Cele mai bune aplicații de mesagerie Blockchain: Crypto Messengers

Tehnologia Blockchain oferă lumii un mijloc mai sigur și mai eficient de a face afaceri. Nevoia de confidențialitate, securitate a datelor și sisteme ușor de implementat a fost mult timp în centrul corporațiilor care doresc să păstreze confidențialitatea funcționării interne a companiilor lor. Sectorul privat împărtășește aceste preocupări cu lumea corporativă.

Această cerere de comunicare instantanee privată a alimentat creșterea popularelor aplicații de mesagerie criptate precum Telegram și Whatsapp. Acum se pare că tehnologia blockchain este pregătită să revoluționeze modul în care comunicăm încă o dată. Aplicațiile de mesagerie Blockchain sunt în creștere. Anumite platforme au intrat pe piață în acest an, fiind lansate mai multe în următoarele luni. Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai promițătoare platforme de mesagerie blockchain de astăzi.

Praf

Praf platforma de mesagerie a fost una dintre primele aplicații de mesagerie bazate pe blockchain care au intrat pe piață. Aplicația de criptare din Los Angeles a fost lansată pe 1 martie 2014. Aplicația a primit o acoperire mass-media substanțială, deoarece Mark Cuban a fost unul dintre principalii susținători ai platformei.

Dust oferă utilizatorilor câteva funcții unice. Mesajele sunt șterse sau șterse automat de pe telefoanele expeditorului și receptorului după 24 de ore. De asemenea, puteți alege ca mesajele lor să fie șterse după confirmarea citirii.

Cryptviser

Cryptviser este o platformă descentralizată care elimină preocuparea atacurilor om-în-mijloc (MITM). Majoritatea mesagerilor vă stochează datele într-o bază de date centralizată. Aceste sisteme sunt ușor cenzurate, blocate sau controlate de cei cu acces la informații. Cryptvisor elimină aceste riscuri prin eliminarea completă a serverelor centralizate și a informațiilor despre utilizatori din ecuație.

Avantajele Crypvisor prin Crypvisor Homepage

Avantajele Crypvisor prin intermediul Crypvisor Homepage

Într-un interviu împreună cu App Developer Magazine, CCO al companiei, Mark Babbitt, a explicat că accentul companiei sale este de a oferi utilizatorilor de zi cu zi același nivel de securitate oferit de corporații și guverne din întreaga lume. El a continuat să explice cum Internetul obiectelor (IoT) va crește doar nevoia de confidențialitate personală.

Ecou


Echo messenger folosește Graphene Blockchain pentru a vă oferi o experiență de mesagerie privată și sigură. Este capabil să trimită mesaje multimedia cu avantajul criptării în direct a tuturor fluxurilor audio și video. Platforma este descentralizată și permite utilizatorilor să trimită plăți criptate direct din aplicație.

Într-un recent interviu, CEO-ul companiei, Christoph Hering, a explicat că Echo utilizează un protocol special conceput, cunoscut sub numele de sistem de fișiere interplanetar (IPFS) pentru a facilita mesageria mai rapidă. IPFS utilizează mai degrabă un sistem adresat conținut decât protocolul HTTP standard. În mod tradițional, aplicațiile de mesagerie bazate pe blockchain necesită ca receptorul și expeditorul să acceseze direct blockchain-ul, care poate necesita resurse mari. Echo elimină această nevoie prin utilizarea clientului lor IPFS.

e-Chat

e-Chat aplicația messenger oferă tehnologie IPFS cuplată cu un serviciu de mesagerie peer-to-peer. Spre deosebire de alte platforme tradiționale de mesagerie, nu există un punct central de stocare pentru datele dvs. Această descentralizare elimină preocupările atacurilor MITM. Platforma permite, de asemenea, utilizatorilor să dea sfaturi oamenilor pentru conținutul lor. Funcția se numește Cryptolike și face parte din secțiunea creator de conținut a platformei, în care utilizatorii pot crea canale de abonament.

Platforma e-chat include un sistem de plată încorporat și pentru plățile NFC și QR fără contact. Cu aceasta, puteți transfera bani sau criptomonede în mesaje private. Platforma constă, de asemenea, dintr-un software încorporat de conversie criptografică, care vă permite să schimbați cripto direct din portofelul telefonului lor. Aveți o varietate de moduri diferite de a vă accesa informațiile, inclusiv un scaner de amprente, recunoașterea feței și chei private pentru accesarea portofelului dvs..

Telegramă

Aplicația de mesagerie extrem de populară Telegram cu succes ridicat peste 1,7 miliarde de dolari anul acesta prin oferta lor inițială de monede (ICO). Telegram oferă de mult timp servicii de mesagerie criptate, dar acum compania urmează să mute din plin în integrări criptografice. Prima dintre aceste integrări a fost inițiată luna aceasta sub noua lor aplicație de verificare a identificării, Passport.

Pasaportul vă permite Telegram să vă stocați documentele personale și cele mai sensibile în rețeaua blockchain criptată a Telegram. Compania utilizează criptarea end-to-end, iar oficialii companiei susțin că nu au acces la datele dvs..

stare

stare folosește blockchain-ul bine dezvoltat al Ethereum pentru a se asigura că informațiile clienților lor rămân protejate de ochii curioși. Platforma oferă criptare end-to-end pentru toate mesajele. În plus, puteți naviga printr-o selecție extinsă de aplicații descentralizate (Dapps) prin intermediul browserului încorporat al platformei.

Funcții de stare prin pagina principală a companiei

Funcții de stare prin pagina principală a companiei

Utilizatorii de statut au la dispoziție multe funcții unice, inclusiv o piață descentralizată a locurilor de muncă, un sistem de schimb, un sistem de predicție și un serviciu de identificare digitală. Platforma permite, de asemenea, artiștilor să își promoveze și să partajeze conținutul în siguranță prin intermediul blockchain-ului Ethereum.

Aplicații de mesagerie Blockchain de urmărit în viitor

Cursa aplicației de mesagerie blockchain continuă să se încălzească, mai multe platforme fiind anunțate săptămânal. Mai multe platforme vor fi lansate anul acesta. Mai jos sunt câteva aplicații de mesagerie blockchain încă în curs de dezvoltare, dar demne de menționat.

Kakao

A făcut populară aplicație de mesagerie sud-coreeană Kakao talk titluri când și-au anunțat planurile de a crea o filială bazată pe blockchain numită Ground X. Kakao talk este cea mai mare aplicație de mesagerie din Coreea de Sud, cu 94% din cota de piață în prezent. În ciuda controlului pe piața sud-coreeană, dezvoltatorii Ground X aleg Japonia ca bază de origine, deoarece legile cripto japoneze sunt mai definite decât cele din Coreea de Sud. Dezvoltatorii nu au lansat alte informații cu privire la integrare, dar analiștii urmăresc cu atenție aceste evoluții.

Vibeo

Vibeo platforma promite să ofere utilizatorilor un serviciu de mesagerie mai robust decât concurența. Platforma include câteva caracteristici unice, cum ar fi apeluri video în trei direcții. De asemenea, vă puteți partaja ecranul și locația prin Dapp. Partajarea locației prin aplicații criptate este o caracteristică esențială pe care o folosesc consumatorii. O altă caracteristică unică pe care o oferă platforma este capacitatea de a atașa note la chat-uri.

Mesageri Blockchain: Adevărată confidențialitate pe orizont

Tehnologia blockchain continuă să modifice viitorul industriei de mesagerie. Acum aveți mai multe opțiuni atunci când luați în considerare o aplicație de confidențialitate bazată pe blockchain. Întrucât hacking-urile la scară largă continuă să fie titluri la nivel global, ar trebui să vă așteptați ca sectorul de criptare să continue să crească în următorii ani.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map