Cele mai bune 3 opțiuni pentru piscina minieră Ethereum

[Notă editorului: acest articol a fost actualizat la data de 6.29.2018 pentru a reflecta statisticile actualizate pentru fiecare grup minier și informații suplimentare pentru grupul minier Nanopool Ethereum.]

Alegerea celui mai bun bazin minier Ethereum

Deci, ați auzit că mineritul Ethereum poate fi o afacere profitabilă și poate că a cumpărat o platformă minieră.

Următorul dvs. pas ar trebui să fie să vă alăturați unui grup minier Ethereum.

Bazinele miniere sunt pur și simplu grupuri de mineri care lucrează împreună pentru exploatarea Ethereum. Alăturarea la un pool vă ajută să reduceți volatilitatea plăților oferind plăți mai mici și mai frecvente, mai degrabă decât o sumă forfetară pe care o primiți doar atunci când un bloc este rezolvat.

Atunci când alegeți un grup minier, este important să vă alăturați unui comision redus, care să aducă profituri fiabile. De asemenea, ar trebui să luați în considerare locația serverului pool-ului atunci când decideți care este cel mai potrivit pentru dvs. Cu cât platforma dvs. minieră este mai aproape de server, cu atât poate fi mai eficientă.

În acest articol, evidențiem trei dintre cele mai bune bazine miniere Ethereum, astfel încât să puteți decide cu încredere la care să vă alăturați:

Distribuția bazinului minier Ethereum

Distribuția Ethereum Mining Pool prin EtherChain

Ethpool / Ethermine

Ethpool și Etermina sunt operate de pe două site-uri web diferite, dar contribuie la același pool. Cu aproximativ 26,8% din puterea ratei de hash a rețelei, acest pool este cea mai mare din rețeaua Ethereum. Ethermine are în prezent peste 125.000 de mineri care folosesc software-ul pentru piscină, în timp ce Ethpool are puțin sub 1.100.

Atât Ethpool, cât și Ethermine încarcă o Taxă de 1% pentru fiecare recompensă pe care îl primiți – una dintre cele mai mici taxe din bazinele cercetate.

Statistici de etermină

Statistici de etermină (29.06.2018)

Ethermine vă permite să setați pragul minim de plată necesar pentru a primi recompensele. Dacă doriți să primiți plățile rareori, puteți seta pragul la maximum 10 ETH. Setați pragul la minimum 0,05 ETH pentru a primi plăți mai des.

Nanopool

Nanopool este al treilea mare grup minier Ethereum cu ~14,4% din rata de hash a rețelei și peste 80,000 de mineri. Taxa pentru piscină este, de asemenea, mai mică decât majoritatea concurenților, la 1%.

Pragul minim de plată implicit utilizând Nanopool este 0,2 ETH, dar puteți reduce și mări minimul din setările dvs. Interfața este simplă și ușor de utilizat dacă tocmai începeți.

Platforma are, de asemenea, o extinsă Ajutor și secțiunea FAQ pentru a vă ajuta să începeți. Vă prezintă modul în care vă configurați minerul, configurați setările bazinului și vă conectează la clienții minieri corespunzători.

Dincolo de aceasta, secțiunea de ajutor vă ghidează, de asemenea, cu privire la tipul de hardware care este cel mai potrivit pentru mineritul Ethereum. Nanopool vă recomandă să utilizați un driver AMD GPU 15.12. Tu poate sa al meu cu un procesor, dar recompensele tale vor fi puține și între ele, ceea ce nu merită efortul.

Pagina de pornire Nanopool

Nanopool Homepage

Nanopool acceptă, de asemenea, mineritul pentru Ethereum Classic, Siacoin, ZCash, Monero, Pascal și Electroneum.

Unii mineri au raportat că rata lor de hash prin Nanopool este semnificativ mai mică (uneori până la o diferență de 10%) decât exploatarea în alte bazine sau pe cont propriu. Echipa Nanopool abordează acest lucru prin intermediul lor Secțiunea FAQ. Există două motive principale pentru aceste diferențe:

  1. Hashrat-ul din Nanopool arată fluctuează, deoarece se bazează pe numărul de acțiuni trimise. În schimb, ar trebui să verificați care este media pe o perioadă de 24 de ore.
  2. Dacă hashratul tău scade la zero, este posibil să fi fost cauzat de fișiere DAG corupte de pe minerul tău. Dacă da, opriți minerul, ștergeți fișierele DAG și reporniți.

În general, comunitatea pare să aibă încredere și să aprecieze acest fond.

Dwarfpool

Odată lider de piață, Dwarfpool este acum mai mic, cu doar ~ 2,4% din rata de hash a rețelei Ethereum. La fel ca Ethpool / Ethermine și Nanopool, Dwarfpool percepe un Taxă de 1% pentru recompensele bloc.

Soldul contului dvs. trebuie să ajungă la 1,01 Ethereum înainte de plată, iar fondul se plătește De 6 ori pe zi. Cu excepția cazului în care exploatați cu o platformă minieră puternică sau utilizați mai mulți mineri, vă recomandăm să vă înscrieți într-un grup cu o plată minimă mai mică.

Dwarfpool acceptă, de asemenea, extragerea altor monede, cum ar fi Monero, Zcash, Expanse și Groestlcoin.

Concluzie

Chiar nu vă puteți înșela dacă vă alăturați oricăreia dintre cele mai importante bazine miniere. Majoritatea celor mai mari sunt destul de fiabile și au o structură de taxe similară. În cele din urmă, este important să îl alegeți pe cel pe care vă simțiți cel mai confortabil.

După ce ați început să obțineți un profit constant, va trebui să găsiți cel mai bun mod de a vinde Ethereum pe care l-ați exploatat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map