Au trecut trei ani de când mințile din spatele platformei Minergate au văzut nevoia de a echilibra terenul de joc minier oferind utilizatorilor de PC capacitatea de a-și combina puterea procesorului cu minele criptomonede. Aceste grupuri miniere cooperative fac posibilă extragerea profitabilă a criptomonedelor într-o perioadă în care centrele mari de extragere a datelor de milioane de dolari continuă să apară în întreaga lume. Pentru a înțelege mai bine semnificația proiectului Minergate, să luăm un moment scurt pentru a analiza peisajul minier actual.

Criptomarketul nu atât de descentralizat

Astăzi, mineritul este o afacere mare și, cu excepția cazului în care sunteți gata să obțineți niște bani serioși pe un hardware nou, s-ar putea să vă fie dificil să extrageți profitabil cripto în zona dvs. Minerii folosesc special concepute platforme miniere care sunt mult mai eficiente în minerit decât computerul dvs. obișnuit. Pe lângă această nouă barieră tehnologică, instalații miniere uriașe au apărut pe tot globul. Aceste facilități gigantice încorporează până la 15.000 de platforme miniere într-o singură locație și multe consumă la fel de multă energie ca un oraș mic.

Toate aceste evoluții din arena minieră au făcut să pară aproape imposibil ca persoanele să extragă criptele de pe computerul sau laptopul de acasă.

Minergate este născut

În martie 2014, Minergate a dezvăluit pentru prima dată conceptul de bazine miniere publice. Piscinele miniere funcționează prin combinarea puterii de procesare a tuturor computerelor din rețea și apoi împărțirea profiturilor. Acest lucru permite unei persoane să exploateze utilizând CPU-ul sau GPU-ul de acasă, eliminând astfel necesitatea de a face o investiție mare într-o instalație de platformă minieră..

pagina de pornire minergate

Minergate face ca exploatarea crypto să fie mai ușoară

Ce este Minergate?

Minergate a fost fondat ca primul pool public de minare pentru criptomonede care utilizează protocolul CrytoNote. Astăzi, aceasta include o mare varietate de monede. Puteți extrage cu ușurință câteva dintre cele mai populare criptomonede de pe piață, inclusiv:

  • Bitcoin
  • Zcash
  • Ethereum
  • Bytecoin
  • Litecoin
  • DigitalNote
  • Monero

Procesul de înscriere Minergate este simplist și nu necesită taxe inițiale. De fapt, plătiți taxe numai pentru monedele pe care le minați.

Statistici Minergate

Minergate a sporit câteva statistici impresionante de la înființare, cu peste 500.000 de mineri care au profitat de utilizarea platformei până în prezent. Minergate primește, de asemenea, în jur de 2.000 de noi înregistrări pe zi. Ușurința de utilizare și natura deschisă a platformei o fac ideală pentru oricine este interesat de exploatarea criptomonedelor la un buget.

Minergate-poolmining

BTC-ul meu de pe computerul sau laptopul de acasă

Minergate nu este singur în spațiul de exploatare a cripto-pool-ului și există multe opțiuni pe care un potențial miner le poate lua în considerare. Acestea fiind spuse, Minergate are câteva caracteristici unice care îl fac să iasă în evidență în rândul concurenței într-un mod major.

Exploatarea combinată automatizată – Exploatarea inteligentă

Nu ar trebui să fie o surpriză uriașă să aflăm că tipii care au adus pe piață conceptul de bazin public de minerit s-au îmbunătățit acum în ceea ce privește designul lor. Platforma Minergate are o caracteristică Smart Mining care calculează ratele curente de hash ale rețelei și nivelul de putere al computerului dvs. pentru a determina cea mai profitabilă monedă.

Când este inițiat, acest protocol va selecta automat cea mai profitabilă monedă în acel moment și va trece la alta dacă cea selectată nu mai este cea mai bună opțiune. Acest lucru permite unui potențial miner să extragă mai multe monede folosind nimic mai mult decât PC-ul de acasă. De asemenea, oferă utilizatorilor Minergate mai multă flexibilitate pe platformă.

Autorizare cu doi factori

Securitatea în spațiul criptografic este primordială, iar Minergate încorporează autorizarea Google în 2 factori pentru a vă oferi un strat suplimentar de protecție. Această caracteristică de securitate necesită accesarea unui cod sensibil la timp pe dispozitivul dvs. mobil pentru a garanta că încercați să intrați în cont.

2-factor-btc

Autorizarea cu 2 factori adaugă un strat de securitate

Monede pure

Toate monedele recompensate pe platforma Minergate sunt monede pure, deoarece toate provin direct din recompense blocate deblocate. În acest fel, Minergate oferă utilizatorilor lor o experiență minieră adevărată.

Cloud Mining

Minergate deține unele dintre cele mai mari instalații miniere din lume, iar utilizatorii pot alege să închirieze mai mult Hash power pentru a-și îmbunătăți rezultatele miniere direct din interfața platformei. Minergate garantează competența de exploatare non-stop a platformelor lor și având în vedere dimensiunea redusă a unora dintre instalațiile lor de exploatare, este ușor de văzut cum ar putea îndeplini această sarcină. Competiția include companii precum Genesis Mining.

Minergate – Poarta către criptomonedele miniere în 2018

Vrei să intri în minerit? Minergate este unul dintre cel mai ușor și cele mai eficiente modalități de a face acest lucru. Această platformă s-a dovedit a fi o forță puternică în comunitatea criptografică și, pe măsură ce sectorul minier continuă să se dezvolte, ar trebui să vă așteptați să vedeți mai multe progrese tehnologice în domeniul mineritului PC-urilor casnice..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me