Cel mai bun software Bitcoin Mining din 2018

Cel mai bun software Bitcoin Mining din 2018

Extracția Bitcoin a devenit extrem de populară în ultimii ani. Din moment ce criptomoneda inițială a atins recorduri în a doua jumătate a anului 2017, toată lumea vrea să acționeze. Pe măsură ce interesul pentru cripto continuă să crească, crește și numărul de mineri noi care intră în arena minieră. Deși aceasta este o veste interesantă în ceea ce privește adoptarea, aceasta poate lăsa minerii să lupte pentru a găsi cel mai bun software de minare Bitcoin pentru a rămâne profitabil.

Veți avea nevoie de o combinație între o platformă minieră de încredere și cel mai bun software de extracție Bitcoin disponibil pentru a rămâne la vârf în 2018. Minerarea BTC poate fi în continuare profitabilă, dar trebuie să faceți cercetări considerabile pentru a forma o strategie minieră care să funcționeze pentru dvs..

O strategie minieră completă va lua în considerare elemente precum:

  • Costurile energiei electrice
  • Costuri hardware pentru mineritul Bitcoin
  • Costuri software
  • Cerințe adecvate de ventilație
  • Taxe pentru mineri
  • Costurile tranzactiei

Astăzi, mineritul este o activitate foarte centralizată, majoritatea BTC fiind exploatată de mari centre de date de multe milioane de dolari. În majoritatea cazurilor, aceste facilități sunt situate în zone îndepărtate ale lumii, de obicei unde electricitatea este cea mai ieftină.

Dar administrarea a 500 de mineri ASIC în același timp nu este ieftină. Înainte de a putea atinge acest nivel al jocului, va trebui să începeți de la parter.

Faceți-vă cercetarea – Opțiuni hardware

Dacă sunteți interesat de minerit, va trebui mai întâi să vă cercetați opțiunile hardware. ASIC platformele miniere pot da rezultate mai bune, dar sunt puțin mai scumpe de deținut și de operat în comparație cu platformele miniere GPU.

Platformele miniere GPU sunt mai flexibile deoarece, spre deosebire de omologii lor ASIC, nu sunt limitate la un algoritm hash. Dar vor trebui să fie asociate cu un fond minier pentru a vă oferi rentabilități urmărite dacă alegeți să extrageți BTC.

Decizia dvs. hardware vă va ajuta să dictați care este cel mai bun software de minare Bitcoin. Nu toate software-urile și hardware-ul Bitcoin mining sunt compatibile. Așadar, va trebui să faceți puține cercetări pentru a vă asigura că nu achiziționați un echipament care nu se va încadra în strategia dvs. generală de minerit.

Concurența este puternică în arena minieră. Pentru a avea succes în demersul dvs., va trebui să cunoașteți cel mai bun software de minare Bitcoin.

CGMiner

CGMiner este una dintre cele mai populare platforme software de minerit Bitcoin disponibile. Acest software de exploatare open-source este compatibil cu orice platformă de minerit ASIC / FPGA. Codul sursă a fost scris în C, deci este capabil să funcționeze pe toate sistemele de operare, inclusiv Windows, OS X și Linux.

Acest software are o interfață simplă de linie de comandă, ușor de înțeles pentru minerii cu experiență. Poate dura ceva obișnuință pentru persoanele care nu sunt familiarizate cu mineritul.

CGminer

Interfață de linie CGminer

BFGMiner

BFGMiner este similar cu CGMiner, dar cu upgrade-uri mai tehnice. Acest software este conceput special pentru utilizarea cu dispozitive de exploatare AISC și FPGA (Field-Programmable-Gate-Array). Acest software unic include câteva funcții avansate, cum ar fi suportul pentru mai multe dispozitive și detectarea automată a eșecurilor în piscină.

BFGMiner este una dintre cele mai fiabile soluții software de minerit Bitcoin de pe planetă. Și pentru că a fost scris în C, este compatibil cu toate cele mai populare sisteme de operare.

bfgminer-interface

Interfața BFGMiner

MultiMiner

Noii mineri se pot confunda cu interfețele de linie și din această cauză, BFGMiner oferă acum interfața grafică MultiMiner.

Aspectul intuitiv al acestui program se pretează bine minerilor începători și celor care nu sunt familiarizați cu procesul de exploatare. MultiMiner include aceleași caracteristici puternice pentru care este cunoscut BFGMiner, dar cu un panou de control mult mai ușor de înțeles.

Pur și simplu apăsați pe fila „Piscine” pentru a selecta grupul de minerit la care doriți să vă înscrieți și sunteți gata de plecare.

interfață multiminer

Interfață Mulitminer

EasyMiner

EasyMiner este o actualizare grafică a frontend-ului pentru programul de minare extrem de popular CGMiner. După instalarea acestei actualizări, minerii își pot vizualiza cu ușurință portofelul, pot configura grupuri de minerit și pot modifica setările de rețea după cum consideră potrivit.

Aceasta este o adăugare inteligentă pentru noii mineri care caută o interfață curată, care să-i țină la curent cu progresul în exploatare, fără a-i împiedica să învețe noi codificări. EasyMiner a înregistrat până acum un mare succes pe piață datorită instalării sale ușoare și a rezultatelor excelente.

interfață ușoară pentru miner

Interfață EasyMiner

Bitminer

Software-ul pentru pool-ul de minerit Bitminer a fost introdus pentru prima dată în spațiul criptografic în 2011. Această platformă de mining este una dintre cele mai vechi de pe piață și, cu peste 450.000 de utilizatori înregistrați, sunteți sigur că vă veți alătura unor puteri hash serioase atunci când utilizați acest software..

Dacă sunteți unul dintre acei indivizi care nu sunt chiar pregătiți să plătească 3.000 de dolari pe un miner ASIC de încredere, software-ul Bitminer este compatibil atât cu platformele miniere CPU, cât și cu cele GPU.

Configurarea este ușoară și datorită flexibilității adăugate în alegerea configurării instalației dvs. de minerit, este mai probabil să găsiți potrivirea perfectă pentru nevoile dvs. atunci când utilizați acest software pentru a extrage BTC.

Bitminer

Interfață Bitminer

Cel mai bun software Bitcoin Mining – Ediția 2018

Sectorul minier se dezvoltă rapid. În fiecare zi, concepte noi și din ce în ce mai inovatoare intră în sectorul minelor criptografice. Va fi foarte interesant să urmărim cum se dezvoltă această industrie în următorii ani.

Deja, costurile în creștere ale echipamentelor miniere și ale electricității au inspirat mințile creative să caute noi alternative la procesul minier. Acestea includ monede cu dovadă de miză care renunță la ecuațiile matematice masive necesare în sistemele PoW, cum ar fi BTC.

Ne putem aștepta să vedem dezvoltarea continuă în arena minieră pe măsură ce BTC se apropie de moneda finală pentru a fi extrasă. Cel de-al 21-lea milion BTC se apropie rapid, deoarece 17 milioane BTC au fost deja exploatate cu succes.

Deoarece recompensa minieră este redusă la jumătate la fiecare 210.000 de blocuri, este mai inteligent să intrați în sector acum, mai degrabă decât să așteptați mai mult.

Sperăm că sectorul minier va deveni mai echilibrat în următorii ani, pe măsură ce mai multe persoane își exprimă interesul pentru mineritul BTC. Ar fi minunat să vedem o revenire la zilele miniere de CPU. Unde oricine ar putea mina direct de pe computerul de acasă fără a avea nevoie de hardware special.

Voi ce credeți? S-a aglomerat prea mult arena minieră? Spuneți-ne mai departe Stare de nervozitate și asigurați-vă că vă înscrieți la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu toate cele mai recente dezvoltări criptografice!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map