Ce este Einsteinium? Un ghid pentru începători

Ce este Einsteinium? Un ghid pentru începători

Este posibil să fi observat că o monedă nouă, Einsteinium, s-a strecurat în topul pieței 50 din adâncurile clasamentelor inferioare ale CoinMarketCap. De fapt, a ajuns mai precis la noul său loc, sărind de la un suport de ~ 0,80 USD la peste 2,00 USD în câteva zile.

Luându-și reperul de la elementul sintetic cu același nume, Einsteinium este o criptomonedă concepută pentru a finanța proiecte științifice, tehnologice și filantropice. Moneda Einsteinium, prescurtată corespunzător EMC2, este sursa acestei finanțări și circulă utilizând un algoritm de dovadă a muncii similar cu propriul Bitcoin. Deci, în practică, EMC2 funcționează ca și cum cineva ar lua Bitcoin și l-ar combina cu un fond caritabil.

Deci, cum își îndeplinește Einsteinium misiunea filantropică și ce îl face atât de atractiv pentru investitori? Să ajungem la asta.

Einsteinium: Ce este, cum funcționează

Einsteinium a început în 2014, dar nu a văzut prea multe acțiuni până în primăvara anului 2017. La 1 martie, Fundația Einsteinium a fost lansată oficial și, până în aprilie, s-a înregistrat oficial ca organizație non-profit în Montreal, Canada, devenind prima cercetare -NPO concentrat în criptosferă.

Fundația Einsteinium este omologul organizațional al monedei Einsteinium, un hub pentru fondurile de caritate și cercetare ale proiectului. Conform sistemului său de exploatare a muncii, fundația primește 2,5% din fiecare recompensă de bloc. Din acest randament, 0,5% se îndreaptă spre baterii, marketing și donații, în timp ce celelalte 2% se îndreaptă spre finanțarea cercetării științifice.

Fundația EMC2

S-ar putea să vă întrebați cum alege Fundația Einsteinium ce proiecte vor fi finanțate și cât de mult vor primi. Ei bine, pentru a înțelege acest lucru, va trebui să știți cum funcționează epocile în cadrul dovezii EMC2 a consensului de muncă.

Deci, ce este o epocă?

O epocă este timpul necesar minerilor pentru a construi 36.000 de blocuri pe registrul public al Einsteinium, sau aproximativ 25 de zile.

După finalizarea unei epoci, încasările din recompensele blocului Fundației Einsteinium din acea epocă vor continua să finanțeze cercetarea sau proiectele în industriile științifice, tehnologice sau blockchain. Membrii comunității Einsteinium sunt rugați să voteze asupra proiectului care cred că demonstrează cel mai mult potențial și este cel mai demn de finanțat.

coinspecs

Vor exista un total de 730 de epoci în care minerii pot primi recompense bloc. Conform modelului lui Einsteinium, randamentul recompenselor bloc scade în jos, pe măsură ce rețeaua absolvie fiecare nouă epocă, astfel încât, pe măsură ce trece timpul, numărul de monede oferite de fiecare recompensă va scădea. În primele două epoci, de exemplu, recompensele de bloc au fost de 1.024 EMC2. Până în epoca finală, recompensa de bloc va fi doar un singur simbol Einsteinium.


S-ar putea să întrebați, de ce ar avea cineva ceva care oferă mai puține recompense pe măsură ce blockchain-ul se extinde?

Două cuvinte: evenimente Wormholeemcblockrewards

Evenimentul Wormhole este contribuția unică a Einsteinium la modelul de dovadă a muncii. Fenomenul are loc la întâmplare în fiecare epocă și durează 180 de blocuri, timp în care o recompensă de bloc de 2.973 EMC2 înlocuiește recompensa standard a acelei epoci. Acest sistem de loterie ar trebui să păstreze mineritul atractiv pentru comunitatea minieră blockchain și este, de asemenea, menit să compenseze scăderea recompenselor de blocuri cu fiecare epocă succesivă.

De fapt, echipa Einsteinium consideră că va face minarea și mai profitabilă în viitor. Cu cât moneda EMC2 crește mai mult în valoare, cu atât mai profitabile vor fi Evenimentele Wormhole. Văzând că recompensele blocate pentru aceste evenimente sunt constante, minerii vor fi stimulați să exploateze numai pentru aparițiile Wormhole, deoarece vor aprecia valoarea alături de moneda însăși.

Einsteinium Istoricul tranzacționării

Până când lucrurile au început cu fondul Einsteinium la începutul anului 2017, volumul de tranzacționare a fost practic plat pentru EMC2. Din 2014-2017, de exemplu, s-a tranzacționat static cu mai puțin de un zecime de cent până când a crescut constant la 0,08 dolari.

Recent, însă, EMC2 a devenit parabolică. A petrecut cea mai mare parte a lunilor noiembrie și decembrie urcând la o valoare sănătoasă de 0,80 USD, iar în ultimele două zile a trecut de 2,00 USD până la un maxim istoric de 2,77 USD.

emcchart

Einsteinium a adormit destul de mult timp și, având în vedere promisiunea proiectului, era datorată pentru o bucată de reflectoare. Cu toate acestea, este foarte probabil ca viitoarea furcă EMC2 și știrile anticipate din 19 decembrie au determinat această creștere a încrederii investitorilor.

De unde să cumpărați Einsteinium

Dacă doriți să cumpărați EMC2, cel mai bine ar fi să obțineți Bitcoin și să vă îndreptați către Bittrex, Poloniex sau Cryptopia. De asemenea, se tranzacționează pentru Litecoin pe Cryptopia, dar volumul pentru aceste perechi de tranzacționare a fost de doar 0,01% în ultimele 24 de ore. În ultimele 24 de ore, majoritatea volumului său de Bitcoin a trecut prin Bittrex la 82,98%, în timp ce Poloniex este pe locul doi la 16,52%.

Site-ul Einsteinium enumeră, de asemenea, Upbit ca un posibil schimb, dar, din momentul scrierii, CoinMarketCap nu are nicio înregistrare a acestui schimb.

Unde se depozitează Einsteinium

Site-ul Einsteinium oferă descărcări pentru un portofel nou lansat menit să găzduiască o furcă viitoare.

Moneda are un portofel de bază pentru Windows și Mac, iar un portofel mobil este disponibil prin Coinomi pentru dispozitive Android. După cum este detaliat în foaia de parcurs a proiectului lor, echipa EMC2 lucrează la un portofel web și mobil.

Cu excepția Conomi, nu există portofele terțe care acceptă EMC2.

einwallet

Foaie de parcurs și Ce urmează să vină

Utilizarea principală a Einsteinium va fi o platformă de strângere de fonduri pentru caritate și cercetare științifică, dar Einsteinium foaie de parcurs dezvăluie un viitor luminos pentru extinderea monedei și a serviciilor sale.

Acestea includ o serie de platforme care sunt legate de moneda EMC2, inclusiv o aplicație de socializare și o piață online. Aplicația pentru rețelele de socializare ar include o funcție de mesagerie privată, un feed de postare publică și o opțiune de plată pentru utilizatori pentru a trimite EMC2 prietenilor lor, iar piața ar fi tocmai asta, o piață pentru a cumpăra și vinde bunuri online pentru EMC2.

În domeniul aplicațiilor pentru întreprinderi, echipa de dezvoltare lucrează la Einsteinium SDK, un API care va permite companiilor să implementeze modelul EMC2.

Și, ca multe alte cripto-seturi, lucrează și la un card de debit care deține EMC2 pentru plăți offline.

Gânduri finale

Nicio altă criptomonedă nu face ceea ce face Einsteinium. Misiunea lor este unică, respectabilă și plină de convingeri, iar Fundația Einsteinium are potențialul de a avea un impact real în domeniul strângerii de fonduri pentru cercetare.

Dacă credeți în ceea ce reprezintă EMC2, ar merita cel puțin să cumpărați pentru a contribui la viziunea sa filantropică. Dacă doriți să câștigați niște bani, investițiile vor da rezultate pe măsură ce compania crește și atrage atenția asupra proiectelor pe care le finanțează. Evenimentele Wormhole din monedă îl vor face, de asemenea, o perspectivă atractivă pentru minerit pe măsură ce trece timpul.

În general, chiar nu poți spune prea multe împotriva Einsteinium. Credem că utilizarea cripto-ului pentru finanțarea activităților științifice este destul de radicală și suntem încântați să vedem tipurile de cercetări pe care Einsteinium le va face posibile în viitor

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map