Ce este indicativul pentru pâine? | Ghid pentru începători

Ce este jetonul de pâine?

Tokenul de pâine (BRD) oferă reduceri și servicii suplimentare atunci când utilizați aplicația populară de portofel Bread. Pâinea este primul portofel de criptomonede care oferă un program de loialitate și recompense pentru clienți. Pe piața competitivă a portofelelor de criptomonede, Bread a dobândit peste 650.000 de clienți în peste 150 de țări. Următorul pas este stimularea oamenilor să rămână în ecosistemul Pâinii.

Logo BRD

Portofel de pâine

Portofelul Bread este o descărcare gratuită pentru iOS sau Android și ușor de configurat. Nu există înregistrări sau informații personale colectate în timpul procesului de configurare. După descărcarea aplicației, puteți importa un portofel Bitcoin sau puteți crea unul nou. Dacă creați un portofel nou, vi se va furniza o cheie de hârtie, „o listă de 12 cuvinte care poate fi folosit pentru a restabili accesul la portofel dacă vreodată pierdeți sau actualizați telefonul. ” Dacă decideți să utilizați ulterior un portofel diferit, cele 12 cuvinte pot fi folosite pentru a vă genera cheia privată și veți putea în continuare să vă recuperați Bitcoin-urile. Cheile sunt accesibile doar de pe dispozitiv, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji cu privire la faptul că Bread va fi spart.

Interfața simplă a utilizatorului are opțiuni pentru trimiterea și primirea de Bitcoin. În opțiunea de meniu, pentru anumite țări, există posibilitatea de a cumpăra Bitcoin direct din aplicația Pâine.

Portofel BRD

Când trimiteți, puteți alege între plata taxelor de rețea „obișnuite” sau „economice”. Taxele obișnuite ar trebui să vă confirme tranzacția într-o oră, în timp ce taxa economică ar trebui să vă confirme tranzacția în termen de 24 de ore, în funcție de nivelul de trafic din rețeaua Bitcoin.

Taxe de tranzacționare a pâinii

Portofelul de pâine este ceea ce considerăm un portofel fierbinte, prin faptul că este conectat la internet și este util dacă intenționați să mutați frecvent Bitcoins. Pentru stocarea pe termen lung, mai sigură a Bitcoin-urilor dvs., ar trebui să luați în considerare stocarea la rece, cum ar fi Ledger Nano S..

Accesibilitate

Scopul final al Pâinii este de a construi un bancă descentralizată. Așa cum Airbnb nu deține hoteluri și Uber nu deține mașini, Bread nu deține niciun ban. Ele facilitează pur și simplu trimiterea și primirea banilor dvs. Compania are sediul central în Zurich, dar oferă servicii utilizatorilor din întreaga lume.

Pâinea va fi parteneră cu o varietate de instituții de servicii financiare pentru a permite „cumpărarea și vânzarea Bitcoin, depunerea directă a salariilor în Bitcoin, plata facturilor, cumpărarea și vânzarea de jetoane, urmărirea rentabilității investițiilor criptografice etc.. Pâinea își propune să reducă dependența clienților față de băncile tradiționale bazate pe fiat și să le mute în lumea băncilor descentralizate.

În loc să încerce să se înființeze în fiecare țară și să devină conformă legal, Bread pur și simplu se asociază terți stabiliți în diferite țări. „Dacă vă deschideți Pâinea în Japonia, vi se va oferi acces la schimburile și serviciile locale care sunt conforme legal și deservesc clienții din Japonia. Dacă călătoriți în Germania și vă deschideți Pâinea acolo, veți vedea serviciile disponibile în regiunea respectivă. ”


În anumite țări, Bread poate livra până la 20.000 USD de Bitcoin pe zi și 50.000 USD pe lună. Este demn de remarcat însă faptul că, deși caracteristicile de bază ale portofelului BRD sunt utilizate în mod anonim, achiziționarea de la aceste terțe părți va necesita unele informații personale.

Cum funcționează simbolul Pâine?

Jetonul Pâine, BRD, a fost lansat în decembrie 2017. Este oarecum similar cu moneda Binance, care permite taxe de tranzacție mai ieftine la bursa Binance. Jetonul BRD va permite reduceri și servicii suplimentare în cadrul aplicației Bread. De exemplu, dacă cumpărarea Bitcoin prin intermediul aplicației a suportat o taxă de 5 dolari, utilizatorii ar putea avea opțiunea de a plăti doar 3 dolari atunci când folosesc jetoane BRD. Deținerea simplă a BRD va avea, de asemenea, beneficii în viitor.

Există 88.862.718 jetoane BRD existente, cu aproximativ ⅔ distribuite printr-o pre-vânzare și o mulțime. Au fost strânse 32 de milioane de dolari în aceste vânzări la un preț de 900 BRD per 1 ETH.

BRD Vânzare

Vor exista mai multe moduri diferite de a câștiga restul de ⅓ din BRD. Postarea despre BRD pe rețelele de socializare, răspunsul la sondaje sau pur și simplu păstrarea unei anumite cantități de BTC în portofelul Bread ar putea avea ca rezultat primirea BRD gratuită în viitor.

Distribuție BRD

Într-un sistem tipic de recompense pentru clienți, câștigați mai multe puncte și, astfel, câștigați mai multe recompense. Cu toate acestea, cu o aprovizionare fixă ​​de jetoane BRD, în cele din urmă, avantajele de nivel superior ar deveni irealizabile. Pâinea speră să rezolve acest lucru printr-o „Cascadă Rewards”.

Rewards Waterfall

În timp, vor exista noi niveluri de recompensă pe măsură ce monedele devin din ce în ce mai greu de achiziționat. Una dintre recompensele propuse pentru deținătorii BRD este accesul la servicii personalizate pentru clienți. O raritate în spațiul criptomonedelor, utilizatorii ar putea apela o persoană reală pentru asistență pentru clienți.

Echipa de Pâine și Progres

Pâinea, cunoscută anterior ca Breadwallet, a fost fondată în 2015 de Aaron Voisine și Adam Traidman. A fost “primul independent portofel iOS Bitcoin ”și a crescut la 15 angajați.

Echipa Pâinii

Înainte, echipa BRD dorește să permită atât cumpărarea, cât și vânzarea Bitcoin prin intermediul aplicației în diferite țări. În curând va exista și suport pentru jetoanele Ethereum și ERC20. Posibil, cea mai interesantă caracteristică ar fi abilitatea de a cumpărați ICO-uri noi prin intermediul aplicației Bread cu jetoanele BRD. Mai jos este foaia lor de parcurs agresivă care se îndreaptă spre jocul final de a deveni banca descentralizată a lumii.

Foaia de parcurs pentru pâine

Istoricul tranzacționării Jeton de pâine

Nu ar trebui să fie o surpriză faptul că prețul BRD este foarte corelat cu prețul BTC. Majoritatea monedelor nu numai că împărtășesc această corelație, dar simbolul BRD este legat direct de o aplicație care utilizează Bitcoin. Cu toate acestea, valoarea pe termen lung a BRD va depinde de utilitate. Dacă echipa Bread este capabilă să livreze avantaje și reduceri pentru deținătorii BRD, v-ați aștepta la o creștere a prețului, având în vedere oferta fixă ​​de BRD.

De unde puteți cumpăra Jeton de pâine?

„Diferite promoții, concursuri și cadouri sunt în faza de planificare” pentru a distribui jetoane BRD. Cu toate acestea, dacă doriți să tranzacționați pentru unii astăzi, marea majoritate a volumului de tranzacționare are loc pe Binance.

Unde puteți stoca Jeton de pâine?

Deoarece BRD este un simbol ERC20, îl puteți stoca pe MyEtherWallet. În prezent, există și o înregistrare pentru Bread Beta Aici care vă permite să stocați Ethereum și BRD direct în portofelul dvs. Bread.

LoafWallet

Unul dintre consilierii Pâine este fondatorul Litecoin, Charlie Lee. Deoarece portofelul Bread este open source, echipa Litecoin a decis să forțeze codul și să creeze LoafWallet pentru Litecoin. Fundația Litecoin păstrează în prezent codul pentru popularul LoafWallet. Din păcate, deocamdată nu există niciun indicativ Loaf. Cu toate acestea, datorită volumului mare de tranzacții Litecoin și a progreselor recente în devenire moneda de plată, ideea jetoanelor de pâine ar putea fi cea mai mare invenție de când a fost tăiată … ei bine, Pâine.

Portofel Pâine

Concluzie

Ideea Bread despre o bancă descentralizată este ambițioasă, dar atrăgătoare. Din BRD hartie alba:

„Platformele financiare tradiționale au multe puncte slabe și puncte unice de eșec. Băncile și firmele de investiții sunt supuse delapidării, gestionării necorespunzătoare a fondurilor și, ocazional, insolvenței complete, ceea ce duce la rezultate catastrofale. Companiile de carduri de credit au cheltuieli generale costisitoare și aleg să distribuie în mod egal pierderile din cauza fraudei către toți clienții, ceea ce înseamnă că clienții sârguincioși și atenți plătesc greșelile celor mai neglijenți. ”

Dacă intenționați deja să utilizați aplicația Bread, vă recomandăm să achiziționați jetonul BRD pentru a economisi bani și pentru a vă îmbunătăți experiența de utilizare. După cum am văzut deja cu succesul schimbului de monede specifice, simbolul BRD ar putea deschide calea pentru o multitudine de jetoane specifice portofelului.

Resurse aditionale

Reddit

Stare de nervozitate

Facebook

Telegramă

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map