Cel mai mare câștigător de săptămâna trecută: SounDAC + 5.834%

SounDAC este o platformă autonomă de plăți a redevențelor concepută pentru a pune mai mult control în mâinile artistului, oferind în același timp distribuitorilor un model de afaceri mai eficient de urmărit. SounDAC (XSD) a înregistrat o creștere record săptămâna trecută, când XSD a crescut cu 5.834 la sută în doar cinci zile. XSD a trecut de la 0,07 dolari pe 29 august la 4,36 dolari pe 4 septembrie. Moneda se tranzacționează acum la 0,14 USD, după ce a suferit corecții de piață în ultimele două zile.

SounDAC, numit inițial MUSE, a intrat pe piață pe 6 mai 2015. MUSE a făcut prima dată titluri când s-au asociat cu platforma fintech OpenLedger și schimbul danez Bitcoin CCEDK. Compania a ales să-și schimbe brandul după ce a realizat că MUSE este, de asemenea, o platformă de carieră online populară din New York.

Luna trecută dezvoltatorii au anunțat rebranding-ul prin intermediul rețelelor lor sociale conturi. În timpul schimbării, compania a fost fermă că rebranding-ul nu a implicat nicio modificare tehnică. Într-un post Steemit, firma a explicat că brandingul era necesar pentru a preveni confuzia. Rebrandingul de succes a alimentat o mare parte din câștigurile din această săptămână.

SounDAC anunță rebranding prin noul Twitter

SounDAC anunță rebranding prin noul Twitter

Inspirația SounDAC

Platforma SounDAC oferă toate fațetele industriei muzicale de mai multe miliarde de dolari cu o alternativă la status quo bazată pe blockchain. Rapoarte recente publicat de Statista arată că veniturile industriei muzicale americane au depășit anul trecut 17,2 miliarde USD. Analiștii prezic industria să depășească 22,6 miliarde USD până în 2021. Această creștere așteptată are mulți în spațiu în căutarea unor opțiuni mai bune.

În prezent, muzicienii plătesc taxe enorme distribuitorilor, managerilor și altor elemente esențiale de producție pentru a-și lansa produsul finit. SounDAC elimină aceste costuri. Potrivit unui Billboard studiu, muzicianul mediu plătește zece la sută din câștigurile lor brute agentului lor și alte douăzeci la sută managerului lor. Aceste cheltuieli au loc înainte de deducerea oricăror impozite, taxe sau costuri suplimentare.

Plata medie pentru muzicieni prin Billboard

Plata medie pentru muzicieni prin Billboard

În plus, artiștii se confruntă acum cu all-inclusive 360 oferte. Aceste oferte diferă de contractele anterioare, deoarece oferă drepturi de discuri tuturor activităților non-muzicale ale artistului. Acest stil de acordare a discurilor este acum standardul industriei. Cele mai multe aranjamente 360 ​​oferă companiilor de discuri o parte din spectacole live, mărfuri, recomandări, televiziune, filme și lista continuă. Această epuizare constantă a fondurilor lasă mult de dorit de toate părțile din ecuație, în special de muzician.

Soluții SounDAC

Dezvoltatorii din spatele platformei SounDAC promit să atenueze aceste preocupări și multe altele, prin integrarea unui sistem autonom bazat pe blockchain. Platforma lor permite fiecărui participant la un cântec să primească plăți automate de redevențe, inclusiv mastering, compoziție, platforme de streaming și firme de editare. SounDAC îndeplinește aceste sarcini cu utilizarea contractelor inteligente.

Sistemul SounDAC creează un registru global pentru muzicieni. Această bază de date deschisă funcționează pe Trusa de instrumente Graphene a Cryptonomex. Tehnologia permite companiilor să dezvolte aplicații descentralizate, să execute schimburi sau să integreze servicii blockchain suplimentare. Popularul schimb de criptomonede, Bitshares, a fost prima companie care a rulat protocolul cu succes.


SounDAC promite transparență

SounDAC creează o bază de date bogată, transparentă, a cui se datorează prin protocolul lor blockchain. De fiecare dată când muzica unui artist difuzează, piesa este marcată în timp și plasată pe blockchain. Această transparență oferă tuturor părților implicate o modalitate mai ușoară de a-și gestiona veniturile. De asemenea, reduce costurile pentru artist, deoarece elimină necesitatea unor acorduri de publicare costisitoare.

Utilizarea contractelor inteligente automatizează întreaga procedură, inclusiv monitorizarea jocurilor, calcularea redevențelor datorate și distribuirea fondurilor. Protocolul simplifică industria muzicală prin eliminarea mai multor intermediari din ecuație. Natura neîncredere a sistemului este unul dintre principalele sale beneficii.

Codificare platformă

Platforma SounDAC utilizează un cod open source. Utilizatorii pot revizui codarea platformei prin intermediul lor GitHub pagină. GitHub-ul lor prezintă 258 de confirmări, 12 versiuni și 12 colaboratori. Pagina prezintă 16 probleme rezolvate până în prezent. Conturile de socializare ale companiei sunt noi datorită rebranding-ului.

Hartie alba

Platforma SounDAC nu a lansat până acum o carte albă. Când a vorbit cu președintele SounDAC, Cedric Cobban, cu privire la această ciudată decizie, el a explicat că concurența în sectorul muzicii blockchain a crescut și că firma „vrea să aibă o tracțiune înainte de a dezvălui sosul secret”. Deși această abordare este, fără îndoială, unică, ea lasă întrebări fără răspuns din perspectiva investitorului.

Cartea albă SounDAC prin intermediul site-ului web

Cartea albă SounDAC prin intermediul site-ului web

În majoritatea cazurilor, nu este recomandat să investiți în companii care nu au o carte albă, deoarece nu știți unde, când și ce cheltuieli acoperă fondurile dvs. Se pare că investitorii au fost în regulă cu investițiile în această platformă, în ciuda faptului că este lipsită de o carte albă. Deși acest lucru poate părea ciudat, se poate datora faptului că este deja operațional și open-source.

Echipa SounDAC

Echipa SounDAC, condusă de Founder Eddie Corral și președinte Cedric Cobban, speră să transforme industria muzicală. Ambii bărbați sunt directori la PeerTracks. PeerTracks este un popular site de streaming bazat pe blockchain, fără reclame. Site-ul web se integrează în platforma SounDAC. Această integrare oferă o alternativă blockchain la platformele tradiționale de streaming de muzică, cum ar fi Spotify sau Pandora. De asemenea, permite SounDAC să ofere o platformă all-inclusive.

Echipa SounDAC prin intermediul site-ului web

Echipa SounDAC prin intermediul site-ului web

Jeton XSD

Jetonul XSD are o ofertă totală de 18.081.806. În prezent există 14.581.806 jetoane XSD în circulație. În acest moment, jetoanele XSD arată o plafon de piață de 2.104.288 USD. Site-ul web al companiei nu listează nicio informație suplimentară cu privire la simbolul XSD.

Concurs de muzică Blockchain

Există o creștere considerabilă în sectorul muzicii blockchain, cu multiple platforme programate pentru lansare anul acesta. Această concurență în creștere alimentează inovația sporită în spațiu. Mai jos sunt doar câțiva dintre concurenții SoundDAC:

Muzică misterioasă Blockchain

SounDAC a ales o strategie interesantă prin a nu crea o carte albă, ci, în schimb, să aibă codul lor disponibil ca open-source. Conceptul din spatele proiectului este puternic, dar această lipsă de informații disponibile imediat ar putea duce la potențiale confuzii din partea investitorilor. În ciuda tuturor acestor pași greși, SounDAC a reușit să-și asigure locul ca principal câștigător de săptămâna trecută printr-o rebranding de succes și o înțelegere fermă a deficiențelor din industria muzicală..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map