Ce este LUXCoin (LUX)? | Ghid pentru începători

Ce este LUXCoin (LUX)? | Ghid pentru începători

LUXCoin (LUX) este o monedă care implementează Parallel Masternodes, algoritmul hibrid PoI-PoS PHI1612 și un model „Static” pentru miza. Varietatea caracteristicilor inovatoare pe care le oferă LUXCoin și Luxcore au pus LUXCoin pe radar pentru mulți oameni din lumea criptomonedelor.

Luxcore, ecosistemul de soluții și servicii blockchain din spatele LUXCoin (LUX), se concentrează pe construirea unei punți între produsele blockchain de securitate și confidențialitate de înaltă calitate, piața masivă la nivel de întreprindere și consumatorii medii. Luxcore constă din LUXCoin, care este menit să fie simbolul de valoare open source bazat pe blockchain și produsele sursă închisă mai orientate către întreprindere și consumator, precum Parallel Masternodes și LuxGate.

În esență, Luxcore oferă o platformă care va permite utilizatorilor să creeze produse în diferite cazuri de utilizare într-o varietate de moduri dinamice în care puține alte jetoane (dacă există) sunt capabile să.

Luxcore intenționează, de asemenea, să lanseze viitoare actualizări precum Segwit, contracte inteligente și LuxGate prin sistemul Parallel Masternode (PMN).

informații lux

prin intermediul unuia dintre primele postări pe forum care introduc dezvoltarea LUXCoin. (https://bitcointalk.org/index.php?topic=2254046.0)

Notă editorului: întrucât echipa LUXCoin și Luxcore lansează rapid noi dezvoltări și actualizări, acest articol va fi actualizat de mai multe ori în următoarele săptămâni pentru a reflecta noile schimbări. Starea actuală a articolului reflectă funcționalitatea și planurile actuale ale platformei Luxcore.

Ce este algoritmul PoI / PoS hibrid PHI1612?

Platforma Luxcore salută algoritmul său PHI1612 ca fiind „cel mai eficient algoritm de minare GPU”. Este GPU prietenos și filmează pentru rate mai mari de hash fără a crește consumul de energie. Algoritmul urmărește în cele din urmă să eficientizeze procesul de exploatare, ceea ce va contribui la rentabilitatea exploatării prin reducerea facturilor la electricitate.

Algoritmul împiedică firmele miniere mari să domine și să centralizeze controlul asupra simbolului. Deoarece LUXCoin este compatibil cu GPU-ul, este mult mai democratizat și descentralizat. Lux este, de asemenea, rezistent la ASIC.

Luxcore amestecă, de asemenea, proprietăți din algoritmii Dovadă de lucru și Dovadă de miză. Denumit „Proof-of-Stake 2”, acest protocol permite distribuirea recompenselor mize, indiferent de cât mizează un utilizator.

Ce sunt masternode paralele (PMN)?

Paralel Masternodes (PMN) poate fi destul de complicat, dar tehnologia se concentrează pe abordarea nevoilor de fiabilitate și securitate ale întreprinderilor și instituțiilor.


Funcția Parallel Masternodes este construită pe tehnologia i2pd și protocolul SAM, ceea ce oferă securității Lux un impuls substanțial.

Această rețea privată permite în mod esențial utilizatorilor să creeze aplicații terțe în partea de sus a blockchain-ului într-un mod în care sunt capabile câteva alte jetoane. Masternode-urile paralele vor fi disponibile doar pentru instituțiile guvernamentale verificate și verificate și pentru a reduce potențialul jucătorilor rău intenționați. Toate portofelele și tranzacțiile de pe Paralel Masternodes sunt criptate.

Ce este LuxGate?

LuxCore consideră LuxGate o „minune tehnologică în spațiul blockchain”.

Această tehnologie va permite blockchain-urilor validate să comunice între ele, creând un pod constructiv pentru ca diverse blockchains (cum ar fi Bitcoin și Ethereum) să se angajeze între ele într-o varietate de moduri.

LuxGate permite interacțiunea cu organizațiile centralizate, cum ar fi instituțiile bancare, cu rețeaua privată Parallel Masternodes. Deoarece LuxGate și PMN pot funcționa în mai multe algoritmi și sunt sisteme agnostice, Luxcore are o șansă puternică de a agita sistemele tradiționale de tranzacții bancare.

Un exemplu de caz de utilizare pentru acest proiect este următorul (din pagina cu informații despre produs Luxcore):

„Dacă o instituție are două straturi de securitate firewall A & B, cu fiecare strat de putere de securitate diferită, cu A la 300 de puncte și B la 200 de puncte (în total 500), cu LuxGate activat, fiecare nivel va avea o putere combinată de 500, aducând dificultatea totală la 1000 de puncte. ”

Luxcore intenționează să colaboreze cu instituții private pentru a le ajuta să înființeze Parallel Masternodes și să dezvolte rețeaua, menținând în același timp standarde de securitate ridicate..

Foaia de parcurs Lux

Aruncând o privire asupra LUXCoin Github și Discord, veți vedea o progresie rapidă în dezvoltare și actualizări. Echipa intenționează să își lanseze Parallel Masternodes (PMN) în primul trimestru al acestui an și va începe integrarea companiilor la nivel de întreprindere în trimestrul II.

Foaie de parcurs LUX

Informații de tranzacționare LUXCoin

În loc de ICO, LUXCoin a făcut o „pre-mină” în care a exploatat 5% din totalul aprovizionării.

Luxcoin

În prezent, LUXCoin poate fi tranzacționat doar pe Cryptopia.

Gânduri finale

LUXCoin pare a fi un proiect foarte ambițios care ar putea zdruncina în mod semnificativ lumea serviciilor bancare tradiționale. Paralel Masternodes (PMN), algoritmul PHI1612,

Pentru a afla mai multe informații, consultați-le hartie alba, sau găsiți-le pe o multitudine de canale precum Telegramă, Reddit, și Discordie.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map