Cei mai buni delegați EOS din 2018

Cu peste 400 de delegați EOS din care să alegeți, este posibil să fiți dificil să decideți care dintre cei mai buni delegați EOS ar trebui să aruncați jetoanele în spate. Votul tău, oricât de mare sau de mic, este vital.

Cei 21 de delegați cu cele mai multe voturi, producătorii de blocuri, au o influență substanțială asupra ecosistemului EOS. Acestea validează tranzacțiile, creează blocuri și sponsorizează proiecte comunitare EOS alături de alte responsabilități esențiale. În acest moment, producătorul de top EOS Block are doar 2,46 la sută din voturi și doar aproximativ 38 la sută din deținătorii de jetoane au votat. Așadar, cursa către vârf nu s-a terminat încă pentru niciunul dintre delegați.

Să descompunem unii dintre cei mai buni delegați EOS și de ce ar trebui să ne gândim să îi votăm.

sigla starteos

Starteos

Cu sediul în China Starteos este actualul lider de vot al producătorului de blocuri. Cu rădăcini blockchain care datează din 2013, compania este unul dintre cei mai experimentați delegați. De fapt, Starteos a stabilit la un moment dat cea mai mare operațiune de extragere a criptomonedelor din lume, producând o încărcătură de 130.000 kilowați la momentul respectiv.

Starteos are un plan în patru direcții despre cum să beneficieze comunitatea EOS. Prima inițiativă este de a crea o listă curată de aplicații descentralizate EOS (dapps). Pentru această listă, cercetătorii și liderii de opinie evaluează dap-urile pentru a vă oferi o analiză exactă a celor mai importante pe care să le utilizați.

În plus, Starteos a colaborat cu Școala de Informatică și Inginerie Software a Universității de Știință și Tehnologie Electronică din Chengdu pentru a doua inițiativă, Laboratorul comun de cercetare și aplicare a tehnologiei Blockchain. Scopul laboratorului este de a cerceta diferite domenii ale blockchain-ului, cum ar fi protecția securității și cazurile de utilizare din lumea reală.

Pentru a ajuta la construirea bazei de cunoștințe a comunității, Starteos operează, de asemenea, mai multe canale educaționale de social media. Aceste canale (WeChat, Steemit, Reddit) furnizează știri EOS și conținut informațional.

În cele din urmă, Starteos găzduiește o serie de cursuri live și summituri în jurul EOS și a altor subiecte blockchain.

Sigla EOS New York

EOS New York

EOS New York este un alt producător de top-block. Delegatul a început ca o discuție între doi cofondatori în noiembrie 2017, iar în ianuarie 2018, un al treilea s-a alăturat echipei în momentul lansării lor oficiale. Deși numesc New York acasă, echipa completă este răspândită în America de Nord, America de Sud și Asia.

Delegatul respectă un Codul de conduită care include (printre alte puncte):

  • Angajament față de deținătorii de jetoane. Conducerea EOS New York vă apreciază opinia și va participa la un dialog deschis, indiferent de cantitatea de EOS pe care o mizați.
  • Independenta financiara. Nu există nicio influență externă sau investiții din partea entităților care dețin o dobândă în Block.one sau în orice alt producător de blocuri.
  • Transparenţă. Echipa de conducere va furniza întotdeauna informații ample cu privire la situația financiară a delegatului, echipa operațională și acționarii.
  • Performanță ridicată a rețelei. Toate recompensele blocului vor fi reinvestite în întreținerea și scalarea infrastructurii delegatului pentru a asigura cea mai bună performanță.

logo eos.fish

EOS.pește

Veteran în spațiul cripto, Chun Wang conduce EOS.pește. Wang a început mineritul în 2011, dar este cel mai bine cunoscut pentru cofondare F2Pool în 2013. F2Pool a crescut pentru a deveni cel mai mare bazin minier din lume, cu producția de aproape un milion de BTC și patru milioane de ETH.

La fel ca majoritatea celorlalți producători de blocuri, EOS.fish nu recompensează direct deținătorii de jetoane care îi votează. Cu toate acestea, ei iau în considerare distribuirea unei părți din recompensele lor membrilor comunității care găzduiesc evenimente de tip hackathon. Aceste evenimente duc adesea la noi tehnologii interesante pentru ecosistem, ceea ce le face să merite o anumită compensație.

Echipa a creat, de asemenea, EOS Fishlet, un portofel EOS care se mândrește cu mii de utilizatori zilnici.

logo-ul sheos

shEOS

Deși acest delegat se află în afara top-21, shEOS merită privit. shEOS este singurul delegat EOS condus de o echipă complet feminină. Echipa de conducere include nume notabile în blockchain precum Emily Bush (Decentra Capital Managing Partner), Crystal Rose (Top 20 de femei în Blockchain), Pamela Day (CEO Paladin Trust) și Jessica Houlgrave (Codex Protocol Co-Founder / COO).

Echipa shEOS are o foaie de parcurs detaliată cu câteva repere proiectate pentru anul următor. Împreună cu valorile lor de emancipare a femeilor, vor finanța anul acesta prima clasă de cercetători shEOS din T3. Prin intermediul Fundației shEOS, delegatul o va face acorda burse pentru a ajuta la reducerea decalajului de gen în forța de muncă. Aceste burse ajută femeile care solicită să învețe dezvoltarea dapp, să primească mentori din industrie și să câștige locuri de muncă legate de blockchain.

Cei mai buni delegați EOS – pe cine să alegi

Acești patru delegați cuprind doar o scurtă listă a sutelor de delegați EOS din care să aleagă. Dacă niciuna dintre aceste opțiuni nu vă atrage, vă recomandăm să verificați lista completă a delegaților pentru a găsi una care să o facă.

Probabil cel mai critic factor de luat în considerare atunci când votați este modul în care delegatul se angajează să-și cheltuiască recompensele. Doriți să selectați un delegat care să îmbunătățească și mai mult ecosistemul EOS și să fie transparent cu privire la modul în care o fac.

Am menționat-o odată, dar merită menționată din nou. Cei 21 de producători de blocuri au un impact semnificativ asupra soartei blockchain-ului EOS, deci este imperativ ca votul dvs. să nu se risipească..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map