiei au declarat că sunt de părere că ETH va avea câștiguri considerabile în următorii ani și, în momentul actual, pot primi de două ori profiturile pe care le-ar atinge extragerea BTC.

Gânduri finale

Datorită naturii secrete a minerilor și a valorii extreme a echipamentelor de exploatare a criptomonedelor, poate fi dificil de spus dacă locuiți lângă o imensă exploatare minieră BTC. Nu există nicio îndoială că, pe măsură ce valoarea criptomonedelor continuă să crească, ne putem aștepta să vedem mai multe dintre aceste operațiuni miniere de monștri dezvăluite în viitorul apropiat..

Va fi interesant să vedem ce evoluții tehnologice modelează operațiunile miniere în viitor pe măsură ce continuă să fie dezvoltate cipuri miniere mai specifice și special concepute. Acest lucru va spori concurența deja puternică din sector și va face ca criptomonedele miniere, chiar mai mult, să fie inhibatoare de costuri.

Unele Altcoins dezvoltă blockchain-uri care nu permit utilizarea minerilor ASIC pentru a contribui la reducerea acestei centralizări de pe piață, dar în cele din urmă, dacă există profit, oamenii vor dezvolta întotdeauna un mijloc mai eficient de a-l atinge..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map